| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:38
- Nahlásit
brutEbony
Hm, proč jsem asi byla s Emmou jednou jedinkrát na výstavě...předtím jsem do ní cpala škvarky horem dolem, ať se dostane do "výstavní" kondice :-/
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:42
- Nahlásit
Mucholabka
no a stežuj si na štíhlý vovčouny s kačenkou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:43
- Nahlásit
Ebony
Je to stejně všechno fraška...i ta blbá pitbullshow
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:43
- Nahlásit
brut
Ahojky moc zdravím a fakt moc gratuluju, V2 je nádherná známka, pořád to ještě znamená, že máš fenku se známou "výborná" výstavy jsou hóódně subjektivní.
Určitě bych neházela flintu do žita a ještě někam vyrazila
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:45
- Nahlásit
Mucholabka
samozřejmě, ale holt někdy i fraška patří k životu, aby si člověk trochu odpočinul...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:00
- Nahlásit
Ebony
tak tak....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:02
- Nahlásit
brut
no, na tvém místě bych se rozčilovala až když to bude známka o stupeň nižší...pořadí ve výborných bych neřešila...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:09
- Nahlásit
Ebony
prostě lidi tak rádi přehání hlavně o něčem, co nemají doma, a já jsem holt na svoje miláčky háklivá
Kdo není háklivý na své miláčky! Ale ty zapomínáš,že nevystavuješ jen ty.A ty se pohybuješ ve špičce.Zajeď někdy někam na obl.výstavu a dívej se,co všechno jsou lidi schopni táhnout na výstavu a jak ještě u toho vyvádějí.(Teda mám na mysli exterieráky samozřejmě)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:11
- Nahlásit
brut
gratuluji,paní.A s tou flintou v obilí ještě pčkejte,jak psala Jimmy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:17
- Nahlásit
brut
a je "víc štěněčí
hm...tak todle mi hlava moc jako nebere...tu samou výtku utrpěla pardálka ondá s faraonem když šli na první možný předvedení aby se spíš votrkali.Byl prej taky moc "štěněcí",takže ho předběh ten co vypadal jako neštěněcí.Moc to jako nechápu bo jak by měl vypadat když mu bylo snad ani ne 6 měsíců.. Dobře vim proč na takový akce nelezu
Biluška
A na mytí venku pod pumpou už je zima
No a ??Vám může bejt fuk esi Mášenek klepe kosu pod pumpou ve snaze se uzdravit
Ebony
ale holt někdy i fraška patří k životu, aby si člověk trochu odpočinul
helejte,to my tady na mý foře vlastně vodpočíváme furt,že jo?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:20
- Nahlásit
ale v pohodě, akorát mně to ten život nezachrání, když mě tam ten pes nechá samotnouEbony
A to bych zas netvrdila. Oni se nezdají.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:40
- Nahlásit
Psíček
Huš paciente.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:46
- Nahlásit
Neessi
trochu tě poopravím
Zajeď někdy někam na cvičák a dívej se,co všechno jsou lidi schopni táhnout na vodítku a jak ještě u toho vyvádějí
To přeci není vina výstav a výstaváků, všude se najdou blbci. Ve špičce se pohybuju chvíli, na oblastní výstavě jsem byla nedávno v Horní Suchý, předtím jsem vždy běhala mezi posledníma a nikdy mi to nevadilo, já si to tam jezdím užít a kupodivu se tam bavím...i s pískátkama, protože to co vidím poslední dobou na cvičákách...Naposledy jsem viděla na cizím "cvičáku" psy, co měli ostnáč na krku a druhý ve slabinách, chtělo se mi zvracet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 23:00
- Nahlásit
byli jsme v parku a ELIška viděla že nějakej blb hchtil svého psa a začal ho mlátit vodítkem a ona jenom začala vyšilovat a voči jí málem vypadli strachem a měla otevřenou tlamu a nevydala ani hlásek
jako děs co jí kdo asi vyváděl
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 23:36 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
brezen2008
Pusenka moje - pardon - Tvoje malá. Jak dlouho jí trvalo než se pak uklidnila? Už je ok? Neklepe se?
Jsem zvědavá co řekne tvá vetka ohledně těch hlasivek. Taky by asi bylo dobrý začít co nejdřív léčit ten ekzém kolem očiček (pokud to skutečně ekzém je).
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 23:49
- Nahlásit
hmm k těm blbům... jěště jednou jsme večer jeli do Hvězdy, nějaká kráva vymaštěná tam přivolávala psa. Když asi po pátém volání přiběhl, tak ho fakt příšerně dořvala a mlátila, pííííí.. jedna. Dlouho jsem se tak nevytočila , eště teď mám vztek, když si na to vzpomenu. Šla jsem jí něco říct a snažila se cestou uklidnit, ale utekla mi... ovšem pochybuju, že by to bylo něco platný i kdybych jí dostihla...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 00:19 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Jimmi
Sali
Neessi
jen jsem poukazovala na subjektivitu
Já jsem malou nepředváděla, to minulý majitel ( bylo moc mokro a řádně to klouzalo, tak jsem se bála, abych sebou nesekla), se mnou by dostala tak max. védéčko jako Brut
Moc děkujeme za gratulaci
davidkova renata
no, u nás o bylo něco podobnýho jako u pardálky... malá má 11 měsíců a ta druhá měla 15, navíc Alu je fakt jemnější.. teprve teď začíná mohutnět.
Vše je o osobním pohledu daného rozhodčího a musím říct, že se snad nikdy nestalo, že by jsme se shodli.
Spíš preferují mohutné ( až tlusté) australáky a nekoukají na to, že by při své tloušce pes v ohradě nepřežil... navíc je fakt nechutný koukat na klepající se sádlo u psů... brrrr, hnusnější pohled není
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 06:09
- Nahlásit
Naždár lidi a dobré ráno všem.
Čovek aby se bál pomalu vytáhnout paty, všude někoho mlátěj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 07:37
- Nahlásit
Fstávat a cvičit To sem zase jediná kdo už si dal ranní honičku po polích a dře?
brut
I u šeltií už se mi stalo, že nás porazila chodící jitrnice, neřeš to, nemá to smysl. Daleko víc mě naštvalo když posledně na oblastce předváděla Lála a rozhodčí ji naprosto přehlížel. Od chvíle kdy vešla do kruhu se ani nepodíval na ni, ani na psa. Normálně nahodil přístup "dyť je to jen děcko" a hotovo. Špičková fena odešla z kruhu s VD (což bych ještě přežila, ale jak mohla to VD dostat když ji ani neviděl to nechápu). Do posudku napsal takové perly jako třeba "kravský postoj zadních končetin" . Patrně nikdy kravský postoj neviděl. Nemá smysl to řešit, stejně si stěžovat nikde nemůžem tak co.
davidkova renata
Vám může bejt fuk esi Mášenek klepe kosu pod pumpou ve snaze se uzdravit
Je to dobrý, odjel do práce. Včil bude zabírat koupelnu v práci a já si konečně můžu jít umýt hlavu
Psíček
Vítej zpátky pane
Nebo horsi nez pes, jez je tak milovan, ze dostava denne asi dvacet tabletek a patnact injekci neb mu to tak predepsal pan veterinar...i kdyz mu nejspis v podstate nic neni, tedy krom toho, ze ma histerickou panicku.
Pan veterinář splácí hypotéku a lízing tak mu to neměj za zlé . Hele, v Bruntálově je paní co má dva malé špice. Teda špicky - fenky. Tyhle dvě nutně musí onemocnět každý týden, jinak je z toho panička na nervy. Když ji vet přesvědčoval, že fenám nic není tak ho pomlouvala kudy chodila. Že je neschopný a tak dál. Feny pokaždé odvezla do Olomouce na jakousi kliniku kde jim pokaždé něco našli. Jednou dokonce leukémii, heč. Oběma . Tenkrát byla paní na vrcholu blaha. Potom se její vet poučil, feny za zimu prodělali asi třikrát zápal plic, našli se nějaké vady na srdci, dysplazka úplně všech kloubů, špatná krční páteř, špatné trávení, nefungující ledviny..... paní je šťastná jak blecha, třikrát týdně vodí holky na injekce bez kterých by nepřežili, vet si koupil nové auto.... jo a špickám píchá vit. B (alespoň mi to říkal)
Obecně máš pravdu, psi se obecně mají hodně špatně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 07:41
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:00
- Nahlásit
brezen2008
Ahoj, já kráva zaspala nechala to seno doma, můžeš prosím zítra?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:09
- Nahlásit
dobré ráno všem, jdu umřít na chřipku a ani to nestíhám číst, to je zas den...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:11
- Nahlásit
kachna_
mohu,v pohodě
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:30
- Nahlásit
Dobré ránko všem.
a musím poděkovat této společnosti za jejich skvělé kylnologické rady,neboť jsme se fčéra zúčastnili závodů v Havířově sice jen ZZO a byli jsme z 12 startujících 3 tagže máme pohárek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:39
- Nahlásit
čus fšicííí s křipkou i bes,ti co mají pohárek i ti co maj kulový
Pentas
byli jsme z 12 startujících 3
tož pane gratulujéééém ,lýnyje se slibně rozjížděj bo štenda budou samosebou dražší dyš sou rodiče úspěšní na závodech
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:43
- Nahlásit
Pentas
My taky gratulujem Poskakoval jsi před startem na jedné noze? Určitě ne, páč kdyby jo tak jste byli první To je zaručené zaklínadlo co vždycky funguje
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:48
- Nahlásit
dobré ráno
musím vám napsat že mě včera Benda překvapil, trochu jsem ochořel a bumbal coldrex. Normálně si mě v takové situaci moc nevšímá ale včera se přimotal a spal se mnou celou noc, což normálně nedělá. Tak sem usoudil že vycítil šanci a chtěl být připraven mě ve chvíli poslední zakousnout
Pentas
gratuluji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:50
- Nahlásit
Benda
Tak sem usoudil že vycítil šanci a chtěl být připraven mě ve chvíli poslední zakousnout
Bacha na to, ztrácíš svoji pozici alfy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:50
- Nahlásit
děcka dyž už tady mudrujem - zkoušeli jsme s blbís "přivoláníčko" (malinký, protože je malinkej). jen tak - prostě byl navolno u řeky, kam chodíme a zkoušeli jsme odvolat od pejska, od hov*a, schovat se a volat, prostě jen tak kraviny za piškot. podotýkám, že jsem ho nekárala, vůbec, ani slovně, natož abych po něm řvala nebo co já vím. a potkala nás paní velkomegakynoložka s belgičankou s ostnáčem a počla nás kárat, že je ještě malej, a ať se vzpamatujem a gdesi cosi. tak jsem se snažila namítnout, že si teda jako spíš hrajem ( a bylo to znát - vždycky když přišel tak obrovské mazlení a radost a piškot a všechno) a ona že na povel ke mně je ještě malej... má teda skoro 4 měsíce a mně to přišlo takový... no pes z toho měl radost, tak nevim. jako já ju pak setřela tím ostnáčem (něco ve smyslu že kdyby začla tak brzo, jako já, nemusela teď čubu tejrat...), ale stejně... nevim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:51
- Nahlásit
Biluška
Poskakoval jsi před startem na jedné noze
dyk nepsal,že to byla paralympyjáda..
Benda
chtěl být připraven mě ve chvíli poslední zakousnout
jj,je dominantní,máš problém
P.S.co sem ti řikala..uš je tady