| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:17
- Nahlásit
fatdog
bude o sobě tvrdit, jak je slušnej až do smrti
No nevim,já si to o sobě fakt nemyslim,věřit mi nemusíte..
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:18
- Nahlásit
benda2
Ja nikoho nenutim pomahat, jen prosim kdyz uz nepomuzete snazte se neskodit, a bohuzel neskodit se vam moc nedari. mam to od nekolika lidi co jsem na forum poslal mam zpetne od nekolika vycvikaru informace ktery si odvodili z toho co se na foru keca a nejsou to zrovna lichotive zvesti. tyhle zkusenosti nemam jenom ja , ale nekolik dalsich lidi okolo. Pomerne dlouho jsme se to snazili jen naznacovat bohuzel bez odezvy tak jsme to napsaly primo.
O tom ze moderator budu ja se mluvi uz vic jak dva mesice, je to sice castecne kuli tomuhle problemu, ale mnohem vic kuli tomu ze to Ruda uz sam nestiha a potrebuje tam nekoho kdo problematice trochu rozumi protoze je mimo jine potreba mazat nebezpecne rady a nebo je privadet na pravou miru.
Se vsema lidma co tam proti vam vystoupily se znam uz hodne dlouho na to abyc si o nich udelal obrazek.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:19
- Nahlásit
davidkova renata
Nepoužívala bych je,kdybych si to myslela.Ale je to přece normální člověk,tak co tak strašného jsme říkali::::
ale běžte a co tak strašného jsem říkal já, že mě vyhodili? a vy jste s tím krásně souhlasili...byvili jsme se tam se Sali a jeste par dalsima o game....do toho mi zacli chodit vulgarni a prudicske SZ, bylo smazano mnohostrankove forum, kde jsem nemel zadny zavadny prispevek...a bylo to dle vas OK...a nyni neni??? not o je zajimave...fakt ze jo....
jo a Tchori, promin, ale tohle:
ale svoboda jednoho konci tam kde zacina svoboda druheho
je vazne silne zneuzitelna teze...jde totiz aplikovat na obe strany a predpoklada, ze je aplikovana na tu stranu spravnou...jinak bys totiz nemohl potrestat dle teto teze ani vraha nebot mu taky omezis svobodu...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:21
- Nahlásit
fatdog
mohu se zeptat,ty máš nějakého hafana?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:22
- Nahlásit
fatdog
do toho mi zacli chodit vulgarni a prudicske SZ
Ode mě????
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:23
- Nahlásit
Tchor
potreba mazat nebezpecne rady a
jj a Tchori, diskuze o game byla taky nebezpečná?
hele a co způsob, kterým jsou metody RD prezentované v médiích, ten není nebezpečný?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:28
- Nahlásit
fatdog
hele a co způsob, kterým jsou metody RD prezentované v médiích, ten není nebezpečný?
Ten zpusob se za ty leta hodne zmenil mimochodem tenkat tu reportaz nemohl ovlivnit a tim ze toho psa sejmul zachranil kameramana pred pokousanim, ale to tam bohuzel nebylo a ten zakrok se Nove hodil do kramu byl spravne "akcni". Tahle reportaz Rudovi hodne vadi ze stejneho duvodu jako tobe, ale uz je to fakt par let zpet a co sleduju jeho vystupovani v posledni dobe tak tam podobne problemy nevidim.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
nikoliv Vy alibistko ) od Vás fakt neee
želva
mohu se zeptat,ty máš nějakého hafana?
můžeš.....odkážu Tě zde:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4937_0.html#14
Mohu vědět, k čemu je tato otázka v tomto tématu dobrá?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:31
- Nahlásit
Jinak tady koncim na tomhle foru nema cenu neco vysvetlovat kdo chce pochopit druheho tak treba pochopi co jsem psal kdo ne...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:32
- Nahlásit
Nick Neessi jsem tipovala ně nějakého nižšího živočicha,že je to "vaše" mudr. mě fakt nenapadlo
Pokud bych nečetla černé na bílem - něvěřila bych.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:33
- Nahlásit
fatdog
no protože mě to zajímá
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:34
- Nahlásit
Tchor
mam to od nekolika lidi co jsem na forum poslal mam zpetne od nekolika vycvikaru
věř tomu že nejste jediní kdo odkazují lidi na Rudu a forum a věř tomu že i já jsem dostal odezvu s podivením kdo to tam radí a jestli to mají brát vážně když současně píše že je začátečník a další. Jenže jsem to prostě tě lidem vysvětlil včetně gramatického projevu některých a neměl potřebu z toho dělat vědu.
Já tomu i věřím tomu co píšeš ale opravdu se to dalo vyřešit soukromě s Rudou jak Vy tak někteří z nás na Ovčárech občas jsou a všichni které znám nemají problém se otevřeně s Rudou bavit a on s náma.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:34
- Nahlásit
Tchor
Ten zpusob se za ty leta hodne zmenil mimochodem tenkat tu reportaz nemohl ovlivnit a tim ze toho psa sejmul zachranil kameramana pred pokousanim, ale to tam bohuzel nebylo a ten zakrok se Nove hodil do kramu byl spravne "akcni". Tahle reportaz Rudovi hodne vadi ze stejneho duvodu jako tobe, ale uz je to fakt par let zpet a co sleduju jeho vystupovani v posledni dobe tak tam podobne problemy nevidim.
Hele ,ja zde nechci zase linkovat svuj web, prijde mi to nefer vuci Vitovi nebo spis proste to chci delat co nejmin.....ale tady nejde o jednu reportaz...je to v mnoha reportazich ve stylu
"kouse psy do cumaku"
"prevali psa na zada"
a zminky o tom, ze to neni vhodne reseni pro amatery nikde...dyt je to furt dokola...nejde o zpusob prezentace v nejake jedne reportazi....to bych samozrejme i ja pochopil, ze to nejde ovlivnit...nicmene a taky jsem to uz psal, jednou jsem poskytl mini rozhovor pro CT1, bylo to v hlavnich zpravach a od te doby bych pro TV nerekl ani BŽ a to byla veřejně právní televize.....takže člověk se normálně poučí a nedělá tu chybu stále dokola toť můj pohled...
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:38
- Nahlásit
želva
no protože mě to zajímá
to je teda divný, že zrovna teď a že Ti to na Ovčárech neřekli, když to tam přecinky vědí ) no ale odpověď máš, tak to je hlavní ne?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:39
- Nahlásit
Tchor
asi jsi prehledl mou dulezitou otazku:
jj a Tchori, diskuze o game byla taky nebezpečná?
pokud ano, prosím čím?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:42
- Nahlásit
Tchor
Jinak tady koncim na tomhle foru nema cenu neco vysvetlovat kdo chce pochopit druheho tak treba pochopi co jsem psal kdo ne...
S tím souhlasím.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
S tím souhlasím.
ano, je třeba se znova semknout a tak zabránit úniku tajných informací vně společenství...nicht wahr?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
dobrý den paní davídková,
dnes jsem Vás ani nepozdravil
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:48 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
a hlavně je to třeba nyní pěkně v tichosti nenapádně ututlat, aby bylo jasný, že ne podvodník, ale bohulibý činovník......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:52
- Nahlásit
fatdog
ano, je třeba se znova semknout
Máte blbej odhad,jen mě to už neba,bo sem řekla co jsem chtěla a komu chtěla
benda2
dnes jsem Vás ani nepozdravil
Dobrý den pane Benda,co pejsek,už vám zas utek za hárafkou??
Vedle je nějaké téma o hárafkách,co kdyby ste tam zavítal?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
Dobrý den pane Benda
víte paní Davídková neutekl, sám se tomu divím ale neutekl asi nejsou zrovna háravky nebo nevím a co Vy paní stále Vám vaše NYNY odchází od normy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:58 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Ježíšku panáčku,co to tu teď proběhlo???Já z toho pochopila,že všichni jsme si rovni,ale někteří ještě rovnější.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:00
- Nahlásit
jablunka
dobrej paní už ležíte v potůčku ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:00
- Nahlásit
benda2
Vy paní stále Vám vaše NYNY odchází od normy
Už ne,pochopila to pomocí traverzy
jablunka
Ježíšku panáčku
ty voe,to už sou zas vánoce???? Dyk já nemám žádný dárky nakoupený...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:03
- Nahlásit
benda2dobrej paní už ležíte v potůčku ?
Dobrej pane,f potůčku ne,páč to zabraly ty moje obludy,ale bazén už proběhl.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
Dyk já nemám žádný dárky nakoupený
ale děteě paní Davídková, dárky nosí ježíšek.
Už ne,pochopila to pomocí traverzy
teda vy jste ale šikovná a jak byl veden úder ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,to už sou zas vánoce????
Paní,ty už jste prošvihla o 14 dní,u mě jde o dozvuky!!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:05
- Nahlásit
jablunka
,ale bazén už proběhl
úplně to vidím jako ta Suelin (nebo jak se píše) z Dallasu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:05
- Nahlásit
benda2
a jak byl veden úder ?
Na komoru
dárky nosí ježíšek.
Díky bohu za ty fora,já blbka bych něco kupovala za svý!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:06
- Nahlásit
jablunka
mě jde o dozvuky!!!
U mě jde vo prachy!
|