| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 10:36
- Nahlásit
jbat
nebo chcrchlá...
No to snat ne, to jen ten tvůj malonoška )))) Už vyrost?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 10:40
- Nahlásit
Gerda
velkomeganoška už je oooobrofskej a zahnal už i Vižlu Bajlu!!!
jinak od středy budu mít foťák, tak vám sem pak prsknu nějaký vobrásky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 10:41
- Nahlásit
jbat
Vižlu Bajlu
to neni žádný umění, vižlu zažena každej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 10:45
- Nahlásit
PetraK
to je fakt, ale Bajla byla velmi statečná!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 10:46
- Nahlásit
PetraK
vižlu zažena každej
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:04
- Nahlásit
Gerda - to je tam u vás, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:05
- Nahlásit
jbat
Ano, tenhle prtulník nám tu hejbal oknama. Teď už nehejbe, asi je to hotový.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:06
- Nahlásit
Gerda
jůůů, taky bysem chtěla, aby nám tu prtulník hejbal oknama...
my tu akorát čas od času máme za oknem elektrikáře na plošině... nuda... páč je starej a hnusnej a oblečenej.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:10
- Nahlásit
ted na animal planet,zabavili asi 10 týranejch psů,já tu brečím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:21
- Nahlásit
jbat
my tu akorát čas od času máme za oknem elektrikáře na plošině...
třeba to bude ten jak byl u davidkojc
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:25
- Nahlásit
Alexa
ten jak znásilňuje? ne, to není von, tendle už je podle mne impotentní... takže jak říkám - nuda.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:32
- Nahlásit
Čau lidijové, žumpíci, žumpičky a štábní.
Jdu pryč, jdu si na úřady vyřídit další živnosťák. K reparativnímu psímu hotelu a nezvládané psí škole si otevřu ještě detektivní kancelář. Mám pro to nejlepší předpoklady Po dvou týdnech se mi skoro podařilo vypátrat majitele labrouška Brůny. Skoro Našla jsem jeho rodiče. Dozvěděla jsem se o synáčkovi samé krásné věci, mimo jiné i to, že mám Brůnu s klidem nabídnout hodným lidem, páč jejich syn vůbec není hodný (to je ostatně na Bruncvíkovi poznat), že dluží peníze kam se podívá, že Bruncvíka se chtěl už dávno zbavit jenže v žádném útulku mu ho nechtěli vzít takže nakonec ho upíchl u mě Jsem děsně zlá i když jsem to už dávno tušila. Budu pokračovat v pátrání a až pana velkopodnikatele najdu tak mu nalomím pár žeber. A nejspíš se mi Puma urve z vodítka....
Tímto se hledá nový majitel pro krásného čokoládového labradora, asi rok- rok a půl starého. Snese se s dětmi i s jinými zvířaty, kočky nehoní, ale vyje na ně .
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:35
- Nahlásit
Co se tyce vikendu, ev. nejakych prochazek a vina, u mne mate dvere otevreny furt, akorat se musime vzdy predem aspon par hodin domluvit, takze jak kdo dorazi, tak proste prijde, u nas to nejak neprozivame, tady je celkem furt nekdo.
Ohledne hroznovyho vina - jeste je kysely, chce to jeste chvili nechat zrat a mozna ani to se nepovede, takze budou jedly jen hrozny, smerujici na jih. Takze kdo prijde na vino, tedka musi trochu vybirat to zraly. Jestli to neuzraje nebo to neocesete, tak to poleti do popelnice, pac my to fakt nesnime a je toho hodne.
Co se tyce vyletů, lze si vybrat treba nejakou z techto tras, ktere jsou blizko odtud
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/cestov ani---cechy/ctenicky-haj
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/cestov ani---cechy/trebohostice
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/cestov ani---cechy/klepec
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/cestov ani---cechy/sadska-a-vestec
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/cestov ani---cechy/vinor
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/cestov ani---cechy/brandys-nad-labem-a-stara-boleslav
v podstate nejblize je toto, tam jsme byly vcera s Renatou a Gerdou http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/cestov ani---cechy/xaverov
Pokud budete mit haravyho psa, muzete prijet bud bez nej, pokud prijede vetsi smecka, pokud by byl problem v mym psovi, dam ho na voditko a uklidnim, to neni problem nebo ho necham doma
Pokud by tu byl nekdo zvedavy na navstevu utulku, zajedem odtud do Kralup, je to kousinek.
Jestli prijedete MHD, pak na konecnou metra B Cerny Most a odtud autobusem 223 do stanice Jeřická, kde pár metrů rovně bydlím. Je to 4. stanice, čili asi 6 minut jízdy busem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:45
- Nahlásit
Gerda
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý
já klidně taky, páč se tam dá chodit pod podloubím od hopsody k hopsodě
jbat
aby nám tu prtulník hejbal oknama...
já nemusím mít ani prdulník, aby mi hejbal voknama, mi stačít tady ta ruská stavba co tu rostej, bordel takovej, že vokna vemblujou jak vo život a vyskakujou pantůch
Alexa
to asi ne, řekla bych, že ten nedožil švestek???
Biluška
Tímto se hledá nový majitel pro krásného čokoládového labradora, asi rok- rok a půl starého. Snese se s dětmi i s jinými zvířaty, kočky nehoní, ale vyje na ně
ty jo Bilu, ty si teda umíš pořídit věci.
dejavu
ach joooo, já sem víkendovej mimoň platí todle i v zimě?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:53
- Nahlásit
dejavu
no taky bych ráda šla i v zimě
já tedy budu chodit ten radin černošice a někdy i Kazín
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:55
- Nahlásit
PetraK
ty jo Bilu, ty si teda umíš pořídit věci.
Viď Mášenek už se taky ptal jestli konečně někdy začnu dělat něco, co přináší domů peníze
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:55
- Nahlásit
Alexa
my tu akorát čas od času máme za oknem elektrikáře na plošině...
to byl fasádník
dejavu
tak to poleti do popelnice
ty si snat blázen!!!! Postavíme si gerdou stánek a béme ho prodávat celkem dost draze bo je "domácí" !!!!! Lynyje nenesou ,taxi mušíme přivydělat jinak!
P.S.stánek ne,to je drahý ,stoupnem si s tim u silnice,to se dělá
Pokud by tu byl nekdo zvedavy na navstevu utulku, zajedem odtud do Kralup, je to kousinek.
jo,to by nebylo marný,můžem vyvenčit nějaký čokly,ale my si hiolt ty háravý hajtry musíme vzít s sebou bo nigdo jinej to za nás neudělá ,takže bud až po anebo venčit jen útulkový čupky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:08
- Nahlásit
proc by to neplatilo i v zime? vencit se musi furt, ne? a kdo ma furt brouzdat stejnejma ulicema, ze jo?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:08
- Nahlásit
brý den nic tu snad ani nečtu..se tu prtínaj nějaký žebra nebo co a Gerdě se třepou vokna páč rozbila vysílač..Dejavu má víno a nechce feny co háraj a já asi jdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
stánek ne,to je drahý,stoupnem si s tim u silnice,to se dělá
Hlavně nechoď na výpadovku v Teplicích , na znásilnění rozvášněným řidičem se tvoje úrazovka nevztahuje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:11 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
sarax
a já asi jdu
kam?? k dejavu??? ted vo víkendu??? tak já cíí takýýý!!!
Biluška
na znásilnění rozvášněným řidičem
hele vono to nebé tak horký s tou vášní ,si spomen jak si dopadla dyšs chtěla někoho zastavit aby tí pomoch .Spíš se bojim abysme z toho vína neměly hrozinky I dyš...ty sou taky celkem drahý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
No vona uš bdue dost zima na postávání u silnice....ale můžem to udělat jinak. Můžem tam poslat něčí haranty, ňáký malý, aby se proti nám nemohli moc bránit, budou prodávatz a my jim pak jenom sebereme peníze a dyš toho prodaj málo, tak je seřežem, že sou líný.
můžem vyvenčit nějaký čokly
s hárafkou do útulku venčit čokle fakt nejdu, ani čuby. Mařena je hnusná, by byla protivná a to by mě jako prochajda nebavčilo. Povenčíme to až po.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
jeste jsi tu nedojedla to vyborne tropicke ovoce wabu, pripominajici tluste strevo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
ted vo víkendu??? tak já cíí takýýý!!!
to by šlo..ale f sobotu v neděli běháme
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:17
- Nahlásit
Gerda
ja svy psy do utulku nevodim vubec, tam je prace i tak dost a dost.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:17
- Nahlásit
sarax
jo, f sobotu si jí vemte aji s březnem a tintičkou, v neděli si jí zas vemu já, dyš nepojedu na výlet se Standou, co ho nikdo nechcete na krytí.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:18
- Nahlásit
Gerda
na ovoce si porid maly rumunsky zebraky, kdyz mne v Praze v centru prepadnou a zebraj prachy, rozdavam jim ovoce, oni jsou radi a hned ho bastej a jejich vypraskani rodice mi nadavaj rumunsky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:23
- Nahlásit
Gerda
tam poslat něčí haranty, ňáký malý
pošlem tam saraksovou kritrsačku ,co ty na to?
sarax
..ale f sobotu
jo,to mi vyhovuje,akorát vlastně nevim kam se de...asi né teda do útulku?? Se de na vychásku??? Taxe domluvíme,páč my sme ti zařídily s gerdou volnou sobotu,viz výše
dejavu
jeste jsi tu nedojedla to vyborne tropicke ovoce wabu, pripominajici tluste strevo
možná ta podoba bude jeden z důvodů,proč mě toto ovoce nepřijde zas až tak atraktííívní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
si spomen jak si dopadla dyšs chtěla někoho zastavit aby tí pomoch
Dneska sem jela stopem na rehapky, páč Amálka má ten utržený plech, nebo co to má. Zastavilo mi hned první auto . Byl to nějaký veledůležitý politick, už nevím jak se jmenoval, ale mám v batohu leták . Celou cestu mě přesvědčoval, abysem ho šla volit. Jenomže mi nechtěl odpřísáhnout, že zařídí, aby romulusové nebyli disriminovaní tím, že pro ně budou platit stejný práva jako pro ostatní, že jako podnikatel si budu moci dovolit být alespoň jednou za rok nemocná a přitom splácet hypotéku a dokonce ani, že baba z Jarošova, či Vyškova bude potrestaná jinak než pokutou pár stovek Nechtěl mi to dokonce ani SLÍBIT, tak si pořádně rozmyslím jestli ho budu volit že sem radši nejela na kole
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
Taxe domluvíme,páč my sme ti zařídily s gerdou volnou sobotu,viz výše
no sem mimo
ale na sobotu bych vás viděla ráda...
|