Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1908 . 1909 . 1910 . 1911 . 1912 . 1913 . 1914 . 1915 . 1916 . 1917 . 1918 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:38
- Nahlásit

brezen2008
jsem umyla vfokna a i vyprala záclonu

esli nemáš na mysli ty moje vokna a mojí záclonu, tak to tady rači ani nepiš, nebo mě flákne
Jdu dneska dříf, budu mít pana tépicháře, bude čistit koberce a postele drncacím luxem.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:40
- Nahlásit

PetraK
ne nemám

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

PetraK
Je to daleko
Je to domek, poloroubenka ne, ale mááálem nám vyšla roubenka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:44
- Nahlásit

brezen2008

tak mě fláklo -v tom případku . Máš to na triku a budeš muset teda pomoc Brtníkovi s úklidem místo mě , páč Ešus to asi nezvládne. Von tak něco vodnýst ke kontejneru to jo, ale mejt vokna sem ho ešče nenaučila

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:45
- Nahlásit

TAky mám ráda starý baráky, proto sem si jeden pořídila . Duch by mi nevadil, ten náš hlučnej nejni. Ale tu zeď by namáčet nemusel Furt se ho snažím přecvičit na zalívání zahrady, ale nejde mu to Nejspíš je nějakej zkostnatělej nebo co... asi to eště zkusím s klikrem

Co mi ovšem va na starých barácích jsou padající komíny, trupky co vedou tři cm pod zemí v místech, kde by je nikdo nečekal, okna co vůbec netěsní a trámy v kterých bydlí nějací broučci Jo a taky plíseň, tu jsem si nekoupila a trvám na tom, aby si ji původní majitel odvezl

dem! Venku je ešče celkem přijatelně, dyš vezmem vaťáky, dáme i bárbejkjů.
Zvu vás na zahradu Gdyž si pohrabete listí, posbíráte bobky a posekáte trávu tak to bude i docela bezpečné . Na tom pohrabaném listí pak můžem barbekjovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:45
- Nahlásit

kachna_
Je to domek, poloroubenka ne, ale mááálem nám vyšla roubenka.

to je fuk, to je fuk, ta zahrada to celý zahladí. Fakt Ti přávidím. Není moc míst u kterých bych takhle jásala - nejvíc Lužky teda, to je jasný, ale Kokořínsko je krásnej plac. Udělali jste dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:47
- Nahlásit

Biluška
Gdyž si pohrabete listí, posbíráte bobky a posekáte trávu tak to bude i docela bezpečné . Na tom pohrabaném listí pak můžem barbekjovat
tak nevim esli to tagle funguje -listí sem na chalupě pohrabala, Brtnik posekal ty naše lány .... a bárbejkjů se nekonalo co děláme blbě?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:55
- Nahlásit

jsu do opravdu mobilu,bo potřebuji mocholabce poslat videa abyste taky viděli jak točím a jak se má elis ale nějak mi to nefunguje,tak jdu snad pro pomoc

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:01
- Nahlásit

PetraK
bárbejkjů se nekonalo, co děláme blbě?
No řekla bych, že v tom případě si měla špatně sepnutý palce a ukazováčky, zřejmě si se ani netočila k jihu....Tm vidim tu zásadní chybu, proč nakonec nebylo bárbekjů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:04
- Nahlásit

malinka
no na psa , to je jasnýý.
co je na tom jasnýho???? Dyš budou na čubu,můžete na ní flákat štěnata a to se vyplatí,Bobe
kachna_
Jakej máte aport? S Gappayím (velké "bočnice) se Cirovi překusuje mnohem hůř
ten nám někdo šlohnul posledně na cvičáku asi...ale to je úpa fuk,překusuje VŠECKO
Jinak poznatky z dopoledne...po hlavě mi neskákala ani náhodou,vod dopravního hřiště až do půlky louky se odmítala v zásadě vzdálit vod kapcy,gde byly vařený srceAportila sem asi 7 krát za sebou.Z toho 2krát se jí povedlo nepřekousnout cestou ale překousla párkrát u předsedání.Asi 3krát se mi povedlo,že sice překousla tu a tam cestou,ale při předsedání ne a povedlo se mi klíknout a odebrat dřív než překousla.Podle mne je klíč v tom,že přibíhá rychlejc a vidina klíku s ekstra mnamkou jí na tu chvíli vyblokne tu část mozku,která jí za normál okolností velí překusovat.Netušim zda by to fungovalo aji jen na ty ekstra pamlsky bez klikru.Každopádně to budu zkoušet bo nemám co ztratit.
Biluška

Byli tam nějací dauni (ne že by lehali s hlavou na packách, ale měli Downův syndrom). Ti byli zlatí páč ti furt jenom seděli a smáli se.
sem doted nevjeděla že sem Daun...
P.S.jak to tak čtu,asi si to eště rozmyslim...

Došla už ta sova??????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:04
- Nahlásit

Gerda
si měla špatně sepnutý palce a ukazováčky, zřejmě si se ani netočila k jihu....Tm vidim tu zásadní chybu, proč nakonec nebylo bárbekjů

to sem teda náhodou měla sepnutý a fest, páč sem ty hrábě držela dost vztekle - nesnášim pracovat a to sem jako dost musela, páč listího bylo dost , ale esli sem se točila k jihu nebo k severut to nevim, páč se strana - i světovejma - sem měla dycinky problém, dycinky tak možná f tom to bylo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:05
- Nahlásit

PetraK
co děláme blbě?
Nebyli tam kamarádi z cézetpsa . To je pro bárbekjů životní nutnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:06
- Nahlásit

davidkova renata

davídkojc, nedělejte to fšecko najednou, vytáhněte si zvlášť ten moment, kdy to drží-ať to snáz pochopí co po ní chcete. Takhle ji možná chuť na pamlsek vyblokuje mozgovnu, ale nedojde k pochopení toho co je správný a správný je držet a nekousat. Nebuďte čoveče ešče zbrklejší než já.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:08
- Nahlásit

Biluška
To je pro bárbekjů životní nutnost

a hlavně pro hrabání listího , tam úplně nejvíc ze všeho . Máme listí tolik, že by se do něj zakutali fšicí ježci světa a ešče by mohli vzít do podnájmu dikobrazí

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:09
- Nahlásit

Biluška
Nebyli tam kamarádi z cézetpsa . To je pro bárbekjů životní nutnost
Ale to ste řekla moc pěkně pani, to je ta nejvjěčí pravda!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
Došla už ta sova??????????
jj, sova už je tady. Když to stihnu tak ti dneska pošlu tu druhou.

jak to tak čtu,asi si to eště rozmyslim...
čéče, taky uvažuju o tom, že ty mentály pustím a naberu si místo nich další důchodce... někteří ti kluci jsou fakt boží, když je vidím jak mají radost, že se můžou mazlit se psem a jak důležitě ho vedou na vodítku po zahradě tak si říkám, že to k něčemu je. Na druhou stranu, když mě strčí do místnosti a chlapem co má tak metrák a půl, dva metry v ramenou, vypadá jak gorila a úplně stejně se i chová tak vážně přemýšlím jestli by ho Ora dokázala sejmout kdyby bylo potřeba

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:11
- Nahlásit

PetraK
Máme listí tolik, že by se do něj zakutali fšicí ježci světa a ešče by mohli vzít do podnájmu dikobrazí
No to by právě nemohlí, páč sou fšichni zakutaní u nás Tuná je těch ježků tolik, že už ani psy nebaví na ně štěkat

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:17
- Nahlásit

cau lidi dneska jsem videl nejakyho psa jak dobeh veverku a jednim stiskem ji prekous, je to vubec mozny sem byl upa v soku

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:18
- Nahlásit

Biluška

já vlastně ani nevím, že tam ježci jsou Ešus je neřeší, tak o nich ani nevíme. To když tam byla bullteriérka Amálka, tak jsem ve vteřině věděla hned o dvou , toho prvního jsem nezachránila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:24
- Nahlásit

PetraK
ale nedojde k pochopení toho co je správný a správný je držet a nekousat. Nebuďte čoveče ešče zbrklejší než já.
mě je fuk esi dojde k pochopení,at klidně nechápe do smrti,stačí dyš přestane překusovat
Ok,zkusim to jak řikáte,ale chvátám,f sobotu mám zkoušky
Biluška
vážně přemýšlím jestli by ho Ora dokázala sejmout kdyby bylo potřeba

nevylučuje se to krapet s kanyskou??? Já teda proto dělám i tydlencty vobrany Pokud to klapne a pokud se s gerdou v pondělí dogestíme na cvičák,plánuju senza album ,modrejm prdnou céfky
Benda
čus ,hele zejtra mám jít s jébatem,takže tvý dny slávy skončily,řeknu úpa !!!!! fšecko a dokonce i to co neni pravda

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

Už jsem zase tu

PetraK
díky za kousek dortu, byl moc dobroučkej ... jinak přeji holavně pevné nervíky u oken

Hele, Zlonice neber... tam by se ti líbil možná tak akorát kostel.... koukám se u nás a třeba něco najdem... však nespěcháš

A Ešus je super, takže klíďo doražte ....Alu bude nadšená a Bruťák to holt bude muset vydejchat

davidkova renata
sem to celý nelouskala, ale jen přelítla.... zkus doma cvičit s klikrem jen to držení a až pak aport, když Nýna překusuje. Musíš cvik rozfázovat,aby pes pochopil, co vlastně odměňuješ

Biluška
jj, mentálně postižení jsou super.... milují psy a lidi .... jednou k nim taky budu chodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
fšecko a dokonce i to co neni pravda

takže fšecko na druhou

Ok,zkusim to jak řikáte,ale chvátám,f sobotu mám zkoušky

u nás to právě touhle metodou šlo hrozně rychle-aport už byl, ale překusovanej, tak se sedělo v kůchni a klikalo se za nepřekusování. Kupodivu to pak bylo dobrý hned i venku.Teď teda nevím, protože ten aport nedělám , dyš má Ešus ty svý brikule, nechci to zkoušet, abych si to nezkazila, tak doufám, že to nezapomene. Když to Nuný takhle bere, tak bych až to bude dobrý doma, odkoušela nejdřív i venku.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:33
- Nahlásit

Benda
dobeh veverku a jednim stiskem ji prekous, je to vubec mozny sem byl upa v soku
hmmm, nebyl si náhodou u nás? Tohle zvládá Brut taky, bohužel .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:33
- Nahlásit

brut
PetraK

Musíš cvik rozfázovat,aby pes pochopil, co vlastně odměňuješ
ok
jj, mentálně postižení jsou super.... milují psy a lidi .... jednou k nim taky budu chodit
právě ste u nich,pani...vítáme vás!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
právě ste u nich,pani...vítáme vás!
ále, vy nejste ti praví... ještě Vám všem něco chybí....se zeptej Bilušky, ta ti vysvětlí hned, co myslím

No, nic..... jdu zase do chrňan, ať nejsem za zlobivku .... napapaná a nabumbaná jdu spinkat.
Přeji dobré odpoledne a zase později

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
nevylučuje se to krapet s kanyskou???
No vylučuje se to hodně, ale gdyž de o život tak na kanysku prdím Stejně jsem dospěla k závěru, že Ora by ho nekousla. Nejspíš by dobromyslně seděla a čuměla jak mě ta gorila morduje. Pak by z něho olízala kref
Na druhou stranu, furt lepčí než kámoška co má dva berňáky. Gdyž jsme jednou simulovali útok na majitele tak se berňáci přidali na moji stranu a začali kousat svoji paničku . Pak jsme to zkusili ještě několikrát, s různými figuranty a vždycky to dopadlo stejně. Berňáci prostě stojí na straně útočníka, berou to jako boží hru a začnou skákat po Tamaře a štípat ji
Vona je policajt a zná tyhlencty hmaty a chvaty, takže útočníkovi by se možná aj ubránila sama. Ale v první řadě by musela zneškodnit svoje psy

modrejm prdnou céfky
Proč? To sou ty kanysterapjický zkoušky? Nebo vo co gou?
Taky ci prdat modrejm céfky, počkej až mi z ústavu pošlou fotky dneska nafocený

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:40
- Nahlásit

brut
jinak přeji holavně pevné nervíky u oken
hehe, fčera sem je nějak musela pohledat, Brtník na mě koukal a pravil, že teda netušil, že mě to tagle veme ale když vono se to pro ty jeho přestavby, malování, natírání a tak vůbec nikam nehejbe, doma je furt neuvěřitelnej bordel a neodsejpá to. Přijdu dom, vezmu čokla, vrátím se, uklidím dvě věci, udělám něco k jídlu (nááhrrražku nějakou) a skorem nic jinýho nestíhám to asi nikdy neskončí ten bugr doma. Vánoce budem slavit mezi vystěhovaným nábytkem v předsíni, srolovanejma kobercema a ošacením zabaleným f pytlikách

Já vím, že Zlonice nejsou nic moc, jen mě dostal ten dům - mám úchylku na starý domy

A Ešus je super, takže klíďo doražte ....

tak až někdy konečně skončíme - esli se to někdy vůbec podaří

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

Právě se domlouvám s kolegou, že s náma půjde do lesa venčit manželku, dyš nemá psa, řekla sem mu, jak to chodí, že čokly uběháme, pak je strašně zmlátíme, že běhaj po lese a pak jdem na pivo. No a on velice chytře řekl, že procházku přeskočí, rovnou ženu strašně zmlátí a půjde hned na pivo. Měl by mít psa, má velkokynologický myšlení, byl by dobrej, možná i dobrej závodník. Vlastně by si místo ženy mohl vzít Kolibřici od Sali....možná i s Houdini-Bobulí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:43
- Nahlásit

Biluška
Gdyž jsme jednou simulovali útok na majitele tak se berňáci přidali na moji stranu a začali kousat svoji paničku . Pak jsme to zkusili ještě několikrát, s různými figuranty a vždycky to dopadlo stejně. Berňáci prostě stojí na straně útočníka

tak to je pecháček...necíííí bernáka!!
Taky ci prdat modrejm céfky,
no tak je semka hnet dejte ,jinak vám to teda tady f soukromí fora řeknu...voblíknu Nyný tu deku a dáme dvě kolečka obran ,f tý dečce,pochoptelně.Esi splní i Ilu se dvěma ,můžem dát foto SUP...samostatně útočící kanysterapeutický psi .Nyný bejvá na vobraně dost vzteklá a nezvladatelná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:44
- Nahlásit

Gerda
on velice chytře řekl, že procházku přeskočí, rovnou ženu strašně zmlátí a půjde hned na pivo
přived ho někdy,mozkovej trust se dycky hodí

<< 1 ... 1908 . 1909 . 1910 . 1911 . 1912 . 1913 . 1914 . 1915 . 1916 . 1917 . 1918 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání