| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
jasně že chci,pošlu to babám čaů chtivých
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:59
- Nahlásit
Erin
jasně že chci,
http://www.psiadusa.sk/hla025.htm
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:00
- Nahlásit
Mucholabka
No ty kousance nad očkem asi nebudou vod tý myšky,pokud jo,tak je mi od dnešního dne tohle plemeno k smíchu.Promiň,ale můj čau čau zabil kočku i ježka bez stráty chloupku,kromě mých nadávek,že )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:05
- Nahlásit
Erin
To nad okem má už rok.
Pravda, Ferdík mi taky nosil ježka po zahradě, i Diana, a nějak moc jim taky nevadily jejich šimravé chloupky, naštěstí to oba přežili.
Jinak ti mí psi jsou fakt schopní si ublížit sami, kdo neviděl a nezná, nepochopí, a ani o to nestojím.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:06
- Nahlásit
Mucholabka
Taky to vidět nemusím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:09
- Nahlásit
Erin
Nemyslela jsem tím navzájem, i když to taky-při kterékoli činnosti. Když je potkan pod dřevěnou podlahou, prostě ji buď vytrhá, nebo se krz ni protlačí i za cenu nějakého trhance. Mi se to líbí, aspoň to nejsou chcípáčci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:42
- Nahlásit
Benda
omyl o tom nic nevím, ona je vlk samotář takže budete mít chybu
tak já nevim, že byste byl v tom mjůzeju za Karkulku a vona za vlka??? ale ne, Gerda mi to potvrdí, že jste ten Rasputin a mamkou Leninou děláte pípšou ve Voskovaným mjůzeju - Gerdoo, že jooo!
sarax
čudinka malá!! Ty seš teda ale taky pochopitelně čudinka, páč to musí rvát srdce
Biluška
Hele zítra zkusím sehnat Báru, ale - dyš záchovný dáfky- to mi zní jako, že málo co si pod tím představuješ?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:49
- Nahlásit
PetraK
ste ten Rasputin a mamkou Leninou
nedávno sem byl pluščenko ale to neznáš bo to je stará historie
bože my stárneme i virtuálně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:52
- Nahlásit
Benda
pluščenko
tohodle pána fakt neznám,ale zní to hrozně zploštile - tak abyste pak nevypadal jako plakát, dyš budete za pluščenka. To ten Rasputin mi přijde lepší, tam si aspoň užijete ve voskovaným mjůzeju.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:59
- Nahlásit
caute decka,pred chvilkou jsem prijela na cvicaku a bylo super,tam si vzdycky clovek odpocine,az na ten hnusnej vitr bylo fajne,koukam,ze se tu vesele mysi u pani bilusky producirujou po stole,to mas ochocit a jezdit s cirkusem,naucit je prekazky a to by jsi mela videt,jaky by jsi slavila uspech.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:08
- Nahlásit
nemethova5
naucit je prekazky a to by jsi mela videt,jaky by jsi slavila uspech.
to je fakt, ondynoj tady byl odkaz na igeliťáckou myš, která běžela docela hustou trasu a suprově
Co dělá žloutenka - už si chystáte pas do Číny???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:34
- Nahlásit
PetraKpani,zadny pas vyrizovat nebudu,zadna zloutenka se nekona,akorat jsem dnes mluvila s vrchni sestrou z ARO,ona dela predsedkyni na cvicaku,mela tu zloutenku,pry ji nic nebylo,akorat ze byla hrozne unavena,mam strach to je fakt,jeste ze mi ten hajan dela samou radost,az na tu pater,ale lepsi to nebude,ma uz geriatricke zmeny na pateri
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:49
- Nahlásit
nemethova5
tak vy nebudete Číňanka??? To je škoda, mohli jsme mít mezi s sebou zahraniční kynoložku
čudinka Hajánek - nedá se to nějak ošéfovat?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 22:17
- Nahlásit
PetraKja ti dam zahranicni kynolozka a fuj,jak jsem psala jsem xenofob a zlutaky nemusim,hajanek neni čudinka,dneska mi prokousl dva prsty,bo jsem nechtela,at dela vypady do rukavu,kdyz mu reknu pust,no nervy mu jen hraji,tak jsem dala ruku na rukav a rekla ne,klid a ta svina me chnapl,decka to jste nevideli jeste tanec svateho vita!!!to jako kdybych strcila prsty do elektriky,ja myslela,ze mi ty prsty upadnou,ja mela takovou krec,ze jsem si i cvrnkla a to me nijak nechytil,no nedovedu si dost dobre predstavit,jak chnapne zlodeje a drti mu kosti,no to musi asi hodne bolet,au,au
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 00:00
- Nahlásit
zas nespím,ach jo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:06
- Nahlásit
dobré ráno všem
spát jsem šla asi okolo 2 ráno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:13
- Nahlásit
Přeju všem krásné ráno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:17
- Nahlásit
Brý krásný den..............
Dneska konečně dorazí revizák na plyn a od zítřka snad topííííííííííme.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:27
- Nahlásit
jablunka
no hurááááááááááááááááááááááá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:36
- Nahlásit
isdpch
to si děláš srandu ?
Nedělám a to sme ještě fčera sehnali úplně jinýho,páč ten stávající by moch aš příští tejden(estli by vůbec přijel ).
sem ti moh poslat toho svýho a byl by tam dřív i kdyby šel pěšky
Jo a stopro by měl krokoměr a nechal se zaplatit vod ušlejch krokůch.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:37
- Nahlásit
Dobrý ráno
zaplatit vod ušlejch krokůch.
když má někdo razítko tak je hold velkej pán
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:39
- Nahlásit
Benda
když má někdo razítko tak je hold velkej pán
Jj,pravdu díš.......dneska sehnat někoho ochotnýho a né moc drahýho,to je kumšt.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
isdpch
No nic, až se ti zas něco vysetre tak cinkni, budeš to mít za ty samý prachy a rychlejc
Moc se nenabízej,tady se vyserere "něco" každou chvilku.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:52 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
isdpch
nemluv mi tu o notebooku, sice maj dneska 2G operační paměti ale kvalita je čím dál horší, první služební notebook co sem měl byl černobílej 100Mhz 8Mb paměti ale věřím že by fungoval dodnes.
Jako kluk jsem chodil za tátou do práce a tam měli počítač ve dvou klimatizovaných místnostech nahrávali na pásky velikosti kola od trabanta
jablunka
dneska sehnat někoho ochotnýho a né moc drahýho,to je kumšt.
ani na vesnici už pomalu neseženeš někoho na melouch
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:04
- Nahlásit
Benda
ani na vesnici už pomalu neseženeš někoho na melouch
To mi povídej,vždyť sem z vesnice. Naštěstí je jeden z nejlepších kamarádů elektrikář a druhej instalatér,takže aspoň tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem co už sou zaplynovanýý a zatopený, těm co uměl udělat řemeslníka, co sou z vesnice, co nemůžou spát, co sou žlutý zahraniční kynolózi a taky těm co je snad opouští rýmička
asi budu brzo vdova
nemethova5
dobrý den paní zahr.kynolóžko, proč strkáte Hájánkovi do práce nos - tedy prsty? Máte ho nechat pracovat, umí to stejně líp jak my lidi.
brezen2008
zkusila jsem na to nespaní tu meduňku a - FUNGUJE TO! Nekecám. Hrníček meduňky a bylo vymalováno.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:11
- Nahlásit
jablunka
my nejsme schopný sehnat zedníka na omítku, namícháme, přineseme na rukouch ho budem nosit jen potřebujeme někoho kdo to natáhne. A nejsou, makaj i o víkendech na zakázkách po celé republice a čas maj až v zimě.
Stejně tak sehnat vůl na vypráznění septiku, dneska už je v okolí jen jeden soukromník, tátův kamarád a ten to vysaje jen do 2/3 bo má starej stroj.
Ti řeknu kam ta vesnička naše středisková de
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:16
- Nahlásit
PetraK
asi budu brzo vdova
Copák Brtník vyvedl???
zkusila jsem na to nespaní tu meduňku a - FUNGUJE TO!
Já sem velkej nespavec,ale chemii sem do sebe cpát nechtěla a meduňka nezabírala.tak sem zkusila homeopatika,SEDATIF PC od fy BOIRON a pomohlo to moc,tak nějak sem se celkově hodila o klídku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:16
- Nahlásit
janika
Je tu někdo s praxí v tlačení???
tak možná majitelka fóry - několikrát tu zmiňovala že de na WC,tak esi vona?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:18
- Nahlásit
dnes je zajímavej den,jenda se dověděl o petrovi,tak to tu řeším a koukám že to vypadá dobře ))
ale kupodivu se nehádáme,to by moh zkusit už kvuli psům
|