Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:43
- Nahlásit

Joker
čauky,musím vás pochválit
tak to je dobrý,ty máš modrý zápěstí,mě sleze nehet a davídková má nervy v kýblu kj vuli nynný,škoda,příště vezmu mikrofon a nahraju tu její vyslovnost

benda2
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:46
- Nahlásit

Biluška
čau, ta koukám že jsi přežila toje fajn
Hele k tomu úchylovi co ti koukal na zadek. Se ho musím zastat. Nedávno jsem seděl v hospodě u stolu a strááášně jsem premejšlel a přitom jsem koukal do blba, když jsem domyslel a zaostřil tak jsem zjistil že nekoukám ani do ani na blba ale jedné dáme přímo do výstřihu a když jsem vyjel očima nahoru tak jsem zjistil že mě při té činnosti pozoruje. naštěstí to byla dáma.

davidkova renata
ale houby budu předem mlátit Bendu traverzou aby se lekli.

želva
,ale neboj ty jsi pozvanej
no to je jasný ale nevím komu budu muset gondol........ teda gratulovat. Koho si bereš??

želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:48
- Nahlásit

benda2
no puvodně to měl bejt Jirkasi,pak Paroubek a pak Šoudek no a vybrala jsem si nakonec Jeníka toho svého co jsme spolu 11 let

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:52
- Nahlásit

Joker
Svině svinutá to je

hele, žes tam nedala ty fotky, jak Nyný škrtíš a tak
Jéééžišmarjá bud zticha!!!!Je tam jedna nebo dvě ,který by mohly naplnovat skutkovou podstatu trestnýho činu týrání zvířat,ale tady aby se čék bál..eště by se moh přigestit nějakej radil a vykládat vo vztahu nebo jak má vypadat služební pes
A ty detaily řvavý hlavy vyšly?
No nedávala jsem je sem,páč sou rozmázlý,škoda,docela by to šlo..
benda2
a strááášně jsem premejšlel
No tomu ale sám nevěříš!

želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:58
- Nahlásit

davidkova renata
jsem si vzpoměla,jestli vyjde to čundrování,tak zapijem můj svátek,páč to bychom tam byli

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 21:59
- Nahlásit

nazdárek fšichni
davidkova renata
hele ségra, jak ses to naučila s těma fotkama, to mi budeš muset někdy vysvětlit, no si dobrá.

benda2
Člen
- Nahlásit

želva
Jeníka toho svého co jsme spolu 11 let
hele že von dostal tu hypotéku a svatbu vám nafotí šaudek ? nebo se urazil že mu dáváš košem

davidkova renata
No tomu ale sám nevěříš!
na otázky ohledně mého myšlení je e-mail nebo SZ případně i fax.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Joker
A ty detaily řvavý hlavy vyšly?
tahle jediná jakž takž jde..
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=90419&browse_page=2#img

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:02
- Nahlásit

Lola1
hele ségra, jak ses to naučila s těma fotkama, to mi budeš muset někdy vysvětlit, no si dobrá.
No to se mi snažil vysvětlit isdpch,vod tý doby má neschopenku
benda2
svatbu vám nafotí šaudek
Hele,já vim vo lepčim,nic tě nenapadá??? Taky dost fotí,jen není tak slavnej
na otázky ohledně mého myšlení je e-mail nebo SZ případně i fax.
Jaký otázky proboha???Na co se by se jako kdo ptal??

želva
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:04
- Nahlásit

davidkova renata
koho myslíš že by ná fotil svatbu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Zase spátky,hip,hip,hurá!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:28
- Nahlásit

želva
Tož už to zase fachčí,du spát bo sem vyčerpaná,dobrou fšicííí

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:30
- Nahlásit

davidkova renata
Dobrou,já jdu taky,ten kretén soused mě taky stál spoustu sil.

Brou noč fšem......

benda2
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:33
- Nahlásit

dobrou ne všem ale těm co jdou spát

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:45
- Nahlásit

ale neboj ty jsi pozvanej

No počkééééééj........... To jsou pozvaní jen nějací určití VIP jo? Sem jako myslela že jsme automaticky pozvaní fšici Kůníci. Bys měla víc hostů jak lejdy Di.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:38
- Nahlásit

Dzedzy
dzedzy neboj,jestli budeš chtít tak přijed taky
jinak ahoj všem

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:14
- Nahlásit

Dobré ráno mládeži, mám nové zranění, pokousal mě omylem ovčák, protože jsem na něj stejným omylem ve tmě na louce šlápla. Úplně jsem cítila, jak se mi noha boří do něčeho měkkého, ona se chudák tak lekla a já taky, že vylítla, zařvala, chytila mě za nohu a chvíli držela. Opravdu kousnout nechtěla. Jen mám teď dost výživný jelito na lýtku. Zvažuju, jestli mám jít na tetanofku...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:17
- Nahlásit

Gerda
Jestli tam půjdeš tak hlavně neříkej, že tě pokousal pes. Jinak tě čeká pěkná byrokracie. Mám s tím bohaté zkušenosti

želva
Než si ho vezmeš tak si uvědom kolik dneska stojí rozvod.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:28
- Nahlásit

Biluška
Jestli tam půjdeš tak hlavně neříkej, že tě pokousal pes. Jinak tě čeká pěkná byrokracie. Mám s tím bohaté zkušenosti
No a co mám teda říct, když se chci jen zeptat, jestli si mám nechat píchnout tetanofku? Já přece nechci vůbec toho psa bonzovat, když za to nemůže, když to byla moje chyba, že jsem jí neviděla...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:33
- Nahlásit

Gerda
To nevím. Jestli jsou tam vidět zuby tak bych snad radši vůbec nešla. Jestli je to jenom modřina tak jim řekni, že ses třeba škrábla o větev v lese. Se psem je to šíleně komplikovaný. Musíš prokázat, že je očkovaný proti vzteklině, pak s ním jít na vet. jestli nevykazuje příznaky vztekliny, za dva týdny znova.... všechny ty papíry tahat k doktorovi.....no byrokracie jak prase. Puma mě kousala celkem pravidelně, skoro vždycky to bylo na šití takže tenhle kolotoč znám jak svý boty.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:43
- Nahlásit

Biluška
Ale já toho psa neznám, bydlí někde mimo Prahu, prostě sme se jen setkali, já na něj šlápla, on mě kousnul, tekla mi trochu krev, nohu mám oteklou, modřinu jak prase, sama bych k doktoru nešla, holky mě ale naočkovaly, že bych se na to měla jít aspoň zeptat. Předpokládám, že pokud je to pes, co jezdí mezi lidi a je s nimi pravidelně ve styku, očkovanej bude.

argosek
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:50
- Nahlásit

Gerda

Ale já toho psa neznám, bydlí někde mimo Prahu, prostě sme se jen setkali, já na něj šlápla, on mě kousnul, tekla mi trochu krev, nohu mám oteklou, modřinu jak prase, sama bych k doktoru nešla, holky mě ale naočkovaly, že bych se na to měla jít aspoň zeptat. Předpokládám, že pokud je to pes, co jezdí mezi lidi a je s nimi pravidelně ve styku, očkovanej bude.

neboj prosimte. bud rada, zes neslapla na zmiji.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:19
- Nahlásit

argosek
Jo, nebudu z toho dělat žádnej masakr, jen jsem chtěla orientačně vědět, jestli je nutné běžet s každym kousem na tetanofku, bo se mi to eště nikdy předtím nestalo, aby kous pes, až teprve nedávno, když se rvala Máňa a já mezi ty psy strčila ruce, abych si jí vytáhla, tak to sem chytla jednu do ruky, ale tam je to v poho, oba psy znám a očkovaný jsou snad na vše

Tinta76
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:27
- Nahlásit

Gerda

počkej, ty jako nejseš vočkovaná?

argosek
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:28
- Nahlásit

Gerda

ja myslim, ze neni duvod k panice. aspon jednou budes mit co vypravet vnoucatum .

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:29
- Nahlásit

Tinta76
nevim...

Tinta76
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:41
- Nahlásit

Gerda
no vzledem k tomu, že se vočkuje jednou za deset let, tak si to čék nepamatuje, no vlastně si ani zas tak dobře nepamatuju, jak to s tim vočkovánim úplně přesně je ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:44
- Nahlásit

Tetanus se u nás moc nevyskytuje. Bakterie přežívá hlavně v koňském hnoji, pes s ní moc do kontaktu nepřijde. Víc bych to řešila kdybys např. šlápla ve stáji na vidle. Spíš než tetanus v té ráně budou humus bakterie ze psích slin. Obecně se kousance od psů hojí strašně špatně a většinou hnisají. Záleží na tobě jestli to riskneš,nebo jestli půjdeš k doktorovi. Napřed si zjisti jestli je ten pes očkovaný a pokud má náhodou prošlé datum (to se stává docela často) tak raději řekni, že to byl tvůj pes jinak se z té byrokracie nevykroutíš.

rosnička
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:20
- Nahlásit

To vižejó, Gerda, si to nesmí čék tak brát, kousnutí sem, kousnutí tam! Mje hryzla vlastní čubís, (už je, chudák na pravdě boží ) a nic moc jsem i z toho nedělala. Nicméně si tu příhodu hejčkám, bo gdykolif v budoucnu se dá šikovně použít, třá až si pořídim pořádnou psofóbiji, mužu dycky tvrdit, že to mám vot toho pokousání!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:40
- Nahlásit

rosnička
Ne, fakt jako nechci dělat haló, jen sem nevěděla, jak je to s očkováním lidí na tetanus
díky všem, mládeži

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání