| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:45
- Nahlásit
Dines
ahá jsem si říkala jestli třeba nepošlu něco víckrát, tak snad něco klapne, jsem zvědavá už je skoro 9 tak můžeš volat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:47
- Nahlásit
jbat
měli bysme si založit sektu, ...
no nevim...na trhu je velká konkurence
ankaras
hlásí se jedna s papouchama po ránu
tak navalte foto ne?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:48
- Nahlásit
davidkova renata
to zase nééé, to mam jenom mojí malou zlobivou fenku ale od rána jsem v papouchách s Dines
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:48
- Nahlásit
davidkova renata
no nevim...na trhu je velká konkurence
lidi, kolegyně má narozky, takže já do sebe cpu čokopiškoty a ledovou čekuádu a je mi nádherně...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:50
- Nahlásit
ankaras
Chmm, tak ten z toho listopadu už není aktuální a ta druhá mi rpo jistotu nebere telefon
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:51
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko
jablunka
boooooooooože pani Jabloňko- sem neměla fčera předčasně vypínat počitadlo, páč by sem šla bejvala spát s hubou kolem celý hlavy po těch fotkách. neb jsou gůůůtový nejgůtovější Erin
Cora tam zůstala,podle krve a vzorku moči má masivní zánět ledvin
držím ty palce.
ankaras
, ale je to papouch na kterém je vidět, že opravdu přemýšlí, těch už se já bojim, mně vyhovují tak andulky
chyba, zásadní chyba, viděla bys jak přemejšlivej je můj andulák Kosťa.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:54
- Nahlásit
davidkova renata
Shánim toto, víme?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:54
- Nahlásit
PetraK
já to nemyslela tak, že by byly andulky nějaký hloupý, ale myslela jsem to tak, že těch větších papouchů se nějak bojim taky bych chtěla anduláka, ale doma by mi už sbalili batoh a ádié
Dines
tak to asi ještě šťastlivec spí, co já bych za to dala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
dobré ráno všem se zánětem zubní dřeně.
co to máš za hrůzu???? jaks k tomu přišla?
minimálně potřebujem ploty... velký ploty... [/b]
Jébat - ty máš určo ruský geny jako já , já taky sháním všecko dycky balšóje - tagle sem si kdysi pořídila óčeň balšój vodšťavovač, kterej sem použila asi dvakrát na pomerančovej džůs a pak to uložila do temnýho kouta f kůchni, páč kdo se s tim má furt čistit, nejsem žádnej Viktor.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:59
- Nahlásit
Dobrý den
budu na veterinu volat v 10.Dám vědět.
Dines
http://www.ifauna.cz/rubriky/inzerce/search.php?q= mn%ED%9Aek+%9Aed%FD&page=1&r=4
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:00
- Nahlásit
ankaras
já to nemyslela tak, že by byly andulky nějaký hloupý
já vím že ne , to já jen tak - ale viděla bys fakt co všechno andulka - krom toho, že od rána do večera žvaní (novinka v neustále kvapem se rozšiřujícím slovníku je hláška "Babičkooo, posíráš se!" a to že se dožaduje pusinky )- co všechno se naučí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:03
- Nahlásit
Jablunka
teda ten plešoun s tím čírem mě pokaždý dostane, fakt, tady Pámbu naděloval v laskavý náladě
ten pesan se fakt povidnul.
PetraK
já taky sháním všecko dycky balšóje
takž to já tohle období měla taky, čím větší dobrman-samec, tím líp, pak jsem si to domů dopřála, zjistila jsem, že se na to fakt asi musí Parreliho tlakovejma hmatama, neb za prdel to nevotočím, a cuknutím se přicuknu k tomu zvířeti, a jak jsem ráda, že Ferdopes byl původně vánoční dárek pro Tchoře, a přesně na Štědrý večer v 20.00 jsme si ho s Tchořem sami rodili, z unavený čuby, co už ani netlačila, dost brutální expresí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:03
- Nahlásit
Erin
budu na veterinu volat v 10.Dám vědět
pani držte se.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:04
- Nahlásit
Erin
to je mi líto, ale při agresivní ATB léčbě by se to mělo otočit, hlavně podle citlivosti.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
PetraK
co to máš za hrůzu???? jaks k tomu přišla?
to mám ke kníšce a kozačkám, abych jako měla komplet...
Jébat - ty máš určo ruský geny jako já , já taky sháním všecko dycky balšóje - tagle sem si kdysi pořídila óčeň balšój vodšťavovač, kterej sem použila asi dvakrát na pomerančovej džůs a pak to uložila do temnýho kouta f kůchni, páč kdo se s tim má furt čistit, nejsem žádnej Viktor.
já mám teda geny italský, ale pravda je, že mě berou víc velký věci než malý...
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Sali
no já už taky dospěla k náhoru , že co je malý, to je hezký- přesně jako já
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
PetraK
my jsme měli andulku, když jsem byla malá, s tim že mám alergii na peří jí dostala babi a fakt si jí hezky vychovala, chodila s ní po bytě a andulka jí dávala "pusinky" no po letech jsem zjistila že mam petřiny nacpaný a přecpený peřím však já jim domu andulku přinesu a bude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:05
- Nahlásit
jbat
to mám ke kníšce a kozačkám, abych jako měla komplet...
no jo to je ta dnešní doba, fšeck prodávaj v paketu
že mě berou víc velký věci než malý...
třeba takovej plat, že jo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:05
- Nahlásit
Erin
držíme palce aji v Olomouci.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:07
- Nahlásit
PetraK
no jo to je ta dnešní doba, fšeck prodávaj v paketu
přesně.
třeba takovej plat, že jo?
...taky...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:07
- Nahlásit
heled Baryku,neměl bys chut na Homolky
táto to víš panoramata
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:08
- Nahlásit
ankaras
však já jim domu andulku přinesu a bude
to víš že jo! S andulou je náhodou čurina - jen do ní musíš hodně mluvit - jak do mikrofonu, páč o co víc mluví o to míň řve.Náš předchozí andulák se naučil povel K noze! , normálně jsi stála, plácla se do nohy (tak někde teda ve výši kotníků ) a von přicábroval, přiřadil se a šel s tebou . Všechny naše anduly mluvěj, či mluvily, s tímhle teď co máme cvičím aport a hraje fočus na stole.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:09
- Nahlásit
PetraK
ty jo super u nás je problém, že naši asi moc zvířata nemusí, tak od mala nesmím domu nic tahat, ale už mam dvě zakrslý králindy a taky se naučily přiběhnout na povel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:10
- Nahlásit
Dines
jé,ty sou háský!
PetraK
hláška "Babičkooo, posíráš se!" í.
nejni na prodej??? Jako pro mě,chápete...
Sali
že se na to fakt asi musí Parreliho tlakovejma hmatama
Erin
držíme palce aji z Prahe
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:11
- Nahlásit
PetraK
moje ferynka
a vendula
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Erin
jinak úplně z jiného soudku, aby sis třeba neudělala někde vostudu,
ten "karcinom" lymfatických žlaz se správně jmenuje maligní lymfom
a karcinom je zhoubný novotvar žlazového nebo krycího epitelu, kterého v lymfatických žlazách potkáš za normálních okolností dost pomálu, v 99.9% jde o uzlinovou metastázu z jiného primárního zdroje,
a snad v mizivém zlomku procenta může být v uzlině heterotopický ostrůvek nějakého epitelu, který by se i maligně zvrhl, nějaká separátka na tohle raritní téma se někde objevila...heterotopické žlazové a névové struktury v uzlině, s maligním zvratem.
|
Erin
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Sali
Díky,Cora dostala kapačku,podle krve i moči je tam zánět,ale ledviny neselhávají.No uvidím co mi řeknou dnes.Je mi záhadou,že se ji to stalo tak náhle.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:13
- Nahlásit
ankaras
ty vogo,to sou plyšácííííí ten šedej je kuásnej!!!!!
|
Dines
Člen |
- Nahlásit
ankaras
Máš recht - přines - je to takovej nenáročnej malej hajzlík - jen teda s tou co sem měla jako dítě sme si moc nesedli - půl roku soužití v pohodě, dokonce i bez újmy přežila exkurzi psí tlamy zevnitř Jenže pak jí nějak šíblo, zahryzla se mi do ruky, načež sem s ní omylem flákla o zeď (ale jako dlouho se držela než se pustila - a zrovna v blbej okamžik :confused , a od tý doby jsme si nemohli přijít na jméno........ až teda nakonec po pár dalších měsíců spáchala harakiri mojí náušnicí (jí sežrala a já byla tak outlocitná tenkrát, že sem jí nevypitvala)
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nejni na prodej???
JE!! Klidně i připlatim , páč mě fčera nas*al do bezvědomí, nejen že vokusoval Fíkus což moc dobře ví, že nesmí a provokuje tím, když má pocit, že si ho nikdo nevšímá a druhak mi kradnul cukroví a vokousal návrh na úvěrovou smlouvu
ankaras
tak od mala nesmím domu nic tahat
hm taky jsem nesměla a tak furt u nás byly kočky a psi z ulice
|