Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:41
- Nahlásit

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:43
- Nahlásit

janika
No ty voe!!! Bylas u doktora? Nějaký prášky? ATB? Klid doma??

vrací se mi to jen formou rozkošného kašílku, při kterým praskaj okenní tabulky a pak mám ještě hodinu hlas jak Godzzila, takže stříkám Tantum Verde a sypu do sebe Paralen. Do práce jsem musela, máme od zítřka školení s nádherným školitelem, rozumíš...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:47
- Nahlásit

jbat
vrací se mi to jen formou rozkošného kašílku, při kterým praskaj okenní tabulky
Teta říkala něco podobnýho a je od soboty v nemocnici s plicní embolií

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:50
- Nahlásit

jbat

Ne Sob Rudolf nejsem, sem Vochomůrka (my sme si i dost podobný )

janika
Nejni to Fanda Vopršálek z Růžku??

Nepřemlouvejte mě, na Vochomůrkovi si trvám!
isdpch

ať nemusíš hledat, já mám rýmičku po Mášenkovi, Biluška má krysu huso, teda husu kryso, Jébat přišla vo plíce, páč se jí zapálily a shořely. Alexa má křipku po mě, Benda má z křipky rovnou žinfárkt, Janika přišla vo poslední žub, takže už je nemá žahnutý naholu. Ešče někdo něco? Jo Gerda -ale ta už vypadla z kola, páč jí křipka přestala po čtyrech hodinách bavit, nic nevydrží taky.

Takže suma - sumárum slušnej lazaret. Co si z toho vyberete vy pane Moderátore?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:52
- Nahlásit

jbat

hele dneska je mi jasný, že to nedáš, páč kvůlivá tomu školiteli, ale v pátek si nakrájej cibuli a polej to medem, nebo posyp cukrem. Pustí to nechutnej sirup, dyš ho sníš, máš pocit že budeš blejt do konce života jak je to chnustný, ale zabírá to festovně, budeš krásně odkašlávat a nebude ti to tak rvát plíce. Teď si dojdi do lékárny pro Jitrocelovej sirup, ten tak nesmrdí a taky slušně fachčí. A je moc dobrej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:53
- Nahlásit

A MIMOCHODEM BILUŠE JE PRYČ!!! TAKŽE PODLE VČERA UZAVŘENÉ DOHODY, ŽE SE POMLOUVÁ ZÁSADNĚ TEN CO TADY NENI - MÁME DOSTATEK PROSTORU JÍ PROPRAT PRÁDLO!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

janika

Dobře oprava - Janice vypadaly fšechny žuby, krom jednoho vpravo nahoře a druhýho vlevo dole. Jen nechápu, jak s tím chceš cumlat tu Orbitku???

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:56
- Nahlásit

davidkova renata
Vona je papírová dokonce?
Jestli je to ona, souhlasí všechny informace, které z útulku vymámila + amputovaná noha je ta nejnemocnější. Nejdřív bych ráda, aby si Simona byla opravdu jistá. A jestli to ona je a podaří se pro ní vymyslet ubytování do května, tak snad pro ní všechno špatný skončilo.
PetraK
Co si z toho vyberete vy pane Moderátore
Esli je to lakomej moderátot, bere všechno, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:02
- Nahlásit

davidkova renata
jo,už jsem byla na vet a koukal jí do huby a fakt mi řekl že je tam nemá,jako se i zděsil
ale podle veta,musela mít i někdy štěnata,bo cecíky má vytahaný a takové divné,takže Bůh ví kdo kdo jí měl a co jí kdo dělal
no neboj,tady je v bezpečí

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:03
- Nahlásit

Psíček

hele a fakt tu nejni jo? bo abych neprisel k urazu nakonec

Se divím,že nejsi umlácen traverzou

All

Nemám rýmečku ani skřipku,jen děsný fofry,tak du pryč ,můžete proprat teda i mě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Jako já nikomu neperu,pomlouvat ..to jó,ale makat teda ne!
kachna_
hm..zkusim se poptat,ale fšicííí maj psů jak biluše,chjo..a co chovatel?
aha,tak oprava,o chovateli sem už četla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:06
- Nahlásit

brezen2008
no neboj,tady je v bezpečí
no tak to se nebojim ani trochu
Erin
tak du pryč

s tebou ale taky nic neni,koukej se dogestit,furt něgde lítáš a nemůžem ani f soukromí pokecat
Psíček
chceš chytit plíseň na ruce
tak esi je to nějakej novej druch co isdpch eště nemá,vidim to slibně

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:06
- Nahlásit

janika
ne nerozumím. Krásný chlapy neznám, leda hezouny a ty mne principielně odpuzujou. Znám jen muže charismatické a pak chlapce o ničem

já nemyslela nagelíčkovanýho debílka, to nene, to je fuuuj, to souhlasim. von má ale strašlivě hnědý krásná voči a je strašně chytrej. a vysokej a údělanej. no a nikomu se nelíbí, jen mně.

Petra K
to znám, ale já právě vykašlávám úplně v pohodě ( a úplně všechno, asi už i plicní sklípky bych si tak tipla...). potřebuju to spíš zastavit. a jitrocelovej sirup nemůžu páč ho jsem schopná vypít najednou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:07
- Nahlásit

kachna_
Esli je to lakomej moderátot, bere všechno, ne

no hlavně esi je to pořádnej hypošóndr, tak po tom skočí. A tím pádem - to mi došlo až teď! převratná myšlenka!!- dyš si vezme naše choropy, my se jich zbavíme a budeme zdravííííí !!

Psíček
hele a fakt tu nejni jo? bo abych neprisel k urazu nakonec

no psala to fčera večer, že jede do Hradce se vožrat, takže určo už vyrazila, aby to stihla, takže bych se toho nebála. Jedině že by lakovala a skovávala by se tady někde za lajntuchem??????

brezen2008
Lidi sou ku*evský hovada chudák Elíš.

janika
Musí bejt naležato

já ti nevim - dyš zbyla šestka vpravo nahoře a šestka vlevo dole- jak se s tim chudinky žuby popasujou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:08
- Nahlásit

jbat
a nikomu se nelíbí, jen mně.
pani to vypadá slibně,moch by vám teda zvostat Já teda krásný chlapy znám,třá Bret Pit nebo Ričrd Gýr,i jiný mě napadaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:08
- Nahlásit

jbat
to je nebezpečí jitroceláku, že ho člověk dovnitř pošle celou lahev najednou. Ale šla bych do toho i stím rizikem. Však ho můžeš dát někomu do opatery a bude ti ho vydávat postupně

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:12
- Nahlásit

Erin

Erinmůžete proprat teda i mě.

ááá další pán na holení

Psíček
Na to jsooo jiný experti

Kdo ?? To musim vědět!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:13
- Nahlásit

janika
Čím je starší, tím je přitažlivější
to jo,akorát mám vobavy aby nám ze samýho charizmatu neuhynul vjekem,než ho s jébat dostanem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:13
- Nahlásit

PetraK
to je slabé slovo......
ale jak jsem psala,tady má všechno co snad neměla,postel,pelíšek,psíky,jídlo, vycházky dlouhé i krátké,už bude obleček mít i odemně,dostali jsme penosnou tašku na převážení v MHD,ale zatím jí tahám v MHD v ruce a sindy nebo dasty jsou v druhé ruce a naprosto v pohodě,časem bych a by chodila posvejch vedle sindy a dastyho
no a možná začne i agilit,bo za masem behá a skáče s radostí,nebo jen tak budem blbnout spolu a budu jí brát na vejlety ,jao dasty ho i sindy
ale je to komické,jak první jde Dasty,pak Sindy a za nimi někdy vlaje Eliška

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:19
- Nahlásit

PetraK
do opatery a bude ti ho vydávat postupně

by mi ho někdo lokl... to znám...
a třá brad pitt takovej šlágr nejni, já miluju vala killmera. v salton sea je úžasnej...
janika
a údělanej
aha...no ale to s nim už nic nebude, esli mi jako rozumíš.

ale jo, nebuj...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:20
- Nahlásit

janika
Tak to budu mít aspoň jako zarážky

ty se dělaj ale dřevjený! Máš teda dřevjený žuby?

jo a bacha - blbě se s timdle vybavenim prej chytaj čmeláci. Tvrdil Vilda šestnáctiletej bežžubej józéfpšik, kterej se mohl vždycky vzteky přeskočit, když už toho pučmelouna drapnul a von mu zasejc z tý kušny v pohodě vylezl, páč ho těma dvěma žubama nestačil povochlovat byly obavy, že ho z toho jednou vzteky klepne

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:21
- Nahlásit

brezen2008
no a možná začne i agilit,bo za masem behá a skáče s radostí

igelitová Elííííška!!! Víš jak jí musí bejt blaze, pupíkovi mrňatýmu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:29
- Nahlásit

janika
Těším se, až se na někoho usměju

bude celej radostnej!!!

Hele a ostatně - ešče to furt bolí, nebo už je klid?

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:31
- Nahlásit

slečně s nickem "jébat",
janika

...no jo no...

PetraK
ešče to furt bolí, nebo už je klid?

taky jsem se chtěla zeptat. ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:32
- Nahlásit

brezen2008
hele březne - máš radost viď?? Z Elišky myslím. Bez přehánění - závidím, páč máš být na co pyšná.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:52
- Nahlásit

caute decka!
co noveho?krom tech jobovek,co tu pisete?taky pridam trosku do mlyna,boli me desne zada a mam asi rymicku a kaslu,neni to predzvest zloutenky nahodou?uz cumim do zrcadla a kontroluju zlute pozadi v ocich a to nejsem zadny hypochondr,jinak gratuluju slecne brezen ke krasnymu hafanovy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:54
- Nahlásit

janika

takže to tak vyvádělo proto, že to bylo ucpaný brzo tou výplní asi žejo? Takhle to měl Brtník jednou taky a tak si ten zub odvrtal sám doma vrtáčkem do vrtačky je to magor. A pak přesně jako u tebe - přestalo to.

já mám buď rýmičku z vlastní blbosti, neb jsem minulej čtvrtek šla na cvičák v lehkejch botaskách a nedošlo mi že prší!! no asi jsem přemýšlela zadelí či co a nebo mám fakt křipku od synovce, kterej to dotáh domů a už tejden si myslí, že to přechodí, idiot, tak včera dostal čočku a mazal do peří, páč už mi ty jeho bacily lezou krkem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:55
- Nahlásit

jo a se přidám k jobovkám právě jsem se dozvěděla, že kamarádce umřel vofčáček Gaston byl z útulku, byl už to starej pán, tak se s tím sice počítalo, ale i tak. Je mi to líto.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:56
- Nahlásit

hele březne - máš radost viď?? Z Elišky myslím. Bez přehánění - závidím, páč máš být na co pyšná.
PetraK
mám a velkou,bo takle rychle jsem ani nečekala že se votrká,na vodítku bude stále,bo kdyby mohla,tak zdrhne .....
psala jsem šárce a napasal jsem jí dopis aby jí ho pak dala až tam někdy pojede aby paní věděla jak se jí daří a tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:56
- Nahlásit

nemethova5
čau nemethová - vy máte žlutý pozadí? Tak to ste asi teda Číňanka!

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání