Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:56
- Nahlásit

Gerda
Gerdo, dynamizace smlouvy znamená, že ti každý rok navýší pojistné. Ale ty s tím musíš souhlasit! Nestačí, žes to zaškrtla ve smlouvě. Musí ti každý rok poslat dopis, ve kterém tě upozorňují, že zvedají částku z xy na yz a dotázat se zda si to přeješ. Bohužel hodně pojišťoven považuje za souhlas fakt, že klient nereaguje (píšou to tak i do toho dopisu). Pokud jsi dopis třeba omylem vyhodila s letákama, nebo tak něco tak to mohli považovat za souhlas. Prosím tě, pošli mi naskenované ty smlouvy ať vidím jestli se s tím dá něco udělat. Nespoléhej na to, že ti v Alianz řekli, že se nic dělat nedá. To víš, že ti nenahlásí, že to můžeš klidně zrušit, nejsou blbí a rozhodně nehrajou fér.

davidkova renata
Pro KUťase to zase taková trága nebyla, ono ho to tak bolelo, že ani moc neprotestoval.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:00
- Nahlásit

tak curina je snat poresena krzeva ty slipentplejky, ne?
aneb: vyhradni pravo na pliny = nejvic curiny

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:03
- Nahlásit

isdpch
dle zvuku črrrr, nebo z lat. urina
dyk řikám, česká moč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:04
- Nahlásit

janika
tak mi to vysvětlete někdo trochu přesněji
no co chceš slyšet??Sem zas vobrátila jednu vovečku na víru...tu naší ale
StaHi
vyhradni pravo na pliny = nejvic curiny
angažujem vás jako výropce bilbórdů a plagátů

Du dřít,nepište

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:05
- Nahlásit

janika
no, to je fakt, nechtěj vědět, co si 3D fantazije pod pojmem čurina v mý palici představuje

CHCI TO VĚDĚT

isdpch
VELKÝ SLOVNÍK SPROSTÝCH SLOV

Tušila jsem , že Martina čerpala v nějakým podobným zdroji

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:07
- Nahlásit

Biluška
Biluš si moc hodná, ale v těch smlouvách mám bordel, vůbec nevim, kdy to dám dokupy. Moje finanční poradkyně těm smlouvám vůbec nerozuměla a to mě přinutilo, abych je postupně začala ukončovat. Na dopis jsem ještě nikdy neodpověděla, vždy to brali tak, že nechci dynamiku. U této smlouvy to bylo zaškrtnuto hned při založení, tzn ten nedoplatek je tam vlastněod jejího založení. Po 75 Kč to naskákalo až do 2550 Kč. Kdybych smlouvu neupravovala, nedoplatek by za dalších pár let naskočil asi o hodně víc. Hned, jak se dovolám pojistiteli, to s ním proberu a ukončím vše, co tam mám.

Děcka - jediné pozitivní - nestihla sem včera zaplatit parkoviště, dnes už sem měla dostat pokutu za zpoždění, ale dědeček z parkoviště mi ji odpustil a napsal mi fčerejší datum. Dala sem mu za to 30 korun.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:10
- Nahlásit

Gerda
ale dědeček z parkoviště mi ji odpustil a napsal mi fčerejší datum. Dala sem mu za to 30 korun.
nechci slevu zadarmo

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:11
- Nahlásit

isdpch
janika

Hele odborníci přes Rajče - já si ho zakládala na počítadle v práci a teď teda asi nemám šanci tam prorvat fotky z domova, že ne? Sem to včera zkoušela-abych hodila fotky z pochodování + JEDNU EXLUZIVNÍ Z OBRAN V OBÝVÁKU a nepodařilo se mi to

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:12
- Nahlásit

davidkova renata
nechci slevu zadarmo

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:15
- Nahlásit

PetraK
dostaneš je tam normálně,jen si to znova stáhneš a přihlásíš se pod ím samým mejlem a heslem jako f práci.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:16
- Nahlásit

janika
no cyvoe ponozky Blazej, Gustav a Jarmil

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:21
- Nahlásit

StaHi
ponozky Blazej, Gustav a Jarmil

než jsem se dokohátala k tomu, vo co gou, říkala jsem si, že si tady někdo šlehnul, ale ovšem Blažej nemá chybku

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:22
- Nahlásit

jablunka
dík tak já to pak zkusím, dneska asi ne, až dorazím dom, ta humřu na tu rýmičku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:24
- Nahlásit

je tu parádní hukot v práci, jako každý rok, chystá se výlet na reklamní festival do Portorože, do slovinska. Většinou chce jet hodně lidí, teď se dohadujem, kdo pojede. Já nejedu, mě se tam nelíbilo, přes den se chrápe, večer se chlastá, až do rána a pak se zase spí. A každej má pocit, že dělá velký umění, fšichni sou důležitý jak štyry důležitý. A hlavně - dělaj se tam ty byznys známosti, mluví se o velkym reklamnim svjětě...no, já se vykoupala v hotelovym bazenu, vynutila sem si výlet do chorvatska na hrat, nudila sem se na dvou večírcích a dělala navigátora řidičce Takže tu bud příští týden klííííííít

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:24
- Nahlásit

janika

chci taky něco, mám rýmičkovou krizi a do psotele se dostanu nejdřív tak ve vosum.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:25
- Nahlásit

PetraK
ponozky Blazej, Gustav a Jarmil

než jsem se dokohátala k tomu, vo co gou, říkala jsem si, že si tady někdo šlehnul, ale ovšem Blažej nemá chybku

A vo co teda gou???

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:25
- Nahlásit

Gerda
Takže tu bud příští týden klííííííít

budem dělat bordel a necháme mamku vodvézt do Voskofcovýho mjůzeja!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:27
- Nahlásit

jablunka
A vo co teda gou???

vo ponožky, který se úchylácky menujou Blažej - odkaz na to dávala dole na minulý stránce Janika Ispidichovi.

Lidi jdu dom tak tu nezlobte dědečka.

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:28
- Nahlásit

PetraK

budem dělat bordel a necháme mamku vodvézt do Voskofcovýho mjůzeja!

a kam jí postavíte ? mezi diktátory nebo sportofce ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:29
- Nahlásit

Benda

Můžete si vybrat, páč ste tam s Leninou přeciž spolu a děláte tam pípšou, takže se to vlastně týká i vás. Kam byste to chtěl?

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:33
- Nahlásit

PetraK
Kam byste to chtěl?
na havaj.

s Leninou přeciž spolu a děláte tam pípšou,
omyl o tom nic nevím, ona je vlk samotář takže budete mít chybu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:40 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

PetraK
A dokonce ponošky Alík,nebo Frodo................
URL
URL

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 16:13
- Nahlásit

Lidi, mám infarkt. Eště větší jak včera Benda. Jako já vydržím hodně, ale tohle už je na mě moc Přijdu do kuchyně, chci umít nádobí, koukám, brejlím a v talíři myší bobky. Přímo ve dřezu. Tak jsem se nakrkla a svolala na myši všechny možné pohromy Vzápětí zvednu ze stolu bochník chleba, ten je zespoda nahlodaný (ležel na stole od oběda, čili cca dvě hodiny). Řvala jsem šíleně nepříčetně. Letím k počítači a jdu hledat číslo na nejbližší kočičí útulek. Mezi monitorem a hrnkem s prupiskama na mě čučí myš. Krásná, šedá, za jiných okolností bych řekla, že roztomilá Zařvala jsem tak děsně, že se Mášenek polil kafem (jako fakt). Myš zdrhla. Vynadala jsem Texovi, Pumě, Armanovi a všem ostatním. Čuměli na mě jak puci Chci ty kočky a chci je hned Obvolala jsem tři nejbližší útulky a NIKDE nemají takové kočky jako já potřebuju. Všude mi vnucují koťátka a krásné mazlivé kocourky Kurňa, copak je takový problém sehnat pár koček-myšilovek? Jsem strašně zlá, nejspíš se uchýlím k jedu

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 16:17
- Nahlásit

Biluška
Mezi monitorem a hrnkem s prupiskama na mě čučí myš.
Jj,taky mívám u PíSí vopčas dvje myši,ale uš sme si na sebe zvykly.
A proč nechceš kocoura???Ti co sme je měli my,byli fšichni lovci jako blázen.

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 16:27
- Nahlásit

Biluška

Na myšky jsou nejlepší plastový pastičky..dáš tam zrno kukuřice a cvak..vysypeš natahneš...původní zrnko zůstalo a cvak.
Kočky musíš krmit ,vodčervovat,vodblešovat a vůbec začni pořizovat neživé pomocníky domácnosti,není to od věci někdy

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 16:30
- Nahlásit

Erin
pastiček mám plný barák Sou na guvno. Už jsem do nich nacpala kde co - marmeládu, zrní, kukuřici, chleba, špek, sýr a nevím co všechno ještě. Nejvíc myší jsem pochytala na ovesné vločky. Za celý rok jsem do nich chytla asi tak pět myší Ti říkám, na guvno.

jablunka
Já myši u písí nechci A už vůbec je nechci v kuchyni

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 16:37
- Nahlásit

Biluška
ja mela taky kocoura velkyho lovce, ale kastrovanej nebyl ...co tyhle? ale netusim, jak to mas daleko

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 16:55
- Nahlásit

isdpch
jde tedy o páchnoucího zloděje, který zabíjí myši.
)))) ty si trupka dědečkuuuuuuuu .-))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 17:09
- Nahlásit

isdpch
Dobře, beru i fretky a kuny. Beru cokoliv co zabije ty malé svině

StaHi
Slevuju z požadavků, beru i kocoury. Kočky se totiž nedají sehnat, viz můj příspěvek u peršanky

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 17:15
- Nahlásit

Biluška

I kočka myšilovka je živý tvor a má svý nároky.Raději si kup tohle: http://www.elektronika-limbursky.com/?p=productsMo re&iProduct=166&sName=Odpuzovac-hlodavcu,-mysoplas ,-plasomys,-plasic-a-odhanec-mysi--akusticky

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání