Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:54
- Nahlásit

AlenaD
Dyš já nevím jakou barvu má blbís

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:55
- Nahlásit

sarax
vypadaj dost plastově

Jak???
Vony jsou normální, docela příjemný a hlavně se mi líbí to károvaný. Že by to jako k tomu engliš plemenu šlo...

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:56
- Nahlásit

PetraK
Aha, tak to možná ten béžovej ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

sarax
trupko!!!

no to je tak dycky. ČLOvěk chce potěšit něčim optimistický a voni mu skorem vynadaj

jbat

esli vidí AlenaD to samý co já, tak furt neví, jakou barvu má Blbís, páč já nevidim nic. zato ale díky tomu vim, jak se teda píše slovo unauthorized

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:58
- Nahlásit

PetraK
páč já nevidim nic.

to je těšký pak... ti ho mám někam poslat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:59
- Nahlásit

AlenaD
Aha, tak to možná ten béžovej ne?

já nevim, já sem v tomdle asi úhyl (něco jako Benda dneska), páč já to neřešim . My máme jeden řetízkovej obojek-po loňský zkušenosti už ani nikdy jinej chtít nebudu, a jeden smrdutej koženej, kterej nejde vodsmrdutit a vůbec nechápu, proč jsem ho ještě nevyhodila - asi vypukla už stařecká kramářská shromáždlivost -a víc nic.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:00
- Nahlásit

Já sci holkám objednat tydle ty, ta hodná dostane ten modrej s bublinkama a ta zlobivá s Che Gevarou

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:00
- Nahlásit

PetraK
já nevim, já sem v tomdle asi úhyl (něco jako Benda dneska), páč já to neřešim

ale tak nejseš úchyl, ale kšíry uš má malý a chci pro něj už obojek... no tak zároveň vyberu háskej, ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:01
- Nahlásit

jbat
Jak??
no jako když by byly z plastu...
fakt nevybíráš mezi jiným??mno pokud má lbís barvu jak na fotce co tu byla asi před měsícem nebo tak tak tu béžovou věc myslím spíš..ale stejně mrkni i jinde

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:01
- Nahlásit

No tak nic zase se nezadařilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:03
- Nahlásit

sarax
coo ale si přectav že sem harantům koupila novej teploměr co měří hodně rychle a nikdo nemá teplotu!!!!!
No to je jednoduchý, dáš jim jen trička s krátkym rukávem a necháš je půl hodiny běhat kolem bloku. Potom jim řekneš, že by měli ten blok ještě 3x pomalu obejít a myslim, že se dočkáš i něčeho víc než je teplota )))

PetraK
Ty fusky, co ste koupila sou pro ni?
ty sou pro mě, už se na ně těšim, sou to jediný fusky, co nosim, jiný ne.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:05
- Nahlásit

Gerda
to vůbec nejni špatnej nápad večer to zkusím

sou to jediný fusky, co nosim, jiný ne.

který???????????,

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:06
- Nahlásit

sarax
ale stejně mrkni i jinde

máš nějakej návrch? ale nesměj na tom bejt kostičky a tlapičky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:07
- Nahlásit

jbat
chci pro něj už obojek... no tak zároveň vyberu háskej, ne?

no jasný, to chápu, ona je to u mě i pohodlnost, já hrozně nerada nakupuju -v tomhle jsem naprosto stejná jako chlapi

Sali
Člen
- Nahlásit

v obojkách jsem asi taky úchyl, neb každý zvíře má svůj řetízák no name z nějakejch závodů, na kousačky mám koženej vobojek z chromovaný kůže, a na denní provoz každý svůj Man-mat zcela simplexní obojek, co jim jednou týdně slíknu a hodím hromadně do pračky...tuším, že barvu mají červenou.
Nechápu marnivost a parádivost ani u lidí, takže puritáni všech zemí, spojte se s kotlíkáři bez televizí, a převálcujem svjět.

jbat
Člen
- Nahlásit

isdpch

dědoooo, nechoť veeen hlavněěěě!!!!!!!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:08
- Nahlásit

Sali
v obojkách jsem asi taky úchyl, neb každý zvíře má svůj řetízák no name z nějakejch závodů, na kousačky mám koženej vobojek z chromovaný kůže, a na denní provoz každý svůj Man-mat zcela simplexní obojek, co jim jednou týdně slíknu a hodím hromadně do pračky...tuším, že barvu mají červenou.
Nechápu marnivost a parádivost ani u lidí, takže puritáni všech zemí, spojte se s kotlíkáři bez televizí, a převálcujem svjět.

a tak ty máš dvacet psů + Tchoře, já mám jednoho JRT a teplýho spolubydlícího...

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:08
- Nahlásit

PetraK
jbat
chci pro něj už obojek... no tak zároveň vyberu háskej, ne?

no jasný, to chápu, ona je to u mě i pohodlnost, já hrozně nerada nakupuju -v tomhle jsem naprosto stejná jako chlapi

to víš, dej majzla, abys omylem nekoupila I HÁSKYHO.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:09
- Nahlásit

Gerda
sou to jediný fusky, co nosim, jiný ne.
tak až přijdeš jednou k nám, tak se prosím Tě hlavně nezouvej!!

Sali

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:10
- Nahlásit

Sali
to víš, dej majzla, abys omylem nekoupila I HÁSKYHO.

nooo, kdyby z toho vyšlo, že jako omylem koupim třeba dalšího ohaře (a doma mi to spolknou), tak okamžitě letim nakupovat

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

jbat
NO DOVOOOOL, MÁME DOHROMADY 6 ZVÍŘAT, já dva, chlap dva, jeho maminka dva, a moje máti asi už nikdy žádný.
Vlastně já musím počítat i toho Tchoře, čili já dva psy plus tu hypertrofickou bordelářskou lasici, něco jako spešl plemeno Bordeltchoř. Čímž mě v tom vznikl bordel taky.

PetraK
Člen
- Nahlásit

jbat
a tak ty máš dvacet psů + Tchoře, já mám jednoho JRT a teplýho spolubydlícího...

sem břídil, mám jednoho psa a Brtnika. A vlastně ýpařskýho Kosťu ešče. Jsem mimochodem zvědavá, jak mu to dneska půjde s aportíkem hošíčkovi pernatýmu. Ráno byl družnej, tak uvidíme.

Gerda
Člen
- Nahlásit

sarax
který???????????,
Sou od warmpeacu: Vavrys, trek coolmax. Fakt jiný nenosim, tyhle sou boží, kdyš sou nový, tak pokud je vypereš, sou okamžitě suchý, nerolujou se na noze, maj vystlanou patičku a špičku, když se zapotíš v botě, nesmrděj a sou hned vyschlý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:13
- Nahlásit

Sali
Bordeltchoř

to je ale vražedný křížení!!!!

Čímž mě v tom vznikl bordel taky

za to ale ty nemůžeš, dyš bordelář je Tchoř, ten bordel f tom dělá jen a jen von!

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:13
- Nahlásit

nooo, kdyby z toho vyšlo, že jako omylem koupim třeba dalšího ohaře (a doma mi to spolknou), tak okamžitě letim nakupovat
zajdi na návštěvu do chovatelské stanice HalitPaša, tam si jistě vybereš z většího počtu neprodaných 7 měsíčních dobrmanů s ušima, vypadaj jako vohaři, a i pěkně budou kousat a cvičit, je načase změnit plemeno. Když na chovatelku dobře zapůsobíš, jistě ti dá v ceně jednoho hned dva.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:14
- Nahlásit

Gerda
Sou od warmpeacu: Vavrys, trek coolmax.

uka sem vodkaz nějakej.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:14
- Nahlásit

Sali

NO DOVOOOOL, MÁME DOHROMADY 6 ZVÍŘAT, já dva, chlap dva, jeho maminka dva, a moje máti asi už nikdy žádný.
Vlastně já musím počítat i toho Tchoře, čili já dva psy plus tu hypertrofickou bordelářskou lasici, něco jako spešl plemeno Bordeltchoř. Čímž mě v tom vznikl bordel taky.

ty jo, já jsem se nedopočítala...

PetraK
sem břídil, mám jednoho psa a Brtnika

seš břídil.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

Sali
jistě ti dá v ceně jednoho hned dva.

tak to by se určitě Brtnik hned radostí rozhýkal
No ale když já jsem srdcem už nafurt u ohařů. A těch velkejch, třeba bretaňák nebo malej münsterland, sice fajn, ale... je to malý.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

mě se doma během 1 týdnu 2!!!! vobojky ztratily

prostě nejsou takový starý přetahovací přes hlavu

a já sem děsnej lakomec, tagže se mi nechce kupovat nový, to přeci není možná, aby se na takovim kousíčku ztratily

Stačí, že nenávidim pračku, protože mi k prášku a aviváži žere i fusky

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:16
- Nahlásit

Gerda
no super...ty si koupím na štěkání
jbat
hele fakt to záleží já mám na běžnej provoz dva..jeden polostahovák od ZERODC tuším je reflexní a čokl je ve světle lamp fakt vidět... a pak vod Rogz na blbíse by i Rogz byl za pár korun..a maj moooc háský

<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání