| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:13
- Nahlásit
želva
tak se dívej,jsou tam nádherní tarantule
Si rači pustim plyn,to mi udělá líp
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
to nedělej,nechci tě mít na svědomí,co by pak dělala Nyný kdyby neměla maminku?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:21
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/8070-pes-pohodar.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:29
- Nahlásit
želva
co by pak dělala Nyný kdyby neměla maminku?
Byla by sirotek a žila nešťastný život třá někde f útulku
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:40
- Nahlásit
davidkova renata
tak to néé,já bych si jí vzala a množila,víš jaký by byli linie
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 20:50
- Nahlásit
to vypadá,že všichni dřepí u telky,jenom Biluška visí na šňůře s prádlem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 20:50
- Nahlásit
Pentas
já tu sem,ale koukám na tv a při tom čistím svojí zoo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 20:56
- Nahlásit
Pentas
to vypadá,že všichni dřepí u telky,jenom Biluška visí na šňůře s prádlem
Já dřepim tady
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 20:58
- Nahlásit
Pentas
davídková se koukat nemůže,páč jsou tam krásní pavoučci
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:03
- Nahlásit
no vida a vona madam davídková se bojí pavoučků?To by teda do zahradnictví na návštěvu nemohla.Tady jich máme.Leda,že bych jí jich pár kousků poslal ať si zvyká
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:04
- Nahlásit
a je tam ženská,tlustá asi jako já a má okolo sebe asi 6 možná i více psů
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:05
- Nahlásit
neříká se tlustá,ale hezky tvarovaná
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:06
- Nahlásit
Pentas
ale musíš mít tarantule,jiný nebere
|
fatgod
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
Si rači pustim plyn,to mi udělá líp
haha a mám Vás...již nikdy na mne nemůžete býti eaná ))))nebo jdu do zveráku a pak na poštu..... ))))a je to ))))))
podotýkám, že tento spot je myšlen v legraci, to jen pro případ, že by nějaký inteligentní organismus hodlat považovat tento spot za vyhrožování, myšleno napříklas na individuality velikosti Erin či Dagmar Fišerová. Je myšlena duchovní velikost samozřejmě...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:11
- Nahlásit
fatgod
to už aby se jeden bál napsat pár upřímných slůvek
a to máme vedle tak nádherný téma k probrání vo tom ,jak štěně papá hovínka.Vono to vypadá,že slečně více vadí to,že jí potom volíže.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:14
- Nahlásit
neděle 18:00
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:15
- Nahlásit
Joker co bude v tento čas?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:15
- Nahlásit
Pentas
Leda,že bych jí jich pár kousků poslal ať si zvyká
Ses prokec!Si dám bacha a nepřeberu rači ani ťuk,i kdyby to byl šek na 5 mega...
neříká se tlustá,ale hezky tvarovaná
anebo prostorově výrazná
fatgod
haha a mám Vás...již nikdy na mne nemůžete býti eaná ))))nebo jdu do zveráku a pak na poštu.....
viz můj příspěvek pentasovi
želva
Hele,volal Jarda,tak zejtra obrany v 18 hodin(to je f šest ) na jízdárně!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně,budem tam,kdyžtak mám číslo na joker
|
fatgod
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
viz můj příspěvek pentasovi
nenašel jsem a musím čůrat a kadit před barák )) tak prosím mně ho linkněte ju? já zatím nachytám nějaký pavouky....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:22
- Nahlásit
fatgod
musím čůrat a kadit před barák
Vy nemáte balkón?????
já zatím nachytám nějaký pavouky....
Já mám ale pěěěěkně hnusnýho pavouka,jenže mi to přišlo na mail(nevim teda,esi to neni nějaká montáž) a neumim ten vobrázek dát na forum,páč to nejde(mě teda ).škoda,je fakt nechutnej!
|
Dzedzy
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:32
- Nahlásit
Tak na to já mám universální odpověd.Dycky řeknu,že dyby byla uvázaná ,nemohla by běhat na volno,což je naprostá ptákovina a než to ten dotyčnej promyslí,jsem dávno doma.Pak je eště dobrýani,proč ten pes nemá košík??Odpovídám zásadně,že až půjde do Delvity nakupovat,jistě si ho vezmeTo zkus,funguje to výborně,nezmůžou se ani na slovo.
Tak moje babička zas měla univerzální odpověď na otázku zda ten pes kouše. ,,No jistě že kouše. Od toho má zuby. Vy nekoušete?"
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:32
- Nahlásit
Dzedzy
ahooj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:33
- Nahlásit
Jsem nevisela na šňůře s prádlem nýbrž jsem trhala poslední zbytky rybízu (už je úplně poslední uf uf ), okopávala kytičky které mi nechutně zaplavil plevel a vysvětlovala sousedovi, že na něho Akéla štěká, protože je to hlídací pes a má štěkání v krvi. Jsou to protivní důchodci a všechno jim vadí. Akina na ně dvakrát blafne a už startuju pro ni. Nemůže být ani řeč o tom, že by řvala celý den u plotu. V jejich podání to tak ovšem vypadá. Zmetci přestárlí. Od kolika let je povolen odstřel protivných babek? Přišli za mnou, že se jako musíme domluvit, protože takhle to dál nejde. Oni tu mají chalupu už 34 let a nikdy je žádný pes neobtěžoval, takže požadují aby Akina okamžitě přestala štěkat. Paní mi poradila, že když máme tak obrovský pozemek tak ať jsou ti psi nahoře a ne dole u jejich plotu. Zeptala jsem se jí jak mám asi psům vysvětlit, že se mají zdržovat na horní polovině a paní prohlásila ať si tam postavím plot. Asi je úplně vadná když si myslí, že budu stavět plot v polovině zahrady. Poslala jsem ji do pryč a na štěkající Akélu budu od teď volat "Ako ke mě, pán je fuj" (na Ekzéma se to bezvadně osvědčilo). V pondělí zavolám do realitky a budu požadovat vysvětlení jak je možné, že mi prodali barák bez sousedů, s tím, že v těch okolních domcích jsou pouze chataři a ti chataři tady smrdí už třetí měsíc v kuse. A začnu chovat tarantule. Budu je mít na zahradě, protože neštěkají tak si je dám hned k plotu......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:43
- Nahlásit
Biluška
A začnu chovat tarantule.
Ste normální,pani???Co dybysem třá chtěla přijet na náfštěvu??To vám teda řikám rovnou,že nikam nejedu!!!!
Od kolika let je povolen odstřel protivných babek
Ano,to by mne také zajímalo,jen bych to rozšířila o dědky,bo např. jeden co bydlí přímo nad námi mě celkem dost pije kref a to tak že dlouhodobě.V zásadě mi starý lidi vůbec nevaděj,pokud ofšem nejsou hluchý jako poleno a nečuměj na televizi třá i ve dvě ráno,což má f paneláku za následek to,že já f klidu můžu svojí televizi prodat a poslouchat tu jeho .Vobrázky si domyslim...
Oni tu mají chalupu už 34 let a nikdy je žádný pes neobtěžoval,
Zajímavý argument!No co,všechno je jednou poprvé
|
Dzedzy
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:45
- Nahlásit
želva
Achojky.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:45
- Nahlásit
kdyžtak mám číslo na joker
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:47
- Nahlásit
davidkova renata
hluchý jako poleno a nečuměj na televizi třá i ve dvě ráno,což má f paneláku za následek to,že já f klidu můžu svojí televizi prodat a poslouchat tu jeho.Vobrázky si domyslim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:56
- Nahlásit
davidkova renata
Ste normální,pani???Co dybysem třá chtěla přijet na náfštěvu??
F klidu paní. My ty tarantule budou pravidelně utíkat. Přes plot pochopitelně Zvažuju i chov jedovatých hadů, třeba takových písečných zmijí. Sice se té havěti dost bojím, ale co se dá dělat, pro dobro lidstva se člověk musí překonat.
Dzedzy
U nás se dřív na otázku "kouše ten pes?" odpovídalo "ne, on polyká v celku".
Pentas
Dá se levně sehnat nějaký břečťan, nebo něco takového? Něco co zaplazí ten plot, aby sem ta pitomá bába nečuměla. Potřebuju aby to rostlo rychle (nebudu čekat pět let než to konečně zaplazí celý plot), aby to pokud možno v zimě neopadalo a aby to nebylo moc drahé. A aby se to dalo zasadit teď hned (nechce se mi čekat do jara) a zakrylo to plot nejlépe do druhého dne (v krajním případě jsem ochotná čekat měsíc, ale víc ani ťuk).
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:04
- Nahlásit
Biluška
nevímjestli jsem se ptala, ale nechceš morčátko?
|