| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:03
- Nahlásit
Benda
myslis tu tichou cast nebo letajici talire
talíře jsou nuda...
Ale jestli chces muzu pod jinym nickem
heh... nechci...
jo a abyste všichni věděli, tak máme s Davítkojc v pátek v poledne sraz, heč!!!!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:03
- Nahlásit
brut
mejlík došel, odepíšu večer, dneska musím makat, abych mohla zdrhnout brzo. Na Agnesku se ale bude muset pomalu a ne hrrr, jak to má Bruťák ve zvyku. Vždyť i Ar se z něho málem po...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:04
- Nahlásit
jbat
a abyste všichni věděli, tak máme s Davítkojc v pátek v poledne sraz, heč!!!!
to děláš schválně, když nikam nemůžu, že?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:05
- Nahlásit
Benda
myslis tu tichou cast nebo letajici talire
voboje. Při mý povaze . Teda vlastně asi možná ani ne, spíš jen tu druhou, páč se znám. Sem typ "kukačka" tzn. že sice dělám, že s tim druhym nemluvim a v životě už mluvit nebudu, ale furt vylejzám ze dveří a sypu další debilní protiargumenty
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:07
- Nahlásit
arwen
mu to zkusím vysvětlit, ale znáš ho.... blázna, bláznivýho
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:09
- Nahlásit
brut
to děláš schválně, když nikam nemůžu, že?
hele vy nemůžete nikdo.
a jestli si myslíte, že vám všechny ty choropy a zaneprázdnění a nevyprázdnění žeru, tak to teda ne e!!!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:14
- Nahlásit
brut
snad se s Arwen stanou kámošky v dobrém i zlém a na Bruta si počíhají. Když budou dvě, snadno ho položí na lopatky
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:19
- Nahlásit
jbat
jo a abyste všichni věděli, tak máme s Davítkojc v pátek v poledne sraz, heč!!!!
No to je hezkýý,ale esi vy dvje jezinky budete pomlouvat někoho z žumpy,přísám,že to vodnesou mí psi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:21
- Nahlásit
arwen
na Bruta si počíhají. Když budou dvě, snadno ho položí na lopatky
si zapomněla na Alu... ta ho strašně brání a de do všeho po hlavě. Než jsem šla do špitálu, tak jsme na poli potkávali babču sse starou fenkou hasky... Brut jí od malička miluje a tentokrát mu voněla ještě víc, protože pár dní před prvním naším setkáním dohárala. Brut jí myl ušiska, čumák, žďuchal do ní čumákem, snažil se jí nakrejt... no, zkrátka klasika a dáma na něj občas tak pěkně vyjela, že odskočil. Alu musela být na vodítku, protože ho šla bránit a na fest by hasku štípla. Naštěstí ve chvíli, kdy on ztratil zájem, tak mohla bt zase puštěná a madam si nevšímala. Ale nevím, nevím, jestli by holky vydržely kombinaci Brut - Alu
jbat
choropy a zaneprázdnění a nevyprázdnění žeru, tak to teda ne e!!!
si nemůžeš naplánovat cestu na prosinec? Bych snad už i mohla být něčeho víc schopná....a hele nepruď nebo ti pošlu nějakou chorobu a budeš doma
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:30
- Nahlásit
Erin
budete pomlouvat někoho z žumpy
neeeeeeeeeeeeeeeeee....
brut
nepruď nebo ti pošlu nějakou chorobu a budeš doma
necí. huš jsem měla všechny... od ispidicha.
a třá dorazím i v prosinci, esi bůch dá...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:34
- Nahlásit
Sali
Aha,ale i tak díky.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:40
- Nahlásit
Erin
já zvládám rámcově sledovat jen dobíky a maligny, ono to chce znátz nejen to, co te´d běhá, ale i předky a jejich výkon, a to u rtw neznám.
Před 10 lety bych ti řekla, jdi do něčeho z Lidického dvora a po fakt dobrý čubě...
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:42
- Nahlásit
brut
no holt se domluví a nebo jim domluví klece na hubách se jich budu ještě ptám, jestli půjdeme za Janičkou na procházku,ne. Pravidla budu dávat já.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:55
- Nahlásit
hele, až příjde březen, tak ať se domluví s Davídkojc, mně by to sedělo v poledne a napíšou mi sms. ale prosím, fakt jim to vyřiďte, páč nebudu na netu. děkuju.
a mějte se tu nejhezčejc, mě totiž čeká nádhernej víkend!!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:14
- Nahlásit
Brej večír
sím vás, nemáte někdo nějakej tip kde a jakej zakoupit vobleček na pejska? nějaký zkušenosti a tak ... chtěla bych něco teplýho a nepromokavýho a ne moc drahýho
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:27
- Nahlásit
Erin
Ahoj paní,píšu ti mejla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:32
- Nahlásit
Tinta76
Jak velkej? Určitě zkoušej s pejskem. Levný jsou celkem od Trixie. Ty jsou fakt celkem super. Na malýho pséka jsou taky dobrý od JK Animals - má pláštěnky. Nohavičky - většinou špatně seděj a peso v tom nechce chodit. Od tommiho dobře sedí džínové oblečky a má super červený pláštěnky. To jsou fšichni dodavatelé, co dávají nám, ostatní neznám. Ceny jsou 200 - 500 Kč podle velikosti.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:36
- Nahlásit
Sali
ono to chce znátz nejen to, co te´d běhá, ale i předky a jejich výkon,
No právě to mě zajímá,ale i tak děkuji.Právě proto hledáme s předstihem...kluk chce v klidu udělat vejšku a pak se věnovat psovi.On je takový perfekcionalista s dlouhodobým plánováním..,tak budeme koukat po rodokmenech a zkouškách(tedy v těch se moc nevyznám)ale ,hlavně mě zajímá zdraví a povaha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:37
- Nahlásit
kachna_
tohle je docela hezká fotka, je to s Michalem z velké ceny tartu
háááskýýý!
Erin
budete pomlouvat někoho z žumpy,přísám,že to vodnesou mí psi
tak doraž taky a vodnesou to psi někoho jinýho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:40
- Nahlásit
Erin
hele,mohla bysem zkusit sehnat našeho ladiče.Pijan. Né že chlastá .Má ted RTW už 10 letýho,dělal s nim docela slušně,ale asi ve 4 nebo dřív mu při vobraně prdnul vaz a už to nebylo na výkony,měl pak malináka...nevim esi se eště vorientuje v rotvíkách,ale můžu ho zkusit sehnat,pokud se mi to teda povede a pokud teda chceš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 18:03
- Nahlásit
Erin
hele číhni semka
http://www.zprepychu.estranky.cz/
Petra šrajerová chodí k nám na cvičák do Břevnova,rotvíky taky maj,taxe můžeš informovat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 19:30
- Nahlásit
Bodrý podvečer žumpoidní přátelé,koukám,že ste dneska byli docela umírnění,ale přesto jsem to četla 17,5 minuty
Musím dát výstrahu brut-přesto,že slíbila,že se bude válet v kutlochu pár dní po operaci,taxem zaznamenala,že tu byla 10 x :mad 10.37 ,10.49 ,10.53 ,10.54-tady tvrdila,že jde hajat a big hovning v 11.04 už zase byla tady ,11.14 , 14.52 ,15.04 ,15.07 ,15.21 )Tak takhle teda nééééééé,leda že bys měla nojbůk f posteli !
Takže určuji dohlížitele režimu-dopoledne PetraK ,odpoledne Jablunka,které budou brut zahánět do kutlochu , a večer si ji zkontroluji sama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 19:40
- Nahlásit
Neessi
Takže určuji dohlížitele režimu-dopoledne PetraK ,odpoledne Jablunka,které budou brut zahánět do kutlochu , a večer si ji zkontroluji sama.
Provedu!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 19:42 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ste tu ruzny dohazovacky. Pls, tahle cubajz trpasliciho pince (neboli vorech bez PP), kolem 5-6 let, sup s ni k nekomu na klin do bytu. Fakt by to ocenila.
Napravuji x .
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 19:47
- Nahlásit
jablunka
Provedu!!!
já věděla,že je na tebe spolech
Fifi
Nic nevidím,jen červené x
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 19:48
- Nahlásit
Neessi
Nic nevidím,jen červené x
já ani to x.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 19:55
- Nahlásit
Tak snad uz neni x a pridavam jeste jeden upenlivy pohled, fakt ideal cubajz pro duchodce, aby mela svuj klidek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 20:08
- Nahlásit
Fifi
co se s timfurt lezeš,ty agitátore??????
ježiš to je heskej čoklík ,mi neřikej že by se neudal...malý psi dou dobře a je pěknej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
Jaky furt? Sem s tim tady asi po sto strankach, skrabete tu jak divy. Njn, zatim se neudala, kdyby mi nedrepela v sobotu zase na kline, tak jsem klidnejsi. Ale sak ty budes mit kontakt na naky duchodce, pro ty byla Ajunka znacka ideal.
A bud rada, ze sem nelezu s kockama!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 20:18
- Nahlásit
Dobrý večer fšem co měli lepší den než já. Čili úplně fšem, páč horší prostě nemohl mít nigdo Odpoledne přišli eště dvě další jobofky, nebudu vám je ani psát, páč to byste mi prostě nevěřili. Po té první, apsolutně nejjobovější sem chvíli přemýšlela estli mám skočit pod autobus, nebo vzít Wandino vodítko a oběsit se na půdě Okamžitě se hlaste gdo si po mé smrti vezmete psy? Můžete si je aj rozebrat, nedělám si iluze, že by je chtěl někdo všechny dohromady K Texálovi přihodím všechny polnosti, zadarmo si toho degena beztak nigdo nevezme
Ten pitomej komín si asi budu muset postavit sama, nemůžu sehnat žádného zedníka Jdu se opít, takovej den se nedá přežít bez činzána.
|