| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:55
- Nahlásit
Hyena
Ale taky ani vylepšit
ale ešče nevychladnul uplně, ne? Tak třeba by Gerda zafungovala jako Lurdy? A pak by jí mohly předepisovat na pokladnu
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Ty si blpkaaaaaaaaaaaa )))) Ale nepostřehla sem, proč se jébat krmí prsama.......ňák se mezitim trochu popracovávám inzecema, abych tu neměla masakr mezi svátkama
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
pápá
PetraK
tak ešče, že tam nesedí místo tebe Jébat, dyby jí neposlouchaly prsy, tak už nemá vůbec čim se nakrmit
bych si poradila, vzhledem k tomu, že si umím dát nohu za hlavu, myslím, že bych se nakrmila nohama...
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
tak ahoj, a měj se.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:56
- Nahlásit
jbat
já prochládám už tři týdny po sobje,
takže už bydlíš pod tim mostem? To to vzalo ale vobrat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:57
- Nahlásit
Gerda
Ale nepostřehla sem, proč se jébat krmí prsama.
si to předžvýkávám, páč nemůžu polykat... ale je to kostrbatý...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:58
- Nahlásit
jbat
já prochládám už tři týdny po sobje
Proč ste všichni furt nemocný, prochladlý, nakřáplý...a já furt nic? Kamarátka Gita, ta od fčera nemůže mluvit. No to třá vůbec neznám! Zacpanej nos, rýma, huhlavej hlas, horečka - tu sem měla, dyš mi bylo 9 a měla sem zápal plic. Vy se máte s těma křipkama!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:58
- Nahlásit
PetraK
takže už bydlíš pod tim mostem? To to vzalo ale vobrat
navopak, od února si výrazně polepšíme, pokud to klapne, tak budu mít bezva novostavbovou garsonku jen pro Blbís a mě a jen za služby (jako inkaso, aby tu zas někdo necht´ěl bejt ftipnej!!!! )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:59
- Nahlásit
Gerda
Ale nepostřehla sem, proč se jébat krmí prsama
nemůže polykat - bolí jí f krku, ne? A tak si hází vokurku do vejstřihu (a svádí to na Tebe) a zpracovává to prsima jak Panenka při forbalu. Dyby seděla f pitevně místo Sali,kerý urmzaj prsy, umřela by hlady, páč by neměla to žrádlo čim zpracovat. Tož asi tak.
jbat
že bych se nakrmila nohama
no ... s polifkou ale asi blbý ne? Leda by Tě někdo tak vytočil jako v sobotu mě, že sem měla nohy vzteky v pjest, pak bys to mohla nabírat možná.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:59
- Nahlásit
Sali
heled mohla bys mi napsat co mohu dělat se psem,konkrétně dasty,jako děláme,jako že revír na míček,lucka se schová,to ho děsně baví,co můžu ještě děůlat s luckou nejlépe na míček? mě napadlo někam ten míček schovat....
jako já bohužel nemám dost fantaziee
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:00
- Nahlásit
Gerda
náhodou já nemocná nejsem, teda když jsem, tak to neřeším, a makám dál, ajen víc chlastám, aby mikroby a vejry podlehly fixaci alkoholem a zemřely, ale chraňpámbu nejít trénovat, když by na to přišlo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
jen za služby
ale tak, každej se ňák živíme, no
ale jinak- GRATULÍRE!! že se to tak vyřešilo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:01
- Nahlásit
Sali
poslušnost dělám i sama venku,ale všechno na míček,bo na palsky je sice,ale toho moc neba,on víc na míček
ale jdu,takže si to přečtu večer
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:02
- Nahlásit
PetraK
jako inkaso, aby tu zas někdo necht´ěl bejt ftipnej!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:03
- Nahlásit
PetraK
A tak si hází vokurku do vejstřihu (a svádí to na Tebe)
s jejíma prsama nemám nic společnýho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sali
makám dál, ajen víc chlastám
No to je jasný, bo co je v lihu, to se nekazí.
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
to, co děláš, akorát zvyšovat rafiinovanost úkrytů, a délku hledání, čili velikost prostoru. Postupně se přidávají další lidi, aby pes nalezl jednoho, dostal odměnu, a šel hledat dalšího pro další odměnu...
Přesně jak to popisuje Iveta v těch Psích sportech, ono pořádný vyhledání osoby je práce na rok...
Neschovávejte nikdy hračku, vždy jen osobu, která psa odmění hračkou, co má u sebe, aby z toho když tak něco vypadlo použitelnýho.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
jbat
nic nevidim, vůbec nic
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:04
- Nahlásit
brezen2008
na míček je to stejně mě milejší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:04
- Nahlásit
Gerda
s jejíma prsama nemám nic společnýho
taky nigdo netrvdí, že ste Sijamský dvojčata.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:06
- Nahlásit
PetraK
nic nevidim, vůbec nic
... to je vjekem, pani...
ale šikovnej oftalmolog by vám moch ještě zpříjemnit ty poslední chvíle tady.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:07
- Nahlásit
Gerda
s jejíma prsama nemám nic společnýho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale prosim tebe...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:10
- Nahlásit
jbat
inkaso
tak každej tomu řiká jinak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:12
- Nahlásit
kachna_
Inkaso je něco jinýho než Sipo? Taky to musim platit?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:12
- Nahlásit
kachna_
tak každej tomu řiká jinak
ty bješ taky do kečenegy aji s Petrou!!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:14
- Nahlásit
Hyena
do equiservisu, tak si to zadejte do gůglu, jestli to někde nemají ještě levněji. Ono to tam mají opravdu hooodně předražený a lecos už se mi podařilo jinde sehnat levněji.
jo to sem slyšela nicméně ty přehozy na koně s neoprenem za 1800 mi drahý nepřišloa cena toholhe je úměrná myslím a viděla jsem to na psu je to pěkný
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:16
- Nahlásit
Gerda
Inkaso je něco jinýho než Sipo? Taky to musim platit?
myslím, že TOHLE inkaso bys asi platit nemusela, to by spíš ti druzí platili Tobě...jak říká Kachna, každý tomu říká jinak, možná taky PEEPO .
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:17
- Nahlásit
Sali
myslím, že TOHLE inkaso bys asi platit nemusela, to by spíš ti druzí platili Tobě...jak říká Kachna, každý tomu říká jinak, možná taky PEEPO.
...jsem tě hodně nasrala s tou Hankou, viď?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:17
- Nahlásit
jbat
to viš že jo, ale dost už prdele.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:19
- Nahlásit
Sali
jbat
no já se ale ptám na vopravdickej rozdíl mezi sipem a inkasem, pokud tam ňákej je, začíná mě jímat hrůza, že bych snad měla platit eště něco, o čem ale vůbec netušim, ež existuje a že bych to platit měla......nevim bohužel, co je inkaso.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:22
- Nahlásit
Gerda
no, já to měla srovnaný tak, že se všema složenkam,a, co mě chodily, jsem zašla do Spořitelny, bala tu hrst tý babě za vokýnkem, a řekla, a´t mi z účtu udělá to SIPO, Sdružené Inkasní Platby Obyvatel, či jak se to vykládá, aby si ty dodavatelé služeb mohli stahovat své požadavky sami, jen u letefonu se udělal strop, kdyby se něco vysralo, aby mi to nesnědlo neprávem celej účet....
|