Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:21
- Nahlásit

Sali
spíš mu řekni, že u nás v tý prdeli světa křížený s dírou po granátu si na echo kupujou na interně kardiologové novou mašinu a jícnovou sondu
No vzhledem k tomu,že můj chlap je vědec a měl ECHO v republice hned první po IKEMu a neustále si pořizuje nový mašiny,tak mu poradím raději kde je ten kýbl a mop,aby měl trochu přehled o přízemních starostech

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:22
- Nahlásit

Benda
si můžem psát tady

jak chceš...

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:27
- Nahlásit

jbat
to nezáleží na mě ale na ajtácích

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
tobě nikdy nic nedocházelo,proč by to mělo bejt jinak

hehe to je ftipný

Nikdo není vječí nána než já.
já jo

ba ne, myslim že ne., ale tak můžete bejt druhá nejvěčí nána, chcete?

Neessi
co máš dělat??? Máš léhni a zvostaň!!! co cáráš po baráku s křipkou?? mazej do peří!

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:52
- Nahlásit

Chtěl tady někdo dojnou krávu...?

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:54
- Nahlásit

vzhledem k tomu,že můj chlap je vědec a měl ECHO v republice hned první po IKEMu a neustále si pořizuje nový mašiny,tak mu poradím raději kde je ten kýbl a mop,
Neessi
hm, tak to je vprtél, to to vzdej, tu informaci A) neuloží, B) nezpracuje, C) nikdy nepoužije.
Ale moh by tady udělat školení, jak s tou jícnofkou, co tuším je tady naproti odvčera, dělat co nejúčelněji, abych na takový ty nenápadný endokarditýdy v dystrofickým chlopňovým terénu nemusela přicházet až já.

(jasně že někdo hodně dobrej pojede na školení do prahy se to naučit)

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:33 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Sali
Ale moh by tady udělat školení, jak s tou jícnofkou,

Nějakou dobu školil doktory,ale ač je z "učitelský"familie,tak nechápe ty pomalu chápající lidi .Endokarditýdy jsou jeho "hobby" a s ml.Vidimským jsou spolužáci,takže docela slušně kooperují.
abych na takový ty nenápadný endokarditýdy v dystrofickým chlopňovým terénu nemusela přicházet až já.
Je to sice smutný,ale podle vzorku nynějších "ramenatých 30 -35 letých" doktorů tuším,že budeš mít víc práce než dosud.Jen si klademe s chlapem otázku:Kdo se bude starat o nás?

PS: pokusy o implantaci přízemních informací jsem fakt už vzdala,leda bych zvládla nacpat informace do navigace-kde je ten kýbl apod.Prostě pro praktický život je to nepoužitelný model

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:41
- Nahlásit

Neessi
leda bych zvládla nacpat informace do navigace-kde je ten kýbl apod
i když ho najde,beztak ho nepoužiješkoda času...du dřít

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:43
- Nahlásit

Neessi

Je to sice smutný,ale podle vzorku nynějších "ramenatých 30 -35 letých" doktorů tuším,že budeš mít víc práce než dosud.Jen si klademe s chlapem otázku:Kdo se bude starat o nás?

Nešiř paniku,chytne se toho ispidích a bude chtít humřít raději hned jako benda.

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:44
- Nahlásit

.Prostě pro praktický život je to nepoužitelý model
Neessi
a umí to nejdůležitější, prostě se jednomu uhnout z cesty a nezaclánět, nekomentovat?

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:50
- Nahlásit

PetraK
co máš dělat??? Máš léhni a zvostaň!!! co cáráš po baráku s křipkou?? mazej do peří!

Huž du,akurát jsem musela obstarat koně,kočky a nachystat čubinám žrádlo,udělat gaučákoj písemný přehled obsahu ledničky a návrh jídelníčku,aby se furt nechodil ptát : "Mámo,když si dám na housku to moravský uzený,nebude to vadit?" já: "Dej si tam co chceš".....za 5 minut: "A nebudeš třeba zejtra dělat čočku s uzeným?" "Ne!" za 5 minut : "Tak já jsem to sněd všechno"..........a takhle to chodí pokaždé,když si dovolím zalehnout s křipkouTak uznejte,pani,že u nás to není jednoduchý ležet s křipkou,když mám doma takový exemplář.Nedej Bůh,když se chce projevit jako "láskyplný ošetřují manžel"-to je ještě vječí pohroma : "Tak jsem ti uvařil bylinkový čaj ." "Co jsi tam dal za bylinky?" "No z každý sklenice trošku,to přece nemůže uškodit".Jdu se podívat a nestačím se divit- máta,šalvěj,podběl,kontryhel(to by ještě šlo) + kardamon,lékořice:madelyněksušená petržel a sušený celer-pak se nemá čék pos*at!

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:53
- Nahlásit

Neessi
obstarat koně

koně? ja cí taky koně...

máta,šalvěj,podběl,kontryhel(to by ještě šlo) + kardamon,lékořice:madelyněksušená petržel a sušený celer-pak se nemá čék pos*at!

pantáta je dědek bylinkář...
to ale zní spíš jak recept na vyprošťovák...

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:54
- Nahlásit

Erin
Nešiř paniku,chytne se toho ispidích

Navopak,to bude materiál !Sečtělý isdpch vers nafoukanej dochtor

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:57
- Nahlásit

Sali
umí to nejdůležitější
to jo,ale to normální musím oddřít samaZa mlada jsem ten jeho geniální mozek obdivovala-byla jsem pěkně pitomá

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:57
- Nahlásit

Neessi
pak se nemá čék pos*at!
si možná splet křipku se zácpu???

..a takhle to chodí pokaždé,když si dovolím zalehnout s křipkou

tak zkuste nechat tu ledničku prázdnou. Pak se nebude mít na co ptát

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:00
- Nahlásit

jbat
recept na vyprošťovák

no bezpečně tě to vyprostí z postele rovnou na WC,kde strávíš zbytek dne,bo "trošku"kardamonu je podle něj polívková lžíce a na slušnou rychlou defekaci bohatě přitom stačí jeden lusk

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:02
- Nahlásit

Neessi
"trošku"kardamonu je podle něj polívková lžíce a na slušnou rychlou defekaci bohatě přitom stačí jeden lusk

kardamon na to funguje, jo?
no, musím přehodnotit některý vánoční recepty... páč záchod máme jen jeden...

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:04
- Nahlásit

PetraK
tak zkuste nechat tu ledničku prázdnou. Pak se nebude mít na co ptát

To ste na omylu,pani.To se bude chodit ptát,jestli mám ještě teplůtku a jestli bych přeci jen nepřežila jeden nákup v hypermarketu,že by byl ochoten! jet se mnou a tlačil by i ! nákupní vozík.

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:07
- Nahlásit

jbat
kardamon na to funguje, jo?
to si piš a jak rychle! Ještě jsi nikdy nepila arabské kafe? Ti mizerové do toho dávají spařený kardamon a to jsou rychlé běhy

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:09
- Nahlásit

Neessi
nemáš to holt jednoduchý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:10
- Nahlásit

Víte, co vám musim říct? Teď děláme takovou pěknou kampaň pro Lékaře bez hranic.....máme motiv Myanmar....já doteď nevěděla, že je to vlastně Barma.....vy to normálně v pohodě úplně klidně víte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:13
- Nahlásit

Něco pro Davídkojc z Troji

Neessi
To ste na omylu,pani.To se bude chodit ptát,jestli mám ještě teplůtku a jestli bych přeci jen nepřežila jeden nákup v hypermarketu,že by byl ochoten! jet se mnou a tlačil by i ! nákupní vozík.

f tom případku si nad postel naštelovat ceduli s nápisem:

"Zemřela matka a do hropu dána,
siroty po ní zvostali
i přicházeli do Kaufíldu každičkého rána,
by kus žvance sobě koupili!!... takže dyš to dokázaly nebohý siroty, dokážeš to taky a kup mi tam prosim Tě kilo citrónů"

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:14
- Nahlásit

Sali
nemáš to holt jednoduchý.

a kdo má ? Ale na druhou stranu,když potřebuji vědět něco teď hned,tak se nemusím hrabat v knihovně-stačí se zeptat.Je jako živá encyklopedie

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

Gerda
vy to normálně v pohodě úplně klidně víte?

my náhodou úplně klidně víme, páč jsme si tudle dělali školení na to jakej rozdíl na mapě je mezi Rakouskem a Gruzií, tagže tetkon uš víme naprosto přesně fšecko

Přátelé - jedu kulačit, tak tu nezlobte Leninu a pjekně s ní - až se vobjeví, voslafte tu její dnešní revoluci. Good bye

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:16
- Nahlásit

Neessi
stačí se zeptat.Je jako živá encyklopedie

tak se ho prosim Tě-ale rychle,už musim letět - zeptej, kdy uš bude Brtnik tim milijounářem. Dík.

Neessi
Člen
- Nahlásit

PetraK
takže dyš to dokázaly nebohý siroty, dokážeš to taky a kup mi tam prosim Tě kilo citrónů"

A kdo mu zadá do navigace kde je Kaufild?

Sali
Člen
- Nahlásit

Neessi
máš recht. rozumí taky hypotékám?

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:17
- Nahlásit

PetraK
zeptej, kdy uš bude Brtnik tim milijounářem.
To nemůže vědět,to je sci fi,né věda!

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:19
- Nahlásit

Sali
rozumí taky hypotékám?

Myslím,že jo,protože když nespí a nepracuje,tak neustále studuje a nedávno měl přednášku o budoucnosti hypoték-jenže já u toho luxovala,tak jsem slyšela každé 20.slovo

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:22
- Nahlásit

Neessi
aha. Nic, já to jen srovnávám s Tchořem...u nás by platilo spíš to když nespí a nepracuje,tak neustále NĚCO NA NETU studuje a nedávno měl přednášku o budoucnosti akorát z toho nějak nevyplynulo, jak na tu budoucnost/hypotéku mám vydělat.

<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání