| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:01
- Nahlásit
Neessi
uš můj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:02
- Nahlásit
Gerda
Na gyndě bych se psa asi lekla taky, psí vizitu bych tam nechtěla.
teď mi to došlo ,tak až "tam" Bordžínka nedojde-jen do sesterny ke kabince pacientek,pak ji moje švestr Dáša odkáže na místo a zavře.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:03
- Nahlásit
brezen2008
Kosťa ji umí perfektně napodobit, mohli by to spolu dát dohromady
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:04
- Nahlásit
brezen2008
dastík umí otvírat mikrovlnou troubu,heč
no to zrovna není dobrý a zvlášť pokud máš kontaktní programátor!!!-to je docela nebezpečný!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:04
- Nahlásit
PetraK
kosta je kdo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:06
- Nahlásit
PetraK
uš můj
tak už máš dvje zvířata ,tak třetí nebé asi problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:11
- Nahlásit
brezen2008
kosta je kdo?
Hovořící andulka, která cvičí ÝPO
Neessi
tak už máš dvje zvířata,tak třetí nebé asi problém
dyk furt řikám, že to musí vyjít vod toho druhýho
Uš sem ale měla našlápnuto na dobrou cestu, páč když už máme to větší auto s větším kufrem... dali by se v něm převážet i dva psi, že jo? Ale kamarád mě to zhatil, páč veřejně řek, že tam se dva psi nevejdou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:12
- Nahlásit
PetraK
pane bože
no nic jdu.....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:15
- Nahlásit
PetraK
Ale kamarád mě to zhatil
Máš blbýho kamaráda,asi ho Brtník podplatil
já mám Hyundai Getz-Champion a vejde se tam 6 Bordžínek a řidič!A to je malé auto!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:21
- Nahlásit
Neessi
6 Bordžínek a řidič
a kde je slečna Daisy?
asi ho Brtník podplatil
to bezpochyby! Měla sem si za trest pořídit bernardýna!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:28
- Nahlásit
PetraK
a kde je slečna Daisy
místo ní teď šoféruju já
Měla sem si za trest pořídit bernardýna!
Bernardýna nééééééé,to by Ešůs nevydejchal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:31
- Nahlásit
Daiissy
Bernardýna nééééééé,to by Ešůs nevydejchal
to je fakt, jednoho letos v zimě potkal na horách a myslel si, že je to kráva. A krávy my neradi, páč voni maj ten drát, co jednoho pěkně umí nakopat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:53
- Nahlásit
Ach bože, jak jsem psala Slovákům od Draka, tak mi zpátky odepsali, že to asi bude kauza koňského ohonu a na klinice na rakouských hranicích to Drakovi vyléčí. Že já tam nejela kdysi s Ašou , když měla syndrom cauda equina
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2008 06:14
- Nahlásit
Přeju všem dobrý den!
Tyvado tady je už třetí den inverze jak kráva, tma a zima. Tak jsme včéra se ségrou zajely na Tolštejn a pak ještě vejš na Jedlovou, to vám byla nádhera a aspoň jsme se trošku na sluníčku vohřály
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 07:44
- Nahlásit
dobré ráno všem, co je jejich pes Bridget Jonesová, protože na mě čumí, když spím...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 07:44
- Nahlásit
Tchor
Jde naučit buldok, aby pouštěl? Už se mi párkrát stalo, že se zmocnila něčeho, co považuju za svý (moji botu, ramínko na šaty a kartáč na vlasy) a odmítla mi to dát. Ale ne,že by vrčela, nebo nějak vyhrožovala. To ne. Ona normálně stojí, drží to v hubě, přátelsky se na mě dívá, ale z té huby jí to prostě nevydoluju. Nevím jestli je to ta pověstná "buldočí křeč", nebo jestli si ze mě dělá prdel K fyzickým trestům se zatím neuchylujeme, mám ji teprve dva týdny, takže traverzu ještě neviděla
Na žrádlo nijak není, akorát mandarinky zbožňuje, pro ty by vraždila. Pouštění jsme na ně zatím nezkoušeli, protože ty věci ukradla dřív než jsme přišli na ty mandoše.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 07:47
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:18
- Nahlásit
Vy dva sídlíte někde ve středních čechách, co?
Mucholabka
přesně tak, ve Svinařově, pod Smečnem, přesně mezi Kladnem a Slaným.
viz náš web
www.pesani.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:19
- Nahlásit
Dobrý mlíčný ráno, páč tady je hmla jak...... proč jsem si vůbec myla vlasy, když do práce jsem přišla s mokrou slámou místo účesu????
Tinta76
Paníííí, já chci taky na Tolštejn!!! Moooc - mám tam krásnej les - po cestě z Jedlový, celej bukovej a vprostřed je celodřevěnej statek či co to tam je. Sem smutná, že sem nebyla na Tolštejnu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:20
- Nahlásit
co furt máte s tou mlhou??? tady svítí oskar celej týden jak šílenej...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:26
- Nahlásit
Biluška
Nevím jestli je to ta pověstná "buldočí křeč", nebo jestli si ze mě dělá prdel
ta pověstná křeč je jen pověst, platí to druhý, prostě kořistník se zamkne a drží a vrtí a je happy,
to je fakt zamčení do kořisti, kdy to zviřátko vydrží vpodstatě cokoliv, jen tu hubu nevodevře, protže má v plemenným kodu zapsaný, že kdo fest drží a udrží, vyhraje.
Běžně se jim ty tlamky vodvíraly vokaprným páčením a vyprosťováním soupeře kousek po kousku, protože to fakt jinak nešlo.
Jednou jsem sledovala Bobulku, jak dlouho bude zamčená do peška, bylo to přes půl hodiny, neb neměla klid si lehnout a vydejchat se a položit si ho a začít si s ním hrát, všude se něco dělo, tak prostě půl hodiny nehnula hubou a nosila si to všude s sebou, snad ani nepolykala....a to je to JEN něžná malinuška....běžně se to u sportovních kořistníků řeší tak, že si nakonec pořádně ponosej rukáv, zalehnmou se s ním, nechaj se vydejchat a když začnou bejt přístupný změně, vyčenžuje s ejim rukáv za balonek, na tom se odvedou do kotce/auta, a nechaj se tam s tím balonkem v hubě si to užít, časem ho položej, když je klid.
Můžeš zkusit na sebe výměnu za tu mandarinku, jestli ta mandarinka bude mít pro to zviřátko větší hodnoti než ten věšák, o čemž pochybuju...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:32
- Nahlásit
Biluška
Sali
Můžeš zkusit na sebe výměnu za tu mandarinku, jestli ta mandarinka bude mít pro to zviřátko větší hodnoti než ten věšák, o čemž pochybuju...
No Bilu, mazej vobjednat kamion mandošek
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:38
- Nahlásit
PetraK
máte, pani, na mysli tendle ranč?
jbat
vy máte dvacet stupňů, ne? my tu máme zimu, mlhu, tmu a depku
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:39
- Nahlásit
dobre rano vsem hundersportovcum, poustecum i kousacum az z vas nekdo slozi ipo99 tak se s vama teprf budu bavit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:39
- Nahlásit
jbat
jo? a kde bydlíš? tady fakt není vidět nikde a lidi svítěj už od 6 ráno
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:41
- Nahlásit
Sali
kdy to zviřátko vydrží vpodstatě cokoliv, jen tu hubu nevodevře, protže má v plemenným kodu zapsaný, že kdo fest drží a udrží, vyhraje.
že sem lezu..jako tohle mě zajímá...myslíš že i pes kterej cosik drží a kňučí páč chce dolů a nejde to to dělá třaky jen že chce???páč vo tý křeči jsem pevně přesvědčená,pokud má pes rudo v pravým slova smyslu před okem...
nemyslím teda věšák ale cokoliv co je fakt zajímavý..add rukáv., nechaj se vydejchat a když začnou bejt přístupný změně, vyčenžuje s ejim rukáv za balonek, když se čuba vydejchá tak pak rukáv celkem ochotněš pustí,neb je naučená že ta zábava bude pokračovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:42
- Nahlásit
Tinta76
vy máte dvacet stupňů, ne? my tu máme zimu, mlhu, tmu a depku
brezen2008
jo? a kde bydlíš? tady fakt není vidět nikde a lidi svítěj už od 6 ráno
já bydlím v Olomouci a máme tu momentálně 14 stupňů a jasno. už od rána. už týden.
hele, příští týden přijedu a přivezu vám taky sluníčko, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:43
- Nahlásit
Tinta76
máte, pani, na mysli tendle ranč
To je krááása!!!
já teď tagle v zimě nevim???? Přijde mi, že tamten byl víc v lese?????? jako že z obou stran byl les??? Si myslim????? Ale předpokládám, že vy to tam budete znát mnohem líp než já, co tam byla jednou a úžasem si sedla na zadek, takže se mi to celý zmotalo. Myslím si, že jo, ale připadlo mi tehdy, že to bylo jako uprostřed lesa. tak nevím? Ale co,krása to je vesmírná! Dík
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:43
- Nahlásit
Benda
az z vas nekdo slozi ipo99 tak se s vama teprf budu bavit
na to se právje chystám
isdpch
Takže bych měnil, ale nemyslím, že to půjde za žrádlo, spíš za něco co může opět kousnout a držet
jenže někdy to pes prostě nevymění kdybys ho zabil a jinej zas vymění cokoliv
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:44
- Nahlásit
isdpch
k tomu, aby pes pouštěl na elektriku, potřebuje nejdřív vědět význam povelu pust, na hračce, na kravince, mít to zažitý, že když pustí, dostane za to odměnu, třeba další zákus, nebo obecně to, co říkáš, něco co může opět kousnout a držet , a pak tou elektriku si to na figurantovi jen pojistíš, že ti neřekne "nasrat a šáteček, bude po mým"
ale budovat povel pust na to, že psa žahnu, aby se lek a pustil, za to pochválím a dám odměnu, a tak čistým kontrastem buduju, že pouštěčka bude od začátku vyhýbavá rekace, to jako faktiš nemusím.
|