| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:53
- Nahlásit
jablunka
jsou strašně krásní...
asi by se nevešli do garsonky spolu s JRT, že...?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:53
- Nahlásit
Benda
jj, moudrej pan ten fulghum i kdyz je fakt, ze jsem musela kapek zestarnout, bych pochopila krasu spani po-o .-)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:54
- Nahlásit
jablunka
se t ipoptám,ale tady je tolik pejskařů co maj psy,že pochybuji.....
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:56
- Nahlásit
StaHi
bych pochopila krasu spani po-o .-)
a o to víc si tuto činnost užíváme pokud můžeme. a že to moc často není
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:56
- Nahlásit
jbat
heled,když se vejde dasty,sindy aelií,tak se podle mě vějdou,jenom to chce být potom venku a chodit na vejlety aby se ti unavili a spinkali,aspon to tak dělám já,že jsme někdy celej den venku a pak padnem a nevíme o sobě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:00 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
brezen2008
heled,když se vejde dasty,sindy aelií,tak se podle mě vějdou,jenom to chce být potom venku a chodit na vejlety aby se ti unavili a spinkali,aspon to tak dělám já,že jsme někdy celej den venku a pak padnem a nevíme o sobě
právě to je ten problém. můj JRT patří k těm týraným, je doma 9 hodin sám. (nutno dodat, že je opravdovej spáč a neskutečně klidnej charakter na JRT - dělá kraviny až venku) a i když jsme pak venku zatím teda jen asi hodinu (někdy teda i tři, to je vždycky na něm), tak nevím, jestli by to konkrétně chrtovi stačilo...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:05
- Nahlásit
jbat
no heled,na mě nedej,
já mám jinak jinou směnu než jiní,chodím 3 - 4 týdně na nioční a volné víkendy,takže žiju v noci i přes den + letáky
takže vím že odden mohu vyrazit na celej den ven a vím že mě neodvolaj
ale já mám 35mčtvrečních a vím stopro že tu mám místa dost,je fakt že já nemám moc nábytku,jako kousek stěny,postel,stůl a stůl na pc a stůl kde je televize,jinak nic,takže kdo mě nezná diví se kolik je tu místa pro psy ,když se tady zastaví
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:08
- Nahlásit
jbat
asi by se nevešli do garsonky spolu s JRT, že...?
Vejdou se prakticky všude,jsou to ti neskladnější psi,co znám,jen k JRT musí být pejsek co je testovaný na malé psy a to je u nás jen ten černej,žíhanec je divočejší a bude mu to dýl trvat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:10
- Nahlásit
jbat
je doma 9 hodin sám. (nutno dodat, že je opravdovej spáč a neskutečně klidnej charakter na JRT - dělá kraviny až venku) a i když jsme pak venku zatím teda jen asi hodinu (někdy teda i tři, to je vždycky na něm), tak nevím, jestli by to konkrétně chrtovi stačilo...
Stačilo,ti psi vědšinu času pospí a proválejí,aktivit si užili ažaž.Navíc mám občas problém je dostat ven,když je hnusně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:12
- Nahlásit
jbatbude mít chtíky
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
jablunka
psi vědšinu času pospí a proválejí,aktivit si užili ažaž.Navíc mám občas problém je dostat ven,když je hnusně
ach jo, proč nechce Brtnik druhýho psa a proč je Ešus takovej posránek. Brtnik by měl válecího psa a Ešus kámoše. A chrt novej domov.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
jablunka
jen k JRT musí být pejsek co je testovaný na malé psy a to je u nás jen ten černej,žíhanec je divočejší a bude mu to dýl trvat.
černej je nádhernej...
neber to za bernou minci, absolutně se nechci přecenit a pak splakat nad výdělkem, ale jací jsou? jak jsou staří a tak? nebo jsou nějaké webovky s nimi?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:15
- Nahlásit
PetraK
Ešus takovej posránek.
co je Ešus za plemeno? nemáš nějakou fotku?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:17
- Nahlásit
brezen2008
Ono to nejde lámat,mě samotný to trvalo 3/4 roku,než jsem se odvážila,ale není nic hezčího,když vidíš to zvířátko,který bylo ustrašený,vychrtlý,bez lesku,jak se ti,mění před očima.
Ted se spravil o 4 kg,srst má krásně lesklou,rány zahojený,vítá už i lidi co k nám přijedou(sarax může potvrdit) a dokonce vyžaduje mazlení.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:17
- Nahlásit
PetraK
ježiši,ty se ptáš? já né,já mu to vždy přivedla už domů,akorád se sindy jsem měla na ploše pc a tak auž asi věděl co se dějě
ale jak píšu já to mám jinak s Jendou než jiní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:18
- Nahlásit
jbat
Hungároš vižlá neboli- Don Pedro de la Kšanda:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:19
- Nahlásit
jbat
Hodím ti link,ale nejsem si jistá,jestli není nutná registrace na stránky.
http://adopcechrtu.eu/forum2/viewforum.php?f=68
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:20
- Nahlásit
jablunka
Ono to nejde lámat,mě samotný to trvalo 3/4 roku,než jsem se odvážila,ale není nic hezčího,když vidíš to zvířátko,který bylo ustrašený,vychrtlý,bez lesku,jak se ti,mění před očima.
Ted se spravil o 4 kg,srst má krásně lesklou,rány zahojený,vítá už i lidi co k nám přijedou(sarax může potvrdit) a dokonce vyžaduje mazlení.
vono už pro ten pocit... kdybych aspoň nevěděla a neviděla, o co jde, ale takhle... co ty webovky, jsou?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:20
- Nahlásit
tak a já jdu se psema něco dělat ven,ale Elišku budu muset budit,bo spí a jak ,ta je šladká
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:21
- Nahlásit
jbat
U mě je Jake-černý a Jack(Newman Jack)-žíhaný.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:21
- Nahlásit
PetraK
ty woe, ty máš vyžlu?!?!?! ty my milujeeeeeeem!!!!! ale jako fakt k smrtí.
ten je buržoázní ty jo...
blbís je taky miluje, hrozně moc.
jablunka
jdu kouknout.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:25
- Nahlásit
jablunka
Ahojky,jaký jméno maj v tý adopci..?a nechceš hodit odkaz ještě sem? http://www.irskyvlkodav.cz/diskuze.php
Je to sice pro vlkouše,ale dostane se to k chrťákům.
Mám fofry,tak sovu pošlu zítra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:27
- Nahlásit
brezen2008
ježiši,ty se ptáš?
No já jsem názoru, že by se na tom měli dohodnout oba (ve funkčním vztahu), protože je to věc, která toho druhýho svým způsobem omezí taky, takže prostě k tomu musí Brtník dojít sám. Doufám, že k tomu jednou dojde. Je to člověk ve svý podstatně nepsí, když umřel Murphy dalšího psa nechtěl, jenže pak viděl, že bych se z toho asi zbláznila (bez přehánění), takže páč mu na mě záleží, máme Zrzavohubce, pro další zvíře se zase musíme rozhodnout oba. Jinak to není na férovku. A vztah na férovku musí bejt. Kdyby byl náš vztah nefunkční, tak se ptát nebudu, protože to už jede v podstatě člověk sám na sebe, to je něco jinýho. No. Tož tak
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:29
- Nahlásit
Erin
Ahojky,jaký jméno maj v tý adopci..?
U mě je Jake-černý a Jack(Newman Jack)-žíhaný.
a nechceš hodit odkaz ještě sem?
Na to sem malej pán,to by musela Mirič,ale zeptám se jí.
Mám fofry,tak sovu pošlu zítra
jasně,ani nevíš jak ti rozumím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:30
- Nahlásit
jbat
No jo mám buržoustskýho vižláka a pidi pséky máme rádi. Ešus má takovej klub mariášníků , jak já tomu říkám - je tam kokřík Benží , mops Fredie, kříženec Míša a JRT Arnold Švarcenegrů - to jsou kámoši s kterejma se můžem kámošit, protože jsou všichni menší než my a tak nehrozí že by nás zabili
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:31
- Nahlásit
jablunka
koukala jsem, zaregistrovala se. čekám na potvrzení.
jinak teda mě dost vyděsila podoba fora s forem modrým... ale jako fakt moc... (myslím samozřejmě design, ne obsah, ten je k vidění výhradně vedle a je nenapodobitelný...)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:36
- Nahlásit
jbat
jinak teda mě dost vyděsila podoba fora s forem modrým... ale jako fakt moc... (myslím samozřejmě design, ne obsah, ten je k vidění výhradně vedle a je nenapodobitelný...)
Aby ses nedivila,tady je to taky dost drsný,kdo se znelíbí,je vypnut.......ono to s LM taky není lehký.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:40
- Nahlásit
PetraK
protože jsou všichni menší než my a tak nehrozí že by nás zabili
ten náš ještě nepochopil, že vás nezabije a zkouší to pořád znova. naposledy vraždil hovíka (visel mu na chlupech na krku, hovík švihl hlavou bokem a blbís letěěěěěěěěěl přes celou louku. přihopkal zpátky a znova...) máme kamarádku Bajluvižlu a ta ho vždycky přišlápne k zemi a olizuje mu hlavu...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:44
- Nahlásit
jablunka
kdo se znelíbí,je vypnut
naštěstí mmě zajímaj jen informace, z diskutování jsem asi nadobro vyléčená.
|
Sára Wolf
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:44
- Nahlásit
Ahooj jsem tu,ale vůbec nevím kde tě hledat Renííí?
|