| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:35
- Nahlásit
Biluška
Ahoj Libuš! Víš co se šíří Bruntálem? Prý, že jsi ukradla Anetu Hydře ... Tak říkám, že ty bys borderu nekradla ani kdyby já nwm co...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:35
- Nahlásit
brut
se těším,akorád přijedu bez psů,bo pak jedu pro 20kg hoblin
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:40
- Nahlásit
papillon_girl
Jo, já normálně kradu psy. Vloupávám se v noci lidem do bytů a kradu jim psy, to nevíš? Mám totiž málo problémů s vlastníma, tak chodím krást další
Hydra už si konečně všimla, že jí Aneta doma chybí? Před týdnem ji totiž hledal akorát Zajac a Hydra to prý ani nevěděla... Zajda ji taky hledal velmi aktivně. Nechal ji na hlídání děckám na stanici, těm zdrhla v sobotu ráno a Zajac jim prý vzkázal, že je to v pohodě, ona se proběhne a vrátí se V pondělí ráno ji laskavě začal hledat
O tom, že jsem ji ukradla už jsem slyšela. Dokonce v několika verzích. Podle jedné jsem se vloupala na stanici a šlohla ji. Podle druhé jsem měla komplice, který nebohou Anetku odlákal a dovezl mi ji. Podle třetí jsem ji šlohla já, na zakázku pro někoho, páč je to děsně cená fena
Docela vážně uvažuju o žalobě na Zajace a Hydru za poškození dobrého jména
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:41
- Nahlásit
brut
že musej puberťáci vždycky "mít pravdu" než si nabijou frňák
Byla si jiná????
Sali
co dělá plešounek?
Vegetí,je to pohodář,ale puberta s ním fláká. Teď sedí s Brůsem společně u CPZetky a kňouraj na Bůcu a ona jim tesklivje vodpovídá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:42
- Nahlásit
Sali
jablunka
Nic Dostanete piškot a hotovo
Kdo to kdy viděl, uplácet panákama a chobotnicí. Takhle bysme ten vztah nevybudovali
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:44
- Nahlásit
Biluška
Jo, já normálně kradu psy.
Kradařííííííííí......... Ukradneš pro mě taky nějakýho?????Ale hóóóódně vzácnýho.A samo,že levně,pak se podělíme vo zisk z krytí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:45
- Nahlásit
Biluška
Takhle bysme ten vztah nevybudovali
Semnou ho na piškotech nevybuduješ.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:58
- Nahlásit
Biluška
se mnou ten vztah přes sladký nevybuduješ taky, na to rovnou zapomeň, to jako jo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
Sali
se mnou ten vztah přes sladký nevybuduješ taky, na to rovnou zapomeň, to jako jo.
No nevybuduju, to je jasný, páč vás tím uplácím a to se pak ten vztah nevybuduje . Ale na otázku jak se buduje bez uplácení mi neodpověděli a zabanovali mě . Tak holt budu postaru uplácet
jablunka
Ukradneš pro mě taky nějakýho?????Ale hóóóódně vzácnýho.A samo,že levně,pak se podělíme vo zisk z krytí.
Takže se přikláníš k verzi c? No dobře, tak ti taky nějakýho šlohnu Vyber si plemeno, barvu a takový ty věci a já jdu nato .Ale levný to teda nebude a navíc hradíš veškeré náklady a benzín
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
Biluška
fztah se buduje pomoci cukru a biče, dyž dámy nechtěj cukr vem na ně bičík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:06
- Nahlásit
Jimmi
Dobrý nápad paní . Vezmu na ně rovnou traverzu, nejsem žokej abych se obtěžovala s nějakým bičíkem
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:10
- Nahlásit
Biluška
Jo, já normálně kradu psy hele a nechceš někdy ukrást 2 špringry ? Třeba teď na pár dnů, pak se v Tobě hne svědomí a vrátíš mi je a já to nikde neřeknu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:10
- Nahlásit
Biluška
pak ten vztah nevybuduje . Ale na otázku jak se buduje bez uplácení mi neodpověděli a zabanovali mě
tagže dost možná se buduje přes banány....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:12
- Nahlásit
u nás mají banány za 19 kč , nic moc extra úplatek tedy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
Sali
potřebuju přeskládat krk tak, abych se ohlídla i doleva!
Víš, jak to bylo ve Vesničko má středisková ....."a otočit se celá můžeš? Tak vidíš" ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
Biluška
Takže se přikláníš k verzi c? No dobře, tak ti taky nějakýho šlohnu Vyber si plemeno, barvu a takový ty věci a já jdu nato
Glen of Imall teriér
a cííííííí fenu,nejlépe dvouletou před háráním.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:14
- Nahlásit
pocki a banani teda nejsou uplatek? Bilu tutove blokli, by se mohli nepozorovane domluvit na spolecny odpovedi!
..jinak probiham, nesvacim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:16
- Nahlásit
brezen2008
taky se těším
jablunka
Byla si jiná????
v některých věcech byla v jiných ještě horší než oba dohromady
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:16
- Nahlásit
Biluška
přes banány, to není blbej nápad...
jo komu zas hrabe s uplácením??????
že bychom starejm svazarmovcům zbourali nějaký klišé?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:17
- Nahlásit
mac1
u nás mají banány za 19 kč , nic moc extra úplatek tedy
naopak!!!!! To se právě vyplatí,Bobe!Přeci nechceš aby tě ten fstach zruinoval?!
jablunka
proč je to zas tak vošklivý????? Esi chcete,najdu vám dvojníka f útulku než řeknete borůfkovej koláč
StaHi
by se mohli nepozorovane domluvit na spolecny odpovedi!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
jablunka
Tak to máš štěstí, o jedné vím. Ale bude trošku starší, asi tak čtyřletá. Vadí to moc?
A bydlí daleko, takže to bude děsně drahý . Chápej, to není jenom tak přijet a sbalit čokla. Napřed ho musím dlouho sledovat, budovat si s ním fstach, hledat kontakty.... jo, zapoměla jsem ti říct, moje jméno je Bond, James Bond
mac1
hele a nechceš někdy ukrást 2 špringry ?
Písám si tě do databáze a jakmile najdu klienta co touží po špringrovi tak se ozvu
davidkova renata
Hele, tohle vypadá jako docela velká díra na trhu, neměli bysme rozšířit firmu? Ty se budeš starat o odbyt a já o nabídku,jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:20
- Nahlásit
Sali
jo komu zas hrabe s uplácením??????
že bychom starejm svazarmovcům zbourali nějaký klišé?????
Prakticky fšem modrým . Už je to dýl. Když dáváš psovi piškot (nebo vůbec odměnu) tak ho tím uplácíš a pak ten vztah stojí za prd a tudíž je všechno špatně. To nevíš?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:22
- Nahlásit
davidkova renata
proč je to zas tak vošklivý?????
Dyk je to heskej terijér......
Esi chcete,najdu vám dvojníka f útulku než řeknete borůfkovej koláč
Pokut k tomu bé i průkas původu psa,ak beru. Chápejte,nemůžu množit drahý štěňata,gdyž to nebé mít PPP!
Biluška
o jedné vím. Ale bude trošku starší, asi tak čtyřletá. Vadí to moc?
Štyry eště de,ale tím pádem je to se slevou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:24
- Nahlásit
tak až dovleču domů 20kg hoblin,tak upeču psům palmsky z ryby a banánů
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:24
- Nahlásit
Biluška
nevím, jak bych to jako mohla vědět???
Hanka mi to říkala, že Ruda to nedělá rád, modulovat reparáky přes krmení, s paralelou ke koním, to jsme si vysvětlily, druhový rozdíly,
něco jiného je výcvik,
a něco jiného rovnání zparchantělýho narostlýho domácího agresora a tyrana, co byl právě zvyklej si vyřvat žvanec kdykoliv a kdekoliv, tak tam se vrací nohama na zem jinou cestou.
Já neumím to druhý, a nekecám jim do toho,
oni zas neuměj to první, a taky mě do toho nekecaj.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
jo a dys psoj das piskot a este ho pochvalis ..tak mas uplacenyho psa v tezkym stresu! pozor na todle jako!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co nemuseli lozit po dochtorech dneska jako já - tzn. nezdravim teda tim pádem Brut
Gdo fšechno je bloklej, gdo je kradař a komu fšemu háraj feny?
U nás háraj asi celý Řípy, nejen Natálije Órejro z vosmýho patra, taky vobě pudlice odedle, jejich sousedka RTW Bársí, vlčanda u nás ve vchodu a čekám kdy se přidá Stará Přenosilka z posledního patra, aby to bylo komplet.
Biluška
moje jméno je Bond,
máme Tě protřepat, nemíchat?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Štyry eště de,ale tím pádem je to se slevou.
No dobře, tak se domluvíme . Dám ti k tomu zdarma dva špringry, chceš?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:26
- Nahlásit
jablunka
gdyž to nebé mít PPP!
myslite Plny Pytel Problemu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
StaHi
jo a dys psoj das piskot a este ho pochvalis ..tak mas uplacenyho psa v tezkym stresu! pozor na todle jako
ajijaijaijááááá mám průšvich teda. Dneska jsme pílovali cez klikr oční kontakt odměňovanej chrupafkama (taková akce dva v jednom, udělám něco pro výcvik a něco malýho i pro psí zdravíčko), takže tím pádem mám psa ve štrézu a bez fstahu, jo?
|