Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:12
- Nahlásit

Benda
byl to krasavec a od sedla vejš zvlášt

chjo, zas jeden blonckař...
jsem out.

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:13 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

PetraK
ve školce byla olga molavcová, spala na lehátku mezi mnou a kamarádem a stejně spravedlivě jako nám dávala pusinky na wc se otáčela na jednoho i druhého. Jestli jsi olga tak tě zdravím

jbat
ten kůn je černohnědej

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:13
- Nahlásit

Biluška
no to by měli, ale třeba si mysleli, že sis spletla silnici (s tou teplickou 55 nebo kolik),když jsi stíála vyfiklá a pod lampou víš

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:15
- Nahlásit

jablunka
a jestli se pro ně nenajde vhodnej páníček,tak pofrčej z5

to ne, to ne!! To jim nemůžou udělat, že ne??????

10l těstovin s hovjezím srcem a zeleninou
toje jak průprava pro vojenskýho kuchaře!

Biluška
Dokonce je to snad v ňákých paragrafech,

ty tady snad někoho zajímaj??? a pomoc člověku v nouzi? To taky nikoho nezajímá - koukej co psala Gerda . Jo takhle kdybys byla v krvi, tak to by zastavili - aby se mohli kouknout!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:17
- Nahlásit

Benda
ve školce byla olga molavcová, spala na lehátku mezi mnou a kamarádem a stejně spravedlivě jako nám dávala pusinky na wc se otáčela na jednoho i druhého. Jestli jsi olga tak tě zdravím

, tak koukám že u vás byl stejnej bordel jako u nás . No ale tak to se teda fakt neznáme, páč já nejsem olga. A můj muž byl v tý době Toníček Wágnerů, takže tím to padá, já byla čistě monogamní. My jsme spolu s Toníčkem dokonce utíkali i z domova. Mně máma chytla v devět večer na parapetu připravenou k seskoku a útěku do parku, kde jsme měli spicha

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:18
- Nahlásit

Alexa
ale třeba si mysleli, že sis spletla silnici (s tou teplickou 55 nebo kolik),když jsi stíála vyfiklá a pod lampou víš

tak to je taky rána do vazu todleto. Ale dobrá rána

Biluško - esi ty nejsi chudák!

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:20
- Nahlásit

Benda
ten kůn je černohnědej

jo jo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:21
- Nahlásit

Biluška
Přece i kdyby se tam nabourala stoletá babka tak musí zastavit a pomoct jí, ne? Dokonce je to snad v ňákých paragrafech, myslím
F paragrafech ne...f pohádkách to bejvá

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:23
- Nahlásit

Alexa
no to by měli, ale třeba si mysleli, že sis spletla silnici (s tou teplickou 55 nebo kolik),když jsi stíála vyfiklá a pod lampou víš
To mě taky napadlo, ale v černým kostýmu a s kravatou přece nevypadám jako tydlencty kumuly,ne?
Už je to podruhý co se mi tohle stalo. V létě jsem píchla, nešlo mi odšroubovat kolo (jako teoreticky vím jak se to mění, ale prakticky mi prostě chyběla síla ) tak jsem taky stopovala (taky slušně oblečená, taky jsem jela z práce) a taky mi zastavilo až asi stopadesátý auto
Paradoxně když stopuju normálně, za účelem přesunu (což dělám taky často) tak mi zastavují prakticky hned. Kolikrát jsem stála na stopu i se psem a naprosto v pohodě. Ale když ti zmetci čují, že by se po nich mohla chtít nějaká práce tak radši dělají, že nevidí Tahle česká vlastnost mě fakt dostává

StaHi
Člen
- Nahlásit

bodry den marodove i nemarodni narodove..
aby se mohli kouknout!
jo, tak to je presny pred par lety u nas na prdelakove sejmulo auto zenskou, co sla po dalnicni pripojce mozna sebevrazda, mozna nehoda..kazdopadne traga.. a cela ves vyrazila (ve svatecnim! ) na kukandu, fakt jak vo posviceni

jablunka
Člen
- Nahlásit

PetraK
to ne, to ne!! To jim nemůžou udělat, že ne??????
Bohužel jo.....sere mě to neskutečně,ale tím,že sem je na ty dva měsíce vzala k nám,dělám fšechno co je ještě v mejch silách.
toje jak průprava pro vojenskýho kuchaře!

Vojenskej kuchař by se vodemě moch učit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:25
- Nahlásit

davidkova renata
paragrafech ne...f pohádkách to bejvá
Houbeles, f paragrafech to je, určitě nás to učili f autoškole. Počkej až přijde Isdpch, on ti to najde, páč on najde v paragrafech fšechno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:26
- Nahlásit

Benda
stálo ale přibylo nám 5programů tv tak teda nevím, co jestli jako jo nebo jako ne, sem řekl ano ale nevím jestli sem jako udělal dobře a dám do toho.
no dobře si neudělal,ted jí na bonitaci nedostanem ani párem volů dyš furt bé čučet na telku
jablunka
jestli se pro ně nenajde vhodnej páníček,tak pofrčej z5!
to snad nejde ne??????????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:30
- Nahlásit

StaHi
na kukandu, fakt jak vo posviceni

jablunka
Bohužel jo.....
to není možný, to není možný přece, proč je teda sem vozej, když není předem nikdo, kdo si je vezme- já o tom teda houby vím, ale přeci nemůžu tohle tomu psovi udělat, ukázat mu, že může bejt dobře a pak ho poslat zpátky do pekla na smrt!! Nejde teda radši nechat je uspat, to přece nemůžou, nemůžou!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:35
- Nahlásit

PetraK
proč je teda sem vozej, když není předem nikdo, kdo si je vezme
Ono je to složitější.............10 psů si prostě nevyzvedli páníčci,někdo měl ještě i ten zbytek slušnosti a těsně před příjezdem transportu zavolal a někdo vůbec ne a osm psů přijelo navíc.Daidra z útulku PAWS si prostě myslí,že češi jsou kouzelníci.Z těch 18 psů už se jich stačilo šest umístit,tagže budu optimista a snad se to podaří všem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:38
- Nahlásit

jablunka

ach bože!!! Jablůnko, kdyby měli odjet zpátky, šlo by nechat je uspat? Peníze dám. Nemůžou tam odjet zpátky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:41
- Nahlásit

PetraK
Nemůžou tam odjet zpátky.

nevodjedou...

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:42
- Nahlásit

PetraK

o co tady gou?
nejsou to ti vysloužilí dostiháci, že ne...?

PetraK
Člen
- Nahlásit

Šmejdi irský zas**ný!! Tohle Evropě nevadí??????? Ježíši, já se jen modlím, aby to bylo tak jak si myslím a pak každej ten s*áč kterej ublížil si to vylíže až do dna.
Se omlouvám, za ten výlev, ale nemůžu to tady v práci nikomu říct a jsem z toho fakt hotová, mám rýmu a bulim, tak si to zas vylepšim.

jablunka
Člen
- Nahlásit

PetraK
Jablůnko, kdyby měli odjet zpátky, šlo by nechat je uspat?
Tak to bez mučení přiznám,že bych nedokázala já.
Ale oni se za ty dva měsíce nabízejí i do transportů pro Itálii a Chorvatsko,tak si myslím,že mají obrovitánskou šanci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:43
- Nahlásit

jbat
o co tady gou?
nejsou to ti vysloužilí dostiháci, že ne...?

Jsou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

davidkova renata
nevodjedou

ne? opravdu ne? Já vím, že to co navrhuju je pro někoho nepochopitelný, ale je to furt lepší, než je tam poslat zpátky do toho pekla.
Já nemůžu vo tom mluvit, páč fakt bulim - zeptejte se maixnerový, že sem plačka a tydle slzy za rýmu ve vočích neschovám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:45
- Nahlásit

jablunka
Tak to bez mučení přiznám,že bych nedokázala já

no ale přeci oni je tam umučej!! Tak to přeci je lepší, když usnou v klidu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:46
- Nahlásit

jablunka
Ale oni se za ty dva měsíce nabízejí i do transportů pro Itálii a Chorvatsko,tak si myslím,že mají obrovitánskou šanci

to zní aspoň trochu optimisticky, pro mě je to hrozný zjištění, že by měli po tom všem co poznají, jet zpátky.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:47
- Nahlásit

jablunka
Jsou.

Výborně...
Viděla jsem na vlastní oči, co s nima dělaj angličani, předpokládám, že v Orsku to nebude o nic lepší...
Několikrát jsme třeba v lesích potkali mrtvoly těch psů...
nic, nebudu vzpomínat, to bylo vážně hodně šílený.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:47
- Nahlásit

PetraK
no ale přeci oni je tam umučej!!
Ne, v tom útulku už je nikdo nemučí,Daidra je právě od takovejch hovad vykupuje,nebo jí je tam voděj sami,ale čeká je tam taky injekce,pokud se brzo neudají.

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:48
- Nahlásit

PetraK
jak je ta kniha? všechno co znám jsem se naučil ve školce ?

jbat
proč ten smutnej smailík ? u koní je veselo

davidkova renata
to je fakt, musím to pořešit, bez bonitace nebude převoz do chovné stanice, takovou katastrofu nemůžu dovolit zvlášt ted když jsou body na dosah.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:49
- Nahlásit

jablunka
Ne, v tom útulku už je nikdo nemučí,Daidra je právě od takovejch hovad vykupuje,nebo jí je tam voděj sami,

aha!! UF, tak aspoň takhle, já myslela, že by jeli zpátky k těm s*áčům . Tohle sice není úplná výhra, ale šance pořád ještě je. Alespoň malá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:50
- Nahlásit

Benda
všechno co znám jsem se naučil ve školce

skorem ; pana Fuldžůma taky můžu

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:50
- Nahlásit

jbat
Viděla jsem na vlastní oči, co s nima dělaj angličani, předpokládám, že v Orsku to nebude o nic lepší...
Několikrát jsme třeba v lesích potkali mrtvoly těch psů...

Není to lepší,ale snad nejhorší je to ve Španělsku.
Jednoho jsem adoptovala a dva mám teď dočasně doma a hledáme jim domov.

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání