| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:43
- Nahlásit
jbat
pani, že vy chcete sedět dvjema prdelema na jedný židli, že jo
máte to kapek vobráceně, ale je to tak , a u mě dost problém, páč sice mám svou milovanou pjoumatiku, ale zadel na dvě židle nestačí.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:48
- Nahlásit
ankaras
tak nevim - buď ta ženská ještě stále spí, nebo nevim rpoč mi to nebere
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:50
- Nahlásit
Dines
třeba je po noční jen vydržat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:51
- Nahlásit
PetraK
máte to kapek vobráceně, ale je to tak
furt nějaké formality...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:53
- Nahlásit
ankaras
A nebo je ve škole - teda ona je ve škole
No, každopádně zasejc sou to letňáci z venkovní voliéry, takže to co jakože nechci - ačkoliv se slečna dušovala, že je není problém ochočit, že už je na mazlíky prodávala
A teď si vyber - já bych brala i z venku, jenže přítula má nějakýho známýho přes ptáky, a ten ho naočkoval že jen a pouze dokrmený - tak jsem teda zvědavá jak to dopadne - ještě čekám odpověď na pár mailů
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:55
- Nahlásit
Dines
joooo, tak tomu já vůbec nerozumim zase když si ochočíš i andulku... , tomu fakt nerozumim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:55
- Nahlásit
PetraK
Marůšku vám nechám, bo vona zhyne aji moje maměnka, takže nebude nikoho, kdo by si jí vzal. Proastě to je fakt pecháček s těma balgonama. no, nic.
V každém přípatku mám další zprávu dne, která ale pro vás asi nebude tak super jako pro mě. Máma šla svědčit v pondělí na úřad, byli předvolaní i sousedi a majitel hospody + stálí hosti přesvědčili servírku, se kterou se ten náš kretén dost "kámoší", aby šla svědčit proti němu, že už ho maj na sídlišti všichni plný zuby a už ho tam nikdo nechce. Takže ta šla svědčit taky a její výslech dnes dostaneme. Teoreticky je kretén možná v podmínce, protože údajně někoho zmlátil. Mrzí mě na tom to, že pokud má za zmlácení podmínku, znamená to, že je ten čék v nemocnic, tzn, že je zmlácenej hodně moc. Pokud se prokáže, že tenhle přestupek spáchal v podmínce, už ho nezachrání nic a pude do basy. Takže te´d musim zjistit, jestli v tý podmínce je, nebo ne. Kamarádka řikala, že v tý hospodě hodně pomohlo to, když sem tam s ní přišla a společně sme jim vysvětlili, jak ty útoky probíhaj, že to, co říká kretén, je ve skutečnosti o dost jinak a blázen je on sám a ne jeho matka, kterou se snaží zničit a potažmo i zabít. Držte palce, ať mu to tentokrát už neprojde a ať už jde konečně pryč a nevotravuje nám životy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:04
- Nahlásit
Gerda
hele co to je ten váš kretén? to je tvůj chlapík?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:07
- Nahlásit
jbat
Ne, to je syn mojí tety, tzn řekla bych bratranec, ale to bych se musela poblejt.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:08
- Nahlásit
Gerda
řekla bych bratranec, ale to bych se musela poblejt
no tak to je hnus. takhle podobně se nám začil kravit můj synovec osmnáctiletej, běhá tetě po bytě s nožem a řve, že ho sledujou etc...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:16
- Nahlásit
Gerda
posílala jsem ti včera dvě nepostradatelné věci, semka, kaktus na hrop a knihu o obvodových pláštích panelových domů...tak si to dohledej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:22
- Nahlásit
Gerda
Pani, nate!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:22
- Nahlásit
Gerda
držím fšechny co mám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:24
- Nahlásit
Sali
dík, to seš moc hodná, ale na hrop bych si přála Eine weisse orchidej a na pláště přijde statik, co nám namlátí kovové vzpěry do bhalgonu...až na jaře ale. Te´d mi pardálka sehnala svého instalatéra a elektrikářže, přijde už dnes, tak nejdu na vánoční večírek.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:25
- Nahlásit
Gerda
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:27
- Nahlásit
Gerda
elektrikáže mám doma, instalace umí taky, akorát jste od nás trochu daleko, aby se po práci tam dalo jet, před osmou večer bychom tam nebyli,
a dneska musíme přesně to samý co vy, koupit novou pračku, vyvézt starou k obecnímu úřadu, a tu novou zapojit a ozkoušet, zejtra je to v háji, v pátek v háji, tak až v sobotu ráno bychom k vám mohli zajet, když by bylo zle.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:28
- Nahlásit
Gerda
zatím teda tohle, to ej taky skorobílý a něžným, a já eště zahledám.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:29 - Změnil/a: Smecka
- Nahlásit
Sali
Ježiš co to tady máte za téma.
(Ještě že ten copiright u kříže není víc vlevo, to by bylo zavádějící)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:33
- Nahlásit
Gerda
Fšecko nejlepčejší k svátkůůů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:35
- Nahlásit
Gerda
Pokud se prokáže, že tenhle přestupek spáchal v podmínce, už ho nezachrání nic a pude do basy.
pani - pletete se páč, todle mi udělalo ještě větší radost než to že zdědim Marůšku, nesnášiim tydle šmejdy šmejdský a když se jim podaří utnout tipec, mám hřejivej pocit u osrdí i když se mě to netýká. Bez přehánění.
Líbil se vám ten váš pytel?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:38
- Nahlásit
Sali
akorát jste od nás trochu daleko, aby se po práci tam dalo jet, před osmou večer bychom tam nebyli,
Víš ale, že bydlim skoro jako tvoji rodiče? )))) Ne, díky, Pardálka už to zařídila, ona mi chuděra zařídila celej byt a dědeček ispidich zařídil pány, co to celý postavili. Pardálka řikala, že mi eště pomůže se skříněma, nakreslí je a zadá truhláři, je na mě moc hodná. Takže dnes přijde pán, podivá se, co mi chybí, koupí si to, smontuje to, dám mu peníze a bude to
Jimmi
díky pani, vy u mě máte aji se saraksouvu cukroví 21/12 večer, vám to asi přivezeme, nejdřív pojedu k saraksům, pak bychom mohli jet k tobě, ne? Pozvala bys nás na kafe? Aji s čoklama? Budeš vůbec doma?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:39
- Nahlásit
Gerdaááááááááááááááááaaaaááááááááááááaaaáááááááááá
FŠECKO NEJLEPČÍ KU SVÁTKU SLAVENÍ A JEDEN ČEKULÁTKOVEJ:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:40
- Nahlásit
PetraK
Líbil se vám ten váš pytel?
Pani promiňte, já to tu eště nečetla celý, bo na to teťkonc nemám čas, mám makání, víte, ale ste hodná, že nebudu mít prázdnou desku na hropku )) Jenže já mám takovou furt smůlu, že mě by tu desku určo zničili zloději mrtvol!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:40
- Nahlásit
Gerda
Eine weisse orchidej
teda není a nebude, seš moz povykaná, dostaneš lodych
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:41
- Nahlásit
Gerda
jupí cukroví , doma budu určitě, kafe nebo čaj udělám, jeno ten tvůj smradlavej čaj nemám
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:42
- Nahlásit
Víš ale, že bydlim skoro jako tvoji rodiče?
Gerda
jo, to přesně vím, ale tam se taky před osmou nedokážu dostat, a taky se mi to dneska těžce nehodí, leda by byla v bytě havárie,
a taky tam jedu v sobotu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:42
- Nahlásit
Gerda
hele.. a Maruš ještě hárá? no že jestli jo, budou jí kluci považovat za super vánoční dárek a tebe za hodnou bordelmamá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:43
- Nahlásit
Sali
teda není a nebude, seš moz povykaná, dostaneš lodych
Ok jak chceš, pokrátim ti verš na epidurálu!!!!
Jimmi
Tak počítej s tim, že 21/12 večer přijedem se saraksovou na noční inspekci aji s čoklama, jo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:44
- Nahlásit
Smecka
jsi v patlalogicky kořeněný žumpě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:45
- Nahlásit
Sali
a taky tam jedu v sobotu.
Takže dete s náma skupinovjě na hrady?
Jimmi
Maruš ještě hárá?
Myslíš, že bych ti vozila na náfštěvu háravou fenu???????????? nehárá, vůbec ne, jen čoklům eště trochu voní, ale nechaj si to vysvětlit, vona vysvětluje dost důrazně, obvykle psy trimuje v obličeji, dkyž si nedaj říct )))
|