Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:16
- Nahlásit

jbat

ty sou dobrý, kdes to čórla? Znám přes net lidi, co měli dva přesně takhle zbarvený kavalíry, tak jestli to nejsou Renie a jeho soukmenovec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:18
- Nahlásit

Neessi
tady prosim jednu křipkuuuuuuu - stačí mi jí dodat f pondělí, o víkendu mám semináře s akupresůrou a čínskou medicínou - budu taky lékař, jako ty babičko Můdr ))))

Tak děcka, sem oběhla ty pošty a úřady, mám všecko zaplacený, nakoupila sem aji drogošku, koupila sem si ve vormpísu fusekle, vykrvácela mi portmonka, dokrvácí knedlikem f pondělí a tim mám na listopad všecko vyřízený. Jo a f pondělí mám volno, tak budete muset rozdat dorty za mě. Pozor, zítra slaví Biluška a v sobotu Janika.

PetraK
krásný vycucnutí, pani, to se musí nechat, kam se hrabe Bitner, to se nedá srovnat.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:19
- Nahlásit

PetraK
jbat

No to jsem z toho celá jelen,ale nepřekvapuje mě to,bo kdybych to četla celý,bude to horší.
Teploměr furt pípá a leze nahoru,jdu hodit čubám véču(kdybych se náhodou neprobrala) a jdu se svalit s acylpirínem do kutlochu.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:20
- Nahlásit

PetraK
kdes to čórla?

na seznamu.
sou jako fakt machři...

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:21
- Nahlásit

Neessi

mně pomáhá jeden brufen, jeden paralen, zapít červeným vínem a do rána se vypotíš takovým způsobem, že tě bacily budou opcházet ještě rok...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:23
- Nahlásit

Neessi
jbat
Holky proč já nemám nikdy horečku? Jednou, dyš sem jí měla, mi bylo tak fajnovjě.....

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:23
- Nahlásit

hele, lidi, pro Blbís - tendle béžovej:

nebo tendle???

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

Gerda
prosim jednu křipkuuuuuuu - stačí mi jí dodat f pondělí

ne,já ji chci vyexpedovat hned teď,je hnusná,dusivá,nedá se u ní kouřit,je bolavohlavová,bolavosvalová,bolavokrková...........

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:26
- Nahlásit

Gerda

Něco pro Maruš...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:27
- Nahlásit

jbat
Proč mu nepořídíš obojek s ostnatym drátem na obrázku? Zita ho pořídila bišonovi a moc mu sluší.

Neessi
No jestli se u ní nedá kouřit, tak to je blbý, to neznám, eště sem nikdy nepřestala.....ale tak jí pošli, já to překouřim, to pude.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:28
- Nahlásit

jbat
mně pomáhá jeden brufen

mně taky,ale zvracení-Kromě acylpirinu nesnáším nic.A to jsem měla jít dneska na houby

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:28
- Nahlásit

jbat
Ty sou úžasný!!!!!!!!! Hnet je chci! Vona má takový neoprenový od barona, ale furt v tom zakopává a nechce v tom chodit, pořád jen leží. Chtěla bych nějakou měkkou botičku, se kterou bude moct ven, i když si rozďoubá hnátu. Takhle jí musim dávat pletenou pruhovanou fusku a na to igelitovej pytlik.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:29
- Nahlásit

Gerda

Proč mu nepořídíš obojek s ostnatym drátem na obrázku?

protože jsem... normální...?

ne, fakt, kterej, lidijové?!

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:30
- Nahlásit

Gerda
Ty sou úžasný!!!!!!!!! Hnet je chci! Vona má takový neoprenový od barona, ale furt v tom zakopává a nechce v tom chodit, pořád jen leží. Chtěla bych nějakou měkkou botičku, se kterou bude moct ven, i když si rozďoubá hnátu. Takhle jí musim dávat pletenou pruhovanou fusku a na to igelitovej pytlik.

mrkni na andyshop.cz, za šest kil můžou být tvoje...

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:32
- Nahlásit

Gerda

nebo tyhle...?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:39
- Nahlásit

jbat
hele f kolobrndě ebony někomu vytýká,že je schíza...von uš tam benda,benda2 a blanka mladá byli???

du dřít

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:40
- Nahlásit

davidkova renata
ebony někomu vytýká,že je schíza...

no tak to je jasný, ti tři jsou všude... agenti...
nechoď, je tam dýmec!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:42
- Nahlásit

davidkova renata

a poraď mi ten vobojek aspoň ty...

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:43
- Nahlásit

Gerda
Holky proč já nemám nikdy horečku? Jednou, dyš sem jí měla, mi bylo tak fajnovjě.....
coo ale si přectav že sem harantům koupila novej teploměr co měří hodně rychle a nikdo nemá teplotu!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:45
- Nahlásit

Gerda
a tim mám na listopad všecko vyřízený.

esli vykrvácela portmonka, tak máte teda vyřízený na listopad i stravování. Esli můžu doporučit - jezděte se stravovat do Slivence, tam maj golfový hřiště s celkem šťavnatou trávou.

krásný vycucnutí, pani, to se musí nechat

kuju za pochvalu. Jen sem zapomněla vycucnout Marůščiný vohlodaný noženky . Ty fusky, co ste koupila sou pro ni?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:45
- Nahlásit

Konečně sem to všecko přelouskala! Aš mi z toho de hlava kolem.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:46
- Nahlásit

janika
je tam dýmec!!!!
kam až došel?

fšude!!Libušská je zavřená nedá se tu jezdit a na novinkách maj mapku a já sem v červeným čtverci...to je fakt blbý

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:46
- Nahlásit

Neessi
a jdu se svalit s acylpirínem do kutlochu

pani tak se kurýrujte. Mně pomáhá 2x acylpoš, zapít litrem horkýho čaje, vléz do spacáku, přikrýt se peřinou a vzbudit se s pocitem, že spim v zatopeným lomu, jak se vypotim

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:47
- Nahlásit

Uš nechci do konce svýho života vidět zedníka, maltu sem měla opravdu fšude

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:48
- Nahlásit

PetraK
sarax
AlenaD
janika

přestaňte vykecávat a vjenujte se vážným tématům - např. vobojku pro blbís...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:50
- Nahlásit

sarax
já sem v červeným čtverci...to je fakt blbý

blbý by bylo kdybys byla v bílým pavilonu. Nebo f černým futrále. Červenej čtvereček ešče de.

Gerda
Ty sou úžasný!!!!!!!!!

ty jo Marůška by vypadala ekscelentně!!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:50
- Nahlásit

jbat
Dyš já nevím jakou barvu má blbís

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:51
- Nahlásit

AlenaD
opravdu fšude

Neke!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:53
- Nahlásit

AlenaD
Dyš já nevím jakou barvu má blbís

jako dyšby upad hnědej pes do primalexu a voklepal se tak vypadaj skorem fšichni Kértové Raslové. Enem Arnold Švarcenegrů vod nás ze sousedství ne. Ten vypadá jak dyš hnědej pes upad do primalexu a pak mu podle pravítka utřeli půlku hlavy

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:54
- Nahlásit

PetraK
Červenej čtvereček ešče de.

trupko!!!
jbat
např. vobojku pro blbís...
hele jébate ani pro blbíse se mi nelíbí ani jeden ten vobojek..nemáš něco dalšího v nabídce na tom vobrázku vypadaj dost plastově

<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání