Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:58
- Nahlásit

Sali
...Mne staci pet dnu sluzeb a den volna na cvicaku,dalsi ctri smeny a mam konec mesice timto stylem.Take spolehlive....

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:59
- Nahlásit

BinLadin
on na tě řve eště víc než já??????????????????????????????

Meta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:59
- Nahlásit

konstatovani jak je clovek levej..
aj to znám dokonale...takže našlápnuto mám

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:02
- Nahlásit

Sali
BinLadin
on na tě řve eště víc než já??????????????????????????????

Ano...a sarkazmus s nazvoslovim je v Tvem podani odpocinkove.....
Tady propotis durch i vatak ze jej muzes zdimat...v plicich nema s kyslik,dusis se,lapes po vzduchu a neudrzis seani na nohou....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

Sali
na ten posilovač se ale musíš nejdřív naučit cukat na prověšeným vodítku
no to je mi jasný,že to nejde hrc prc
Je mi též jasný,že korekce,která by jí dala na vědomí,že to jako faaakt myslim vážně,musí bejt dost úderná a já na ní nemám prostě normálně sílu...jako fyzickou.Necuknu s ní tak,aby to vnímla a aby to už příště nejlíp nedělala,dyks to viděla,málem mi vyrvala ruce z ramene a to moje škubnutí jí leda nasralo bo jí vo pikosekundu zdrželo v letu k figurantoj

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:06 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit

jablunka
co máš proti Španělům ?! :mad

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:07
- Nahlásit

BinLadin
Tady propotis durch i vatak ze jej muzes zdimat...v plicich nema s kyslik,dusis se,lapes po vzduchu a neudrzis seani na nohou
tys mě viděl v sobotu s nyný u tchořů??????????????????????

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
v letu k figurantoj
..skus teda letat zani at ji nezdrzujes,a pak kdo je brzda.Ji skazis kazdou radost...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
Nee,ja popsal jensvuj trnik v Mezu a jeho vysledek.Ja mrtvej pes dobre naladej a divic co je na konci voditka za lemrupo treninku...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:10
- Nahlásit

mac1
Pracovni moralku a dochvilnost? Jinak asi nic....

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:11
- Nahlásit

mac1
co máš proti Španělům ?!

Tak f tomhle přípatku by sme si rozuměli,ale jinak jim vůbec nerozumím já.......rozumněj,je to lovecký a švihlý.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:11 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Necuknu s ní tak,aby to vnímla a aby to už příště nejlíp nedělala,dyks to viděla,málem mi vyrvala ruce z ramene a to moje škubnutí jí leda nasralo bo jí vo pikosekundu zdrželo v letu k figurantoj
davidkova renata
to je přesně mechanismus těch "stokrát nic umořilo vosla", podhraničních opakovanejch korekcí k ničemu, co vedou jen k znervení psa. Taky jsi viděla, jak šíleně upocený zákusy to přechtivený nasraný zvíře mělo na začátku, a jak se pak ke konci zklidnilo a začalo to i pobírat a nosit, a myslím, že na Ferdopsoj i bazilišce jsem ti ukázalka, jak velmi zhruba by ten nácvik ovladatelnosti s výstupem k doprovodům měl vypadat,
ale udělej si to nejdřív na pevným obojku nanečisto, bez figuranta, s někým, kdo si vezme míček, a jen ti tam bude fíka simulovat, a psa pak odmění míčkem z podsedačky nebo ho použiješ na vyštěkání, aby jsi měla tu postavu, kolem který chodíš, a zároveň tam u čuby nebyl takovej nepříčetnej tah na bránu. Aby TY ses měla taky šanci učit, co po ní vlastně ccheš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:12
- Nahlásit

mac1

tak ta psí nemá chybu

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:13
- Nahlásit

jablunka
ozumněj,je to lovecký a švihlý.
jo jo, třá takovej "king charles španěl", nebo dokonce "malý kontinentální španěl"

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:17
- Nahlásit

BinLadin
Pracovni moralku a dochvilnost ....že bych byla Španělka ? S kým ta moje mamka ....

kachna_
Člen
- Nahlásit

bez figuranta, s někým, kdo si vezme míček, a jen ti tam bude fíka simulovat,
Myslim, že Gerdě právě zaskočilo

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Sali
ale udělej si to nejdřív na pevným obojku nanečisto, bez figuranta, s někým, kdo si vezme míček, a jen ti tam bude fíka simulovat, a psa pak odmění míčkem z podsedačky nebo ho použiješ na vyštěkání, aby jsi měla tu postavu, kolem který chodíš, a zároveň tam u čuby nebyl takovej nepříčetnej tah na bránu.
počki... takovej tah na bránu vona mít samo nebude jindy než na figuranta.Takže jak to natrénuju nanečisto s někým ? Tam jí totiž ukočíruju bez korekcí,myslim,že klidně hlasem..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

kachna_
no jednak tu neni a nevim gde je bo včera nic neřikala a já jí nemůžu zavolat bo nemám ty čísla a dvak mi nechce dělat pokusnýho fíka uš

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
natrénuješ, někdo jí rozjaří na míček nebo pešíčka, pohraje si s ní, a pak si to uděláš na něm,
hlavně proto, abys TY vědíla, jak chodit, a ona aby vědíla, co po ní chceš....pak jí před skutečným fíkem jen oživíš, co už umíte. Ona fakt netušíla ani hovno, že v obraně se taky poslouchá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:22
- Nahlásit

kachna_

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
Takže jak to natrénuju nanečisto s někým ?
Ta vod teď zapomeň, že s tebou půjdu venčit

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
nejde jen o to, jí ukočírovat, ale naučit jí ty cviky jako takový, a jak jí chceš učit cvik, když čuba je mozkem jinde, v tý bráně...tak to sice jde taky, ale je to delší a drsnější, a nevím, proč si nepomoct hlavou.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:26
- Nahlásit

Hyena
já jí to udělám, když se s ní sejdu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Pytel pro Gerdičku

Zde leží Gerda věčně spící,

zde leží Gerda fižirantsky půl života trpící,

Zde leží ta, jenž se pro kynológii objetovala,

Zde leží ta, co ji Nána vokousala.

Chudák Gerda, objetavá dífka,

co z ní Lenina udělala svýho fíka.

Ešče jí prosim vás najděte něgdo nějakej pjeknej hrop, zaslouží si to.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:28
- Nahlásit

Sali
nevím, proč si nepomoct hlavou.
ale mojí dost těžko
Ona fakt netušíla ani hovno, že v obraně se taky poslouchá...
sem vám to řikala..
někdo jí rozjaří na míček nebo pešíčka, pohraje si s ní, a pak si to uděláš na něm,
hm..tak by mě zajímalo kde někoho takovýho seženu,podivej se třá na sraba hyenu,to bych do ní neřekla,že se bojí čoklů

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:28
- Nahlásit

Sali
Nojo, ale jak já to vidim, tak než vy dvě se zasejc sejdete tak vona bude určo somrovat všude možně, by jí někdo dělal pro Nyný hračku . A mě by samozřejmě s mojí drobnou akřehkou posatvou její maxiovčák zabil hned. Navrch na taové zacházení vod psa nejsem zvyklá

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:30
- Nahlásit

davidkova renata
to bych do ní neřekla,že se bojí čoklů
Dyj ti to řikám furt, že se jich bojim. jak tomu nejde vlízt na hřbet, tak to stojí za prd

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:31
- Nahlásit

a esi budem dělat Gerdě nějakej kár, tak navrhuju tohodle dorta - vypadá dost funebrácky a je to borůftkový

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
vole já snad pojedu venčit zejtra večer na Oboru...to máš kolem sebe matroš, to teda jo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:33
- Nahlásit

Sali
jedinej normální čék...

hele lidi,zavolejte někdo tý gerdě,esi se jí něco nestalo třá,já nemám to číííísloooo

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání