| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:58
- Nahlásit
brezen2008
jestli to máš v emilu, ten dopis, tak mi to pošli, můžu jí to dneska dát. Jste fakt holky šikovný, ale já si říkala, že když byla taková klidňoučká v tý přepravce v autě, že to půjde dobře.
myslíš, že by zdrhla? nemáš možnost to zkusit někde na oploceným prostoru, odkud se nedostane? Jestli je na tobě závislá, tak si myslím,ž e by se spíš napasovala na tebe.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:01
- Nahlásit
nemethova5
díkys
ale za všechno může teta Šárka maixnerová bo kdyby nenarazila na azil Rita,tak bych nikdy nejela Avii a pomáhat a pak se hned zamilovat do 2 nohého človíčka a 4nohého psíka Elišky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:04
- Nahlásit
PetraK
už jsem jí to poslala a ona to předá,ale já ti ten dopis pošlu abys věděla co v něm je
jenom potřebuji znova email tvůj,stačí 2 první písmenka.....
no holka,tohel jsem sice nezkoušela,ale ani to zatím nechci zkoušet,ale už jí učím přivolání,a sliší perfektně na slovo Elííííí,ale musím mít jenom maso nebo sýr v ruce,na takové šmakosky,nebo sucharky nejde ani omylem,je chytrá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:07
- Nahlásit
brezen2008no,to je krasny,tak to hodne gratulieren,jak kdvounohymu,tak k ctyrnohymu,tak aspon ma nekdo radost,tak tož hodne uspechu.
PetraKja vam dam pani cinan!ty svine sikmooky nemuzu ani citit,jsem hrozny xenofob,co se tyka ruznych narodnostnich mensin,doufam,ze je to jen nachlazeni,ale uz jsem se rozhodla,necham se ockovat,u nas vakcina je,sice stoji 1050kc.ale to mi za to stoji,nez nekde lezet ve spitale,no me jenom staci,jak jezdi tramvaji ty bezdomky,to se muzu cela opupinkovat,bo to smrdi na celou lokalku a chrchla to no humus!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:11
- Nahlásit
Dobrý den celý den bába letí komínem.
jbat
já miluju vala killmera.
nikde se tu nevidím neco málo pro tebe http://biglbenda.rajce.idnes.cz/Kone/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:11
- Nahlásit
brezen2008
Na šmakosky bych taky nechodila- flákota je flákota , je to chytrá psí holka
P a i jsou první písmena mýho emila ,a le posílat to nemusíš, Šárka tam pojede, já to jen nabídla, že tam budu dřív, tak kdybys chtěla.
nemethova5
fuj vo bezdomáčích mi nemluvte já už asi vytáhnu rukavice - to je výhoda podzimu a zimy, že má člověk na rukou aspoň tohle. Ale copak se dá rýma a kašlik splést se žloutenkou?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:13 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:15
- Nahlásit
nemethova5
neni to predzvest zloutenky nahodou
mudr řikala,že to může bejt ,tak doufej
PetraK
jo a se přidám k jobovkám
no tak já ted přišla z krámu a cestou potkala chlápka(divnej týpek,teda ) co ale má z útulku ovčouna...17 let.Táhnul ho pod břichem na nějakým prostěradle ,že prej dneska už nějak nechodí ,ten pes je na konci ,museli byste to vidět Je mi na blití i když je mu neuvěřitelnejch 17 a měl se u něj fajn,aktivní byl do poslední chvíle.. a včera sem potkala ženskou ,která měla toho nejvěčího rížbejka ze všech co sem kdy viděla,snad 70kg odhadem...měla nový štěně...rížbejk uhynul ve 3 letech na nádor v tlamě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:16
- Nahlásit
PetraKani mi nemluv,ja uz vytahla rukavice ted,no porad si utirat a umyvat ruce jak debža,to je fakt na zblbnuti!jo da,pry je to jak lehci nachlazeni,neli od nerozeznani,myslis si,ze mas chripku a ono hup,vyskoci hnusna zloutenka,delsi prubeh ma uz na dotyk citliva jatra a zlute belmo atd.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:17
- Nahlásit
Benda
jéééé, pěkný! děkuju. tys byl v Lysé? nemáš těch fotek víc? jsem tam nemohla, jsem nemocinkaná...
a pokud vypadáš aspoň trochu jak Val, tak je vše ok.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:19
- Nahlásit
Dobré ránko
Koukám, že je tu jedna větší jobovka než druhá .... něco pozitivnějšího by jste neměli?
brezen2008
Elííí je šikulka, navíc není hloupá... maso je maso a asi si ho do teď moc neužila, bůhví, čím jí kdo krmil
PetraK
jbat
cibulovej čaj s medem je taky moc dobrej a pomáhá skoro hned.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:19
- Nahlásit
davidkova renatafuj pani,zas jobovky,ja taky jednu pridam,deda vas taky pozdravuje,ac vas nezna,jeho pes je na tom teda dost blede,nevim,jestli jsem ti rikala,ze byl priotrutej,ale nejak se z toho nemuze dostat,ma v obou nohach kanyly a zhubl 15kilo,ja do bada narvala aspon par frolicu,vubec mu nezere,tak mu dnes zavolam co a jak,nevypadal vubec,ale vubec dobre,tak doufejme,ze se z toho dostane.a pani vy uz taky,nestraste me zloutenkou,je fakt humus.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:20
- Nahlásit
Právě jsem zjistila, že jsem vyprala vepřový ucho. Ta malá strakatá potvora si ho schovala do prádla připravenýho u pračky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:20
- Nahlásit
brutdobrej den pani!a pomaha cibulovej caj i proti zloutence,klidne bych vypila i kotel,jak to bude mit ucinek.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:21
- Nahlásit
jbat
jo v lysé sem byl
tohle je ale před rokem a fotek víc mám asi 200.
Občas vypadám jako Val v tom filmu z vietnamské války
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:21
- Nahlásit
Benda
pane vy ste asi ten s tím spřežením poniků, ne?
davidkova renata
Gastonek na tom už s nožičkama taky nebyl moc dobře , ale ještě tam byla vůle po životě, před časem mu pořídili domů Ajšenku - takový útulkový mrnítko, tak s ní dědoušek omládnul a měl v ní pečovatelku (tak trochu ovšem i sviňuchu pošťuchovací, to možná víc, ale byl rád, že jí má). No a dneska v noci šel za Duhovej. tak aspoň ho už nic netrápí. Já vím, že to je zákonitost, ale neumím to polknout. Ani u starých natož už mlaďochů tříletejch- z toho mám občas taky obavu, že kdyby co kdyby, ne jako furt a když to přijde, tak si to pochopitelně zakážu, ale je fakt, že kdyby se něco stalo Ešusovi.. tak mě to prostě rozebere.
nemethova5
,neli od nerozeznani,myslis si,ze mas chripku a ono hup,vyskoci hnusna zloutenka,delsi prubeh ma uz na dotyk citliva jatra a zlute belmo atd.
to si děláš srandu?????? Fakt???
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:23
- Nahlásit
brut
cibulovej čaj s medem
výborná je nasekaná cibule s cukrem, nechat pustit štávu, scedit a po lžičkách aplikovat. Super
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
A MIMOCHODEM BILUŠE JE PRYČ!!!
Sem tu
Napřed sem teda jako poctivě odjela. V nekřesťanskou hodinu, ve čtyři ráno. Ale nějaké výše postavené božstvo (Psíček, tohle si ještě vyřídíme ) si evidentně nepřeje, abych se vyškolila a uměla dělat milijouny V Zátoru mi vběhla do cesty kočka, já jsem dupla na brzdy a schválně hádejte co udělá kombinace déšť, zatáčka a zašlápnuté brzdy Amálka udělala hopinky, kutulů a znova hopinky a přistála na louce. Fňuk fňuk. Teď má velké bebínko a je v servise. Eště můžu být ráda, že dělala kutulů na louku, protože v protisměru jel kamižon, kdyby Amálka chtěla dělat kutulů na druhou stranu tak už vám nic nenapíšu a fousáči by zdědili moje týrané reparátory.
Aby toho náhodou nebylo málo tak je nemocný Kuťas. Jdu řešit jak ho mám dostat na veterinu když nemám auto
Jo a ještě vám musím říct jak je mi smutno z lidí okolo. Při tom kutulkání mi umřel mobil (už měl stejně na kahánku), tak jsem se snažila stopovat, aby mi někdo zavolal Mášenka, policajty, odtahovku a takové ty věci. Lidi, pět aut kolem mě projelo a nezastavilo Kdyby v tom autě někdo umíral tak mu prostě pomoc neseženu Proč by taky měl někdo zastavovat, když na něho o půl páté ráno mává ženská vedle nabouranýho auta, že jo Ještě by snad proboha mohla něco chtít Je mi z lidí na blití.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
kachna_
Právě jsem zjistila, že jsem vyprala vepřový ucho.
fuj! Chudák pračka!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:24 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
PetraK
Drobrá chybka, já měl jako dítě přezdívku sedlo, ten pán na fotce se jmenuje sádlo. Takže to nejsem já i když se přiznám že na takové koníky bych si troufnul
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:26
- Nahlásit
Benda
tohle je ale před rokem a fotek víc mám asi 200.
no tak přidééééj!!! fotíš teda pjekně.
Občas vypadám jako Val v tom filmu z vietnamské války
tak to je evrifink ólrajt.
PetraK
nene, pana Sádla znám, je to moc fajn pán a skvělej chovatel.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Sem tu
a kuva!! Sme f průšvihu!
a schválně hádejte co udělá kombinace déšť, zatáčka a zašlápnuté brzdy Amálka udělala hopinky, kutulů a znova hopinky a přistála na louce. Fňuk fňuk. Teď má velké bebínko
a sakra v průšvihu je Biluška!
Ještě by snad proboha mohla něco chtít
to je hnus!!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno křipkařííííícííí, jak vám dupou králííícííí? Dnes už mám docela dobrou náladu, nějak se to pořeší, to půjde - Můdr díky za sovičku! Marie dnes zase dostala trkanec od brijárda, zase nemohla hrabat dírečky, opět se vztekala a opět ho to děsně bavilo, že už ani nemordoval kelpii, ale pronásledoval Mařku a čekal, až začne hrabat O víkendu se jedu podívat na sedačku, co dostanu od kamarádky - dá se vozit sedačka do čistírny? A co léky? Už vám zabíraj? můžete mi někdo poslat bolení v krku a horečku? Na jeden/dva dny? Jinak fakt NIKDY to telenovelu neuvidim!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:27
- Nahlásit
Biluška
ty woe a ty seš ok?!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:30
- Nahlásit
PetraK
posláno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:30
- Nahlásit
sedlo
ten pán na fotce se jmenuje sádlo
já vím, četla jsem o něm a ty jeho poníci jsou bombarďáci
jbat
je to moc fajn pán
jak jsem tak četla tak asi jo a jak jsem psala Sedlovi - ty poníci jsou fakt boží.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:33
- Nahlásit
jbat
ty woe a ty seš ok?!
Jo, sem byla připoutaná takže ok.
PetraK
to je hnus!!
Viď, to mě na tom vytáčelo fakt nejvíc Normálně jezdili kolem mě, schválně jsem si stoupla pod lampu, aby mě viděli, zpomalili, koukli a šlápli na plyn, hajzlové. Dokonce i dva kamioňáci, u těch bych to fakt nečekala
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:34
- Nahlásit
jbat
no tak přidééééj!!! fotíš teda pjekně.
si myslíš že když mi budeš lichotit tak během 5min udělám to co nejsem schopen udělat rok
Ale říkala jsi že skáčeš ?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:37
- Nahlásit
Benda
si myslíš že když mi budeš lichotit tak během 5min udělám to co nejsem schopen udělat rok
Ale říkala jsi že skáčeš ?
a vono to tak nefunguje? mně to doma takhle fungovalo...
jo, skáču dobře, skáču ráda!!!
Biluška
ještě že tak...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:43
- Nahlásit
kachna_
|