| Autor |
Zpráva |
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:20
- Nahlásit
odkloooopte mi to víčkooo, já chcíííí ven
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:22
- Nahlásit
rosnička
jj, jeden je samá voda-jí mám i v kolenou, odpoledne k jedný jdu
a ještě jsem k ní i někoho pustila. A pak se div, že je čék celej dozelena.
No já bych se spíš typovala na mrože,bo tuleně,jak proporcema,tak oblibou v chladnějším klímatu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:23
- Nahlásit
čau občané
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:31
- Nahlásit
tož dobré ráno,
to je ale vítr to fouká z leva a hned zase z prava. Sem si musel vzít čepici jinak by mi ta patka lítala sem a tam a to bych nerad
rosnička
ahoj hele byla u nás tvoje kamarádka na návštěvě
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:33
- Nahlásit
jablunka
No já bych se spíš typovala na mrože,bo tuleně,jak proporcema,tak oblibou v chladnějším klímatu.
Fandím rypoušům sloním, jednak jsou krásný a druhak sympaťáci. Pročež jsem teda asi rypouš sloní!
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:37
- Nahlásit
benda2
šláp....mlask
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:38
- Nahlásit
benda2
to je ale vítr to fouká z leva a hned zase z prava. Sem si musel vzít čepici jinak by mi ta patka lítala sem a tam a to bych nerad
Patka předpokládá vlasový porost. Takže, co že Ti to lítalo sem a tam???
rosnička
ahoj hele byla u nás tvoje kamarádka na návštěvě
tam???
To je dcera . Jesi je eště u vás, vyřiď jí, AŤ OKAMŽITĚ PŘITÁHNE DOMŮ a že to je naposled, co jsem ji pustila na diskotéku!!!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:39
- Nahlásit
fatdog
šláp....mlask
kdepak, sem ochránce a milovník přírody. Dostala do sudu travičku a krabičku od sirek plnou mušek.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:41
- Nahlásit
Lidi proboha muzete mi nekdo rozume vysvetlit proc je z vasi strany potreba takova snuzka spiny? Necham to tu bejt protoze jinak bych to tady opravdu musel jako moderator smazat to uz neni jen nezavazny kecani o nicem jsou v tom tady docela nechutny pomluvy a urazky. Nebyl jsem tady od zalozeni tohohle fora a zase sem hned tak nevlezu, ale je to peknej humus.
PS: Kdyby alespon tri lidi z vas udelali pro Ovcary desetinu toho co Essi tak by treba na tech Ovcarech bylo mnohem lip. On nekdo o pomoci jen keca a nekdo ji zkutecne provadi, ale vam je to uplne jedno.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:42
- Nahlásit
rosnička
no počkoj co to je za provokaci s vlasovým porostem, mám patku jako miky Kadlec.............. si mě snad viděla.
Ježiš to je dcera, no eště že jí můj kamarád ropušák nezneužil. Tak já ti jí pošlu jestli s ním nezdrhla k rybníku.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:43
- Nahlásit
benda2
ale neeeee ))) teda joooo
---------------
jj dcera, je to pracant, pracantuje od rana do vecera, akurat by me meli odvickovat..ja chcu veeeen
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:47
- Nahlásit
Tchorja Ti to vysvetlim za sebe i kdyz nevim, jestli jsi to myslel na mne, nebot ja jsem se dotycne trochu zastal i kdyz se vzajemne teda nemusime...ale vrham hnus jinymi smery a je to proto, ze hovada si to zaslouzi
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:49
- Nahlásit
b]Tchor[/b]
umíš se občas zasmát? chápeš legraci?
mě příjde že ty se neumíš smát
nechápu proč bychom se nemohli na Vovčárech zasmát a i tady
klidně mě smázněte,ale mě se tohle nelíbí
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:54
- Nahlásit
želva
Nechapu legraci pokud zesmesnuje jine lidi kteri se ji nezucastni. Na Rudove foru jsem to nesmazal ja ale sam Ruda ale plne stim souhlasim.
fatdog
Ne tentokrat jsem to na tebe nemyslel.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:55
- Nahlásit
želva
umíš se občas zasmát? chápeš legraci?
tak to je for vecera......teda rana nebo poledne ....... pro nektere to legrace nejní...mnozí jsou absolutně plní nenávisti vůči všemu, co jim jen trochu nesedí.....obzvlášť u příslušníku různých sekt je toto více než patrné....vychází to z jejich řekl bych nesamostatné psychiky ne z té sekty, ta je jen výsledkem té nesamostatnosti psychiky
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:56
- Nahlásit
fatdog
Díky za vaši upřímnost i za to zastání, vážím si toho. Bez nadsázky.
Musíte se královsky bavit ...... .
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:57
- Nahlásit
Tchor
Nechapu legraci pokud zesmesnuje jine lidi kteri se ji nezucastni. Na Rudove foru jsem to nesmazal ja ale sam Ruda ale plne stim souhlasim.
jj to von umí, to je fakt ))))))))) protoze my si nemuzeme pripustit, jaci vlastne jsme ))))) tam je holt treba mazat každej nesouhlasnej názor...hele a to Vás některý tak popudilo, že jste naběhli plakat sem jo?
si založte web a pomluvte ho ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:00
- Nahlásit
Tchor
Mě je líto,že to dospělo až sem,ale bohužel dle mého to poněkud přesáhlo meze,aby někdo upozorňoval,jak se mám kde chovat,jelikož jsem příznivkyní RD- a to stále jsem- tak to je fakt moc...Je pak snadné uvěřit řečem o sektě.
Navíc by mě zajímalo,odkud kdo ví co se tu píše průběžně za "humus",když slušnej člověk by přece do takovýho tématu nelez(rozhodně by to nepřiznal nahlas ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:04
- Nahlásit
Essi
Musíte se královsky bavit
To jistě,jsi spokojená?Máš na tom lví podíl.
fatdog
hele a to Vás některý tak popudilo, že jste naběhli plakat sem jo?
si založte web a pomluvte ho ne?
Ale mě nepopudil RD,on nezodpovídá za ostatní lidi,stejně jako Vy nebo já.Mě popudili jiní,s jejichž postojem a názory se nemohu ztotožnit.Já nestojím proti RD,ocenila bych,kdybyste to vzal na vědomí.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:04
- Nahlásit
Essi
..spise se mi chce zvracinkat, ale to jiz od zacatku...porad stejne....ono je jedno, kam je ten hnus namirenej, jestli na mne nebo Vas nebo kohokoliv jinyho...proste tu je .....
noo a je docela dobry, ze ty lidičky to ani nejsou ochotný přiznat....ale já nechápu proč...já to klidně přiznám, že k většině populace jsem a chci být *ovado....páč voni si to holt zasloužej )...raději to nenapíšu, protože by to paní chovatelka z Litomyšle zase půl roku všude kopírovala...co že jsem to vlastně přiznal )
ale stejně je sranda myslet si, že tím, že něco vymažu, tak to už není..... )
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:05
- Nahlásit
rosnička
no počkoj co to je za provokaci s vlasovým porostem, mám patku jako miky Kadlec.............. si mě snad viděla.
Jj, Tebe si pamatuju docela přesně, jen ty vlasy si nějak ne a ne vybavit.
Ježiš to je dcera, no eště že jí můj kamarád ropušák nezneužil. Tak já ti jí pošlu jestli s ním nezdrhla k rybníku.
Vlastní hlavou mi ručíš za její mravopočestnost!
|
želva
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
až budeš mít čas,tak napiš jestli zejtra jdeš někam na vychajdu a jestli budou vobrany,ale až budeš mít čas
|
fatdog
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Já nestojím proti RD,ocenila bych,kdybyste to vzal na vědomí.
ale to já vím...z čeho jste to vydedukovala, že bych si myslel opak...??
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:07
- Nahlásit
Tchor
Kdyby alespon tri lidi z vas udelali pro Ovcary desetinu toho co Essi tak by treba na tech Ovcarech bylo mnohem lip. On nekdo o pomoci jen keca a nekdo ji zkutecne provadi, ale vam je to uplne jedno.
já vážně nevím proč tady píšeš o tom že někdo o pomoci mluví, já osobně mám vůči Rudovi čistý štít stějně jako on vůči mě. Svým dílem jsem přispěl a to proto že jsem za to něco odnesl ale nebudu žít a dejchat pro Ovčáry to zase ne. Jenže i takový jako jsem já tvoří součást mozaiky kolem Rudy a Ovčár a já nemám pocit, že by mu to nějak vadilo zato mám pocit že to vadí jiným i když nevím proč.
Mě osobně je jedno co kdo dělá ale nevidím důvod proč nás má někdo napadat za to že žertováním typu vypijeme láhev na Ovčárech škodíme projektu Ovčáry. Stejně tak jako se mi nelíbí že má někdo potřebu napadat lidi v poradně za to že kvůli nim odcházejí členové z poradny, i kdyby to nakonec byla pravda tak se to mohlo řešit soukromě a přes Rudu a né touhle formou ( typu nakomeme Vás do prdele) je zvláštní že jemu to nevadilo a Ty lidi dělali jen to co si společně s Rudou dohodli, taky je zvláštní že to přišlo zrovínka v době kdy se asi vědělo že jejich kamarád bude moderátor A pak a to řekněme hlavně že někteří moralisti dříve zpívali trochu jinou píseň ale to vážně rozebírat nechci protože některé věci byli součástí soukromého telefonického rozhovoru od člověkaq kterého jsem míval rád.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
Vlez jsem sem dneska poprve a stacilo mi precist poslednich cca 10 stranek. A kam to doslo, kdyz se po slusnem upozorneni ze se nekolika lidem dostalo zpetnou vazbou to ze tyhle keci na Rudove foru hodne skodi jeho povesti mezi lidma, tak ste se urazili a zacali na toto upozorneni neco rvat na tema svobody slova, ale svoboda jednoho konci tam kde zacina svoboda druheho jinak je to bezohlednost. Ti lide ktere tady i tam sesmesnujete a kteri vas na to upozornily s Ovcarama spolupracuji docela hodne, ikdyz zdaleka ne tak verejne jako vy tady.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:10
- Nahlásit
fatdog
ale to já vím...z čeho jste to vydedukovala, že bych si myslel opak...??
Z ničeho,jen bych ráda,aby to tu zaznělo.Nelíbilo se mi kázání od Essi a Tchoře,protože vidím věci jinak a zas od jiných lidí,než jakými se ohánějí oni.Brala bych jejich připomínky,ale pouze do jistého momentu.Kdyby tento nebyl překročen,nikdy by k tomuto nedošlo,nemám z toho naprosto žádnou radost.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:11
- Nahlásit
davidkova renata
To jistě,jsi spokojená?Máš na tom lví podíl.
hele a to je špatný, že bych se bavil?....navíc já se nebavím....mi se z téhle chátry (myslím, že dotyční se identifikují) opravdu nanic...od začátku...jen Vy si to stále asi neumíte vysvětlit, že to tak je.....
proč se bavím nebo mohl bych se bavit?
no protože hovada zůstanou zase jen hovady a opravdu srandovní na tom je, když tvrděj, že oni nejsou...to j fakt směšný
tak si pročtěte všechny ty srandy, co RD a jeho kunčafti nasránkovali za tu dobu...nechce se mi to tu kopírovat, ale bylo by to ne na jednodení blití.....ale kdo nechce ten to nikdááá neuvidí....a bude o sobě tvrdit, jak je slušnej až do smrti
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:13
- Nahlásit
fatdog
Děkuju vám ještě jednou. Vidím, že jse pochopil. Nechci se zaplétat do debaty.
Všem přeji hezký den.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:14
- Nahlásit
všem
a hele...znáte tu pohádku vo tom neposlušným jehovistovi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:14
- Nahlásit
Tchor
ale svoboda jednoho konci tam kde zacina svoboda druheho
ano a zřejmě proto my se musíme všude chovat podle jakéhosi scénáře vámi vytvořeného??To je ta svoboda?Opravdu si nemyslím,že bychom mu škodili poznámkami toho typu,které byly vámi jmenovány.Nepoužívala bych je,kdybych si to myslela.Ale je to přece normální člověk,tak co tak strašného jsme říkali::::
|