Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:45
- Nahlásit

Andreany
a v rodině máš zkušeného No kynologa ????

davidkova renata
už nemluv, pleaseeeeeeeeee, ty woe tak do Gerdy bych to neřekl že se na tuhle vlnu pustí ale zase věřím že fantazii má velkou jako gerda víc už vědět nechci nebo fakt neusnu, stačí že mě v noi honěj chovatelé hovíků a černej ovčák

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:47
- Nahlásit

Dobrý večír... jen v rychlosti prolítávám... koukám, že se tu dneska psalo jak o život... tak jen doufám, že budu schopná vše přelouskat, ale až někdy zítra večír neboť se chystám ráno na výlet do Liberce. Tak tu buďte hodní a moc nepište

sarax
přišly granule?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Benda
stačí že mě v noi honěj chovatelé hovíků a černej ovčák
to je proti tomu ho*no ,kámo,slabej čajíček,ti řikám,že MĚ natahovalo a to je co říct bo mě znáš no nic,zejtra to proberem,mazlíku

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:49
- Nahlásit

BendaNemám, škoda, to je mýlka. Jo a na usnutí prej funguje počítat Bilušiný psy, jak jdou skrzevá domovní vrata

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 22:19
- Nahlásit

Andreany
a máš doma alespon hypochondra ?

davidkova renata
ti řikám,že MĚ natahovalo a to je co říct bo mě znáš
to sice jo ale že by zrovna gerda dokázala tebe rozhodit ? taková éteriká bytost, Geda jako aby nebyla mejlka

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 22:21
- Nahlásit

BendaJo, mám, dík za optání. Jdu počítat ty čokly, tak někdy tu vlezu zase, brou.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 23:41 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

brut
jj granule přišly za náma do Kralup..Mmartin je naprosto úžasnej
Andreany
jaký knírače??vodkud malý velký střední?barva?? a tak?

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 23:57
- Nahlásit

sarax
aký iknírače??vodkum malý velký střední?barva?? a tak?
protože mám tachyon odhaduji že stření kastrát a malý ouchyla co ojede všechno co vidí ale i tachouš má slabé dny.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 01:15
- Nahlásit

Benda
tachouš má slabé dny.

no jo to je keců..si tady zakládáte banánovou republiku že jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 07:36
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít, já du spát

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 07:42
- Nahlásit

Biluška

07:36: já du spát

Měli jste noční bojofku?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 07:49
- Nahlásit

dobré ráno všem

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 07:55
- Nahlásit

Dobré ráno všem s naštíplým žebrem.

rosnička
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:04
- Nahlásit

jbat
Dobré ráno všem s naštíplým žebrem.
Taky mě zdravíte, i dyš nemám nic naštíplýho?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:10
- Nahlásit

Dobré ráno fšichni lidé dobré vůle a vůlové a vůlyně, fšichni naštíplí a omoklí a tak!
Co se tu děje novýho? Fčera sme se s mamkou vnutily na náfštěvu k tetě dežaví, ojedly sme jí strašně dobrý hroznový víno přímo z rostliny. Jak se máte? Kdo vycucává?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:12
- Nahlásit

Gerda
no bezva že by se mě něco řeklo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:15
- Nahlásit

brezen2008
jely sme jen na rychlofku, domluva proběhla během pěti minut. Chtěla sem s dejavu mluvit ohledně toho našeho psychopata, jen na to moc nedošlo, zase nám zadělává na problémy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:16
- Nahlásit

Gerda
ježiši v pohodě

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:18
- Nahlásit

Walda
Měli jste noční bojofku?
jo. Měli jsme zloděja co chtěl krást kolíčky. Armánek ho chytil, sežral, zabil úplně do mrtva, je to čikovný terijér Jenomže mu to nějak stouplo do hlavy a chtěl být pořád čikovný terijér a štěkal na každý stín co se pohnul až do rána My jsme furt museli lítat ven s baterkou, chytat stíny, říkat Armánkovi, že je mooooc čikovný terijér, ale ať už radši nehlídá a jde spát Ostatní blbečci chtěli být taky čikovní a pomáhali Armánkovi štěkáním vevnitř, aby náhodou neusnul. Takže ve finále nespal skoro nikdo Všichni čoklidi teď spokojeně chrní v mojí postýlce a já musím do práce. Fňuk fňuk. A navíc musím autobusem, poněvadž Mášenek ráno Amálce utrhnul nějaký plech, nebo co. Prej byl pokřivený od té mojí bouračky a teď se utrhnul když zavadil o nějaký šutr, nebo tak nějak, prdlačku tomu rozumím Pochopila jsem akorát, že Amálka má bebínko a já mám jet do města autobusem Fňuk fňuk.

jbat
Kdo ti naštípnul žebro? Mám na něho poslat Armánka s PUmičkou?

Tinta76
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:22
- Nahlásit

Všem přeju krásné dobré ráno

Gerda
Fčera sme se s mamkou vnutily na náfštěvu k tetě dežaví, ojedly sme jí strašně dobrý hroznový víno přímo z rostliny.
Coto??? Takže esi to dobře chápu, tendle víkend už je teda pasééééé?

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:22
- Nahlásit

rosnička
tak jo.

Biluška
Kdo ti naštípnul žebro? Mám na něho poslat Armánka s PUmičkou?

Můžeš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:24
- Nahlásit

jbat
Můžeš.
Ale to musíš říct na koho, páč jak nemám cílovou adresu tak nemůžu vypustil střelu země-země to je snad jasný, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:30
- Nahlásit

Biluška
Ale to musíš říct na koho, páč jak nemám cílovou adresu tak nemůžu vypustil střelu země-země to je snad jasný, ne?

na mého nejdražšího... cíl - Olomouc hodolanská...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:36
- Nahlásit

jbat
Ty jsi s ním furt? Proč už dávno nejsi u Miloška? No dobře, odvazuju řetěz, otvírám mříže, vypouštím krakeny

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:37
- Nahlásit

Tinta76
Takže esi to dobře chápu, tendle víkend už je teda pasééééé?
To eště uvidíme, Nuny je zhruba den před háráním. Jinak to bylo jen na rychlofku dohoda během pěti minut, jak sem psala březnovi. Samozřejmě se k dejavu vypravíme, bude čas zralého vína Tenhle víkend si eště potvrdíme, je ale velmi pravděpodobné, že s Pardálkou jedem na šumavu, uvidíme.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:39
- Nahlásit

Tinta76
no tak pojedem za ní sami,ale nemohu v neděli,bo to se běží Velká Pardubická a to jsem doma i kdybyb bylo venku 100 C a lidi chodili by k rybníku,prostě tuhle akci si nenáchám zkazit,ráno se vždy venčilo a už kolem 13 se sedělo a čekalo se na start

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:41
- Nahlásit

isdpch
Dobré ráno dědečku, jestlipak nám slámofcíííí dají také sprchu? )))

Tinta76
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:41
- Nahlásit

Gerda
ááá tak to jo

je ale velmi pravděpodobné, že s Pardálkou jedem na šumavu, uvidíme.

Tinta76
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:42
- Nahlásit

brezen2008
jasně teta ... akorát, že u nás je problém, že si nemůžem dovolit něco s někym naplánovat, páč nevíme, esi nám to vyjde, my se prostě jen podle vokolností připojíme ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:43
- Nahlásit

Tinta76
No ona je Mařena taky těsně před háráním, takže pak nám výlety s Pardálkou skončí, ale dejavu má starýho pejska a čubinu, takže po dobu hárání je mnohem větší pravděpodobnost výletu s dejavu než s Pardálkou, která má dva mladý kluky ))) V poctatě příští měsíc můžem klidně strávit u dejavu, bestak sme s mamkou řikaly, že tam budem na letním, podzimním, jarním a zimním bytě, jak to tam maj pjěkný....

<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání