Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
fatdog
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 13:21
- Nahlásit

BinLadin
Dovolim si tak trochu nesouhlasit.
hoj, ale s čím, já napsal spoustu chytrých věcí...tak nevím s kterou

BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 13:26
- Nahlásit

fatdog
BinLadin
Dovolim si tak trochu nesouhlasit.
hoj, ale s čím, já napsal spoustu chytrých věcí...tak nevím s kterou
Tak to neres.

Tchor
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 13:38 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

jablunka
drzim tve sestre palce a dokud to nevzda ona ma sanci jak to vzda je konec, teda pokud se nepletu v tom o co se jedna.

BinLadin
pokud jsem to pochopil tak se jedna o leukemii a s tou ji v tomhle stadiu Sali nijak pomoct nemuze - bohuzel

fatdog
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 13:47
- Nahlásit

BinLadin
Tak to neres.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 15:03
- Nahlásit

davidkva renata
Dzedzy
Lola1
Díky moc,musíme to zvládnout.
Tchor
Bohužel se nepleteš.Taky díky.
BinLadin
Díky i za snahu pomoct.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 15:05
- Nahlásit

Dzedzytaky bych zkusila nějakou alternativu. Zkusit cokoliv teď. Třeba někde něco zabere

Bohužel mám pocit,že jsme(lépe řečeno sestra)vyzkoušeli už všechno.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 15:13
- Nahlásit

jablunka
A kdo jsi u Rudy? Nebo tam nechodíš?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 15:44
- Nahlásit

Dzedzy
A kdo jsi u Rudy? Nebo tam nechodíš?
Nechodím,je to pro mě trochu z ruky.Ale jednou se snad dokopu a objevím.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 16:07
- Nahlásit

jablunka

No myslela jsem na diskuzi pochopitelně

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 16:11
- Nahlásit

jablunka
držím palečky

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 16:12
- Nahlásit

DzedzyNo myslela jsem na diskuzi pochopitelně
Tak jsem dneska trochu pomalejší.
Ne,tam nechodím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 16:14
- Nahlásit

želva
Díky moc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:00
- Nahlásit

Ahoj lidi, puberťáci jsou zdárně předáni rodičům a my jsme konečně doma. Akinka byla štěstím bez sebe, že jsme se vrátili.Hned na přivítanou se počůrala v chodbě a servala se s pumicí. Tož jsem je ztraverzovala obě . Co je tady nového Doufám, že jste mi nachystali nějaké pěkné počteníčko

Davídková Renata
Paní, mám fůru nových psů do línijí. Vesnice pochopitelně nezklamala

jablunka
Budu tvojí ségře držet palce, snad to k něčemu bude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:11
- Nahlásit

Biluška
No ahóóóój paní,to je fajn,že už jsi zpátky.Tady bude co číst,neboj.Taky mám novýho psa do línijí.
A za ségru moc děkuju.

fatgod
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:45 - Změnil/a: fatgod
- Nahlásit

jablunka
no holt musis pockat, az jablunky zas pokvetou...tak at je to brzy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:48
- Nahlásit

Biluška
No nazdááár,pani,ráda vás vidim a hořim zvědavostí ohledně novejch kusů do lííínijí.Doufám,že ste něco i nafotila!Až vybalíte smradlavý prádlo,koukejte se dogestit a napsat nějaký rozčilující pikantosti
jablunka
Taky mám novýho psa do línijí

A jak je na tom s kouličkama,stále nic??

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:55
- Nahlásit

fatgod
Jsi bezva,dík.

davidkova renata
A jak je na tom s kouličkama,stále nic??
Jednu už máméééé!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:58
- Nahlásit

jablunka

Snad zůstane jen u tý jedný,bo jinak je nám do líííníjíí k ničemu!Neni aspon třá hluchej??To voni někdy bejvaj.-..

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:59
- Nahlásit

davidkova renata
Pes č. 1 - kokr, asi stopadesát let. Původně asi zlatý, teď šedivo-špinavý. Velmi důležitá paní - ředitelka jistého dětského domova ho zdědila s barákem. Cítí se velmi šlechetná, neboť psa neutratila, ale nechala ho na baráku dožít. No chápeš to? Taková zhovadilost. Krmit ho ovšem už nehodlá, přece za něj nebude vyhazovat prachy. Takže pes se toulá po vesnici a žebrá u hotelu zbytky. Jelikož nám dost překážel při tréninku tak jsem za paní došla jestli by ho teda jako mohla zavřít. Paní mi mile objasnila, že nemohla, neboť doufá, že ho přejede auto a ona bude mít klid. Na dvoře je šance na přejetí dosti minimalizovaná. Pes sice nemá nějaké abnormální vady, ale alespoň prašivinu jo, takže k něčemu by být mohl.

Pes č. 2 - fenka jezevčíka na jo-jo šňůrce. Nějací turisti co s námi bydleli v hotelu. Exteriérové vady sice nic moc, ale ta povaha, ta povaha . Celý život strávila na vodítku, protože "ona je taková problematická" . Problematičnost spočívá v tom, že utíká za jinýma psama. Třeba za těma našima. Paní jsme děsně leželi v žaludku, protože hned druhý den se na mě osopila, že to je strašné jak nám tady ti psi furt běhají na volno. Zeptala jsem se jí, jestli jako ti psi mají lítat a ona se urazila. Každopádně jsme na ni asi měli kladný vliv, neboť jezefčici začala házet klacíčky. Viděli jste někdy jezevčíka aportovat na flexině? Většinou vodítko došlo tak půl metru před klackem a jezevčice hodila trojité salto vzad. Klidně by mohla do cirkusu. A pak, že mají jezevci blbé plotýnky. Tu fenu koupím a použijem ji v línijích.

Pes č. 3 - puntíkovaný NO. V jednom baráku je fenka - hnědý dalmatin, za dalším plotem běhá puntíkovaný krátkosrstý NO. Vypadá to bombasticky. Majitelé bohužel nebyli doma a nemohli mi ji tudíž prodat. Určitě se pro ni ještě vrátím

Pentas
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:17
- Nahlásit

jablunka
i já se přidávám s držením palečků.
Biluška
nebudeš tak náhodou potřebovat větší statek?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:18
- Nahlásit

davidkova renata
Neni aspon třá hluchej??
Tak tenhle pocit mám občas u fšech svej čoklů.
Fšici
Dneska se s váma loučím,přijeli mi kamarádi co jsem je rok neviděla,tak snad přijdu na jiné myšlenky.PAPA ZÍTRA

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:21
- Nahlásit

Pentas
Taky díky.

Biluška
Pes č. 3 - puntíkovaný NO.
Toho musíš dostat!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:32
- Nahlásit

Biluška
Paní mi mile objasnila, že nemohla, neboť doufá, že ho přejede auto a ona bude mít klid. Na dvoře je šance na přejetí dosti minimalizovaná.
njn,vona taková šlechetnost má taky ale svý meze!Bych řekla,že končí přesně v momentě,kdy tě začne stát prachy.Nicméně bába má zvýšenou šanci,bo snad nějak začnou žně(prej svatá Markéta hodila srp do žita..),takže by ho moh třá přejet kombajn nebo traktor.
že to je strašné jak nám tady ti psi furt běhají na volno.
Tak na to já mám universální odpověd.Dycky řeknu,že dyby byla uvázaná ,nemohla by běhat na volno,což je naprostá ptákovina a než to ten dotyčnej promyslí,jsem dávno doma.Pak je eště dobrýani,proč ten pes nemá košík??Odpovídám zásadně,že až půjde do Delvity nakupovat,jistě si ho vezmeTo zkus,funguje to výborně,nezmůžou se ani na slovo
Jinak bych tu čubu ale nekupovala,plotýnky bude mít asi f cajku a to nepotřebujem!Navíc by se povahově mohla u vás srovnat a je naprosto k ničemu!
Ofšem puntíkatýho NO cííííí:biglolyk víte,že sem přes NO !Sem měla jak znakáče tak vlkošedý,ale puntíkatý eště ne..Asi ňákej novej modní trend ,zřejmě od soudruhů v Německu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
takže by ho moh třá přejet kombajn nebo traktor.
Paní, tahle vesnice je 8 km od Pradědu. Tam se obilí nepěstuje. Jednak je tam zima a za druhé jsou tam takové krpály, že by se tam žádný traktor nevyšplhal. Šplhají tam jenom praštění agiliťáci v rámci zvyšování fyzičky a sem tam nějaký ten tourist.

proč ten pes nemá košík??Odpovídám zásadně,že až půjde do Delvity nakupovat,jistě si ho vezmeTo zkus,funguje to výborně,nezmůžou se ani na slovo
To používám A většinou taky přidávám - "v klidu paní, on hovězí nežere, bývá mu potom špatně" . Nedávno jsem taky zaslechla :" Paní, držte si toho chlapa, já se ho bojím, chlapi znásilňujou ženský" . Chystám se, že to někdy použiju, ale tady v těch lesích nemám příležitost (

JO a ještě jedna skvělá zpráva. Zatímco jsme byli pryč tak nás navštívil velvyslanec místního mysliveckého sdružení. Doma byla pouze psí au-pair, takže u ní nechal vzkaz. Prý budou v sobotu pořádat nějakou chlastačku a srdečně nás zvou. I se psama. Byli by rádi, kdybychom jim předvedli "ty hry jak s těma psama ta paní dělá". Tož nevím, jestli fakt chtějí mermomocí vidět agility, nebo jestli jim chybí maso do guláše

jablunka
Co máš za přírustek?

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:45
- Nahlásit

Biluška
ahoj,okamžitě mi napiš kde je a já hned judůůůůůů

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:49
- Nahlásit

želva
Kdo? Ten puntíkatej vlčák? V Andělské Hoře (okr. Bruntál)

Fšem
Jsem se zapoměla pochlubit. Kvůli Brajence u nás zastavil vlak. Očekávám fakturu od ČD. Je to na dlouhé vyprávění a musím jít pověsit první várku vypraného prádla. Písnu to později.
Jo a máme domluvený nový přírustek. Příští neděli si pro ni jedem. Je to šelťátko, trikolorní. Jmenuje se Dellissa z Dřevěné chaloupky, pracovní jméno Bonnie. Tatínek belgičan, maminka čechoangličanka. Doufám, že bude značným přínosem do línijí, bo je nekřesťansky drahá.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:54
- Nahlásit

Biluška
a nejedeš tam náhodou zas ,že bys mě ho přivezla

Pentas
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:57
- Nahlásit

Biluška
no těch štěňat tam je nějak málo.Má jen bratříčka.Nebude to potom ňák málo ourodný?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:00
- Nahlásit

Biluška
jablunka
Co máš za přírustek?

http://jablunka.rajce.idnes.cz/bafani/
Má mimi co se někomu nehodilo do lííínijí..amatéři!Je to ten bílej boxík
Paní, tahle vesnice je 8 km od Pradědu. Tam se obilí nepěstuje. Jednak je tam zima
Hm..tak bude muset počkat do zimy,to by ho moh nějak šikovně srazit nějakej ambiciozní lyžař na snoubórdu
Paní, držte si toho chlapa, já se ho bojím, chlapi znásilňujou ženský" . Chystám se, že to někdy použiju, ale tady v těch lesích nemám příležitost (

Tak to já sem na tom líp,můžu to použít hned ráno.Jen musim počkat na nějakou bábu,kerý se povedlo vytáhnout toho svýho Fandu s sebou
"ty hry jak s těma psama ta paní dělá"

Móóc pěknej popis vaší činnosti,by mě zajímalo jak by popsal třá naše vobrany ,bo Nyný vypadá jak ve druhým stadiu fstekliny a to pokaždý
Doufám, že bude značným přínosem do línijí, bo je nekřesťansky drahá.
Tak se modleme,aby měla aspon DKK a DLK...jinak sou to vyhozený prachy.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:10
- Nahlásit

davidkova renata
dnes dávaj film - lovec krokodýlů ,tak se dívej,jsou tam nádherní tarantule - pavoučci
a pak Trosečníka

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání