| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:45
- Nahlásit
brezen2008
lidi svítěj už od 6 ráno
tak to znamená, že asi prdnul Temelín, dyž začli svítit lidi . Aspoň ušetříme za eletriku
Benda
vama teprf budu bavit
to bude dlouhej bobřík mlčení
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:48
- Nahlásit
PetraK to je fakt protoze velky kynolog je jenom jeden a brzo odejde
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:49
- Nahlásit
PetraK
že asi prdnul Temelín, dyž začli svítit lidi
si mě vyděsila že sem zhasla radši
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:49
- Nahlásit
sarax
když se čuba vydejchá tak pak rukáv celkem ochotněš pustí,neb je naučená že ta zábava bude pokračovat
jo, ale na konec obran, když odcházíš a jde další pes, jak jí odměníš, necháš jí odnýst pak svýho peška do auta, kde si s ním může hrát???
já jen že tahle blbost, pro lenost si vzít balonek s sebo, mě letos stála přesně 2x 550 korun, protože jak Ferda, tak Bobule měli po návratu k autu toho peška na to rozhozený pucle o tisíci kouskách, zatímco balonek od Gappay to vydrží.
od tý doby automaticky všechny rovnou čenžuju, jo Kiru jsem nikdy nezkoušela nechat si odnýst rukáv, neb ta z něj to pucle začíná dělat hned po slíknutí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:51
- Nahlásit
Benda
PetraK to je fakt protoze velky kynolog je jenom jeden a brzo odejde
a spočítal ste si kolik vám napařej za vraždu?
sarax
si mě vyděsila že sem zhasla radši
to je taky rozumný jedině, proč platit ČEZu a PRÉzu, dyš si můžu světlo ukutit doma sama, že jo!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:51
- Nahlásit
PetraK
já teď tagle v zimě nevim???? Přijde mi, že tamten byl víc v lese?????? jako že z obou stran byl les??? Si myslim????? Ale předpokládám, že vy to tam budete znát mnohem líp než já, co tam byla jednou a úžasem si sedla na zadek, takže se mi to celý zmotalo. Myslím si, že jo, ale připadlo mi tehdy, že to bylo jako uprostřed lesa. tak nevím? Ale co,krása to je vesmírná! Dík
No tenhle ranč je jakoby v lese, před nim je svažující se louka a úžasnej výhled do krajiny, ale za nim a vedle něj všude les, to určitě je ten, co máte na mysli
a ještě jiná fotka
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:52
- Nahlásit
Sali
necháš jí odnýst pak svýho peška do auta, kde si s ním může hrát???
mno odejde s rukávem bo s peškem a v kotci ho vymění za vodu a odpočinek...
jako momentálně nevím za co měnit neb balonky od Gappay máme na poslušnost a fakt ne na hraní..to jí nenechávám...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:52
- Nahlásit
myslíš že i pes kterej cosik drží a kňučí páč chce dolů a nejde to to dělá třaky jen že chce???
sarax
jak víš, že to tak je?
chápu, že nějak ta pověst vzniknout musela, bu´d to bylo rovnou nepochopením projevu psa, nebo fakt sem tam někdo tu křeč z tý silový kontrakce dostane,
ale to by u toho musel člověk být, aby to dokázal vyhodnotit, a řešit, jestli to toho psa bolí, nebo jestli kNučí vzrušením...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:53
- Nahlásit
PetraK nikoho vrazdit nebudu proste pujdu za argoskem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:54
- Nahlásit
balonky od Gappay máme na poslušnost a fakt ne na hraní..to jí nenechávám...
vidíš, a mě se to krásně prolíná, balonek je hlavní motivační pomůcka, a můžu jí klidně na závěr na chvíli psovi půjčit, aby si jí užil a orazil si s ní, a pohrál si po svým...nechávám tam tomu zvířeti taky nějaký prostor, netlačím na něj jen tu svou versi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:58
- Nahlásit
čus fšicííí s depkou z hnusnýho počasí
co je novýho? Co Bobule...kady vylezla tentokrát?
Sali
hele eště se voptám stran tý maligní aktivity u malin obecně..některý haranti se naroděj jako hyperaktivní,což je tušim LMD(dyštak mě oprav).Ne že by byly vyloženě rejmeni ,ale prostě potřebujou krapet jinej režim bo něco je krapet jinak.Dá se to srovnat s pracovní malinou?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:03
- Nahlásit
jbat
ok - no už přestalo něco z toho padat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:08
- Nahlásit
Tinta76
vedle něj všude les, to určitě je ten, co máte na mysli
asi jo!! To víte, fantazie pracuje, takže jsem si to asi posunula jinam, je to naprosto bombový místo. Člověku se líbí na hodně místech to jo, ale tohle mě naprosto chytlo. Vím, že mít možnost - že by to bylo kupříkladu na prodej a mít prachy na to, tak se nerozpakuju ani vteřinu! Ani pikovteřinu a dala bych za to nevím co. , je tam nádherně.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:08
- Nahlásit
Sali
, a řešit, jestli to toho psa bolí, nebo jestli kNučí vzrušením...
mno myslím že bolestný k!ňučení jde poznat..ale možná teda ne nevím no..
a pohrál si po svým.
hm to zas budu mít já 200 za každou poslušnost a obranu navíc nebo kilo..každej takovej balonek moje čuba zabije a ukousne provaz..tak na to zas nemám já
.nechávám tam tomu zvířeti taky nějaký prostor, netlačím na něj jen tu svou versi.
myslím že moje zvíře má svůj prostor i bez těch balonků..
davidkova renata
potřebujou krapet jinej režim bo něco je krapet jinak.Dá se to srovnat s pracovní malinou?
esli jo můžu je chovat ve velkým
s depkou z hnusnýho počasí
hmmmm neřikej bo jdu do peřin gdyž harant spí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Benda
PetraK nikoho vrazdit nebudu
ste naznačoval ,že odejde jediný velkokynolog, tak sem myslela, že se chystáte jít ho zamordovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
čus fšicííí s depkou z hnusnýho počasí
a mně se ahoj neřekne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:12
- Nahlásit
PetraK
ahooooooooj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:12
- Nahlásit
brezen2008
jé děkuju!!!!!!! Co Éliška kabéliška?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:17
- Nahlásit
PetraK
jo elís
to je velká dáma
je skladná,vejde se kamkoliv a až půjde na kastraci,tak jí rovnou veme i kýlu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:18
- Nahlásit
PetraK
jo, tohle místo je fakt úžasný, no prostě je tady krásně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:19
- Nahlásit
taka začíná se nám to tu vyjasnovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:20
- Nahlásit
brezen2008
poslala jsem vám do Phy trochu světla a tepla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:23
- Nahlásit
brezen2008
a až půjde na kastraci,tak jí rovnou veme i kýlu
vím, vím. No hlavně, že je v pohodě. Musíme se někdy domluvit na to povenčení
tady tak leda prdík -furt mlíko, furt mlíko
Tinta76
jo, tohle místo je fakt úžasný, no prostě je tady krásně
Jo, to je fakt! Jen doufám, že se tam nenahrnou tolik tůůůristi jako na Šumák, má to sice svoje finanční plus,ale sebralo by vám to to něco, co jinde nemají.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:24
- Nahlásit
jbat
poslala jsem vám do Phy trochu světla a tepla...
mno , vzhledem k tomu popisu, jak se tady hodláte pani orijentovat, se ani nedivim, že to co jste sem poslala ešče nedorazilo. a nebo nejsem v Prahé
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:26
- Nahlásit
PetraK
mno , vzhledem k tomu popisu, jak se tady hodláte pani orijentovat, se ani nedivim, že to co jste sem poslala ešče nedorazilo
nebo nejsem v Prahé
To je vono!!!! já jsem f tom nevinně!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:30
- Nahlásit
jbat
neposlala,je tu zas hnusně
PetraK
no jasně venčeníčko,napiš kdy a já dorazím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:34
- Nahlásit
brezen2008
neposlala,je tu zas hnusně
poslala, ale blbje asi...
no tak až příští týden, no.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:46
- Nahlásit
PetraK
Jo, to je fakt! Jen doufám, že se tam nenahrnou tolik tůůůristi jako na Šumák, má to sice svoje finanční plus,ale sebralo by vám to to něco, co jinde nemají.
no jo, zatim naštěstí nejsme tůristama tak vyhledávaná oblast
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:47
- Nahlásit
Sali
Taky jsem přesvědčená, že křeč neexistuje, že je to pověra. Ten pes drží proto, že chce, kdo se pustí, skončil. A třeba Ferda fakt řve, když drží peška, že se lidi zastavujou, ale pokud ho zklidním, občas pustí, v jednom případů z deseti a je na něm vidět neochota, když se mu jemně cvaká čelist, páč fakt pustit nechce.
A když jsem jednomu týpkovi vysvětlila, co po něm chcu a že když psa zklidníme, tak i pustí, tak ho ve své mužské ješitnosti nezklidnil, ale právě naopak začal Ty vole, ty držíš, ty máš tlamu a začal se s ním přetahovat, takže všehovšudy dostal Ferdík tři zákusy od cizích lidí a ani jeden nebyl proveden dle mých pokynů. Když si s rukávem na zahradě blbnu sama, nebo s nějakým známým, a moc psa netočíme, tak je supr a dá se s ním domluvit.
Radši to dělat nebudu, dokud nenajdu človka, který poslouchá co mu říkám, protože s bullama nemají zkušenosti ani lidi, kteří to o sobě rádi tvrdí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:58
- Nahlásit
jbat
To je vono!!!! já jsem f tom nevinně!!!
pak sem ale f průšvihu, páč budu mít v práci áčko !!!!
brezen2008
no jasně venčeníčko,napiš kdy a já dorazím
dej mi jen čásek, prosím, - teď máme na hrbu okna a Brtník ještě přišel s natíráním futer, dveří a spol. když už bordel, tak pořádnej
jbat
poslala, ale blbje asi...
dyk to řikám, netrefí do Prahé a chce nám sem něco posílat, takže je jasný, že se právě udělalo krásně někde ve Španělsku
|