| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 20:29
- Nahlásit
Benda
kynologie je věda kde se furt něco děje
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 20:31
- Nahlásit
Benda
[i]nevite nekdo co to je kynologie ?/i]
Já mám tu povědomost,že něgdo kyne(vzdává hold)logii(jako fištrónu dnes se tomu říká IQ)a tomu jedinci cválá za patama smečka čoklů co chtěj baštit,mazlit a demolovat dotyčnému jeho domov....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 20:35
- Nahlásit
Sali
Vím,že máš dobrouše v paži,ale jak to dnes vypadá s rotvíky?Kluk si chce pořídit za cca 3 roky fenku.Velké ambice na cvičení nemá,jen to zdraví a povaha nás zajímá již nyní.V čau čauech a vklodavech se orientuju a vím kam při krytí sáhnout,ale rotvík ???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 20:37
- Nahlásit
Biluška
Proboha nenechám, jmenuje se to Ágnes. Skoro jako ta moje Agniezska. Náhoda jak cyp ,jak tu říkáme na Landeku.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 20:46
- Nahlásit
Erin ahoj tohle je genialni takze nejlepsi je byti log
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 21:18
- Nahlásit
Biluška
Mluvila jsem s kámoškou, ten vyřazenej invalidní vozík by možná do konce týdne byl, jestli ti teda bude jedno že je to hajtra. Jenom nevím jestli to pro tebe nebude trochu z ruky?? Bydlím kousek od Kladna. Možná bych ho mohla nějak dopravit do Prahy.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 21:56
- Nahlásit
Erin
jak jsem se dočetla, že někdo kyne, měla jsem pocit, že mluvíš o mě, pak se to zvrtlo...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:17
- Nahlásit
Zdravím všechny, co celou noc nepsali a ráno to dohánějí redbullem.
Zdravím i ty ostatní.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:19
- Nahlásit
Jé, já chtěla napsat nespali. Je vidět, že mám dost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:57
- Nahlásit
DAruju malého hajzlíka SEmtexe. Je mi zcela jedno do jakých rukou, čím horších tím líp, páč ten šmejd si nic jiného nezaslouží
Včera zabil tři svítící obojky (ty mimozemšťanské, co v nich pejskové dělali tolik parády) a jeden obyč. Zmlátila jsem ho strašlivě a on odpřísáhnul, že na věšák s obojkama se už ani nepodívá. Minulý týden sežral nabíječku k telefonu. Ne drát, ale ten konec co se strká do telefonu. Aby to náhodou nešlo opravit Dneska v noci rozkousal červený zvýrazňovač. Vyskočil mi až na počítačový stůl (ten hajzlík tam skáče z místa bez rozběhu ), probral hrnek s prupiskama a vytáhl si ten zvýrazňovač. Rozkousal ho na koberci v kuchyni. U sporáku tudíž máme obrovský krvavý flek, pochybuju, že to půjde něčím vyčistit. Můžou u nás natáčet cantervilské strašidlo
Včil jsem jela odvézt děcka do školy. Za tu čtvrt hodinku co jsem byla pryč ten hajzl (jinak to fakt říct nejde) vytáhl z pod polštáře dva mobily (můj a holky) a oba rozkousal. Můj úplně do mrtva, Lálin funguje, jenom jsou na něm otisky zubů. Pak správně odhadl, že bude potrestán, takže zbytky zahrabal pod deku v pelechu Zabiju ho, normálně ho zabiju. A Mášenek taky, jen co se vrátí z práce
AlenaD
Dík, seš zlato. Nech ho zatím u sebe, pořeším dopravu. 28.11. jedu do Prahy, ale vlakem. Jak moc je to skladné? Půjde to převézt vlakem? Kdyby ne tak poprosím kolegyni co tam jezdívá autem...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:57
- Nahlásit
dobré ráno všem, co maj novou krásnou žehličtůůůů!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:30
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:43
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem,kteří přežili rodičáky a jejich děti taky.........
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:45
- Nahlásit
jablunka i tobe dobre rano a ostatnim taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:49
- Nahlásit
dobré ránko na pijánko
Bože lidi dneska jsem šla do práce skorem za chytrou horákyni!! F tom bordelu (jak máme všechno na jedný hromadě), se nedá najít vůbec nic. Hrozilo, že si budu muset vzít Brtníkovo bombarďáky místo svých NEMÁM CO NA SEBE, NEMÁM CO NA SEBE!!!
Biluška
Můžou u nás natáčet cantervilské strašidlo
A jakej máš honorář za hlavní roli???
A Mášenek taky, jen co se vrátí z práce
nech to na Mášenka, ať nemáš pak výčitky svědomí ty
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:51
- Nahlásit
PetraK
A jakej máš honorář za hlavní roli???
Děsně velkej, páč si musím vydělat na novej mobil, koberec, obojky a nabíječku
nech to na Mášenka, ať nemáš pak výčitky svědomí ty
Mám strach, aby mě Mášenek nepřibral jedním vrzem i s Texálem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:52
- Nahlásit
jablunka
a jejich děti taky.........
todle byla dycky moje hlavní starost, co na mě zas praskne a bude průšvih
jbat
co maj novou krásnou žehličtůůůů!!!!
nemám žehličku, mám ten novej LUX!! A kupodivu jsem ten starej ani nemusela zapojovat do zdířky na 380, jak mi radil pan Moderátor, abych se toho klumpru zbavila definitivně . Takže jsme měli tryznu za starej lux a novej maká jak barevnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:54
- Nahlásit
Biluška
Děsně velkej, páč si musím vydělat na novej mobil, koberec, obojky a nabíječku
tak si řekni i vo ty vedlejší role a máš prachy v suchu.
Mám strach, aby mě Mášenek nepřibral jedním vrzem i s Texálem
todle neni dobrá siťuejšn, to neni dobrý. To chce nějakou stratégii. Co třeba štryptejz na zahradě na uvítanou? To už máš nacvičený, tak to půjde a Mášenek bude tak štafj, že se nezmůže na nic. Teda na nic to snad ne, ale hlavně ne na vraždu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:56
- Nahlásit
PetraK
ahojda
heled mohli bysme se sejít ohledně toho papíru? jestli ho tedy máš ty
já bych ho už chtěla mít doma,at mám klid
mě se šárka nevozejvá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:57
- Nahlásit
isdpch
je taky házecí ?
no... Milošek ji nechal připojistit...
jo a dokážete si představit, jak to vypadá, když hyperaktivní JRT vychlastá zbytek mého ranního kafe...? takovou rychlost jste ještě neviděli, má novej okruh - kolem žehlícího prkna do komory, z tama přas křeslo na postel a pak do kuchyně, tam dva smyky a jeden parakotoul a zpět... 45 minut v kuse...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:58
- Nahlásit
čua paka
jinak POPLAŠNÁ ZPRÁVA!!!!!!!
http://www.novinky.cz/clanek/154152-jehlicka-chce- uzakonit-manzelstvi-na-dozivoti.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:02
- Nahlásit
davidkova renata
jinak POPLAŠNÁ ZPRÁVA!!!!!!!
Tak to doufám..........jinak sem jak vodsouzenej f Emerice,tři doživotí to jistí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:02
- Nahlásit
Týjo, asi vybuchnu.
"zařizovali jste si tu slevu nově, nebo jste to jen prodlužovali?"
"néééé"
"paní, odpovězte mi na tu otázku, jinak vám k tomu nemám co říct"
"no já nevím, asi jo"
Rizikové pracoviště, skutečně.
Navíc jsem šla za technikem, že tu nějak hapruje síť, tak řekl "hm, asi hapruje síť" a šel do prdele a musela jsem to vyřešit sama-přesednutím na jiný komp , pak přišel a šel se dívat na youtube. Chci jeho plat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
Ten si dal asi taky kafe jako Prdinoška od Jébat. Co má f tý makovici ten ichtyl??? Co jako bude dělat člověk, kterej jako blbej dvacetiletej něco takovýho podepíše a pak zjistí, že si vzal kreténa/kreténku, kterej - která ho terorizuje? Ty vado, místo aby dělal něco pořádnýho tak vymejšlí krávoviny a my idioti mu to platíme!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:03
- Nahlásit
jablunka
hele já bych tomu debilovi dala sežrat jeho vlastní polífčičku ,mám hnet několik typů s kým ho doživotně voženit a věř,že očistec je proti tomu mexická telenovela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:05
- Nahlásit
brezen2008
pani strpení - ten papír teď nenajdu ani kdybyste mi vyhrožovala doživotním manželstvím!! Víte jak to u nás doma vypadá? Dyk já málem ráno nenašla ani bombarďáky a podprdu!! natož papír. To leda tak toaletní, to je jedna z mála věcí, která je na svým místě . Musíme to do doma nejdřív zcivilizovat.
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
davidkova renata
Kupodivu jedna moje kolegyně-rozvedená a mladší než já!!! s tím jeho názorem souhlasí.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hele já bych tomu debilovi dala sežrat jeho vlastní polífčičku,mám hnet několik typů s kým ho doživotně voženit
Myslíš tvůj a můj první manžel??? F tom případě by pan poslanec vyžadoval možnost rychlého zrušení manželství i bez soudů.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:06
- Nahlásit
Mucholabka
Kupodivu jedna moje kolegyně-rozvedená a mladší než já!!! s tím jeho názorem souhlasí
tak ta má v hlavě taky hustě nastláno!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:07 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
davidkova renata
to není jehličkůf, ale jedličkůf ústaf si myslím... tohle mě jako fakt děsí. svatba sama o sobě mě děsí...
|