| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:26
- Nahlásit
jablunka
Nepřibírá, a ani nekadí, i když dostal klyzma a tisíc dalších věcí se řešilo, a bolí ho břicho, ale přitom má hlad.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:26
- Nahlásit
Erin
jablunka
ložnici zavřít na tři západy
Dyť mi nemáme ložnici . Asi ani nikdy mít nebudem . Máme jednu mega místnost velikosti sokolské tělocvičny a ta slouží jako obývák, ložnice a pracovna dohromady. Je to jenom opticky rozdělené nábytkem.... Ložnici jsme škrtli páč já dlouho do noci pracuju u počítače a Mášenek nechtěl chodit spát sám.
Psi jsou tady samozřejmě s námi, poněvadž jsem zastánce názoru, že pes má být tam kde jeho pán. Což jim ovšem brzo skončí, mrchám jedněm Když se neumí chovat tak jim udělám hezké klecičky ve sklepě a budou bydlet tam
A ještě jedna jobovka navrch. Právě tady byl soused, že se náš komín válí u nich na zahradě Jdu se oběsit.
Spadl při té vichřici co tady zuřila čtyři dny. Naštěstí to není ten, kterým topíme, ale starý co vedl do černé kuchyně a nepoužívá se.... ale i tak. Máme včil díru do střechy a navíc z toho padají cihly k sousedům na zahradu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:30
- Nahlásit
Čus fšicí s mobilem a bez mobilu a pemprzek a fšici svobodní i voženění
Po článku o "pevném manželství" dle receptu posráče Jehličky sem se naprdla, za jaký blbosti utrácej naše prachy...páč já na to hovado vlastně dřu
Ho voženim s Friclem, to je taky pěkný pako
Nemůžu se rozhodnout koho nakopat do řiťky dřív
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:34
- Nahlásit
Jimmi
Nemůžu se rozhodnout koho nakopat do řiťky dřív
Jednoznačně Texála Pak Nýnu, nebo´t ta je v největším podezření, že chodí chcát do postele Už to dělala jako štěně, nejspíš si vlivem těhotenských hormonů zasejc myslí, že je malé štěńátko Dotřetice nakopat všechny politiky. A cestou přiber moji šéfovou
Mucholabka
Nepřibírá, a ani nekadí, i když dostal klyzma a tisíc dalších věcí se řešilo, a bolí ho břicho, ale přitom má hlad.
Čoveče, tohle dělalo naše borderátko. Ale hned od porodu. Žralo jak kyselina, ale vůbec nekadilo. Bříško se mu začalo nafukovat a druhý den bylo po něm. Vet říkal, že nemělo úplně vyvinuté střeva, že prý je to hodně častá vada.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:36
- Nahlásit
Biluška
Tak na postel igelit,jiáč nevím.
že se náš komín válí u nich na zahradě
Co se divíte,sem přeci říkala,že máte zážitkový den
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:37
- Nahlásit
Dobré ráno žumpice
Jsem tu jen na skok a pak hned jdu zase odpočívat, takže jsem prolítla v rychlosti pár stránek zpět
davidkova renata
jablunka
pan poslanec chce zřejmě docílit toho, že svatby nebudou vůbec a všichni budou žít na "psí" knížku.... vypadá to, že je mimozemšťanem, protože všichni povolaní experti právě orodují za jednodušší a rychlejší systém rozvodů a vypořádání ... no nic, možná má sám máslo na hlavě a doma manželku s válečkem v ruce
PetraK
u nás je sice k nalezení kde co, ale když jsem přijela za špitálu, tak jsem neměla skoro žádné bombarďáky taky, protože harantí zapomněli vyprat prádlo. By jsi nevěřila, jak mladá kmitala, aby si prohřešek "vyžehlila"
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:37
- Nahlásit
Biluška
Podle mě on spíš bude mít nějaké zúžení, ne úplný uzávěr, páč už má 15 dní, otázka je, co by to udělalo při přechodu na tuhou stravu, když má problém na mlíce. Já to už nechci nějak prodlužovat, páč ho to břicho bolí, jak se dneska nic nevymyslí, tak bude na veterině naposled.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:40
- Nahlásit
brut
Jéééé,nazdar paní,jak je?
vypadá to, že je mimozemšťanem
To jediný by ty jeho kecy vysvětlovalo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:41
- Nahlásit
Mucholabka
Který to je?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:43
- Nahlásit
brut
prohřešek "vyžehlila"
esli zlobila hodně, pošli ji kmitat do Prahé dyš nic jinýho, může dělat Ešusovi animátorku, von se hrozně nudí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:45
- Nahlásit
Erin
Tak na postel igelit,jiáč nevím.
Sem vyhlásila absolutní zákaz vlezu jakéhokoliv čokla do postele. Otázka je co udělají až budu pryč Vážně uvažuju o tom, že koupím sedm klecí a v mojí nepřítomnosti je budu zavírat, poněvadž tohle už přesahuje všechny meze
Teda koupím šest klecí a jeden betonový bunkr, protože Orina se z klece vybourala
Co se divíte,sem přeci říkala,že máte zážitkový den
Mohla bych dostat i nějaké příjemné zážitky??
Třá by v té díře po komínu mohli být ukryté zlaté šperky nevyčíslitelné hodnoty, nebo tak něco?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:49
- Nahlásit
jablunka
Jéééé,nazdar paní,jak je?
teď už dobře....záda sice bolej, ale dá se to zvládnout bez větších potíží. Břicho v pohodě, tak si říkám, že bych mohla začít něco dělat..... po poradě doma, jsem nafasovala několik archů papírů, tužku, pravítko a budu si v posteli kreslit návrhy ložnice ..... jinak musím říct, že servis v Liberci byl super a až na jednoho blba doktora vše paráda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:53
- Nahlásit
PetraK
esli zlobila hodně, pošli ji kmitat do Prahé
právě, že zlobila.... měli setřít podlahy v celým baráku a vyprat prádlo..... sem přijela domů a tady to vypadalo jak po výbuchu a prádlo stále ještě čekalo na vyprání. Sem řvala jak prokoplá a budeš se divit.... nejen že je vypráno, setřený podlahy, ale i umytá kuchyň, koupelna a čistě povlečíno
Právě, že mladá je víc v Praze jak doma, pak to taky vypadá tak jak to dopadá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:53
- Nahlásit
brut
tak si říkám, že bych mohla začít něco dělat..... po poradě doma, jsem nafasovala několik archů papírů, tužku, pravítko a budu si v posteli kreslit návrhy ložnice
Fuj sem se těch prvních slof úpa lekla,naštěstí tahle práce je f pohodě.
teď už dobře....záda sice bolej, ale dá se to zvládnout bez větších potíží. Břicho v pohodě
To je dobře.
jinak musím říct, že servis v Liberci byl super a až na jednoho blba doktora vše paráda
Vždycky musíš aspoň na jednoho narazit,jinak by to byla nuda.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:54
- Nahlásit
Jdu zase hajinkat ... odpolko se na vás přijdu juknout, tak toho moc nenamastěte, ať nemusím dočítat yx stránek
Přeji dobrou chuť k obědu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:57
- Nahlásit
jablunka
černý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:04
- Nahlásit
jablunka
Fuj sem se těch prvních slof úpa lekla,naštěstí tahle práce je f pohodě
neboj, sem v dobrejch rukou naší hodné můdr a ta mi včera jasně vysvětlila, co s mím a nesmím ..... naštěstí umím kreslit i v polosedě s podložkou
Vždycky musíš aspoň na jednoho narazit,jinak by to byla nuda.
ale tohle byl extrémní případ.... myslím, že jeho památnou větu dám k dobru..... to, že mám v p*deli záda a už několik let denně beru proti bolestem prášky je daná věc.... v neděli ráno mi tenhle doktůrek povídá: "Když se vyprázdníte ( myslel tím dojít si na velkou) tak Vás ty záda přestanou bolet". Nejdřív sem myslela, že si dělá srandu, ale bohužel to myslel naprosto vážně. Na můj dotaz, co teda bude dělat, když se bolestí budu v posteli kroutit jak had a nebudu schopná se zvednout, vyskočil jak čertík z krabičky a povídá mi: " A teď se kroutíte?" .... já :" Ne, teď ne, protože jsem dostala čípek a v noci inijekci" ...... milej, zlatej doktor povídá.: "No, tak vidíte, že to de... a až se vyprázdníte, tak už Vás ani ty záda bolet nebudou,oni totiž plný střeva vyvolávají pocit bolesti v zádech"
No, nezabij ho..... .... ale musím říct, že zřejmě ho během dne osvítil duch svatej a večer mi přišel říct, že druhý den jdu domů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:04
- Nahlásit
Mucholabka
Chjo,ten je pjeknej.No hlavně,aby se netrápil.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:08
- Nahlásit
brut
a až se vyprázdníte, tak už Vás ani ty záda bolet nebudou,oni totiž plný střeva vyvolávají pocit bolesti v zádech"
Tak teď uš je mi to jasný...........páč trpím zácpama,tak uš vím vot čeho mě bolí neustále f kříži. Ale eště bych potřála vysvjetlit ty problémy s hrudní a krční páteří........že by plnej hrudní košíček a plná hlava.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:14
- Nahlásit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:14
- Nahlásit
jablunka
no, on má tenhle pan doktor vůbec nějaké nedostatky ve vzdělání .... by ti ale možná poradil. Na rady byl odborník .... hlavně když se mně snažil při příjmu přesvědčit, že hormonální léčba by byla v mém případě lepší než operace a nebral vůbec v úvahu, že nic s hormonama nesmím..... ono těch jeho perliček bylo víc, ale to až se uvidíme osobně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:22
- Nahlásit
brut
ono těch jeho perliček bylo víc, ale to až se uvidíme osobně
Na to se moc těším.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:51
- Nahlásit
hele co mi došlo
psy jsme měli a to lovecké ale ted jsem se
> > rozhodl pro tenhle typ psů já jsem z ostravy a jestli bych měl
> > pitbulla(protože bych možná chtěl kdybych nesehnal pitbulla staforda)tak
> > bych ho měl venku-mám velký kotec i velkou zahradu a když bude zima mohl
> > by v pohodě jít dovnitř ale kdybych sehnal staforda tak toho bych měl
> > radši pořád doma...já ted nevím jak by to bylo s cenou protože jsem se
> > ptal ješte jedné paní sice až z tábora,ta by za mnou přijela a darovala by
> > mi 6měsíčního staforda....takže já ted nevím co mám spíše brát...sice sem
> > jí slíbil že ji zaplatím cestu a ješte ji něco dám navrh takže to uplne
> > zadarmo nebude ale rozhodne to bude dobrá cena
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:30
- Nahlásit
Mucholabka
a tak lidí, co by přijeli a darovalo odrostlé neprodejné štěně čehokoli, je jistě dost,
i se mohou hromadně poprat o kunčofty
Pokud toho zájemce chceš, argumentuj dobrým skutkem, to je jediný rozdíl v nabídce mezi tebou a těmi chovateli, co to jaxi přepískli a te´ď jim lezou tenký do ouzkejch.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:31
- Nahlásit
to je ten textík z lidovejch novin:
Staronový návrh: omezit bojové psy
12. listopadu 2008
PRAHA Do Poslanecké sněmovny se pravděpodobně vrátí kontroverzní návrh na omezení chovu bojových plemen psů i zpřísnění trestů za týrání zvířat.
Návrhy chtějí společně podat na začátku příštího roku poslanci Jeroným Tejc (ČSSD) a David Šeich (ODS). Neodrazuje je ani to, že zpřísnění trestů za špatné zacházení se zvířaty už obsahuje nový trestní zákoník.
Návrh na omezení chovu bojových plemen psů pochází z „dílny“ Jeronýma Tejce. Ten v minulosti s podobným návrhem přišel, ale bez úspěchu. Teď proto chce spíše zpřísnit tresty za útoky psů a „jít cestou prevence“. „Pokud chceme omezit útoky psů, tak máme dvě možnosti. Buď stanovit přísnější tresty, anebo jít cestou, jakou šli v Německu nebo ve Francii, kde pro chov bojových plemen bylo stanoveno množství znalostí,“ tvrdí Tejc.
Tresty za sex se zvířaty
Poslanec David Šeich chce zase prosadit přísnější tresty za týrání zvířat, včetně „uzákonění trestní sankce za pohlavní styk se zvířetem“. Na textu návrhu stále pracuje: „Nemám k dispozici statistiky, ale myslím, že to souvisí s týráním. Sex se zvířaty je zatím jeden z návrhů, kde nemáme jasno. Nevíme, jakou formu by návrh měl mít,“ říká Šeich.
Poslanci navrhují v případě, že prokazatelně dojde k týrání zvířete, trest odnětí svobody na dva a půl roku. „Pokud dojde k týrání na veřejnosti, byl by trest tři a půl roku,“ dodává Šeich.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:33
- Nahlásit
Erin
RTW vůbec netuším, jak na tom jsou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:33
- Nahlásit
Sali
Bože, o takového zájemce nestojím! Jestli něco chce, musí proto taky něco udělat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:34
- Nahlásit
Biluška
no comment.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:37
- Nahlásit
Mucholabka
no, přemýšlej, lidi jsou různý, a přitom ještě pořád můžou být rozumný klienti, neznám celou korespondeci, ale jakmile nabídka silně převyšuje poptávku, nemůžeš si až tak moc vybírat,
asi by to chtělo chvíli komunikovat, zda by tomu psu skutečně dokázal zajistit rozumný život, bez toho, jak působil těmito řádky....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:57
- Nahlásit
čistička monitorů...
URL
|