| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:46
- Nahlásit
Psíček
vo co vam furt jde, dyt je to jeho forum!!!
tohle už někdo někdy řekl sice nevím kdo ale někdo už to řekl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:47
- Nahlásit
Andreany
Dáváš setřici koš, než ji vytáhneš z klece?
Ne, je to technicky neproveditelné. Můžu jí dát koš až ve chvíli kdy vyleze z klece.
Prakticky to děláme tak, že buď jsme doma dva. Já pochytám všechny psy, dám jim "lehni", Pumu chytnu (ta je v tu chvíli ochotná neposlechnout jakýkoliv rozkaz a jít se porvat), ty ostatní ležící jistím a v případě potřeby zase položím. Tomáš vypustí Šagu a odtáhne ji ven.
Pokud jsem doma sama zavřu všechny psy do jiného pokoje a pustím Šagynu ven.
V obou případech dostává náhubek ve chvíli kdy vyleze z klece. Je to klasická výstavní klec, dvířka jsou nízko, pokud bych jí ho chtěla dát ještě v kleci musela bych do dřepu a snažit se s ní manipulovat uvnitř. Asi by to taky šlo, ale zdá se mi tak větší riziko, že mi proklouzne rukama a dostane se ven nejištěná. Ve chvíli kdy je venku už ji pevně držím za obojek a útěk je méně pravděpodobný.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:53
- Nahlásit
Biluška
Ne, je to technicky neproveditelné. Můžu jí dát koš až ve chvíli kdy vyleze z klece.
Prakticky to děláme tak, že buď jsme doma dva. Já pochytám všechny psy, dám jim "lehni", Pumu chytnu (ta je v tu chvíli ochotná neposlechnout jakýkoliv rozkaz a jít se porvat), ty ostatní ležící jistím a v případě potřeby zase položím. Tomáš vypustí Šagu a odtáhne ji ven.
Pokud jsem doma sama zavřu všechny psy do jiného pokoje a pustím Šagynu ven.
V obou případech dostává náhubek ve chvíli kdy vyleze z klece. Je to klasická výstavní klec, dvířka jsou nízko, pokud bych jí ho chtěla dát ještě v kleci musela bych do dřepu a snažit se s ní manipulovat uvnitř. Asi by to taky šlo, ale zdá se mi tak větší riziko, že mi proklouzne rukama a dostane se ven nejištěná. Ve chvíli kdy je venku už ji pevně držím za obojek a útěk je méně pravděpodobný.
Jen blázen by svěřil své zvíře do tvého hotelu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:55
- Nahlásit
Psíček
jj ale bylo to jen jednou a rekl to je jeden clovek
ale on to tenkrát myslel dobře
btw co krizak? je furt stejna mr*ka?
znám ho jen povrchně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:02
- Nahlásit
Benda
no to víš, lítáš někde po koncertech a pak se divíš.
No tak tentokrát v tom nebyl ani kousek muziky Byli jsme celej víkend vejletit v Českym ráji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:02
- Nahlásit
Psíček
proc jednoduse nevytahnes ven celou klec i se Sagynou?
to jsem zkoušela, ulomily se kolečka
Erin
Jen blázen by svěřil své zvíře do tvého hotelu.
Stejný jako svěří zvíře do tvého salónu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:03
- Nahlásit
Psíček
já vám teda rozumím, ono když k tomu připočtete, že RD nikdo nepřepere je fakt teda lepší se osobně s ním i tím druhým nepotkat. Nezapomenu na jeden rozhovor mezi křižákem a panem Argoškem ten pacholek mi chybí
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:04
- Nahlásit
Psíček
ale za jedny jediny podminky (a tu musim teprve vymyslet)
Nevim teda, vo čom je tu řeč, páč mám dlouhou apsenci , ale na tu podmínku sem zvjedavá !
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:05
- Nahlásit
Tinta76
Českym ráji
a byl tam i anděl ?
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:07
- Nahlásit
Biluška
Držím palce, ať to vždycky klapne, jsem se ptala proto, že já už věřím jen dvojitým jištěním.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:09
- Nahlásit
Biluška
Stejný jako svěří zvíře do tvého salónu.
Ale jdi ty množitelko a neschopná vycvikářko psů...Je mi z tebe šoufl...kdo oškudlal svou pumi ,bez nutné přípravy a pak nezdar hodil na rozhodčího??Fakt si ubohá a toho slováka si vlastně zasloužíš..tak se měj
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:12
- Nahlásit
Erin
Hrotíš to. Pokud nemáš k Biluši osobní antipatie, tak si uvědom, že do takové situace se můžeš dostat i se psy vlastního chovu. Nemá smysl teď vyčítat, proč si jich tolik nabrala, když už tam jsou. Já bych to taky neudělala, vytvořit si takovou nesourodou smečku, ale v této fázi buď chceš pomoct hledat nějaké východisko nebo budeš jenom vyčítat. Možná to tak chceš.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:15
- Nahlásit
Psíček
neb budu za vola, ze pisu a nevim vo cem....
Hlejte, a co teda přiznat, že víme voba prt, to bysme se s toho vymejšlení podmínek mohli ulejt, co řikáte?!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:15
- Nahlásit
Psíček
neřvi a koukej něco dělat chvdí jedno zatracený...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:20
- Nahlásit
Andreany
Hrotíš to. Pokud nemáš k Biluši osobní antipati
Dobrý, to neřeš. Už jsem si za ty roky zvykla. Erin je chvíli velká kamarádka a vzápětí na mě sesílá morové rány. Naučila jsem se nebrat vážně ani jedno
Erin
Jakýho slováka? Lilátko? Nevím jestli si ji zasloužím,ale pokud má být Lilátko nejhorším trestem co mě kdy postihne tak jich klidně může být víc
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:21
- Nahlásit
Psíček
Lidijové už jste to viděli, vona má doma houpacího koníka, tvrdí že měl štěnata a že vrčí a ještě ho i s kolečkama strká do klece...no povedena rodinka, to vám povím!!!!
Neviděli ! Furt čekám, aš Biluš konečně spřístupní za mírnej poplatek svůj vigvam . Mohla by to - namísto ukázek lidovejch řemesel a šermu - vobohatit vo ukásku kterak, blondýna seče dřevo a meje vokna (nebo votkať to tudle padala:smirk . Měla by furt nabito a tudíš by byla v balíku . Jí to nouhau přenechám zdarma, s čirýho přátelství.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:23
- Nahlásit
Psíček
cetla jste nebo to smazali drive, nez jste si povsimnula?
Sem nic nedostala, taxem nemohla nic číst, to dá rozum!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:25
- Nahlásit
Biluška
pokud má být Lilátko nejhorším trestem co mě kdy postihne tak jich klidně může být víc
Aš béte mnět Lilátek na rozdávání, taky bych si jedno prosila!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:25
- Nahlásit
Andreany
Ale jo, klidně to budu hrotit.
Se svým chovem IW a CHOW CHOW nikdy nebudu v pozici Biluše.Nemnožím bez rozmyslu a moje odchovy jsou plánováné a zamluvené.
A proč si Biluše nabrala tolik jedinců psího rodu?No ona na to bude mít jiný názor,ale nezodpovědnost tam cítí téměř každý pozorovatel tohoto fora.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:28
- Nahlásit
Psíček
takze nerus wostudo
Dyšuš tak poskvna chovu,vostudu si nechej pro milenku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:30
- Nahlásit
rosnička
Měla by furt nabito a tudíš by byla v balíku. Jí to nouhau přenechám zdarma, s čirýho přátelství.
To ste hodná paní, ale takhle daleko asi nezajdu. Bysem neměla trošku soukromí, ani ty psy bysem nemohla zmlátit...Dyť by to bylo jako bysem bydlela v televizi . Ovšem kdybych diváky mohla zapojit do dění, že by jako vařili, myli nádobí a sklízeli bobule tak bych do toho asi šla
Aš béte mnět Lilátek na rozdávání, taky bych si jedno prosila!
Tak tři, čtyry si eště nechám, ale pak už je asi začnu rozdávat Asi
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:41
- Nahlásit
Psíček
hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit!
Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel!
Lívrpůl! Lívrpůl! Lívrpůl!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:43
- Nahlásit
Psíček
hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit! hrotit!
Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel! Brusel!
Hele s tím si zajdi za dochtorem,bo si ňákej monotematicky bloklé
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:46
- Nahlásit
Helejte, dyš uš se tu neska řešej samý poctatný vjeci, nevíte něgdo gdy a gde se koná ten plánovanej vejkend s CZpsem?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:46
- Nahlásit
Psíček
a co třeba Baník pičo Báník na to taky rád vzpomínám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:47
- Nahlásit
Erin
Tak povíš mi jakého slováka jsi na mě seslala místo morové rány? Mám chystat pokoj pro hosty, nebo vytáhnout pelech pro další Lilátko?
Psíček
Dyk ona žádné basen nemá, jenom frajeří, aby se vyrovnala Neessi co má tu křišťálovou vodu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:49
- Nahlásit
rosnička
Je zrušenej, bylo málo zájemců.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:49
- Nahlásit
Psíček
davej bacha at ti nekdo neurcite nevylije cele basen jo?
Beru to jako vyhrůžku vniknutí na můj soukromý pozemek za účelem poškození majetku!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:53
- Nahlásit
Benda
co v jakým foru ?
jaxe se jmenovalo to jak jsi byl moc hezky rozjetej??
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:53
- Nahlásit
Naučila jsem se nebrat vážně ani jedno
Tady něgdo někoho bere vážně, Teda mimo paní ÁrDý, ta se asi muší poslouchat, žejo
|