Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:29
- Nahlásit

Biluška
Dám ti k tomu zdarma dva špringry blázníš ? Ten starší kryje za 850 euro !!! A u tebe zdarma ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:29
- Nahlásit

Sali
Tam nešlo o reparáky, jednalo se o přivolání nějakého štěněte. Princip je v tom, že podle modrých k tobě štěně musí radostně přiběhnout páč máte fstach a pokud mu dáš za odměnu piškot tak všechno kazíš

StaHi
o a dys psoj das piskot a este ho pochvalis ..tak mas uplacenyho psa v tezkym stresu! pozor na todle jako!
Co teprve moji chudáčci, které dokážu v jedné větě pochválit i seřvat . Třá takové "holkýýýýý, demééééé, to jsou moje hodné holčičky A JESTLI SE NEPŘESTANETE RVÁT TAK VÁS DĚSNĚ ZMLÁTÍM" Ti musí mít stres až na půdu

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:30
- Nahlásit

Biluška
No dobře, tak se domluvíme . Dám ti k tomu zdarma dva špringry, chceš?
Nechci nic,co má na konci španěl!
StaHi
myslite Plny Pytel Problemu?

Nééé,myslím Průkas Původu Psa.......je tam to jedno P navíc,aby jako bylo jasný,že je fááááákt dodrej.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:31
- Nahlásit

Biluška
chybně samozřejmě je, když splnění požadavku obecne je podmíněno JEN psovou chutí se obtěžovat a dojít si pro žvanec, nebo se na to vykašlat, obětovat žvanec a dělat si dál svý,
když lama chytá uvolněnýho psa JEN tím, že tyjátruje a šustí sáčkem, a je čistě na psí hlavě, zda se bude obtěžovat nebo ne...

ALE když si dělám ovladatelnost v obraně, tak se nestydím za to, že měním rukáv za kus syrovýho masa, že ochucuju psovi tu nepříjemnou povinnost se podřídit rozkazu....na druhý straně volbu pes moc nemá, na krčku má taky i posilovač k volantu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:32
- Nahlásit

mac1
Ten starší kryje za 850 euro !!! A u tebe zdarma ?
Neboj, to je jenom reklamní trik . Ve skutečnosti zacvaká všechny tři, ale budu jí tvrdit, že zaplatí jednoho a další dva dostane zadara. F klidu. Sem obchodník a učila jsem se u těch nejlepších. V Delvitě, v Bille a v Lídlu

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:32
- Nahlásit

PetraK
vam reknu pribeh, jo? sme tagle jednou delali party v mecce, stojime u vstupu a tunahle fstoupi Natálije Órejro (ne ta z 8. patra, ta z toho serialu). No a hnedle si to sine na parket. Tak my : 'ehm, ehm, slecno, ale tady je to za 200kc vstupneho!' Byla f celku v rozpacich a pouda : 'Bat ajm Divoky andel!" a Paja, vobrofskej vyhazovac s prfektni anglictinou na to: 'Du ju nou hau meny Divoky andel ar hyr?' ..zaplatila!

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:33
- Nahlásit

Biluška
papillon_girl
Jo, já normálně kradu psy. Vloupávám se v noci lidem do bytů a kradu jim psy, to nevíš? Mám totiž málo problémů s vlastníma, tak chodím krást další

Tomuhle rikam mysochyzmus....

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:36
- Nahlásit

BinLadin
ty máš myšoschýzu, ty mysochysto.

Meta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:38
- Nahlásit

ovladatelnost v obraně, tak se nestydím za to, že měním rukáv za kus syrovýho masa
Aheleméééése, mě furt na cvičáku tvrdí, že při obranách nesmím dát psovi do tlamy nic jedlýho. Ha!!! A budou pouštěčky bez váhání

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:40
- Nahlásit

Sali
Je fakt, že když je psovod neschopný a pes rozmazlený parchant, který doma lehává na polštářích a "maminka" mu cpe šunečku až do tlamičky tak přivolání na piškoty nebude fungovat. Upřímně řečeno, tam nebude fungovat nic krom jo-jo šňůrky Ale o tom tenkrát u Modrých řeč nebyla . To bylo normální štěně co nechtělo chodit na přivolání (protože nevědělo vo co gou). Rada zněla tak jako vždycky "neuplácet, okamžitě sbalit psa a valit na Vlčáry než bude pozdě "

BinLadin
Tomuhle rikam mysochyzmus....
Viď, si to neumím ani představit, ale když holt někdo neuhlídá psa a pak to potřebuje nějak zamaskovat.... Tak se holt vymyslí šílená Biluše, která krade psy
Ježíšikriste proč zrovna borderku? Nemohla bych alespoň krást pekiňáky a podobné nenáročné psy?

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:41
- Nahlásit

PetraK
mám psa ve štrézu a bez fstahu, jo?
no mate to ste nevedela? mela ste se registrovat... mela! bo modri uz vedi

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:42
- Nahlásit

Rada zněla tak jako vždycky "neuplácet, okamžitě sbalit psa a valit na Vlčáry než bude pozdě
Biluška
aneb raděj lamy lamám, tak jim nechej ty modrý pastviny, mimochodem furt je to lepší, než se tlamit dál po svým...

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:43
- Nahlásit

Meta
už ráno jsem říkala, že dneska se bude provádět klišébrejking!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:43
- Nahlásit

StaHi
mela ste se registrovat... mela! bo modri uz vedi

Paní, vy ste neskutečná trupka .Včil kvůli vám budu sedět na mokré židli jako jébat

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Meta
jinak zeptek se davídkoj, jak se potila, až kabátu propotila, jak se dělá kontrast

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:46
- Nahlásit

StaHi
'Du ju nou hau meny Divoky andel ar hyr?

no tak to evidentně nebyla ta z vosmýho patra. Páč ta naše má v hlavě vo fous víc matrijálu. Ne vo moc, páč je taky pošahaná,ale o něco málo jo

bo modri uz vedi

bože ženská! , dyk nestíhám měnit pemrpzy

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:48
- Nahlásit

Biluška
nebudete, mam reseni

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

StaHi
bo modri uz vedi

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

StaHi
Leda tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

StaHi
bo modri uz vedi

jako sorry,ale ty si fakt hovado,můžeš mi říct,kam na ty děsný vobrázky chodíš????????????????????????????????????
Meta
jinak zeptek se davídkoj, jak se potila, až kabátu propotila, jak se dělá kontrast
se mě rači neptej ,bylo to dooost děsný a to je žravá jak louch,vidim to příště aji na ten posilovač ala ježek f kleci

Meta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
JAK SE DĚLÁ KONTRAST?
Chci vědět všecky metody...hlavně ty netradiční

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:53
- Nahlásit

Meta
JAK SE DĚLÁ KONTRAST?
těško,pani

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:54
- Nahlásit

Sali
Spravne,az lezis v bezvedomi na place naprosto znicenje vycvikar spokojen a mozna bude i pes utahany...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:56
- Nahlásit

Sali
BinLadin
ty máš myšoschýzu, ty mysochysto.

...tomu rikam pedant,halt prisnost musi bejt...

Sali
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
na ten posilovač se ale musíš nejdřív naučit cukat na prověšeným vodítku, a mít na to vodítko, co si o něj opřeš ruku,
a natrénovat si to tam, kde o nic nejde. ta čuba se musí po prvním drbanci dostat do stavu "ouha spadla klec" a okamžitě najet do předepsanýho projevu, kterej ona ale na obraně zatím ještě nezná. Něco takovýho, jakop vytřeštila oči a začala spolupracovat s Tchořem, když zjistila, že na něj hlavou ani silou nemá.

StaHi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
kam na ty děsný vobrázky chodíš?
ja mam na tydle veledulezitoste vopravdu dobrou pamet ...vy se mi tady v zumpe dost casto trefite do oblibenyho foru (jak onda benda s tema veverkama ..nebo ted, ale modri uz vedi je snad upa klasika, ne?) a ja ho pak normalne dohledam v googlu...

brut
Člen
- Nahlásit

Tak dámy, moc toho nenaškrabte, ať pak mám čas na další cukroví
Loučím se a jedu do Práglu ... jen doufám, že už vychytali problémy na trati, jinak mám o zábavu na celé odpoledne a část večera postaráno

Meta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
to vim taky

Sali
Člen
- Nahlásit

mozna bude i pes utahany...
BinLadin
vole, zkus cvičit s čtyrma najednou jako já!!!!!!

BinLadin
Člen
- Nahlásit

Meta
Vpotu a krvi vlastni za revu vycvikare a jeho konstatovani jak je clovek levej..

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání