Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1908 . 1909 . 1910 . 1911 . 1912 . 1913 . 1914 . 1915 . 1916 . 1917 . 1918 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:46
- Nahlásit

Benda
cau lidi dneska jsem videl nejakyho psa jak dobeh veverku a jednim stiskem ji prekous, je to vubec mozny sem byl upa v soku

au! Ach jo. Veverky já oblibuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:48
- Nahlásit

davidkova renata
SUP...samostatně útočící kanysterapeutický psi
Mohla by bejt Maryje asistent SUPa? Mohla by vám třá ve chvílích odpočinku držet dečku...hele a nemohla bych taky dostat dečku, i když se Maryje na ňáký zkoušky může vyprdnout?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

Biluška
. Berňáci prostě stojí na straně útočníka, berou to jako boží hru a začnou skákat po Tamaře a štípat ji

ešče, že ty vobrany nedělám, nechci domyslet, jak by to dopadlo v Ešusím podání : D

Gerda
a on velice chytře řekl, že procházku přeskočí, rovnou ženu strašně zmlátí a půjde hned na pivo. Měl by mít psa, má velkokynologický myšlení,

tak teď se mi poprvní ulevilo , že Brtnik nemá žádný kynologický, natož velkokynologický myšlení. Vono se to vobčas evidentně hodí

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:53
- Nahlásit

PetraK
Brtnik nemá žádný kynologický, natož velkokynologický myšlení
No jo, ale zasejc nemusí mlátit tebe, dyš má psa....jako manžel mojí kamarádky, jak má toho rozbitýho brijárda s dysplázkou a artrozou. Řekl jí: "Nebuď smutná, tohohle aušusa dáme utratit a koupim ti novýho pejska". Není to hodný manžel?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
To je dobrý paní Taky si budu muset pořídit ty dečky . My nic takovýho nemáme . Ale my si je pořídíme, hned jdu zaúkolovat managera

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
"Nebuď smutná, tohohle aušusa dáme utratit a koupim ti novýho pejska". Není to hodný manžel?

Je to hodný pán, je vidět, že myslí na dobro své paní

Myslím,že Brtník by občas taky rád Aušuska utratil - hlavně tagle kdyš se hošíčci perou a Ešus ho chytí zubem za ruku tak, že mu jí na ňákou dobu znehybní a já ho fčera - Ešusa - málem utratila vlastnoručně, když jsem mu nesla misku s vodou, zazvonila sousedka a on šel předstírat, že jí jde zabít

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:04
- Nahlásit

PetraK
zazvonila sousedka a on šel předstírat, že jí jde zabít
No čoveče, Maryje zabíjí zvonící hned, ale fčera sousedka (mírně jednobuněčná) klečela za našima dveřma a hledala elektroměr. Přes dveře na mě volala, otevřela sem, psa nechytaje, ale Mařena nic. Tak jí řikám: "Jak to, že na vás neřve?!" Jinak je zabiják zvonících.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:11 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
Mohla by bejt Maryje asistent SUPa? Mohla by vám třá ve chvílích odpočinku držet dečku...hele a nemohla bych taky dostat dečku, i když se Maryje na ňáký zkoušky může vyprdnout?
odpověd na obě otázky je ano
fčera sousedka (mírně jednobuněčná) klečela za našima dveřma a hledala elektroměr. Přes dveře na mě volala, otevřela sem, psa nechytaje, ale Mařena nic. Tak jí řikám: "Jak to, že na vás neřve?!" Jinak je zabiják zvonících.
tady to vidíš...JE ! kanysterapeutická!!! na jednobuněčný nezuří,jakej jinej důkas bys chtěla???

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:16
- Nahlásit

davidkova renata
JE ! kanysterapeutická!!! na jednobuněčný nezuří,
Ajo! Maryje je taky kanysterapeut! Ale proč teda potom kouše mě? ........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:26
- Nahlásit

Gerda
Maryje je taky kanysterapeut
Ale proč teda potom kouše mě?
vyjímka potvrzuje pravidlo??

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:31
- Nahlásit

davidkova renata
vyjímka potvrzuje pravidlo??
Asi jo....no, nenaděláš nic.

Teď kolega s angl buldokem vypráví, jak se badík honil na letný s pejskama, normální pejsci přeskočili plůtek, co jim stál v cestě....ale badík plůtkem proběhl. Vůbec mu v tom herním zapálení nevadilo, že si rozbil hubu o plot.....prostě furt šel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:33
- Nahlásit

Gerda
klečela za našima ......Jinak je zabiják zvonících.

asi má ouctu před těma co se modlej? Je třeba církevně zdělaná?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:34
- Nahlásit

PetraK
Je třeba církevně zdělaná?
nebo jehovistka
du dřít,nepište,volové

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:35
- Nahlásit

DU DOM, příde Viktor Čistič na koberce. Pište jak chcete

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:38
- Nahlásit

Gerda
U vás má kolega buldoga? No to je vynikající Má nějaké strašlivé vady? Sháním nějakého do línijí k Orince

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:45
- Nahlásit

Biluška
U vás má kolega buldoga?
Ano, u bullařů jsem pro něj onehdá sháněla hlídání po dobu dovolené páníkůch. Má super vady a hlavně je vykastrovanej, takže bude vynikající do chovu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:53 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Hele, už ji mám asi třetí den, pokud se nepletu. Žere jako kůň, nevadí jí už Bucka, bojí se trochu Ferdíka a je střevo. Možná ta žíhaná má něco málo do sebe.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:54
- Nahlásit

Gerda

pjekná kuchyňa ,jen trochu moc rudá-může to způsobit při vaření nějaké váchně a jídlo bude příliš energetické ,tak bacha na to! A doufám,že máš sporák směrem na sever a nebudeš u něj stát zády k oknu.Podle feng shuei má být sporák na sever nebo i na západ a ty za sebou nesmíš mít žádný otevřený prostor(dveře,okno),když vaříš,aby ta jinová energie neunikala .

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:01
- Nahlásit

Neessi
Rudá je i koupelna, což se moc nelíbilo ani mojí mistrový. Sporák mám na jih, stojim čelem na sever, jinam dát fakt nešel )) Za sebou mám zeď a nad sporákem digestoř, nachytám jin do digestoře. Energetické jídlo nebude problém, to víš, nesmim si dovolit pri svý kontituci zhubnout, to by byl malér ))) Stejnak kolem neni žádná hora ani tekoucí voda, vrazim tam bambus, ten to snad trochu porovná.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:13
- Nahlásit

Gerda
vrazim tam bambus

Ale tak máš sporák na sever,když stojíš čelem k severu u vaření,ty trupko!Tak to máš dobře Teda až na tu rudou!Ta barva je spíš pro chlapa-kuchaře.Ale teď je období,kdy by se vlastně měl objevit,tak mu to třá bude vyhovovat.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:22
- Nahlásit

Gerda
Neessi
co to je za novou nauku o kuchyni?????
já si sice povšimla, že tento fenomén zabudovali programátoři do té slavné strategické hry o budování čínské říše,
ale v paneláku se asi příliš uplatnit nedá, měla jsem za to, že se dle feng-shui musí ten dům už stavět.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:31
- Nahlásit

Sali
světelnost objektivu F 2,8-4,2 nebo F 2,8-3,3. Je to velký rozdíl? Dík

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:34
- Nahlásit

kachna_
tomu howí Tchoř, mě by to oboje na zoomku přišlo velmi pěkný, samozřejnmě ten druhý je lepsí, v plném zoomu bude světlejšíé o číslo a to už je znát,
jde ale taky o optiku a tak, o celkovou kvalitu objektivu, světlostí to nenahoněj, takhle postavený Tamron bude horší než Canon L 4.0 po celý dálce, a to o dost.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:35
- Nahlásit

Mucholabka
co to štěně????

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:40
- Nahlásit

Sali
ale v paneláku se asi příliš uplatnit nedá

Nedá se uplatnit do dokonalosti,ale aspoň trochu srovnat to jde.Já už takhle rovnám barák několik let,neměla jsem možnost ho stavět a ten,co to za totáče stavěl,tak zazdil všechno,co kde ukrad .Dá to sice šichtu,ale pomalu se tu dá už žít

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:52
- Nahlásit

Neessi
tak to by mě zajímalo, jak by se dal odladit náš domeček, který kdosi z černého kladna-libušínských dolů lepil před víc než 200 lety z bláta a opuky, pak se to jistě přestavovalo, kolaudace týhle verse byla v r. 1860,
a nás teď čeká těžká generálka, kdy jediný, co musí zvostat, jsou stěny, jinak všechno můžu uvnitř otočit dle libosti.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:56
- Nahlásit

Neessi
jinak když u nás kdysi byl na jedné z výprav do kladenského útulku Ruda, tak vykřikoval cosi o geopatogenních zonách a březových polenech,
což ale není průchodné, myslím ta polena, baziliška je promptně odnosí k sobě do kotce, by si tam odrušila splín z vězení, z kterého už přes týden neunikla.
Říkám si, staří Čínané nebyli blbci, harmonie s energiema má hodně do sebe, kdyby to i mělo fungovat k lepší pohodě a relaxaci doma, mělo by to víc než dobrej konec.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:56
- Nahlásit

Sali
Aha, no tak to je super, děkuju moc. To druhý je starší verze slevněná o 42 %. Budu mít panasoníka (nesedí mi ovládání canonů a olympusů, tak jsem trošku omezená ve výběru)

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:58
- Nahlásit

kachna_
starší verse bude mít horší optiku, vývoj jde silně dopředu, musíš si najít recenze v spešl webech.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 16:15
- Nahlásit

Sali
co to je za novou nauku o kuchyni?????
No ono se to stejnak moc nedá, bo k tomu fengšuejování potřebuješ, přesně jak řikáš, stavět ideální barák na ideálním místě. Já si z celýho feng šuej pamatuju, že bambus to rovná. tak si někam postav bambus a máš to.
Staří číňani byli strašně vynalézaví ))) O víkendu sme se mistrový ptali, jak se teď učej čínský studenti v číně medicínu. No a výsledkem je kombinace západní lékařiny s východní medicínou. Chudáci studenti maj v hlavách dost bordel. Ta harmonie je dost důležitá, ale furt si myslim, že správně je to, co, co ti vyhovuje. Jinak samozřejmě pravidla to má.

<< 1 ... 1908 . 1909 . 1910 . 1911 . 1912 . 1913 . 1914 . 1915 . 1916 . 1917 . 1918 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání