Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 17:42
- Nahlásit

Biluška
Neznám vás tu osobně a čtu to tady normálně pro pobavení a odreagování. Ale to už není sranda. Nezajímá mě, jak ses do situace, ve které jsi, dostala, ani tvé hádky s jinými lidmi a tvé rádoby "ftipné" odrážení útoků jiných.

Máš problém a já bych určitě na tvém místě těžce zvažovala, co dál. Pokud to, co popisuješ, není opět nadsázka, tak určitě víš, že přes všechna opatření se ti může stát, že ti setřice zakousne některého psa nebo dojde k přeskoku a kousne někoho z vás doma.
Vůbec se nedivím, že hledáš pro ni rodinu, ale nedivím se, že ji nikdo nechce.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 17:56
- Nahlásit

Biluška
Erin
P.S. nechtěla bych v reálu vidět ten tvůj psí hotel.
Nechci se někoho jen slepě zastávat, ale na ten hotel mám jen dobré reference, třeba čuvačka, která u Bilu hezky ztloustla a byla docela v pohodě...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 17:58
- Nahlásit

Psíček
to jsem ale nepsal ani jinym zpusobem netvrdil, ja psal, ze kdyz mam u psa autoritu, poslechne ....
Ty jsi psal, že máš petbulla, že? Asi to bude opravdu petbull. Ne všechno autorita vyřeší.

Pentas
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:01
- Nahlásit

Mucholabka
už jsem doma

cilka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:03
- Nahlásit

Mucholabka

čuvačka, která u Bilu hezky ztloustla a byla docela v pohodě...
to jí tam dali na výkrm ? Co to je byla docela v pohodě ?
Jako že se nenakazila mentální retardací ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:07
- Nahlásit

cilka
Ty seš blpka.
Co to je byla docela v pohodě ?
Docela v pohodě znamená, že majiteli skáče doma po hlavě a ten si pro její zklidnění bude pořizovat dalšího čuvače Mám tím na mysli, že tenhle pes byl v době hlídání slušně zvládnutý.
Pentas

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:09
- Nahlásit

Pentas
Volala jsem bráchovi, dneska se mu nechce, zítra odpoledne, jo?
Jinak byl Ferdík včera na výcvikovém dnu a byl hodný, nikoho nezabil, tak to snad bude OK

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:10
- Nahlásit

Mucholabka
Ty znáš Sáru? Svět je holt malej

Pentas
To je dobře, že jsi tady. Můžeš se, plís, podívat asi sedm stránek zpátky na můj problém s ořešákem a eventuelně poradit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:15
- Nahlásit

Psíček
A puma je tedy co? Ta je tedy jak deviovaná?
ne Puma je prostě degen . Od narození
protoze Belarka byla uplne normalni vitalni kontaktni zvire.....
Ano, byla, je a doufám, že i bude. Je pořád stejná. Je to samostatně uvažující pes, proto je život s ní tak pestrý a "veselý". Tohle zdaleka není nějak ojedinělý incident, to k životu s ní prostě patří.
proc neni proti tomu zabezpecena...
Proti tomu, aby nám na pozemek chodil cizí chlap, notabene s "klackem" v ruce? Si děláš srandu, že jo?

Pentas
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:16
- Nahlásit

Mucholabka
dobře

Pentas
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:18
- Nahlásit

Mucholabka
dobřeBiluška
to je běžné v tomhle počasí,i tak ti jich pár zbude na zimu

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:26
- Nahlásit

Andreany
tak určitě víš, že přes všechna opatření se ti může stát, že ti setřice zakousne některého psa
Ano, to se stát může. Bojím se toho a činím veškerá možná opatření. Bohužel jsme lidi a lidský faktor je to, co nejčastěji selhává...
kousne někoho z vás doma.
Toho se nebojím. Vůči lidem ona nemá vůbec žádnou agresi, normálně ji venčí děcka, ona je poslouchá, k lidem je naprosto v pohodě. Jenom ti psi ji vadí (a kočky, křečci, morčata, ježci...)
Vůbec se nedivím, že hledáš pro ni rodinu, ale nedivím se, že ji nikdo nechce
To je právě ono. Nikdo ji nechce. "Starou" a ještě problematickou.... Mám strach, že její útoky budeme řešit ještě hooooodně dlouho, asi tak těch deset let

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:27
- Nahlásit

Proti tomu, aby nám na pozemek chodil cizí chlap, notabene s "klackem" v ruce
Jo, tady to bude ono. Neuřveš ji od chlapa, co ti jde na pozemek a to nemluvím o tom, že ho asi čuba už párktát v životě viděla. Ony ti normálně asi ty čuby bojují o alfu...
Vy nemáte ploty?

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:29
- Nahlásit

Vůči lidem ona nemá vůbec žádnou agresi,
No, přeskok není o agresi vůči lidem, a proto to kousnutí nečekáš, fakt bacha na to....

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:29
- Nahlásit

Pentas
Díky. Takže to není žádná plíseň a nemusím volat hasiče, aby postřikem zlili celý strom

Psíček
já? a co kdyz nekde bude decko mavajici s klackem ktery ona vyhodnoti stejne?
Toho se nebojím. Je degen, ale není blbá .
... ona umi hlidat pozemek?
jo. A docela přesně pozná hranice. Neučila jsem ji to, umí to sama. Ti říkám, není blbá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:35
- Nahlásit

Andreany
Vy nemáte ploty?
Ne a promiň, náš plot je dost citlivé téma takže se o něm nechci bavit. Prostě nemáme.

Ony ti normálně asi ty čuby bojují o alfu...
Blbost. Bez urážky
A i kdyby - tak ať se rvou ty dvě mezi sebou. Ale proč by kvůli tomu Šagyna zabíjela malé, slabé a bezbranné? Uvědom si ještě jednou - ty, co se jí postaví a přeperou ji nechává napokoji ( Gozéra). Ty, co se jí postaví a síly jsou vyrovnané na pokoji sice nenechá, ale rve se podstatně méně a pouze v případě, že jí poskytnou záminku (Puma, Armageddon, Lilátko). Ty, kteří se před ní zahrabávají pod koberec napadne při sebemenší příležitosti. Ve chvíli kdy ji Tomáš vede ven tak se mu zmítá v rukách jak při epi-záchvatu a rve se NA ŠELTIE. Puma i Lilie leží u mě, mohla by se rvát i s nima, ale na ty se ani nepodívá. Jde po šeltkách. Prasknout v tu chvíli obojek, nebo se prostě nějak uvolnit tak po nich skočí a je jí naprosto jedno, že v místnosti jsme dvě autority (já a Tomáš), že bysme jí to v tu chvíli oba zakazovali. Je to stejné jako když pes vidí kočku. Kdo máte psa kočkolova tak to znáte. Přesně takhle reaguje Šagyna na šeltky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:37
- Nahlásit

Psíček
hm a z ji budou vencit decka objevi se tam pes? tedy situace, kterou s ni nezvladas ani ty?
fakt dobry!
je to fakt hruza....

Krucinál čteš vůbec co tu píšu?
Kolikrát už jsem dneska zdůraznila, že se snaží zabít jenom MOJE MALÉ, DOMÁCÍ PSY?? Psi, které potká venku jsou jí jedno. S těma si hraje!! Když má náladu. Když nemá tak se očuchá a jde si po svých. Nehledě teda na to, že tady venku potká dva knírače a za krásného počasí ještě berňáka a pinče. Víc psů se tady NIKDY nevenčí. Ale i kdyby, tak ji cizí psi opravdu nezajímají. Prosím tě čti to, jinak to je fakt plácání o ničem

Pentas
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:47
- Nahlásit

Biluška
no to víš ,že je to plíseň,jenže na postřik už je pozdě a pokud do toho chceš rvát chemii klidně můžeš

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:50
- Nahlásit

Biluška
Pentas
Sla rec vo tech orechach? Pokud jo, tak sem rada. Proste sloupnout hnedou slupku a je to?

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 18:58
- Nahlásit

sarax
Prostě sem se jen zeptala,jestli už skončilo léto.

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:07
- Nahlásit

jablunka
co máš co ptát, je snad RD meterolog ? bo co.
Mě by zase zajímalo co zabralo na toho borderáka ale to už se nedovím leda bych měl novej nick a to nemám

Tinta76
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:11
- Nahlásit

Dobrý večer!

co novýho? přišla jsem vo něco, když jsem tu dva dny nebyla???

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:12
- Nahlásit

Psíček
stale fakt nevim, vo co nyni go
OK

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:20
- Nahlásit

Psíček
co kdyz tam bude nejakej, co zrovna utece vam? vis jak...prece jen ten lidskej faktor muze preci selhat...tos psala sama pred chvili
No tak to bude přesně ta situace kdy budem v pérdeli jak Baťa s dřevákama Proto chci, aby šla Šagyna bydlet někam kde bude sama a nebude mít koho vraždit, víš?

tak se ji nediv, treba to ma jako dobrou zabavu, kdyz ji pri tom nechate
neuraž se, ale to je fakt jak diskuze s mentošem. Jé hele houba

Pentas
no to víš ,že je to plíseň,jenže na postřik už je pozdě a pokud do toho chceš rvát chemii klidně můžeš
Tos mi teda taky poradil Tak co mám dělat?
Fifi
Loupání nemá význam, ten ořech vevnitř (myslím přímo ta část co se jí) je hnusná, vodnatá, taková neořechová. Ani psi to nežerou

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:21
- Nahlásit

Tinta76
přišla jsi o hodně, samé podstatné informace, cenné rady a návody

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:21
- Nahlásit

Biluška
Dáváš setřici koš, než ji vytáhneš z klece?

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:23
- Nahlásit

jablunka
Benda
hahahha..já se ptala kdy končí banánovej tejden a taky blbě..

Benda v jakým to bylo foru??

Tinta76
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:24
- Nahlásit

Benda
přišla jsi o hodně, samé podstatné informace, cenné rady a návody
já to tušila

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:25
- Nahlásit

sarax
já se ptala kdy končí banánovej tejden a taky blbě..

Jó,holka,asi halt nejsme ti praví na tyhle otázky.

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:30 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

sarax
co v jakým foru ?

Tinta76
no to víš, lítáš někde po koncertech a pak se divíš.

jablunka
sarax
výtahněte plavky, slamáky a jede se na dovču, ještě bych uvítal nějakýho partáka. Koho tam máme kdo by se nominoval na banána ?

<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání