| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:25
- Nahlásit
Neessi
A kdo mu zadá do navigace kde je Kaufild
to nepotřebuje, dyš je chodící encyklopédie, tam se to dočte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:26
- Nahlásit
Neessi
to je sci fi
aha, tak se zkusim zeptat pana Neffa, ten dělá do sci-fi.
tak háskej víkend fšem a Neessi - mazej do peří
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:29
- Nahlásit
Jenda píseň http://www.kingbushido.de/hmp/fij/index2.html
Dobrý skoro jako ajne vajse orchidéééj
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:31
- Nahlásit
PetraK
taky hezkej víkend!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:31
- Nahlásit
PetraK
Hezký víkend děvčico kulačná!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:32
- Nahlásit
Gerda
to je perd, najdi si Včelku máju od Nightowrk (feat Anna Ungerová), byli v nějakým pořadu. viděla jsem to na youtube a poscala jsem si židlu...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:35
- Nahlásit
brezen2008
jak mohu z mobilu stáhnout video do pc?
co je ktomu potřeba ?
mám tam asi 15 videi a nevím jak na to
...viz sarax, nebo jestli máš mejl v mobilu, pošli si ty videa někam mejlem.
Biluška
Marcelovi se ten barák nelíbí, tak niiiic, hledáme jiný.
Každopádně jeo mamka má nemocenskou a já si už týden nevyprala věci, páč zabrala pračku a sedí na ní jak žába na prameni.
Takže nutně potřebuju barák.
Marcel říkal, že by stačila pračka, ale to je blbost.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:38
- Nahlásit
Mucholabka
to je blbost, tomu chlapi nerozumí...
zabrala pračku a sedí na ní jak žába na prameni.
proč jí nekoupíte třá křeslo...?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:40
- Nahlásit
jbat
proč jí nekoupíte třá křeslo...?
Víš kolik takové křeslo stojí? A jak ho sem mám dostat, autobusem?
Pravda, od září nám začaly jezdit nízkopodlažní...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:41
- Nahlásit
Mucholabka
Víš kolik takové křeslo stojí?
míň než barák...?
A jak ho sem mám dostat,
...to ti dovezou...
Pravda, od září nám začaly jezdit nízkopodlažní...
no vidíš!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:53
- Nahlásit
jbat
Víš kolik takové křeslo stojí?
míň než barák...?
A vlezou na to křeslo ještě aji 3 psi a z toho jeden hnědý jako Ir?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:58
- Nahlásit
Mucholabka
Marcelovi se ten barák nelíbí, tak niiiic, hledáme jiný.
Až ho budeš mít tak dej vědět, začnu pracovat na té hypošce . Nechceš koupit barák u nás? Mám takový plán, že mi uteče buldog, Semetrika I z toho dostane infarkt, dědek barák prodá (nebo třá taky dostane infarkt a prodají ho děcka) a já ho dohodím nějakému pejskařovi . Nejlépe nějakému co má tolik psů co já. Z toho dostane infark i Semetrika II (buldoka se nebojí, což je blbé ) a konečně tady bude klid
Marcel tomu evidentně nerozumí. ŘEkni mu, že v jednom ústavu kam chodíme terapeutit je mentál Marcel. Je moc milý a děsně zbožňuje pejsky . Ať mě tvůj Marcel nevytáčí takovýma kravinama, jako že místo baráku koupí pračku, nebo je prohodím a bude to mít
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:04
- Nahlásit
Biluška
Nechceš koupit barák u nás
To by měl Marcel daleko do Mošnova a já do Telekomu
Ale jinak bych se s tebou ráda spojila a utekl by mi picbum a to by teprv byl bugr a hned by v lokalitě byly reality o 50% levnější
Tývogo, nastěhovat se ke mně soused s třema picgumama, tak si hodím mašli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:17
- Nahlásit
Mucholabka
Tývogo, nastěhovat se ke mně soused s třema picgumama, tak si hodím mašli
No tak buď byste jich měli celkem 6, nebo by selekcí zbyli zas jen tři.....Dovede opravdickej picbum picbumovatej soužít s jiným opravdickým picbumem picbumovatým? Jako jestli opravdické picbumy můžeš chovat jako smečku...(platim pivo)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:19
- Nahlásit
Sali
akorát z toho nějak nevyplynulo, jak na tu budoucnost/hypotéku mám vydělat.
Taxme na tom stejně-plnou hubu teorií,plnou ordinaci kybernetický techniky,pozlacený elektrody na ergometru,pr*el si vozí sám ve velkým autě do kterýho čuby nesmí.......a rodina z toho má jen zaplacený nájem Když jsem splácela barák,tak si musel nutně koupit nový echo,když jsem chtěla příspěvek na plastový okna,tak si musel zrovna kupovat dva nový holtery EKG.....a tak to jde celý život.Třá ho přežiju a budu mít vdovský důchod
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:20
- Nahlásit
Neessi
Třá ho přežiju a budu mít vdovský důchod
Platí potom dědictví i pro adoptovaný děti? Jako že sme s mamkou taky naše.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:38
- Nahlásit
Gerda
Nooo, tak záleží na jedincích, které si do té smečky naskládáš, Ferdík by se za opravdického picbuma považovat dal, s Buckou žije v opravdické smečce, s Drakem by se ale asi zabili. Sala byla opravdický picgum, měla jsem ji jen dva měsíce a pokrok udělala obrovský v tom, že snesla olíznout se se psem přes kotec, mohla s náma na procházku na vodítku aniž by ostatní zabila-na pole i bez vodítka, občas měla dobrou chvilku a měla ráda Ferdíka. Myslím, že časem by se taky srovnala, u ní hodně ovlivněno tím, k čemu byla celý život vedená a co zažila.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:45 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
-----
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:47
- Nahlásit
Mucholabka
Takže to stejnak venčíš po skupinách, ne všecko najednou, ne? I když už máš stejnak jen dva, ty můžou spolu, jo? Čoveče bez zahrady by to asi byl pěknej voser, ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 17:23
- Nahlásit
Gerda
-----
...........!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 17:30 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Gerda
Bez zahrady bych je neměla. Ti moji teď normálně v pohodě spolu. Sala chodila zvlášť, pokud byla na volno na zahradě.
Ale i tak se občas holt nějaká nehoda stane.
Nebo ještě takhle, když jich bylo víc, byli hodně spolu, ale občas potřebovali voraz, soukromí, takže třeba byli dva dny furt spolu, a pak třeba na jeden den jsem dala Dianu mimo, odpočinout, nebo tosu odpočinout, Bucu odpočinout, jinak by se holky hádaly a stresovaly, hlavně tosa s Buckou se pořádně nesrovnaly.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 17:51
- Nahlásit
no vyste toho namastili,pane bože
no číst vás nebudu,na to je tady PetraK
TAKŽE PROSÍM O VÝCUC
děkuji
jdu vypomoci,tak si to přečtu až po 21 hodině
jo a dnes jsem zkusila dastyho odložit neš šel na Revír a on se odložil ,mám zněj radost
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:36
- Nahlásit
brezen2008
PetraK tady není, jela na Apalůchu
Mucholabka
Letiště si zřídí na poli a telefonovat můžeš z obýváku, to jsou nepodstatné detaily
Na mašli jsou tady všichni z bulteriéra, který má rok a půl, začíná si frkat a doma se ho všichni bojí. Páč se ho bojí tak mu všechno dovolují....třebas courat se volně po vesnici. Na Tomáše už vyjel když vylezl z baráku na zahradu, kterou bulík právě adoptoval Na mě si nedovoluje páč jsem ho zmlátila petflaškou když si dovoloval na Lilátko (taky na naší zahradě ) Ale jinak docela slušně terorizuje celé okolí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:38
- Nahlásit
Biluška
Na mašli jsou tady všichni z bulteriéra
Jé, a dovezeš mi ho na pučení, až ho nebudou chtít? Bulíci jsou fajně bulatí, bych ho zládla a pak za těžké prachy prodala jako agresivního obranáře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:46
- Nahlásit
Mucholabka
Toho se asi nedočkáš, oni ho všichni děsně milují Kdysi totiž měli bulíka, jenomže to ještě žil chlap co s ním cvičil. Pes byl prý boží. Pak chlap umřel a baba zůstala sama v chalupě. Nastěhoval se k ní syn co v Ostravě prochlastal byt a pak ještě jeden (ten nic neprochlastal, ale dost často ho hledají policajti). Baba se rozhodla pořídit si psa, páč pes k chalupě patří a jí je samotné smutno. Synové 24 hodin denně sedí v hospodě. Pořídila si bulíka, protože přece bulíka měli a byl tak boží. Teď se strašně diví jak to, že tenhle kurňajs není tak boží jako ten první. Pes už vyjel po sedmileté neteři. Prý ve hře......
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:59
- Nahlásit
Tak jsem se právě dověděla, že za Plzní (směr Domažlice) končí nějaká hlídací agentura. Má tam 6 NO slečnu, pro kterou už nemají využití, budou se jí zbavovat............... Možná je i s PP. Prý
je moc hodná a pracovitá.Víc, toho zatím nevím. Další info a foto by mělo dorazit v pondělí.
Neessi
ty si marůdek?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 19:37
- Nahlásit
malinka
ty si marůdek?
jo,mám křipku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 19:40
- Nahlásit
to all
Brut fšechny pozdravuje,operaci dnes přežila a až se vrátí domů,tak prý fšechno tady přečte( to ji teda upřímně lituju-tolik kecůch)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 19:45
- Nahlásit
Neessi
Brut fšechny pozdravuje,operaci dnes přežila
Tak jí taky moc pozdravuj,lepčí než gdyby si tu psala "operace se zdařila,pacient bohužel nepřežil." Ale hlavně ať vodpočívá a nehrne se rychle pryč,já chci taky voperovat a pak vodpočívat........teda hlavně to vodpočívání bych potřála.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 19:45
- Nahlásit
Neessi
fšechny pozdravuje,operaci dnes přežila a až se vrátí domů,tak prý fšechno tady přečte
hm...tak to se dochtořííí namáhali zbytečně bo todle nepřežije tutovje .hlavně aby nám to Julííííínek nedal k úhradě
|