| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:19
- Nahlásit
Biluška
Sou tam milijounáři ochotní pustit chlup a sponzorovat plafby na jachtě a tak
tak to dost těško OK,drandíme teda do Oceányje,mě je to fuk,jen dyš tam bé hyc
ale rozmnožovat se může jen u dochtora
Šarpínci taky
spousta lidůch taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:20
- Nahlásit
Psíček
priberte par sprostej slov do repertoaru
tak to nevim esi pude bo gdo mě zná,ví že uš tam mám fšecky dostupný
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:26
- Nahlásit
Psíček
.ale u tech psu ...no skoda mluvit ......zbytecny...
Mám chvilku, než ze stavby dorazí Žanek a musím podávat vobjed jinak mě stluče....
No a co s tím?Nekrmit granulemi,nenechat se živit vrhama..titulama...nezachraňovat nedomrlá štěnda jen za cenu vidiny prodejní ceny toho mláděte.Jo a klidně ten tvůj názor za kauci na vrh...jen ta vymahatelnost je špatná.Proto také reji do Biluše...vezme psa ze slovače a přefikne ji ho auto...vezmě setřici z útulku a naseká bezpapíráky...Arman nakryl fenu,kterou vzala z množárny,aby už nemusela rodit...nechci ani pomyslet,kolik štěňat nasekal,když vzal čáru z jejího pozemku...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:28
- Nahlásit
Biluška
To je děsný jak jdou ty plemena do háje
Bobinu se vytáhla z klece z množárny a ani sme nevěděli,že je nakrytá a páč byla šíleně vychrtlá,taxme se jen radovali,že pjekně přibírá a gdyž uš mi to přibírání bylo divný,rosvítilo se nám fšem.Nigdo neví čím ji ta kráva nechala nakrejt,ale byly tam dvě štěňata,jedno nepřežilo a druhý vypadá jek vobří JRT.Ale prod děsivej a stejně sme skončili na císaři a nechala sem ji hned vybrat.
To je naša Fanča.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:28
- Nahlásit
Erin
jinak mě stluče
středovjek neskončil,středovjek trvá
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:45
- Nahlásit
Dobrý den
davidkova renata
na blueforu mají nějakou chybu, se tam nemůžu dostat . Nevíš jestli odpověděl jak to bylo s tím borderákem ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:46
- Nahlásit
jablunka
Nedávno jsem mluvila s jednou známou, která je zaměstnaná v množírně šarpejů. Na rovinu řekla, že už se ani nepokouší připouštět přirozeným způsobem, že psa prostě "udělají rukou" (představ si pod tím co chceš, já bych asi vyklopila i to co jsem snědla minulý týden) a fenu inseminují. Nikoliv na veterině, přímo v té množárně. Už jsem to dřív slyšela o buldocích, stafbulech a pod, ale nikdy jsem nepátrala po tom jak to v praxi dělají. Až teď mi to osvětlila, bohužel až moc názorně
Erin
Do bezpapíráků si klidně rej, na to jsem zvyklá. Ale můžeš mi, prosím, vysvětlit jak souvisí fakt, že Lilátko vběhlo pod auto se skutečností, že lidé zničili spoustu psích ras tím, že z nich vyšlechtili obludky neschopné samostatného života? Nějak jsem k tomu přispěla tou autonehodou, nebo jaká je tady souvislost?
nechci ani pomyslet,kolik štěňat nasekal,když vzal čáru z jejího pozemku...
Arman vzal někam čáru? Jak to dokázal když je přece na řetězu? (jsi to psala včera). On je Kaprfíld??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:47
- Nahlásit
Benda
Ani já ne,pane Benda.......sme dostali banána.
A navíc tu diskuzi celou vymazal.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:52
- Nahlásit
jablunka
to není možný já nic nedostal a šlehačku mám připravenou i s kakaem
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:04
- Nahlásit
Psíček
neplatné heslo
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:09
- Nahlásit
Psíček
no možná se mi pomotaly cookies.
Upřímně jsem rád, aspon nemám záchvaty
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:18
- Nahlásit
Psíček
nejhorší je že to heslo jsem onehdy dlouze vymýšlel mimochodem kvůli vám
Musím ho někde použít aby nepřišlo vniveč
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:28
- Nahlásit
Biluška
Do bezpapíráků si klidně rej, na to jsem zvyklá. Ale můžeš mi, prosím, vysvětlit jak souvisí fakt, že Lilátko vběhlo pod auto se skutečností, že lidé zničili spoustu psích ras tím, že z nich vyšlechtili obludky neschopné samostatného života? Nějak jsem k tomu přispěla tou autonehodou, nebo jaká je tady souvislost?
Ty jsi si zvykla na rytí za bez PP?A nevadí ti,že jsi vzala fenu z útulku a napráskala na ní bezpapíráky??
Nevadí ti,že jsi tahala psy ze SK a sama jsi produkovala vořechy...ano i setr bez PP je vořech,neboť není možné doložit původ!
Že jsi z množárny vzala "špicku"a opět osud byl proti tobě a obskočil ji Arman...je ti k smíchu...a neováděj pozornost s tím co má tohle za vliv na špatný směr chovu psů.Si počkám,až nakreješ tu svou šeltku,která je dle tvých slov nervák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:32
- Nahlásit
Erin
Můžeš mi odpovědět jak s tím vším souvisí Lilinčina nehoda a proč nyní měníš směr hovoru? Děkuji
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:38
- Nahlásit
Psíček
nařízení bylo jasné, vytvořit bezpečné heslo
TM neznám.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:45 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Biluška
Směr hovoru měníš ty.A pokud se týče šarpeiky,tak nechápu,že necháš štěndo běhat bez vodítka u silnice....no i když po tvých barvitých vyprávění ze života si začínám opravdu dělat jistý úsudek na blondýny asi náhoda... http://tn.nova.cz/zpravy/video-dne/#media _id=334855
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:52
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/video-dne/#media_id=33485 5
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 14:54
- Nahlásit
Erin
Směr hovoru měníš ty
Mám opačný názor. Bavím se tady s Psíčkem o tom jak jde chov psů do kelu vlivem degenerace, do toho se vecpeš ty a vytáhneš nehodu Lilie. Zeptám se tě jak to souvisí a ty začneš o Armanovi a o tom jestli nechám nakrýt Bon-Bon. Ano nechám když tě to tak zajímá, ale mě by zajímalo proč do tématu o degeneraci psů taháš přejetou Lilinku?
tak nechápu,že necháš štěndo běhat bez vodítka u silnice....
Ty nechápeš spoustu věcí, smiř se s tím.
... http://tn.nova.cz/zpravy/video-dne/#media _id=334855
Je mi líto, mám tady vir a video spustit nemůžu. Zkus mi to třeba barvitě popsat
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:06 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Biluška
Ano nechám když tě to tak zajímá, ale mě by zajímalo
No jak jinak,sama jsi tu popisovala její špatnou povahu zděděnou po její matce...a že snad ani nenakreješ.
Díky i takovým jako jsi ty, jdou psí plemena v zadel.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:07
- Nahlásit
Biluška
hm, ty ne že dokážet vysvětlit nevysvětlitelné, ale mohla by jsi koukám aspirovat s jistým pánem na titul mlžič roku...protože ty tvoje neskutečný výmluvy už nemají obdoby
hele, jak jde třeba dohromady tohle
Setři jsou vyšlechtěni na život v psincích, k majiteli nijak úzký vztah nemívají. Změnu majitele snášení levou zadní
a tohle
Podotýkám, že Šagy útočí ze žárlivosti, chce mě pouze pro sebe a kohokoliv jiného je ochotná kvůli tomu zabít.
jak může pes, kterýmu je tedy majitel fuck, útočit ze žárlivosti? by mě s mojím primitivním kynologickým vzděláním velmi zajímalo
a proč jí tedy nepostavíš kotec, když je vyšlechtěná na život v psinci
nebo zase z nás děláš blbce, viď, chápu, že profesionální deformace se musí někde projevit
Jo a ještě jsi mi neodpověděla na otázku dávno tady několikrát položenou, proč jsi si brala Šagynu z útulku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:09
- Nahlásit
Erin
Díky i takovým jako jsi ty, jdou psí plemena v zadel.
Ne, díky lidem, kteří přemýšlejí, kombinují a vybírají jdou plemena vpřed. Psa netvoří jenom povaha, ale i spousta dalších věcí, to sis ještě nestihla všimnout?
A co s tou Lilou, odpovíš mi,nebo ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:13
- Nahlásit
Ebony
proč jí tedy nepostavíš kotec, když je vyšlechtěná na život v psinci
Má kotec. Co ještě konkrétně potřebuješ vědět? Rozměry? Fotky? Materiál? Nebo co by tě na tom ještě zajímalo?
jak může pes, kterýmu je tedy majitel fuck, útočit ze žárlivosti
Jo, tak to se zeptej Šagy, to fakt nevím.
Jo a ještě jsi mi neodpověděla na otázku dávno tady několikrát položenou, proč jsi si brala Šagynu z útulku?
Ty ses na to někdy ptala? Tak to promiň, asi jsem to tady přehlídla . Šagynku jsem si z útulku vzala protože se mi líbila, protože jsem kdysi dávno setra měla a moc mi seděla jeho povaha, protože setry obecně mám hodně ráda. Stačí ti to takhle, nebo chceš hlubší rozbor mých citů a vztahů?
ale mohla by jsi koukám aspirovat s jistým pánem na titul mlžič roku...protože ty tvoje neskutečný výmluvy už nemají obdoby
Hele, jestli chceš diskutovat tak se chovej slušně. Pokud chceš používat takovéhle argumenty tak jedině v diskuzi s někým jiným
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:15
- Nahlásit
Biluška
A co s tou Lilou, odpovíš mi,nebo ne?
Jistě,měla jsi nechat na slovači,stejně o ni byl zájem.
Pokud jsi otázku směrovala jinam,tak mám obavy,že kastrovaná není a úraz tlamy není dedičný...stačí?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:17
- Nahlásit
Biluška
protože jsem kdysi dávno setra měla
Prosím co je to v tvém uvažování"kdysi dávno"?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:21
- Nahlásit
Biluška
Má kotec. Co ještě konkrétně potřebuješ vědět?
moment, psala jsi že je doma v kleci, tak zase co to má být?
Šagynku jsem si z útulku vzala protože se mi líbila,
jo, to je závažný argument, úplně si dovedu živě představit, jak se tady na fóru objeví dotaz od někoho úplně cizího: Dobrý den, pořídila jsem si z útulku setra, protože se mi líbil, mezitím jsem ji nechala připustit a pořídila si krásná bezpapírová štěňátka, ale voni se nějak špatně prodávali a ta fena mi ale vůbec nevyhovuje, je nějaká vzteklá, tak bych ji chtěla někomu darovat i s jejím skororočním synem, kterej mi tady zbyl. Tak prosím, kdyby jste měl někdo zájem, ale jen do dobrých rukou¨... A dovedu si živě představit, co ta dotyčná schytá z tohohle fóra a jak tady bude vláčená a lynčovaná jako nezodpovědný člověk - což jistojistě bude, jen mě zajímá, proč to tak není i v jiných případech - to bude asi tou objektivitou
Hele, jestli chceš diskutovat tak se chovej slušně. Pokud chceš používat takovéhle argumenty tak jedině v diskuzi s někým jiným
se jako mám leknout? nebo co co je neslušnýho? že nazývám věci pravým jménem, na rozdíl od tebe, a abych pravdu řekla, vlastně ani nemám chuť diskutovat zrovna s tebou
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:22
- Nahlásit
Psíček
ono s tím hackováním je to vůbec věc, dá se tím vypěstovat slušná paranoia Například když si člověk v rámci zabezpečení zakáže cookies a potom se diví, že se nemůže přihlásit na cz-pes Jednou jsem si hrál se skenováním portů vlastní IP a nechal tam omylem rozsah Ip adres, takže jsem skenoval porty i někomu znalému komu se to asi nelíbilo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:33
- Nahlásit
Ebony
moment, psala jsi že je doma v kleci, tak zase co to má být?
Koukám, že taky čteš jenom to, co se ti hodí, viďˇ? Psala jsem to dneska ráno Cilce - Šagy je taky zavřená v kleci, nebo v kotci, nebo v pokoji kde je sama... Jistě, chodíme ven, cvičíme, běháme, lovíme návnadu (hračku, aby zase nevznikly nějaké pochybnosti) . Ale ve chvíli kdy přijde domů jde do klece, nebo do kotce
Mimochodem, je dost únavné psát pořád dokola ty samé věci, podle mého názoru by věci dost pomohlo, kdyby diskutující četli víc než poslední dva příspěvky
Dobrý den, pořídila jsem si z útulku setra, protože se mi líbil, mezitím jsem ji nechala připustit a pořídila si krásná bezpapírová štěňátka, ale voni se nějak špatně prodávali a ta fena mi ale vůbec nevyhovuje, je nějaká vzteklá, tak bych ji chtěla někomu darovat i s jejím skororočním synem, kterej mi tady zbyl. Tak prosím, kdyby jste měl někdo zájem, ale jen do dobrých rukou¨...
Jistě, máš naprostou pravdu. Hned po Šagyně a Kutýsovi přijde na řadu Hesina - co s ní, je v důchodu, závodit nemůže, štěńata už asi taky neodchová, dám ji do dobrých rukou.
Mia - viz totéž co Hesí, ale napřed počkám, třeba se ji ještě podaří nakrýt, kousek od nás si nedávno pořídili krásného špiclíka . Kdyby nějak blbě rodila, nebo tak něco tak ji hned vykopnu.
Lilátko poletí taky, zjistila jsem, že štěňata šarpejů se prodávají za 1500,- . Za ty prachy se s tím vůbec nebudu unavovat. Chcete někdo LIlátko?
Puma je hluchá, závodí blbě, je agresivní, rve se mi tu, štěňata budou neprodejný... Kdo chce Pumu?
Wandu si zatím nechám, malamuti by mohli být prodejní. Pokud nebudou potáhne i Gozérka.
Armana si nechám, na řetězu nezabere moc místa a na hlídání se hodí.
Bonku a Winku si taky nechám, jsou mladé a budou dobře rodit. Šeltie jsou skvěle prodejné.
Co s Texíkem? Má cenu nechávat si vořecha? Ještě si ho rozmyslím, jestli mě přestane bavit tak ho přivážu někde před útulkem, no problem.
Tak jsem krásně zredukovala počet psů, třeba mi teď přestanou někteří lidé vyčítat, že jich mám moc.
Tímto bych s dovolením považovala diskuzi o počtu mých psů, o Šagyně i o přejetém Lilátku za skončenou když se mnou vlastně nemáš chuť diskutovat
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:40
- Nahlásit
Psíček
prispet financne, aby se vam nestyskalo po starejch casech
viry znám jsou super a hlavně to forum fakt funguje a před nějakým časem jsem sms poslal
Jinak ale pokud jde o zabezpečení tak mi prišlo dobře popsané od jednoho odborníka (jehož jmého si nepamatuju) doporučoval tiny personal firewall a jeho popis jak zakázat nepotřebné srač.. jako netbios atd. mi přišel dobře napsaný.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:44
- Nahlásit
Biluška
jistě, nakonec je to naše hcyba, protože tě nutíme dávat pryč psy
ano kotec jsem přehlídla, protože jsi to srdceryvně srovnávala s fenou, která byla zavřená jen v kleci...proč tedy nemůže setr, který není vázaný na pána a je vyšlechtěn pro pobyt v psinci, bydlet u tebe v kotci? u myslivce by tam bydlela stoprocentně.
mimochodem, mě netahej do debat, že máš moc psů, o tom jsem tu já nepsala, mně naopak vadí, že se jich zbavuješ a jsi stejná, jako všichni, kdo si neuváženě pořídí psa, na kterýho nemají a ještě ho rozmnoží, to je úplně normální sprostá nezodpovědnost. A za naprostý pokrytectví považuju, psy na jedný straně od nezodpovědných zachraňovat a pak se svých zbavovat. Toť ode mne vše..
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:50
- Nahlásit
Opravuji to jméno znám Radek Hulán
|