| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 21:37
- Nahlásit
tak čučím na - jste co jíte
jsme u nošení letáků potkali nádherného kavkazáka a Afgánského chta,fakt krásní a bez vodítka a bez náhubků,jsem musela tomu volovi jít je ukázat,bo to byli čuby a dasty z nich byl hotovej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 21:47
- Nahlásit
Tinta76
A jeden Tolštejn z Jedlový, specielně pro PetruK
vy ste ale hodná pani! Se mi to festovně hodilo!!! Ani nevíte jak!!
Žeryček
a s Daisynkou
žíííš Ty sou roztomilý!!! A oba vaši? Můžu závidět?? Sou úplně nejkrásnější
Rexík snad dobrý. Už je normální a je veselej a mazlí se. Ze schodů lítá jak jura, ale to ty léky. Dneska jsem zjistila, že řve, když se mu náhle šáhne na vobličej nebo na krk
tak to musí bejt něco kolem tý jeho makovice, anglína, bloklej krk, uši, zuby... tak něco.
Neessi
Jinak jsem se teď probrala z křipkovýho bezvědomí a doufala,že mi bude líp
Tak Lééhni! a Zůstaň!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 21:49
- Nahlásit
Mucholabka
Jinak Drak už chodí.
huf! Takže dobrý!! Tak asi teda něco o čem tu psaly Jablunka a Sali?? (hele vono se to dokonce rýmuje)
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 21:58
- Nahlásit
brezen2008 a co ti řekla pani doktorka? Zejtra budou ty toustíčky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 22:31
- Nahlásit
AlenaD
všechno je mokrý, špinavý lepkavý, psi jsou taky mokrý a špinavý, ještě že mám všude bordel alespoň je nemusím tolik utírat
Taky jsem si všimla tmavých stop-jako malovaných na dlažbě všude!!!!!,Gaučák totiž nikdy čubám tlapy neotře,zmetek jeden línej.Asi mu půjdu ukázat,kde je kýbl a mop,páč když mám tu křipku,tak nebudu uklízet,že jo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 22:32
- Nahlásit
PetraK
Tak Lééhni! a Zůstaň!!
A můžu se jít ještě vyvenčit?A napít čaje?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 22:47
- Nahlásit
Neessi
A můžu se jít ještě vyvenčit?A napít čaje?
ale jen na čůrku a ten čaj vypiješ f peřinách!! Jinak si mě nepřej. Jestli tě tady uvidim lítat, tak uvidíš ten tanec!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 22:59
- Nahlásit
PetraK
už ležim,už ležim..........
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 23:01
- Nahlásit
PetraK
Brácha řikal, že asi spad ze schodů, ale to je capina, zas takový debil Drak není, asi spíš ta infekce či co.
Děcka, potřebuju 4 mega, našla jsem super barák a chci si ho hned jet prohlídnout a chci ho!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 23:07
- Nahlásit
Neessi
už ležim,už ležim..........
bylo na čase! a chraň tě ruka páně vystrčit z podpeřiny nos!!!! Bude mazec!
Mucholabka
Děcka, potřebuju 4 mega,našla jsem super barák a chci si ho hned jet prohlídnout a chci ho!
di se bodnout, já před chvílí našla funkcionalistickou vilu - od Gočára! , kousek od Prahé, za bratru 38 milošů!! Nekup to! takže... potřebuju třicetvosum milošů a mám to f kapce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 23:16
- Nahlásit
PetraK
Ty vogo, ale ten barák má dvě koupelny, nové, stačí jen fasádu dle našich představ, zvenku nic moc ale vnitřek SUPER, zahrada jak cyp, tam by vešlo háááááfo psů!!!!! Tam by vešel hnědý i modrý a je to kousek od cvičáku, kousek pro oba do práce, prostě chci.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 06:12 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Tak koukám,kolik má tohle slavné téma stránek a vychází mi z toho statistika:
Ke včerejšímu datu to je 645 dní
2046 stránek
61368 příspěvků
to je průměr na den 95
------------------------------------
některé příspěvky jsou tak na napsání cca od 1 minuty až do 5 minut i s kopírováním fotek či obrázků ,včetně přečtení posledního příspěvku-to je 3 minuty průměr krát 95 = 285 min/d
t.j. 4 h + 45 minut denně
Už konečně chápu,proč jsem za tu dobu přibrala 6 kilo ,které se mi vrazily nejvíc do břišní pnojmatiky,páč čék u toho sedí lehce v předklonu s povoleným břichem ,proč mám vedle počítače plnej popelník vajglů ,páč u toho můžu hulit,proč mám neustále poprskanou klávesnici ,protože stále nepoučena u toho něco popíjím nebo žeru a tudíž to musím tady uklízet častěji než kuchyňskou linku ,proč v pracovně je nejvíc psích chlupů ,páč čubiny když jsem tady, tak mne zásadně neopouštěj a líhaj kolem mě.
Jen se utěšuji tím,že většina ze zúčastněných je na tom podobně.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 06:31
- Nahlásit
Neessi
Taky jsem si všimla tmavých stop-jako malovaných na dlažbě všude!!!!!,Gaučák totiž nikdy čubám tlapy neotře,zmetek jeden línej.Asi mu půjdu ukázat,kde je kýbl a mop,
spíš mu řekni, že u nás v tý prdeli světa křížený s dírou po granátu si na echo kupujou na interně kardiologové novou mašinu a jícnovou sondu, tuším je to Vivid 6, aby byli u divnejch sepsí vždy o krok přede mnou,
on to bude vědět CO to je, závistí se mu přeskládaj neurony, a z šoku se toho mopu i chopí, věř mi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 06:55
- Nahlásit
Neessi
některé příspěvky jsou tak na napsání cca od 1 minuty až do 5 minut i s kopírováním fotek či obrázků ,včetně přečtení posledního příspěvku-to je 3 minuty průměr krát 95 = 285 min/d
t.j. 4 h + 45 minut denně
Už konečně chápu,proč jsem za tu dobu přibrala 6 kilo ,které se mi vrazily nejvíc do břišní pnojmatiky,páč čék u toho sedí lehce v předklonu s povoleným břichem,proč mám vedle počítače plnej popelník vajglů ,páč u toho můžu hulit,proč mám neustále poprskanou klávesnici ,protože stále nepoučena u toho něco popíjím nebo žeru a tudíž to musím tady uklízet častěji než kuchyňskou linku,proč v pracovně je nejvíc psích chlupů ,páč čubiny když jsem tady, tak mne zásadně neopouštěj a líhaj kolem mě.
Jen se utěšuji tím,že většina ze zúčastněných je na tom podobně.
Tý woe,to sis fakt dala práci a spočtla to???
Ale je fakt,že to vypadá,jako gdybych to četla vo sobje.
Brýýýýýtro fšem..............
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:09
- Nahlásit
Mucholabka
Ti zařídím hypošku a pak tě na ten megabarák budu jezdit navštěvovat i se všema pejsánkama Páč mě nikde jinde na návštěvu s celou smečkou nechtějí
Jestli si tu hypošku zařídíš u konkurence tak s tebou přestanu kamarádit
Jo a fčera mi volal nějaký automat u vás, že prý tam mám šílený megadluch 318,- korun českých, nebo tak nějak. Můžeš se na to, sím kouknout? Páč vůbec nevím kde se to tam vzalo a do kdy to teda musím zaplatit. Estli to vydrží do příštího týdne do výplaty, nebo estli to musím poslat hned, nebo by mi blokli cézetpsa a to bysem teda humřela a byla bysem taky zombije
Fšichni ostatní fstávat a cvičit, gdo nemá co dělat může přijít ke mně žehlit
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:24
- Nahlásit
Brej den dneska už snad moooožná bude pěkně
PetraK
žíííš Ty sou roztomilý!!! A oba vaši? Můžu závidět?? Sou úplně nejkrásnější
Klidně záviď Voba jsou mejch rodičů
tak to musí bejt něco kolem tý jeho makovice, anglína, bloklej krk, uši, zuby... tak něco.
už mu nic nejni, ale leká se a to fest, doufám, že ho to co nejdřív přejde, ťutíka
V počítači jsem pro vás vyštrachala ještě jedno foto
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:26
- Nahlásit
Neessi
pěkná statistika až na ty vajgly jsem na tom stejně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:35
- Nahlásit
Neessi
vajgly tu nemám . Přidej pár kilo a víc psích chlupů a jsme doma
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co si jejich spolubydlící (chlap) koupil fén...
A taky všem, co zas maj hormony na pochodu a lezou po zdi...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:08
- Nahlásit
dobré ráno všem
co jim přišla krásná sms
co si dali tu práci a spočítali to tady
co chtěj 4 mega
co jim chlap koupil fén
co maj nervy v uzlíčku .......
a zkrátka všem ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:27
- Nahlásit
brezen2008
co jim chlap koupil fén
von ho nekoupil mně, ale SOBĚ!!!!
a to má vlasy na ježka!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:31
- Nahlásit
sotva odejdu za branu ustavu uz tady carokrasce litaj hormony. Clovek se tu snazi ukazat jak se sprave dvorit a vdek zadnej takze uz tady nikomu zadny nouhau poustet nebudu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:34
- Nahlásit
Benda
sotva odejdu za branu ustavu uz tady carokrasce litaj hormony
tady už žádná čarokráska není.
a dobře ti tak, taťko, kdybys tu zůstal, možná, MOŽNÁ by mi lítaly kvůli tobě...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:40
- Nahlásit
jbat jo a ajtak by mi polil klavesnici. A nejsem tvuj tatka poslu sem bendu2 a ten ti to vysvetli
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:46
- Nahlásit
jbat
no to víš,moda si žádá své,když si chlapi kupujou i řasenku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:48
- Nahlásit
Dobré ránko všem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:50
- Nahlásit
Benda
jo a ajtak by mi polil klavesnici
minimálně...
A nejsem tvuj tatka
škoda...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dobrej den.
jablunka
Neessi
Souhlasím se statistikou. a s důsledky toho všeho co tady uvedla paní Můdr a to sem tady enem chvilku. Počítam že po ňákym čásku budu vypadat jako slonice co už asi tak další dva roky přenáší . No ale - neni tu dobře?
Tinta76
ach bóže pani, ani nevíte, jak to dneska potřebuju a jo je to určo vono, ta zvonička mi to napověděla, předtím nebyla tak vidět. Asi se tam přestěhuju (jen na noc budu potřebovat ňáký řešení, páč se bojim tmy a bubáků )
A doma vyřiďte pani, že závidim ty krásný hafany.
Benda
tady nikomu zadny nouhau poustet nebudu
puste rači někomu žilou. A pak mi toho půlku dejte, potřebuju ten domek f těch Lužkách
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 09:06
- Nahlásit
Biluška
Na hypošku musí být příjem nad 20 tis., ne?
Mně návštěvy nevadíííííí
na dluh mrknu...ty jedna dlužnico, si tě dáme na black list a už si u nás nikdy nic nekoupíš
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Lis 2008 09:06
- Nahlásit
PetraK
tak to jsem ráda, že jsem vás potěšila
rodičům vyřídim, taťka je z nich poprděnej až na půdu, no ale kdo by nebyl, že?
|