Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1908 . 1909 . 1910 . 1911 . 1912 . 1913 . 1914 . 1915 . 1916 . 1917 . 1918 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
arwen
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 20:34
- Nahlásit

Fifi
ta se ujme, já už jednu budu mít....
všem
beru si Agnesku k Arwence - docela to ladí, co. Se taak těším

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 21:09
- Nahlásit

Fifi
Ale sak ty budes mit kontakt na naky duchodce, pro ty byla Ajunka znacka ideal.
A bud rada, ze sem nelezu s kockama!

tomu řikám ofenzíva
Biluška
dvě další jobofky, nebudu vám je ani psát
jááá cííííí,mám ráda dyš je někomu eště hůř jak mě dělej,sem s tim!
Ten pitomej komín si asi budu muset postavit sama
pec nám spadle,pec nám spadle
gdopak nám jí postaví
starý pecař není doma a mladý to neumí
arwen
beru si Agnesku
kde co jak kdy???????????????????????????

arwen
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 21:15
- Nahlásit

davidkova renata
Agneska je prý amstafka odebraná pro týrání a momentálně je u Mucholabky. Dva dny jsem rozmýšlela a nakonec si ji beru. Jedu si pro ni za 14dní až se přestěhujeme. Bylo by toho tady naní moc

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2008 22:07
- Nahlásit

kachna_
Díky! Co jsem zatim tak koukala na netu, tak vod Trixie se mi líbil nejvíc i cena byla dobrá. Je to na středně velkýho psa. Potřebuju, aby měl záda v teple a v dešti nemoknul

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 06:13
- Nahlásit

Brý ránko všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 07:06
- Nahlásit

Dobrý den, celý den, baba leze komínem, fstávejte a děte makat

Tinta76
# Zasláno: 13 Lis 2008 07:20
- Nahlásit

Dobrý den, celý den, baba leze komínem
taktéž

Mě vám včera totálně zdeptal zákon č. 187/2006 O nemocenském pojištění, to je taková slátanina, že to snad ani nemůžou vod ledna rozjet, taková hovadina prostě nemůže fungovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:27
- Nahlásit

Tinta76
to je taková slátanina, že to snad ani nemůžou vod ledna rozjet, taková hovadina prostě nemůže fungovat
Ukaž mi jeden jediný zákon v našem státě, který není hovadina? A fungujou všechny, takhle hrůza nebude vyjímkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:29
- Nahlásit

Bodré ráno všem co sotva vstali

davidkova renata

hele pani a nemůže si tu čubinku vzít ta paní co se byla dívat na Bobíka? Nebo už čoklika má?

Neessi

SLibuju na holej svůj obří pupek, že Bruťákovou vohlídám.ale... esli budu tak úspěšná jako s váma pani, tak to hlídání bude absolutně na prt . Páč vy ste taky zrovna neposlouchala dyš sem řvala lééhni a zvostaň! Ale to je tim, že nemám vybudovanou autorýdu žádnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:30
- Nahlásit

Biluška
Dobrý den, celý den, baba leze komínem

jak můžeš lízt komínem dyš je spadnutej?

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:39
- Nahlásit

isdpch

Čau. Taky tu moc nejste k vidění, pane.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:42
- Nahlásit

dobré ráno všem
prosím o výcuc Petru K

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:47
- Nahlásit

Krásné podzimní ráno

Biluška
baba leze komínem
pak ho nemáš mít u sousedů, když v něm pořádáš rozcvičku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:53
- Nahlásit

čus fšicííí s komínem i bez
nepište nestíhám

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:56
- Nahlásit

Dobré ránko vespolek

Neessi
vždyť já se v tom kutlochu válím , ale taky se občas musím najíst a to fakt v leže neumím. Neboj, jsem hodná, nedělám nic co by mi ublížilo. Se mám ráda a hlavně se neúprosně blíží holky maturiťák, kam musím .... tak přece nebudu blbá a nezasekám to
No a notbučka mám taky, když přijde mladej domů ( nebo mužskej) a propojí ho, jinak samo klofu na velkým

arwen
košíky asi budou v prvopočátku nejdůležitější... jen Alu ještě žádnej nemá... sem myslela, že ho pojedeme koupit v sobotu do Letňan na výstavu,ale já musím ležet a mužskej staví plot

isdpch
žádné vypínání... si vyprošuju
O hospodě vím, dohodnutá bude... je kousek od nás ( od vlaku) a psí tam směj... jen musíte vydržet, až dostanu povolení. Zatím mám povolen jen holky maturiťák

Budu volat skrz en kancl... ségra už mně uhání, abych s tebou promluvila

PetraK
teeeeda paní, to jsem to dopracovala.... mně budete hlídat.. i s Ešusem? Ráda vás uvidím... se nějak doma nudím, tak budu mít alespoň zpestření

Biluška
co se ti stalo?

No nic, jdu zase do peřinek...se tu mějte a moc neškrabte, ať odpoledne stihnu vše přečíst

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:58
- Nahlásit

brut
hůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůš Místo!! mazej do psotele!!!!! Nebo dostaneš traverzou!!

mně budete hlídat.. i s Ešusem?

heh, to by to dopadlo!! bys doma měla pojízdej cirkus na kolečkách

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:59
- Nahlásit

brezen2008
prosím o výcuc Petru K

PetraKá je ráda, že je ráda, dělat výcuc je nad její síly. Sem zrajbovaná, jak kůň po po Velký Pardubický.

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:17
- Nahlásit

isdpch

nepudem na pívo ?

No, joooo.
Mimochodem v Košířích U zvonu ve Starokošířský ulici otevřeli Svijanskou krčmu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:19
- Nahlásit

Walda

Svijanskou krčmu.

Myslíte pan tu jak tam byl Frgál? Ptám se, že kdybyste chtěli, můžu vám tam bloknout místo, mám to kousek od kanclu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:20
- Nahlásit

PetraK
ok, vpohodě

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:27
- Nahlásit

PetraK
Von už Frgál není??? Jakto? Proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:34
- Nahlásit

kachna_

Frgál je po smrti už asi tak dva měsíce? Myslím, že je vyštípali nějaký úkáčka, či co. Takže Frgál měl před časem pohřep, měli jsme tam rozlučku s nima asi na třikrát.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:48
- Nahlásit

brut
sem myslela, že ho pojedeme koupit v sobotu do Letňan na výstavu,ale já musím ležet
ani s enenamáhej, na výstavách už takovýhle zboží nemívaj , tam tak cingrlátka a peachovinky pro kapesní a klínové psíky,
pořádnou výstroj na pracovní plemena k poctivýmu použití už jen ve velkoobchodech s chovatelskýámi potřebami, zaměřenými na práci se psem, i s maloobchodem, že.
TY, pomkud neblbnu a jsi berounská, to máš absolutně nejblíž do Rudný, k Hájkovi, nebo na druhou stzranu do Weber Mlýna do Hořovic.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:56
- Nahlásit

Sali
nejblíž do Rudný, k Hájkovi

myslíte pani ten krámek na konci Rudný před komerční zónou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:10
- Nahlásit

PetraK
hele sem zkusila ten klííkr,zkopčim sem to co sem psala hyjeně včera na blůforu páč su líné to vypisovat..
Taxem to pani včera večer poprvý zkusila f obýváku Jako dycky všechno nejspíš dělám úpa blbě ,něco sem přečetla,něco vim vod vás a něco sem eště zkonzultovala se stejně postiženou kámoškou..aportovala jsem pouze činku..záměrně.Výsledek je,že dneska dopoledne mi čuba při spatření činky skákala na hlavu,což teda normálně moc nedělá a byla ochotná běhat za ní a předsedat ikskrát za sebou.Ted sem to dělala potřetí zas f obýváku a mohla se přeskočit .Nepochybně je to mj .extra pamlskama,který mám jen pro tudle příležitost a co se překusů týče,je to teda mín,ne úplně ,ale lepší to je,uvidíme časem,možná to i pude.Můj odhad je,že ona běží a tak se už soustředí na to kliknutí a následný extra pamlsky,že zapomíná překusovat.Nedokážu říct,zda by to též nastalo i bez klikru,ale možná ne,páč já vodměnuju furt a takový nadšení co má pro aport ted zatim neměla.

a tetkonc...co si ty ,nebo někdo jinej,myslíš vo tom,že ..vona běží s tim raportem a páč dyš to dělám f obýváku,je to logicky krátká vzdálenost a nemá tolik času na překus.Pokud se stane(i stalo),že běží celou dobu bez překusu,mám jí už za "jízdy" klíííknout??

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:13
- Nahlásit

Čus děcka, eště než si všecko přečtu, posílám vám obrázek mé velkokuchyně v mém velkobytě, který už bude skoro dohotovený. Pak už půjdete na kávu. te´d na vás nemám čas, jdu makat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:16
- Nahlásit

Gerda
jooo,tak ta je supééér a máš tam dost prostoru,myslim jako že máš ty skřínky až nahoru,to je bezva!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:18
- Nahlásit

Gerda
no pěkné

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:19
- Nahlásit

davidkova renata

hele v rychlosti - já bych to překusování dělala zvlášť - ne s přinášením - prostě činka na zemi (nebo v ruce), vezmi - drží, nekouše= klik, pak ji to nechám držet dvě vteřiny, pět, deset.... ne to dělat dohromady. Aby si zvykla to mít v kušně a nic s tím nedělat. Ale -jsem čiročirej laik - možná mě někdo plácne přes ruku, ale mě se to takhle osvědčilo. Prostě se naučí to držet jakoukoliv dobu, jen držet a nekravit s tím. Kravit může s hračkama, s činkou ne.

malinka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:25
- Nahlásit

dóbrýý dén, všem píšícím i jen čtoucím.

davidkova renata
tak, sem se i si mi inšpirovala, a rači ci choďáka, toho sem ešče neměla.

<< 1 ... 1908 . 1909 . 1910 . 1911 . 1912 . 1913 . 1914 . 1915 . 1916 . 1917 . 1918 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání