Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:27
- Nahlásit

Gerda

No což já bych se taky hnala, páč to nemám ráda, ale nejni zbytí tentokrát a navrch mám domluvený nějaký svoz věcí pro Ritu, takže to taky nemůžu zahamtnout

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:31
- Nahlásit

Gerda
Dírečka je velmi vzácný majetek:
to sou ale ošklivý zoubky to je snad pes upír nebo je má nastavený.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:33
- Nahlásit

Benda
To sou moc heský žoupky, von ten malej vleze fšude. Nastavený nejsou, Marie má taky velký zuby na to, že je malá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:36
- Nahlásit

Gerda
Zkoušíš na mě ňáký logický chytáky
ale ne...akorát blbje vidim

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:36
- Nahlásit

davidkova renata

Tak tady je další kousavá

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:41
- Nahlásit

davidkova renata
ale ne...akorát blbje vidim
a jak slyšíš ?

Gerda
Marie má taky velký zuby na to, že je malá.
malý velký pes

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

Benda
a jak slyšíš

tady vorel, tady vorel, jak mě slyšíte? Přepínám!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

PetraK
Ts, taky jsem nemocná, v pátek jsem celou noc blinkala a v sobotu jsem usnula, a probudila jsem se jenom proto, že mi z nosu tekl sopel jak hrom

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:46
- Nahlásit

PetraK
nepřepínej a šlapej

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:00
- Nahlásit

Benda
šlapej

tak to prrrrrr! Nésu žádná
z Perlofky! Tady je na šlapání někdo jinej, jenže si v tom bordelu nemůžu honem vzpomenout, kdo má tudle funkci přidělenou

Mucholabka

tak já zatím nebluju, ale zejtra du do světa pouze s lajntuchem. Běžná čistonosoplína teda fakt nestačí. A že už mám třetí

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:02
- Nahlásit

Mucholabka
PetraK
vy ste takový chcípáci, že to neni možný. Už ste aspoň viděly nějakou telenovelu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:06
- Nahlásit

Gerda
telenovelu

to je co? esli je to to tele co každý ráno vídám v zrcadle, tak jo. Dneska tam ovšem byla spíš krafka nějaká, uš dlouho mrtvá

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:08
- Nahlásit

PetraK
esli je to to tele co každý ráno vídám v zrcadle, tak jo
si do zrcadla vlep fotku někoho kdo ti přijde hezkej, to tak taky dělám a jak se mi ráno vesele vstává

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:19
- Nahlásit

Benda

a můžu si tam dát Ešusa?

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:19
- Nahlásit

PetraK
v rámci hesla jakej pes takovej pán, můžeš

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:20
- Nahlásit

Hlásím se k marodům. Chřipečku teda nemám, mám akorát bloklou krční páteř, ale děsně. Už sem jak ve vesničce střediskové, neotáčím hlavu, otáčím se celá . Taky se nemůžu předklánět, zaklánět, uklánět a sklánět. Čili můžu akorát ležet a sledovat telenovely
Puma je taky nemocná, eště nevím co jí je, ale asi to bude vážný Jsme před chvílí jeli na kole a normálně jsme nedojeli. Jako vážně. Normálně se zadýchá tak po deseti kilometrech a dvacet jich v tempu klidně dá. Dneska tak po kiláku děsně funěla, pak začala zpomalovat a po dvou kilácích si lehla do příkopy a odmítla odejít. Nechtěla jít ani krokem. Musela jsem si ji dát na krk jako šálu a dovézt k Mášenkovi do práce, aby nám dal auto, že jedem na veterinu. Naštěstí nepracuje daleko od místa kde Puma začala stávkovat. Jenom tak dva kiláčky. Když jsme tam dojeli tak mi Puma skočila z krku a začala organizovat všechny dělníky. To ona moc ráda. Takže už vůbec nemocně nevypadá Nevím jestli ji mám někam vézt, nebo ne, páč teď na ní není fakt vůbec nic vidět. Vychází jí tak zhruba dva měsíce po hárání, takže třeba bude mít falešku. POčkám jestli si porodí dinosaura, jestli ne tak je asi nemocná

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:42
- Nahlásit

Heh, tak koukám, že bychom se mohli organizačně zamyslet a uspořádat zájezd. takovej malinkej. Do Pelhřimova

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:43
- Nahlásit

Biluška
Moje Sala nechtěla včera moc papat a navíc mě kousla-teda štípla, to nikdy neudělala...a zvětšily se jí cecíky-snad je to taky jenom faleška!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:43
- Nahlásit

Benda
v rámci hesla jakej pes takovej pán

tak teď teda nevim, jak s toudle informací naložit. Vzhledem k jeho zálibě v cecíkách

Biluška

Nehoň ji furt chudinku, pak musí lehat v příkopech . Víš co má teď starostí s dinosaurem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:52
- Nahlásit

Děcka mě je tak blbě. Už se mi zas mlžej voči, se bojim, aby to opět nebyl zánět duhovek, to fakt bolelo a nedalo ses tim koukat. Taky sem měla atropin do očí a zornice přes celý oko. Oči nezavostřovaly na blízko a bolely. Teď furt zívám, jak to mlží. Ach jo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:57
- Nahlásit

PetraK
Víš co má teď starostí s dinosaurem?
Právě, že dinoška ještě nemá. Když teda nepočítám toho ročního z loňskýho vrhu . Kdyby si narodila dinoška tak by se vysvětlilo to její chování, pokud ne tak je nejspíš nemocná Jsem schválně Dina našla na zahradě a podstrčila jí ho k posteli, ale ignoruje ho

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 16:07
- Nahlásit

Gerda
Teď furt zívám, jak to mlží

třebas to nebude vono! Třebas seš unavená? Nemůže to tak bejt?

Biluška
schválně Dina našla na zahradě a podstrčila jí ho k posteli

tak zase ale nevíš s kým to má! Nemusí porodit ausgerechnet dinosaura, třebas to byl kačer letos. Tak zkus kačenku nějakou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 16:51
- Nahlásit

PetraK
tak zase ale nevíš s kým to má! Nemusí porodit ausgerechnet dinosaura, třebas to byl kačer letos. Tak zkus kačenku nějakou.
U nás ty pískací potvory nemají dlouho životnost. Jedinej Díno žije už rok, páč ho adoptovala Puma. Ještě je tady sova, ale tu zase adoptoval Arísek Pak máme žirafku bez noh - eště včera je měla, ale dneska v noci ji zabil Tim a buldoka bez uší. Víc písklounů tu není, jak nějakého přinesem tak ho Kuťas a Texál okamžitě zabijou . Puma nemá na výběr a musí rodit dinoše. Nebo ať si něco donese z venku - třá borovou šišku,nebo tak něco

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 17:25
- Nahlásit

Biluška
třá borovou šišku,nebo tak něco
Béé, rodit borovou šišku proti srsti?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:00
- Nahlásit

Ku*va co je to tu za lazaret??!!
Je tu vůbec něgdo zdravej?????
Biluška
hele asi sou erekce na slunci(nebo jinde) ,Nyný dneska taky byla nějaké lenošné Ráno drandíme dycky na kole,to vona má ráda a dyš zaječim Bježíme ,tak nacválá a většinou jí nestačim:confusednejsem účastník Tůr de fránc ).Dneska teda moc necválala,furt klusala jak dyby byla v sobotu na závodech f Chuchli ,taxem jí asi po půl hodině zmlátila a jely sme dom.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
já uš sem skoro normál, příznaky křipky u mě odeznívají v řádech hodin, už jen oči bolej a to je celý. Takže zase telenovela nebude. Uklízečka mi sebrala hrníček. Ach jo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:08
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem zdravááááááááááááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:11
- Nahlásit

Gerda
brezen2008
no vidíte,že to de

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:12
- Nahlásit

PetraK
a nechápu jakej jinej než štěněčí výraz by mělo štěně mít?????
Tohle přesně je důvod proč by mě na výstavu nikdo nikdy

no, ona ta druhá už byla "hotová" dospělá, kdežto Alu je fakt ještě mlaďoch a tak ve srovnání dopadla tak jak dopadla. To víš, třída mladých je takové shromaždiště ne už vyložených štěňat, ale ani dospělců, proto se tam projevují rozdíly nejvíc a rozhodnutí o nejlepším je vyloženě subjektivní

coursingová naděje
však se holka dočká... zatím běhá jen tréninkové běhy, hned jak dospěje, tak zkusí licenci a pak už bude závodit s Brutem a ostatníma

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem taky zdravá.. až na tu hlavu

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání