| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:00
- Nahlásit
Sali
za chvíli si budem dojit čerstvou smetanu do ranního kafete,
počki! to ale děsně ušetříte a to se vyplatí!!!!!!
Dyš já ty granule moc jako necíííí,mám je samo taky a vobčas dávám,Acanu,ale mám pytel už někdy vod srpna. Kosti ale vony hmatný má!Sou jí znát i poslední žebírka dyš de f klusu kolem.a jaký ryby bereš? Třá vod vetamixu? bo normál f krámě by mi to zruinovalo do tejdne
normálně zejtra kupuju v Hořovicích granule pro odtučnění!!!!!
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nevim esi to pé,ale todle mi přišlo meylem,tagže..!!!!
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
mazec
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:03
- Nahlásit
ankaras
tak bacha na zveráče, to je samej mrnousek zakrslej a pak z toho vyroste menší pes
taky jsme takovýho měli, měl klasický uši nahólu a velkej byl jak 3 zakrslý králící
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:04
- Nahlásit
Dines
to se snad musí najít a co normálně v krámu? jenže to je blbý co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:05
- Nahlásit
jbat
ankaras
a no tak...vono se to dalo čekat,že jo ,prostě komu čest tomu čest a dyš je navíc eště skromnej....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jj, já ho taky takovýho zdědila po kamarádce která se ho chěla zbavit, tka jsem si ho vzala jenže pak mi ho malamutka přinesla v zubech
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:08 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
ankaras
Z krámu nebrat - neurčitej věk, neurčitý zdraví a těžko bude takovejhle levnej papoušk ručně dokrmenej, nebo přiochočenej - a navíc bude stát minimálně o litr víc - nee, krámy nebrat
Oni zase budou - v červnu - tak když bude nejhůř, tak budu muset počkat, ale tak když jsem pro to nadchla přítulu, tak jsem to chtěla hnééééd (než si to rozmyslí )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:09
- Nahlásit
Dines
jj, to znam, taky chci všechno hned
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:11
- Nahlásit
ankaras
ale vůbec nebyl tlustej jako vypasenej, normálně mu byly cejtit na pohmat kosti a žebírka, zkrátka akorát, my ho měli porád puštěnýho po bytě a spokojeně si hopkal a dožil se tak průměrně jo a byl celej černej jak uhel a jmenoval se Kadík
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:13
- Nahlásit
tak cora bude na kapačkách do večera.Zánět postihl komplet močové cesty a sono ukázalo polypy na močovém měchýři.ale je prý klidná,dostala léky na bolest a tak prý konečně i spala.Pustí ji dnes večer,ale doporučují ještě jednu noc pod dohledem.Odpoledne se rozhodnou.
Díky všem co drželi palce
Du makat
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:14
- Nahlásit
ankaras
Nojo, nemáme to lehký, my impulzivní lidi - jsem začla předevčírem hučet do přítuly, že bych jako chtěla pod stromeček papoucha, a on místo aby mi to zatrh a okomentoval mé duševní zdraví, tak se nakazil taky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no tak super to já když tu mojí šedivou vzala k vetovi a ona nám zdrhla z toho stolu a honili jsme jí po ordinaci tak to byl trapas
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:18
- Nahlásit
Erin
je prý klidná,dostala léky na bolest a tak prý konečně i spala
bude líp...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:18
- Nahlásit
Dines
týýýý jo, tak to upřímně závidím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:19
- Nahlásit
jbat
jak do terénu, val shánět sponzory pro Pleočáry!!!!
minimálně potřebujem ploty... velký ploty...
Co řešíš, normálně písnem na pleoporadnu ať se všichni seberou a táhnout stavět ploty. Pak jim rozepíšem kdo má přivézt trupky, gdo pletivo a gdo štrůdl a je to . Nehledej problémy tam, gde nejsou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:22
- Nahlásit
Biluška
písnem na pleoporadnu
to my máme?!
ty vole já, politruk, a totálně dezinformovaná! asi někoho nechám zastřelit!
už mám ale sehnanou důležitou součást pleočár - fousatýho pána.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:22
- Nahlásit
Dobré ráno milí a krásní lidé, nebudu vás rozhodně číst, bo to se nedá. V každém případě fčerejšek potvrdil moje obavy o smolném člověku. Elektrikář se mi omluvil, že nestíhá. Páíni přivezli pračku, odvezli tu starou dolu ke mě, tím to skončilo, nezapojili nic, bo to prej voni nedělaj. Pak přišel statik. Mámy a můj balkon padá. Pak už jen balkon sousedky nad náma. Nikomu jinýmu nepadá. Pak přišel instalatér, ale měl hnutý záda, takže se na to jen kouk a přijde obě pračky a odpady zapojit v sobotu. Chápete, že za fčerejšek nemám udělanýho nic a naopak jenom mě a mámě padaj balkony?????????????????? Nemám se jít utratit dříf, než bude pozdě?
Svátky - fčera měl svátek taťka benda, dnes já. Dávám nám s taťkou moc dobrej dort, rači dva, abysme neměli málo:
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:23
- Nahlásit
Bré ráno fšem, zvláště pak těm co nic nestíhaj a pořád je někdo otravuje s další prací
davidkova renata
Nemůžu za to,že má hlavu jak kýbl,prdel jak valach a hrudník jak
hele nenech si Nánu pomlouvat, Alexa taky váží 48kg a žebra má hmatný a dokonce i propadlý slabiny (chvílema), prostě jak říkal Meloun, když jsme tam byli na RTG je to taková ovčácká Fibingerová
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:26
- Nahlásit
Erin
držím palce
Gerda
jsem ti zapomněla poděkovat za kytí, takže děkuju, že myslíš na mou váhu a necpeš mě dortama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:30
- Nahlásit
jbat
ankaras
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:40
Citát
ankaras
žere jak prokopnutá
tak jí nedávej biskupy
b]davidkova renata[/b]
[i]nevim esi to pé,ale todle mi přišlo meylem,tagže /i] [
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:32
- Nahlásit
PetraK
pani, co ste to tady vytvořila?!?!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:33
- Nahlásit
jbat
stručný přehled pobavení
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:34
- Nahlásit
ankaras
stručný přehled pobavení
aha...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:35
- Nahlásit
Erin
Pustí ji dnes večer,ale doporučují ještě jednu noc pod dohledem.Odpoledne se rozhodnou.
to je ještě hezčí zpráva. Kdyby ti pitomci štěkavý uměli mluvit, nemusí se to člověk vždycky dozvědět, až když už to jede
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:36
- Nahlásit
jbat
to je od tetkon nová forma komunikace pro ty co nestíhaj a chtěj tu bejt
jbat
ankaras
a přestaňte se mi posmívat důry jedny
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:38
- Nahlásit
PetraK
to je od tetkon nová forma komunikace pro ty co nestíhaj a chtěj tu bejt
pani, že vy chcete sedět dvjema prdelema na jedný židli, že jo?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jbat
to my máme?!
No ešče ne, ale budeme mít, to je jasný. Bez poradny bysme se nehnuli z místa Kam jinam bysme psali manažerům, že mají okamžitě sbalit pleosaura a valit na pleočáry??
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Nemám se jít utratit dříf, než bude pozdě?
f tom případku chci dědit. marůšku. Myslim, že na tu bych Brtnika určo zlomila. Páč je do ní taky zamilovanej.
Hele pani- a víte vůbec co vám krom spadnutýho balgóna hrozí?? Možná byste se fakt měla nechat utratit, páč i tak ste v ohrožení života!! Uš sem vám sepsala fčera i váš vlastní pytel, máte svou vlastní pohřepní květinu, jen hrop sme ešče nevybrali, ale .. vono asi nebude co do toho hropu dát
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:39
- Nahlásit
PetraK
my??? to je divný to neděláme mě ted hrozně zajímá jak to dopadne s papagájem
|