Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:44
- Nahlásit

jbat

Tak Arnold u nás už je dál, ten si stoupne na zadní a vysvětluje Ešusovi do ucha, že je Ešus velký kápo. Ten stojí, užívá si lichotek a dělá teda toho velkýho kápa

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:45
- Nahlásit

Sára Wolf

vona příde hned, buď šla dřít anebo si vyměnit slípendplejky. Hledat ji nemusíš, je jako babka z pohádky- všudezdejší

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:45
- Nahlásit

Sára Wolf
si tu správně, momentálně telephonuje ale ozve se nevidět

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:47
- Nahlásit

PetraK,Benda,isdpch
abyste se nehadali, tak pivo koupite mne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:50
- Nahlásit

Sára Wolf
tadýýýýýýýýýý
isdpch
né nadarmo jí říkáme Ječela až padalo listí

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:51
- Nahlásit

jbat
naštěstí mmě zajímaj jen informace, z diskutování jsem asi nadobro vyléčená.
to je nejlepčííííííí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:52
- Nahlásit

isdpch
to je kraválu porád
mlč nebo pudu vodpoledne místo decibela

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:56
- Nahlásit

PetraK
Tak Arnold u nás už je dál, ten si stoupne na zadní a vysvětluje Ešusovi do ucha, že je Ešus velký kápo. Ten stojí, užívá si lichotek a dělá teda toho velkýho kápa

jo tak to nevim, co jim šeptá do ucha Blbís, ale lichotky to asi nebudou, jelikož pak vždycky dostane tlapou přes celou hubu... a už to jede...

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:57
- Nahlásit

isdpch
už mlčím, už mlčím ..........
mlčet budou všichni až spustí ten kravál co umí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:05
- Nahlásit

davidkova renatadobry den pani,hele,jak jste lecila u nyny tu panostitidu?????ma to to stene vlkosedaka,co jsem ho mela hlidat,co bylo furt nemocny,tak jsem to zamitla,dik dana

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:10
- Nahlásit

nemethova5
jak jste lecila u nyny tu panostitidu
no vono to moc nejde...v akutní fázi klidovej režim,případně rimadyl na bolest,kvalitní žrádlo a modlit se..moc nezatěžovat blbejma pohybama než z toho vyroste..

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:24
- Nahlásit

nemethova5
Kuťas měl taky panostitidu. Léčilo se to tak, že se Kutýs na nějaký tři-čtyři týdny zavřel do klece. Do malinké klece, páč když se dal do velký tak tam dělal bugr. Takže jsem ho nacpala do malé šeltií klece, tam se nemohl ani otočit a byl klid . Chodil se akorát na vodítku vyčůrat a hned zase do klece. Za tři týdny bylo po všem a už zase lítá jak šůs.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:29
- Nahlásit

davidkova renataBiluškaja cetla,ze pry je to lecba na dlouhou trat,no on uz to ma vic jak mesic a furt se to nelepsi!zacalo to tema strevnima problemama a skoncilo to tou blbou panostitidou,to ma to same ten rimadyl,dostava dost kvalitni zradlo ataky je furt zavrenej,vcera byl na rentgenu,zadne zlepseni a to pry muze pokracovat do dospelosti,coz je teda fakt hruza

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:32
- Nahlásit

nemethova5
Kamoska mela stene, taky silny strevni problemy a pak panostitida. Prisli u nej na girardie, byly to spojeny nadoby.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:34
- Nahlásit

nemethova5
Záleží na tom jak je zavřený. Jestli je v kotci tak má pořád dost prostoru na to, aby se hýbal. Ty kosti se hojí když se vůbec nehýbe. Proto jsem Kutýska zavírala do té šeltií klece kde se fakt mohl maximálně posadit, postavit a lehnout. Otočit se už nemohl. Tím pádem pořád ležel a za tři týdny byl fakt klid.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:35
- Nahlásit

Fifijezis,co to je?to je nejaky parazit?no on od mala hrozne spatne zral a mel silny prujmy,teda dost dlouho,je dost na muj vkus malej,je to stene vlkosedaka s pp,taky si to mohl privezt z te chovky,mel to od te doby co si ho privezli,ted je psovy pul roku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:37
- Nahlásit

Biluškaje doma v byte,tak jak mam ja hajana taky v byte,neskace,nelita,ani nemuze,protoze ho to fakt desne boli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:37
- Nahlásit

No, abych vás pobavila, řeknu vám jednu další příhodu o tom, jak umim hospodařit. Přišla mi upomínka o nedoplatku na pojistné smlouvě 2550 Kč od 1/4 2008. Volala jsem do pojiš´tovny, ja můžu mít nedoplatek v této výši, když nemám pojistné čátky zak velké, aby mi od dubna do září udělaly tuto částku. A ejhle! On je to nedoplatek za loňský rok, kdy mi pojistitel zaškrtnul ve smlouvě dynamiku pojistky, v letošním roce ji zrušil a od května, kdy jsme celou smlouvu upravovali na nižší měsíční splátku, zase dynamiku nemáme. Jde tedy o nedoplatek za loňský rok, kdy mi žádná upomínka o splátce dynamiky nepřišla. Večer ještě zkontroluju výpisy, ani tam nebyla žádná závada. Musí to být uhrazeno do 11/10, jinak končí celá má smlouva pro neplacení, tzn přijdu úplně o všechny prachy. I naběhla sem do banky, vybrala obnos, doběhla na poštu a zaplatila obnos. Mezitím jsem 18x volala pojistiteli a 3x poslala zprávu. Ještě se neozval, až se ozve, zabiju ho. A okamžitě ukončuji všechny smlouvy s alyjanc, už nepošlu ani ká! Peníze se mi vyhýbají jako křipka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:39
- Nahlásit

Gerdazdarec pani,no to je fakt na zabiti,co noveho?krom toho,ze slysim same jobovky z kazde strany

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:40
- Nahlásit

nemethova5
Jo, takovy hnusy v tenkym streve - koukam, ze jsem se prvne upsala, sou to giardie. Pes prujmuje, nevstrebava ziviny. Chce to opetovne sbirat hovnouse a spesl rozbory, valcili s tim dlouho a pes se nikdy nedal do kupy.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

Gerda
Ještě se neozval, až se ozve, zabiju ho.

Doporučuji. To je mazec todleto...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:43
- Nahlásit

nemethova5
pry muze pokracovat do dospelosti
jo,klidně až do nějakejch 18 měsíců..ono má tendenci se to vracet nebo stěhovat různě z nohy na nohu,jako u nás.To co píše biluše bych já aplikovat nezvládla,je to moc drastický a nemám na to podmínky a čokloj by navíc eště hráblo.Prostě sem s ní jen pomalu chodila,ne dlouho a žádný hraní s čoklama když měla akutní faze.Jinak trochu jo páč by byla nesocializovaná..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:45
- Nahlásit

Gerda
už nepošlu ani ká
jasně,pošli je rači mě...hele můžeš nějak cinknout třá k večeru,cííí se domluvit na víkend

brut
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:46
- Nahlásit

Tak sem byla do teď bez proudu ... kdyžjsem volala na poruchy, tak mi laskavě oznámili, že nic nahlášenýho nemaj a jestli jsem se koukla, zda nám nevypadl jistič.... tak jsem dámu ujistila, že proud nejde v celý ulici, v pračce mám prádlo, v troubě buchtu a v myčce špinavý nádobí.... její odpověď mně zvedla ze židle: "to je mi líto, ale poruchu nejprve musím oznámit na operační středisko a teprve pak s tím někdo něco začne dělat" .... k čertu, na co tam ty ženský seděj, když to de přes dalších yx úředníků?

nemethova5
dobrej den, proti žloutence pomáhá mýt si ruce a pak se nechat očkovat....ale cibulovej čajík se taky dá vyzkoušet.... minimálně neublíží

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
nevim jak to bude o víkendu, eště se na ničem domlouvat nemůžu, je to moc brzy. V sobotu snad stihnu ípení, jedu na výlet s Amálkama, už nemá rakovinu štítné žlázy. V neděli mám Pardálky mimino, dáme klidový výlet, už sme o tom mluvili s ispidichem, že by to mohlo klapnout. Pokud mi nepřijde výplata, nemám prachy, takže by se žádná velká prochajda asi nemohla konat. uvidíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:48
- Nahlásit

Gerda

to nejni možný, vy si tohle snad pořizujete plánovaně

ách jo!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:49
- Nahlásit

Gerda
už nemá rakovinu štítné žlázy
to je škoda..tak snad příště..
sem myslela na tu dejavu jaxme mluvili

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:50
- Nahlásit

janika
Kdo je SáraWolf??
vod vedle ,sem jí pozvala,že je tu vječí čurina

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:51
- Nahlásit

davidkova renata
sem jí pozvala,že je tu vječí čurina

ty jo tak to nevim esli může bejt někde vějtší čurina

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:55
- Nahlásit

janika
čurina

to je já ho ale děsně voblibuju- nevím odkud ho má Davídkojc, ale já ho mám od jedný kámošky, odkad to dotáhla Martina to nevím, ale to slovo nemá chybku

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání