Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:47
- Nahlásit

Tinta76
My budeme mít obalovanej květáček s brambůrkama a salátkem. Mňam!
Nazdár teta,tak já se přigestim jo??Kvjetáček můžu,aji brambůrky a salátek,tak mi to schovej ,já mažu

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:51
- Nahlásit

davidkova renata

Tyvoe, eště jsem nezačla ani vařit a už to mám skoro snědený

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:53
- Nahlásit

Tinta76
eště jsem nezačla ani vařit a už to mám skoro snědený
No to já znám důvěrněDycky vochutnávám tak dlouho,že už pak nějak ani nestojí zato to tepelně upravitTřá dneska sem pekla bábofku,mohla bejt vo půlku větší dybych já prase nesežrala půlku toho těsta...

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:55
- Nahlásit

davidkova renata

no proto já radši tak často nepeču, po tom těstě je vždycky tak těžko (jeden čas jsem dokonce pekla pro jistotu z dvojnásobný dávky)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:57
- Nahlásit

Tinta76
jeden čas jsem dokonce pekla pro jistotu z dvojnásobný dávky)

Čék si muší umět poradit f každý situaci

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 14:24
- Nahlásit

želva
Dneskajc sem nevařila,páč jsem dopředu věděla,že mě bude bolít hlava.Tak jsem včera udělala kastról gulage,stejně je lepčejší ohřívanej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
Dycky vochutnávám tak dlouho,že už pak nějak ani nestojí zato to tepelně upravit
Tak tenhle problém já mám se sekanovou.....

fatgod
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 15:29
- Nahlásit

jablunka
Člen # Zasláno: 22 Čec 2007 14:25
Citát

davidkova renata
Dycky vochutnávám tak dlouho,že už pak nějak ani nestojí zato to tepelně upravit
Tak tenhle problém já mám se sekanovou.....

tak jsem kouknul azdesil jsem se, zcela jsem byl presvedcen, ze jsem na tom foru o "uklizeni"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 15:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

fatgod
tak jsem kouknul azdesil jsem se, zcela jsem byl presvedcen, ze jsem na tom foru o "uklizeni"
Taxem koukla a nepochopila jsem...jako že mám jít vyluxovat nebo jak??

fatgod
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 15:40
- Nahlásit

davidkova renata
neeeee...."jak to stene uklizi po sobe" a spojil jsem si to s Vasim ochutnavanim a zdesil jsem se ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 15:46
- Nahlásit

fatgod
jak to stene uklizi po sobe" a spojil jsem si to s Vasim ochutnavanim a zdesil jsem se ))

Njn,nikdy neni tak zle,aby nemohlo bejt eště hůř

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 17:10
- Nahlásit

Darina1
Gde se dá sehnat bez zbrojáku ten kalašnikov?!?!?!Teď mě hovado sousedovo vytočilo tak,že jsem ho málem přetáhla vodítkem.Že prej nám tady v noci štěkali psi.Tak jsem mu řekla,že je to pochopitelný a hned ze dvou důvodů.
1)Jsou to psi a tak štěkaj,kdybych měla velbloudy,tak po něm budou plivat.
2)On nemá plot a lítají mu tu všichni psi ze vsi po zahradě a naši jen reagují.
Asi pustím na volno ty naše a pak to bude tanec!

Pentas
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 17:40
- Nahlásit

jablunka
ó jak ti závidím,hned bych s tebou měnil souseda,za dění na našem cvičáku.Tam bych ten kalašnikov užil víc.Ta banda co chce z naší klubovny udělat hospodu se zas vytáhla.Podali trestní oznámení na předsedu s jednatelem,že rozkradli klub.Fór je f tom ,že tady nejni co ukrást.A tak nás budou vyšetřovat cajti.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 17:50
- Nahlásit

Pentas

ó jak ti závidím,hned bych s tebou měnil souseda,za dění na našem cvičáku

Opravdu není co závidět.Já jsem hodně klidnej člověk,ale dneska jsem se dostala do takových obrátek,že jsem byla i sprostá.Ofšem vyšetřování ti nezávidím,jo holt lidé jsou různí.

Pentas
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 18:47
- Nahlásit

jablunka
vo to by nešlo hlavně tím trpí výcvik,spousta lidí co chtěla cvičit už odešla a jezdí raději do Opavy/20 km/a místo abychom se dohadovali vo tom gdo má lepčí traverzu ,řešíme zda-li má mít každý člen klubu klíče vod klubovny,aby si mohl natočit pívo,když dostane žížu.

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 19:02
- Nahlásit

Biluška
To už jsem vyzkoušela. Pán ji krmil piškotama
hele a zkoušela jsi piškotama krmit sousedy-důchodce?

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 19:04
- Nahlásit

Tinta76
dobrý večer, nezbyl kvjetáček?

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 19:13
- Nahlásit

Zdafim fšeci. Se připojuju do debaty jestli jako neva. Právě jsme se vrátili z návštěvy od maminky, gde sme měli k vobědu rajskovou MŇAM.

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2007 19:50
- Nahlásit

Dobrý večer všem (zvláště pak Lola1)

Lola1
nezbyl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 20:58
- Nahlásit

čus lidi,tak jak vám dupou králííícíí??Já sem vysláblá,bo traverza měla posvícení,páč byly vobrany a to navíc eště se Želvou.Dastíkovi to mooooc šlo,byl tam podruhý a jak Jarda vzal bič do ruky,dostal záchvat.Teda Dasty,né Jarda.Problém akorát je,že má krapet nervy,takže se vokamžitě zakousne do vodítka a myslí si,že už je to vono .No to se časem podá,párkrát dostane ránu a bude.Malinu nekomentuju,bo ta cvičí gůt,takže jí nemůžem ani moc pomlouvat,což nás neba.Akorát dneska nastal světlej vokamžik,bo Joker ledabyle držel vodítko,Jarda zákeřně v dáli zapráskal bičem a malina vyrazila nadzvukovou rychlostí,přičemž s sebou vzala Jokera,kterej byl celkem dost sprostej a hlasitej .Nyný nnekomentuju,bo to je hovado nukleární stabilně.
Tumáte
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=90419&browse_page=0
P.S.rajskou nemusim.

benda2
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:07
- Nahlásit

Dobrý večer všem (zvláště Benda2)

P.S.rajskou nemusim.
tak jí nevař teda dobrý večer paní Davídková

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:11
- Nahlásit

benda2
tak jí nevař teda dobrý večer paní Davídková
No to ani nebudu,sem to ondá zkusila a to drzý děcko řeklo,že prej to žrát nebude,bo si může ten protlak rovnou máznout na ten knedlík!Parchantííí rozmazlený!
Jináč dobrý večer,pane Benda

želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:25
- Nahlásit

dobrý večer všem
jsme byli na vobranách a mě asi sleze nehet vod toho krypla drajvovýho
ahoj bendajs

benda2
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:27
- Nahlásit

davidkova renata
protlak rovnou máznout na ten knedlík!
von až se vožení tak ho ty srandičky přejdou hlavně že kečup si plácaj i do svíčkový.
Co jinak paní sem se přihlásil opět na šermířskou soutěž, kategorie důchodce letos jsem zvolil tureckou šavličku bo bych chtěl vyhrát první cenu a loňský mušketýrský kord se neosvědčil. Konkurence je velká, v místě je i domov důchodců takže maj i fanoušky.

benda2
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:29
- Nahlásit

želva
ahoj želvajsová, no hele ty se vdáváš ??

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:31
- Nahlásit

Brý večír fšici. Jsme měli náročný den. Napřed přijela ségra se švagrem, pak jsme všichni jeli navštívit babičku-schizofreničku na psychinu. Zkonstatovali jsme, že je již naprosto zdravá, neboť mě seřvala, že jsem tlustá, ségru, že je hubená, oba chlapy zásadně oslovovala Ivane (Ivan je exmanžel), neboť prý nemá smysl si pamatovat jejich jména když se s nima stejně zase rozvedeme (chytrá to žena ) . Pak jsme strávili tři hodiny v Globusu, bo tam byl fantastický výprodej skoro všeho. Tomáš chytil psotník, třikrát se pokusil utéct a třikrát jsem ho přivlekla zpátky, aby schválil můj výběr. Je to ještě lepší trest jak traverza. Zkusím jestli to půjde praktikovat na psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:33
- Nahlásit

želva
vod toho krypla drajvovýho
Koukám,že už mluvíš jak zkušenej kynolog
benda2
von až se vožení tak ho ty srandičky přejdou
To jo a kór esi si veme někoho jako třá Biluška.Ale s kečupem máš recht,to prase si ho dává i na rizoto a knedle s vejcem a nevim na co eště.
bo bych chtěl vyhrát první cenu
No nevim,mám za to,že co se levejch tureckej šavlí tejče,máte nechutnou konkurenci..leda snad,že by se jim vás zželelo,jakože tak mladej a už důchodce,chudák..

želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:35
- Nahlásit

benda2
no jo asi jo,ale jak jsem mluvila s joker tak se vdávat nemám,ale neboj ty jsi pozvanej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:37
- Nahlásit

Biluška
Tě pic pani,háááskýýý vodpoledne.Babička mi přijde nejrozumnější z celý famílie,ale budiž...,třá jí je na psychině líp než u vás.
bo tam byl fantastický výprodej skoro všeho
Výprodeje miluju,akorát mě ty výhodný slevy stojej neuvěřitelný prachy bo nekupte to že jo?Co na tom,že se mi to vůbec nehodí a nikdy to nepoužiju,ale je na to SLEVA.Ale nevim,esi to pude aplikovat na psy,něco mi řiká,že ne úplně...

Joker
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:40
- Nahlásit

přičemž s sebou vzala Jokera,kterej byl celkem dost sprostej a hlasitej
Svině svinutá to je! Zápěstí mám celý modrý

hele, žes tam nedala ty fotky, jak Nyný škrtíš a tak
A ty detaily řvavý hlavy vyšly?

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání