Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:51
- Nahlásit

Benda
to je lásky.....
Pentas
tož gratulujeme
davidkova renata
né,z Elišky musíme ještě něco vytřás,prodáme štěnata aspon za 25 000,pod cenou nejdu,bo taková štěnata s dastym nikdo nemá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:53
- Nahlásit

jbat
paní velkomegakynoložka s belgičankou s ostnáčem a počla nás kárat, že je ještě malej, a ať se vzpamatujem a gdesi cosi

se*te na takový magakynology,patrně má profesionální deformaci a ke mě vidí jako naprosto přesné ,okamžité předsednutí s očním kontaktem.Příště na něj řvěte Pocem a dá vám pokoj

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:53
- Nahlásit

Pentas
brut
Oběma vám gratuluju k náááááádherným výsledkům.
Brýtro fšem,co standartně nestíhaj............

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:56
- Nahlásit

jbat
Příště pošli velkokynoložku do pryč aj s ostnáčem . Já začínám přivolání se štěnětem hned jak ho donesu domů, nebudu se s ním pak nikde nahánět ne? U těch malinkých se to učí nejlíp, páč je dokážeš doběhnout když nechtějí přijít. Velkého Blbíse už nedoběhneš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:58
- Nahlásit

Psíček
čus pane

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Příště na něj řvěte Pocem a dá vám pokoj

ty woe, dybysme aspoň řvali, ale my spíš jen jako ňuňůůůů, ťuťůůůů, Tobííííšenkůůůů... no prostě jako blpka. a náhodou přišel úplně pokaždý, ačkoliv od psa až napotřetí, ale stačí.
s očním kontaktem
oční kontakt má Toby především s piškotama... to dyby viděla Essi, ta by mi dala sodu...

btw - je tu Janika? esli už nám to vedle de...

Sali
Člen
- Nahlásit

Psi se maji obecne hodne spatne .......
Psíček
Ebony

tohle JE pravda, ale myslím si a nejen já, že to je dáno kvantitou psů k dispozici, tradicemi této země, a obecně řečeno inteligenčním a kulturním backgroundem středové populace.
Rozhodně si nemyslím, že cesta ven z toho je charita. Ta plošně nefunguje, stejně jako nefunguje u kulturních problému etnik.
Charita může mít lokální a individuální dopad, cílená na postižené jedince, ale nezabrání podobnému osudu druhých, toto řeší jen a jen edukace populace, a nastavení systému výhody/nevýhody pro samostanou volbu již edukovaných jedinců.
Já osobně si myslím, že začít se s tímhle musí nikoliv u koncového spotřebitele, ale u výrobce té živé masy, čili u chovatelů....nedokážu si představit takové legislativní omezení, které by současně nebylo protiústavní, takže spoluzodpovědnost chovatele za svůj odchov musí vzejít z chovatelů samotných,
a minimální počet vysoce kvalitních odchovů, prodávaných na nějakou formu spolumajitelství/dohledu chovatele, by měl být prestižní záležitostí,
čím více edukovaných lidí zaujme stanovislo, že pro své odchovy chtějí zajistit obdobný wellfare jako pro svá kmenová zvířata, a skutečně ten wellfare pro svá zvířata objektivně zajišťují, tím lépe.
Zjednodušeně řečeno, jeden každý z nás musíme udělat jen dvě věci:
1) dávat svým psům co jejich jest, co jim k spokojenému životu objektivně přináleží dle plemene a upotřebitelnosti
2) odchovávat jen s rozvahou, jen na kvalitu a pro další skutečně vážné zájemce, kteří se zhlédnou v tomto stylu, a proto si vyberou tento odchov.
Nic víc jeden každý z nás udělat ani nemůže. Pokud si k tomu adoptuje vybraného jedince, tak jedině pro jeho wellfare, a bez narušení wellfare kmenového stavu...charita má smysl, jen když neuškodí víc, než pomůže....těch pěstounských rodin, co to nezvládali s kvantem, do kterého megalomansky vlítli, je v kynologii i humánní charitě dost.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:00
- Nahlásit

Biluška
že jo? já si skoro taky smylím, že je to dobrý... zatím ke mně chce, ale až ho chytne puberta...

Velkého Blbíse už nedoběhneš
ty woe, uš teď mám co dělat...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:01
- Nahlásit

Psíček
a to už na ty chudinky od malinka pištíš? :P
jj, od malinka. A nejen to, já na ně aj po lidsku mluvím . Třá včera večer dostal Texík pubertu, nebo co a dělal, že neslyší když jsem ho volala domů. Schovával se za kladinou a byl děsně nenápadný. Když jsem zavolala "Texále, jestli si myslíš, že tě nevidím tak tě teda vidím, seš za kladinou a jestli tam pro tebe půjdu tak si mě nepřej jak tě zmlátím, poď okamžitě domů" tak normálně přišel . Buď mi rozuměl, nebo si to přeložil jako "bla,bla,bla,bla pojď okamžitě domů", ale každopádně přišel

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:02
- Nahlásit

Biluška
Bacha na to, ztrácíš svoji pozici alfy
a to nebyl kolem ani jeden pitbull

davidkova renata
P.S.co sem ti řikala..uš je tady
jojo máš lepší odhad než já uznávám.

jbat
příště si vem maketu elektrickýho vobojku třeba bude baba spokojenější

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:02
- Nahlásit

jbat
oční kontakt má Toby především s piškotama... to dyby viděla Essi, ta by mi dala sodu...
jistě a sodu by ti dal každý, komu bys tohle předvedla s označením, že děláš oční kontakt.
Bu´d dělej kontakt na piškoty, a nazývej to pravým jménem, nebo odměňuj psa za koukání do očí, ale jen za to koukání opravdu do toho oka, to je totiž solidně vypracovaná metodika, a má svou formu a svůj význam.
Dopučuji Ivana Balabanova, američana bulharského původu, chovatele malin Ot Vitosha, representanta USA na MS IPO opakovaně, a jeho učební texty, když převzatý výklad jen nějaké vobyčejné upocené parkurářky s kobylou, co přesedlala na psy, je ti k smíchu

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:04
- Nahlásit

jbat
ty woe, uš teď mám co dělat...
Páč jsi začala pozdě, máš dva měsíce zpoždění a málo platné, to už nedoženeš . Holt máš založeno na problém. Začít pozdě a ještě uplácet.... no nic, seber psa, val na Blbčáry a třá to ještě zachráníš, ale nevím nevím...

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:04 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

a tady jsme

[imgs]
[url=http://img3.rajce.idnes.cz/d3/1/1186/1186668_ c94510ba152a6ec3a72f30867c4baa44/images/Zavody_08_ 086.jpg[/imgs]]
bohužel to nejde.Děkuji všem za podpporu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:05
- Nahlásit

Sali
Co blbneš? Nepoznáš ironii? Tě nakazila Dzedzy,nebo co?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:06
- Nahlásit

Sali
jistě a sodu by ti dal každý, komu bys tohle předvedla s označením, že děláš oční kontakt

hele, uklidni se.
já si přečtu balabanova a ty si přečti ve slovníku vysvětlení pojmu nadsázka. na tebe asi dneska náladu nemám, člověče, promiň.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Psíček
čest a sílu paní!
po pravdě, na čest se Vám vyfláknu ,ale síla by se jaxi hodila bo standardně dochází
jbat
tssss,leda by záviděla ,mám oční kontakt takovej,že z toho začínám mít tiky,v sobotu na cvičáku mě ta nána hypnotizovala celou poslušnost prostě furtKdyž to nepomáhalo,dloubala do mě košíkem .Fakt únavný

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:08 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

davidkova renata
hypnotizovala celou poslušnost prostě furt
a ty di taky do háje, se to naučila vod Bendy si zapomněla napsat

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:10
- Nahlásit

davidkova renata
mám oční kontakt takovej,že z toho začínám mít tiky

ježiš, nestraš, to se budu v tom megavýcviku krotit, páč to by nemuselo dobře dopadnout...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:10
- Nahlásit

Benda
se to naučila vod Bendy si zapomněla mapsat
a tak to je snad všeobecně známý ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:11
- Nahlásit

Psíček
Dík za překlad, právě jsem o něj chtěla požádat. Je pondělí ráno, mozek má ještě víkend, takže jsem pochopila akorát spojky a některé předložky .
S tím překladem v zásadě i souhlasím, ale žádala bych konkretizovat ty velké myslitele. Nebudeme oživovat Lenina, že ne? Jestli jo tak to nesmíme dělat tady, Davídková by se mohla naštvat. Ona je totiž reinkarnovaný Lenin ve voskové verzi, takže bacha na to

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:12
- Nahlásit

Benda

jo a co se týče elektrickýho obojku, ten jsem pani megakynoložce vomlátila o hlavu taky. se*ou mě lidi, co maj před vlastním prahem bordel a mně by uklízeli... kor dyš jsem viděla ty strupy na krku tý čuby.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jbat
to se budu v tom megavýcviku krotit
to ti radim,jinak skončíme u chocholouška vobě

Benda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tak pak je to v pořádku

jbat
si dej za brejle piškotyx a máš oční kontakt hned

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:15
- Nahlásit

Nehádejte se ted chvíli,mušim nakoupit

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Na tebe Nýný alespoň čučí, Bruna si na mě lehá Během chůze u nohy Normálně se o mě opře ramenem a postupně se opírá čím dál víc. Mě to úplně vyhazuje ze směru chůze a jednou mě dokonce shodil Nemůžu ho to odnaučit, blbečka jednoho hnědýho . Si snad myslí, že ho mám nést, nebo co

jbat
Člen
- Nahlásit

Benda
si dej za brejle piškotyx a máš oční kontakt hned

jak víš, že nosim brejle????
a náhodou von není blbej, von ví, že musí hodit oko na mě, aby z toho nějakej piškot kápl...

Erin
Člen
- Nahlásit

Psíček

Za třetí je správně.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:16
- Nahlásit

jbat
myslím, že s náladou je to dost podobné, budeme společně sráti prám??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:16
- Nahlásit

Biluška
Mě to úplně vyhazuje ze směru chůze a jednou mě dokonce shodil

zkuste nějaký jako vostruhy na lejtka

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

Sali
myslím, že s náladou je to dost podobné, budeme společně sráti prám??????

myslím, že se budeme zdvořile ignorovat a tím pádem bude klid. začlas ty, končím já. ok?

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání