Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pentas
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:04
- Nahlásit

Biluška
nepleteš si náhodou pojem zahradník a kouzelník?
F tom hicu nic nesaď to sou vyhozený prachy.Vše ti bude růst tak 3-4 roky,aby to trochu vypadalo.Břečťan se dá sehnat do dvacky kousek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Něco co zaplazí ten plot,
Hele než seženete nějakýho toho trifida co taková ta jako rohož?To si lidi dost dávaj právě z těhle důvodů.
tarantule budou pravidelně utíkat.

No nedá se říct,že by mě ta představa nějak uklidnila...co dyš doběhnou až sem????
i chov jedovatých hadů
No ty mě naštěstí tak nevaděj,zejména škrtiči jsou takoví družní a přátelsky člověka obtáčí.Zrovna fčéra sem málem šlápla na nějakýho asi 1,5 m dlouhýho.Sem telefonovala s isdpch a nějak ho přehlídla.Nakonec na něj šlápla Nyný,kerá sice netelefonovala,ale přehlídla ho takyNasssssssssssraně se vodplazil se slovy:co děláššššššššššššš??!!

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:10
- Nahlásit

můžete mi vysvětlit proč všici chlapy se chtěj seznámit jenom se štíhlejma holkama? copak by někdo nechtěl trochu jinak udělanou ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:12
- Nahlásit

želva
copak by někdo nechtěl trochu jinak udělanou ?
A co Šaudek????

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:16
- Nahlásit

želva

copak by někdo nechtěl trochu jinak udělanou ?

klidne! hlavne kdyz bude poradne hubena...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:16
- Nahlásit

Pentas
Mě je jedno jestli je to kouzelník, nebo zahradník. Hlavně když to zakreje tu babiznu. Co z těch plazivých potvor v zimě neopadá? A roste to tak nejrychleji?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:17
- Nahlásit

želva
jinak prostorově řešenou
Není to pravda, já jsem štíhlá a taky nikdo mě nechce Nebo chce, ale to zas nechcu já

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:18
- Nahlásit

davidkova renata
no jo no,jenže já potřebuji něco jiného

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:18
- Nahlásit

Biluška
nechtěj rychle rostoucí, pak budeš nadávat, že to musíš pořád stříhat

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:30
- Nahlásit

to už všici spíte?

Joker
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:35
- Nahlásit

želva
to už všici spíte?
Ani ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:37
- Nahlásit

Joker
Ani ne
No já už skoro jo,tož fšicí dobrou,my se zejtra uvidíme,doufám,že nebude takovej hic jak dneska,bo tam zdechnem..

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:37
- Nahlásit

Joker
nezlob se,ale požádala jsem davídkovou o tvoje tel.číslo kdybych přijela o něco pozdejš,nebo kdyby se něco změnilo,kdyby davídková nešla

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:38
- Nahlásit

a jdu jukat na trosečníka apak určo u toho usnu,psy jsou vyvenčeí tak ppá zítra

Lola1
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:39
- Nahlásit

želva
já ne, ale čučela jsem na film.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:40
- Nahlásit

želva
kdyby davídková nešla
Snad pudu,Jarda mě naloží a hodí nás tam,tak to čuba nějak zvládne,zas to není tak horký.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:47
- Nahlásit

šňapy šňap

(přeloženo z táborštiny - dobrou noc)

želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 09:08
- Nahlásit

dobré ránko všem
davidkova renata
tak ja je jí?
mi dorazíme na 100% pojedeme před 17 hodinou abychom tam na tu 18 byli

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 09:26
- Nahlásit

Biluška
Biluško za se jsem se pobavila u tvého popisováni „ Soužití na severu ze souseda ma „ a co tak se s ně má domluvit, nakoupit jim kokynka psí a nebo kousíčky masa a ať zkoušej přes plot zavolat pejska pochválit a dát mu to kokynko.
Já bych to z kusy la, možná po čase by štěkot přestal a důchodci by byli rádi že mají kamarády přes plot.
Vyzkoušela bych to dle dřív než rostliny a pak teprve rostlinstvo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 09:44
- Nahlásit

Brýýýýý ráááááánko fšem...........

Odedneška abstinuji,páč jsme fčera vylemtali snad i vodu psům,to bylo hůůůůůůstý.
Biluška
Tak jak se líbí přírustek do línijí?

Jo a vykašlala bych se na břečťan a koupila pořádnou masožravku a krmila ji sousedama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 09:54
- Nahlásit

Darina1
To už jsem vyzkoušela. Pán ji krmil piškotama, Akina s ním kamarádí a štěká na něho "ahoj, naval piškot" . Paní se od prvního dne chová povýšeně a s takovým povlem jako jsme my se odmítá bavit. Takže neháže ani ty piškoty. Akina na ni řve "ty krávo, nehýbej se,nebo tě zabiju" . Vadí jim oba druhy štěkání. Docela bych pochopila, kdyby řvala u plotu celý den. Ale ona tam tak 10x za den zaběhne, udělá "haf,haf" a okamžitě někdo z baráku sprintuje pro ni. Důchodci se ale holt chtějí hádat. Než jsme odjeli na tábor tak přiběhli ze zahrady děcka (byli tam obě naše a holka od sousedů), že nám paní naházela něco za plot. Byla na zahradě, takže všechno slyšela. Hezky nahlas jsem děti pochválila jak jsou všímavé a poslala je zjistit co sem hodila a vrátit jí to zpátky. Děti poslušně splnili rozkaz a přiběhli mi říct, že sem naházela šlupky od hrachu a že jí je naházeli zpátky. Dostali pochvalu a nanuky. Původně jsem si myslela, že má hrášek někde u plotu, jedla ho přímo u záhonku a slupky prostě házela k nám. Ale nemá!!! Takže ta mrcha prostě doma oloupala hrášek a místo aby šla k popelnici tak šla k plotu. Večer to mělo pokračování. Čistila jsem na schodech rybíz (hnusný červený bobule), Tomáš přijel z práce, hlásila jsem mu co se stalo, Tom vzal misku se stonkama od rybízu a šel k plotu. Baba na druhé straně se hrabala v záhonkách. Otočila se zády a předstírala, že nás vůbec nevnímá, protože ta mrkvička je děsně zajímavá. Tom jí oznámil, že odpadků máme víc než dost tak aby si uvědomila kde má popelnici. Paní stále nevnímala. Je fakt, že bordel už sem neháže. Vážně u nás není povolen odstřel důchodců??

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:08
- Nahlásit

Biluška
Tak to opravdu s takovýma lidmi jinak nejde jedině na odstřel. Manžel na mě volá, že máš vyzkoušet Kalašnika, prý je to hodně účinné, jednou a dost. To by měla zkusit u nás myslím, že by ji ta její zahrada byla malá a jako důchodce by udělali světový rekord ve sprintu.
Pšt. Já sů též důchodce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:23
- Nahlásit

Biluška
Vážně u nás není povolen odstřel důchodců??
Já sousedy důchodce nemám,ale prudí taky.Ale teď co tu mám na letním bytě dva BSP,tak se bojí i na 2m k plotu.Kdyby věděl,že jsou to jen dobrosrdeční medvídci.......
Takže odstřel povolit paušálně na debilní sousedy!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:31
- Nahlásit

jablunka
Darina1
Kalašnikov je u nás bohužel zakázán. Ta babizna bude mít asi spoustu negativní energie, protože když ji Aka jednou jedinkrát potkala venku tak jsem měla co dělat abych ji udržela. Šla i s dědkem a dcerou (asi). Dědka a dcery si ani nevšimla, ale babu hodlala zabít. Přitom jinak jí jsou lidi venku úplně ukradení a ignoruje je. Pokud teda nejedou na motorce, pak se mění v lovnou zvěř. Pořád si říkám, že proti Ekzémovi je tohle ráj na zemi, takže f poho. Plot zaplazím a hotovo. Stejně jsem tam chtěla dát nějaké křoviny, protože dědek je úchylnej a jakmile vylezu ven v kraťasích tak mi pořád čučí na prdel. Nedávno jsme Akinu učili agi-tunel. Ona se děsně bála, takže jsem dost dlouho klečela před tunelem, zadek vystrčený a lákala ji k sobě. Tomáš ji držel na druhé straně tunelu a dědek stál nalepený na plotě a pásl se na mojí prdeli (otočené směrem k němu, pochopitelně v kraťasích). Když si Tomáš všiml jak slintá blahem (doslova a do písmene, vypadal že snad dostane orgasmus) tak to hlasitě okomentoval a šel se se mnou vyměnit. Pohled na Tomův zadek už se mu asi nelíbil, protože zmizel v garáži. Úchyl hnusnej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:35
- Nahlásit

Biluška
. Pohled na Tomův zadek už se mu asi nelíbil,
Pán je asi ňákej divnej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:39
- Nahlásit

Biluška
Úchyl hnusnej
ale pani,koukněte na to z tej druhej stranySte prostě kus a žádoucí a úúúžasná.Navíc by se to dalo použít proti nim...že byste je jako třá rozhádala,bo babu to musí sejřit,to je hotová věc.
Jináč myslím,že sou to prudiči ze svý podstaty a je fuk,jestli Akéla štěkne jednou nebo 100krát,stejně si něco najdou.
P.S.dědka bysme mohly použít do lííínijí dyš je to takovej kanec

fatgod
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:49 - Změnil/a: fatgod
- Nahlásit

Biluška
Kalašnikov je u nás bohužel zakázán. Ta babizna bude mít asi spoustu negativní energie, protože když ji Aka jednou jedinkrát potkala venku tak jsem měla co dělat abych ji udržela. Šla i s dědkem a dcerou (asi). Dědka a dcery si ani nevšimla, ale babu hodlala zabít. Přitom jinak jí jsou lidi venku úplně ukradení a ignoruje je. Pokud teda nejedou na motorce, pak se mění v lovnou zvěř. Pořád si říkám, že proti Ekzémovi je tohle ráj na zemi, takže f poho. Plot zaplazím a hotovo. Stejně jsem tam chtěla dát nějaké křoviny, protože dědek je úchylnej a jakmile vylezu ven v kraťasích tak mi pořád čučí na prdel. Nedávno jsme Akinu učili agi-tunel. Ona se děsně bála, takže jsem dost dlouho klečela před tunelem, zadek vystrčený a lákala ji k sobě. Tomáš ji držel na druhé straně tunelu a dědek stál nalepený na plotě a pásl se na mojí prdeli (otočené směrem k němu, pochopitelně v kraťasích). Když si Tomáš všiml jak slintá blahem (doslova a do písmene, vypadal že snad dostane orgasmus) tak to hlasitě okomentoval a šel se se mnou vyměnit. Pohled na Tomův zadek už se mu asi nelíbil, protože zmizel v garáži. Úchyl hnusnej
Co se mu divíš, von je archeolog se specializací na diivy světa a našel vosmej no ))))))
Ale je fakt, že jestli se mu mášenkův zadek nelíbil, tak je úchyl, to vážně nechápu, nemá vůbec vkus debil.

želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:37
- Nahlásit

co děláte k vobídku? já peču 2 kuřecí stehýnka a ktomu rýži uvařím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:41
- Nahlásit

želva
Já nějakej hnusnej segedín bo co to je za výtvor,ale jíst to nebudu,nejsem blázen,to je pro dítě!

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:43
- Nahlásit

Nazdar všici

želva

My budeme mít obalovanej květáček s brambůrkama a salátkem. Mňam!

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání