Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 12:03
- Nahlásit

Tinta76
nemám,ale neboj,do konce tejdne dodám,slibuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 12:03
- Nahlásit

brezen2008
je to nyný?
jo,je,fotila to ta holčina co má tu jorkšírku,je to vod Libo,neznám akorát toho malýho muta bo co to je
Cvičák je vod 15 hodin,budem asi půl hodky předem

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 12:12
- Nahlásit

brezen2008
heled,ty místo štrekování,pracuj,jak jsem koukala,moc se tam flákáte
Helejte, zatímco vy se flákáte, co se do vás vejde a spíváte a tančíte za chůze a to tak, že veřejně (!!!!), já nevim, kam dříf skočit, taxi moc nekoledujte, jo?! Laskavje teda!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 12:34
- Nahlásit

davidkova renata
ok,budu tak okolo 14,30 a jdem na llouku se vyčurat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 12:36
- Nahlásit

rosnička
a to je tím,že mítro nějakého Divokého Billa,máte mít puištěného Nedvědi
jasný
jak kam dřív skočit,to určo,se tam flákáte,připravte si něco pro Elí,jdu tam za chvíli na kontrollu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 19:16
- Nahlásit

Budeme mít malé krysokočky, beru záznamy na mladé krysokoťátka!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 20:08
- Nahlásit

tak se zas chlubím :
Eliška mě přivítala už ve dveřích

teta davídková jí viděla,venku je Elí naprosto v pohodě,celou dobu spala v náruči,když byla hodiny cvičení apsy jí vedle skákali přes překážky,se ani nezvedla,spala anic jí nezajímalo,pak jsme šli přes park,šla naprosto v pohodě ,sem tam koukla kde se co hne a děje,ale jinak naprosto v pohodě
pak jsme si sedli aona šla spinkat,Nyný jí nevadila vůbec
zejtra jdem lítat i sní do polí,dokud je tak krásně

jako na vodítku bude dál,ale stejně někdy časem jí vypustím,ale na to je času dost ....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 20:52 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

brezen2008

Dárek je pašááááááák . Želvičko, klobouk dolů, fakt...

Se těším, až se někdy se všema pejsama potkáme .

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 21:14
- Nahlásit

maixnerova
neděkuj,ty máš na to zásluhu taky avelkou,kdybych nejela tenkrát s tebou.....

a jinak:
nic na tom není,jenom to chtělo jí vytáhnout z kotce do reality
Se těším, až se někdy se všema pejsama potkáme
to není problém

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 21:27
- Nahlásit

se chlubím,zas,ale před chvilkou mi eliška vlezla na stůl a dožadovala se pribináku a přitom vrtěla vocáskem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 08:29
- Nahlásit

Dobré ráno všem přátelé
jak se vede,jak se máte?
mi se máme krásně,všecky psi byli dneska venku společně ,Dasty i sindy si už vyhejbaj tomu malému stvoření co za nimi chodí a už se snimi hraje ,nebo to aspon zkouší a honí se snimi v parku ,má sice flexinu od tety PetryK,ale musím zítra vyrobit stopovačku,musím z obyč provazu,aby to vůbec utáhla

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 08:39 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

brezen2008

čau , kdybys chtěla, dám ti stopovačku z lehkýho lanka, kterou jsem vyrobila před časem Toničce, má ale jen cca 3,5 metru.

Když se ti bude hodit, je Eliščina . Kdybys chtěla, můžu ti koupit v tom provaznictví na Újezdě víc metrů tenčího popruhu nebo lanka a karabinku. Jezdím každej den kolem z práce.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 08:45
- Nahlásit

maixnerova
jsi hodná,ale já se tam chci zejtra vypravit ,chci aspon 10 metrů
ale díky moc
jo a kolik asi stojí metr? nevíš?

co děláš dneska,nejdeš venčit někam?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 09:21
- Nahlásit

brezen2008

dneska je to blbý, jedu teda s bobíšema za chvilku do Hvězdy, ale jen na cca 1,5 hodiny... mám doma takovej bordel, že už mi to vadí, tak s tím musím něco udělat, přes tejden nic nestíhám

Třeba příští neděli , kdybys mohla, tak se někde můžem sejít, třeba někde blíž u tebe, abys to neměla tak z ruky. Domluvíme se mailem.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

brezen2008

nepamatuju si kolik stojej ty úzký popruhy, ale určitě to není žádná závratná částka, to bych si pamatovala. Možná 5 - 10 kč/1m... nevím přesně...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 09:27
- Nahlásit

maixnerova
ok domluvíme se ...
dík

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

jěště, úzký popruhy na vodítka jako metráž, mají taky vedle v tom Kutilovi, kdyby v provaznictví neměli, co potřebuješ...

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 11:11
- Nahlásit

maixnerova
mám doma takovej bordel, že už mi to vadí, tak s tím musím něco udělat, přes tejden nic nestíhám

Tak na to jsem měla včera "den"-úplně to samý,takže jsem makala celý den i doma i venku,vyprala všechny psí pelechy,jejich deky,povlečení a odchlupila barák.Byly toho 2 pytlíky do vysavače-neskutečný!Ještě že svítilo sluníčko a bylo teplo-aspoň mi všechno uschlo.Zato teď jsem mokrá-od rána opravuji komín nad sedlovnou,střecha je mokrá ,šamotová malta žere ruce i přes rukavice a všechny ty cihly tahat po žebříku ,ach jo.Ale mám hotovo a jsem tuhá

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 11:24
- Nahlásit

Neessi
Ale mám hotovo a jsem tuhá

tak to ti závidím a přeju , ... já eště piju kafe a přemýšlím o tom, kde začít , no nic, jdu na to

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 12:24
- Nahlásit

Neessi
nemluv mě o zedničině,
děláme už týden normálně zakrovenou přístavbu k domu, v které je kotec pro bazilišku, co uteče snad odevšud...má to rozměry a pevnost menší stáje na obzvlášťě divokého mustanga...teď jsem konečně vymyla míchačku, a o maltě nechci slyšet aspoň týden.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 13:07
- Nahlásit

Neessi
Nezoufej, já se taky od pátku nezastavila Čím víc dělám tím víc věcí čeká ve frontě Navíc Mášenek chytil rýmečku komplikovanou zalehlým uchem a už třetí den na to umírá Jdu si vyhlídnout nějaký pěkný trám na půdičce

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:16 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Já se taky nezastavila, ač jsem nemocná a navíc mě ještě bolí noha a asi mě nebudete mít rádi, páč jsme byli s bráchou na výstavě skalár a dělali jsme tam ozvučení mi se ti psi fakt nelíbili, ne že by to nebylo elegantní, ale mělo to takové vypleštěné xichtíky, když tahali, a bylo to takové nezdravé...

Občas jsem si spíš připadala, že jsem na závodu míru, než na výstavě, to když proti mně začala běžet skupinka lidí s pískátkama, hračkama, občas poskakovali, jako by byli potrefení-no mazec docela

Brácha zvukař

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:27
- Nahlásit

Mucholabka
hele, asi vrátíš sedák

by mě zajímalo, jak dlouho by tam vydržela běhat tvoje "zdravá" zvěř

Kde jste byli?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:29
- Nahlásit

Ebony
Mě se nezdálo, že by běhali nějak extra dlouho.
V Ludgeřovicích, u nás na cvičáku.

A proč teda kolem nich musí lítat ti lidi? To ti psi neumí tahat sami?

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:31
- Nahlásit

Sali
nemluv mě o zedničině,

No co si čék neudělá sám,to prostě není Ještě bych měla ten komín úhledně nahodit maltou,ale kálím na to.Co v zimě odpadne,to tam hold nepatří a nahodím to na jaře

kotec pro bazilišku, co uteče snad odevšud...-takovou čubu jsem měla před..předminulou,ta dokázala snad procházet i zdí naprosto záhadně zmizela a záhadně se vracela. Nechala jsem udělat kotec na medvědy a byl klid.Dodnes kotec drží a i když ho moc nepoužívám,občas se hodí na obě čubiny,když je třeba.Hlavně se po něm pne psí víno

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:33
- Nahlásit

Mucholabka
A proč teda kolem nich musí lítat ti lidi? To ti psi neumí tahat sami?

Nová doba ! Mně to teda dost vadí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:36
- Nahlásit

Neessi
Mně to teda dost vadí.
Já se tomu teda spíš směju-když to nevadí rozhodčímu, tak co. Už vidím, jak takhle někdo pobíhá na pitbullshow, to by si asi všichni klepali na čelo, co to je za blba

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:37
- Nahlásit

Mucholabka
umí tahat, ale když ten pes musí tahat se zvedlou hlavou a ještě k tomu koukat, tak asi se na ně asi volat musí...tahat jak řepa umí každej pes, i když, možná bych i to chtěla vidět...

Neessi

Mně to teda dost vadí.
no, mně vadí u psů jiný věci, myslím daleko podstatnější, než je volání na psa na výstavě...

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:40
- Nahlásit

Mucholabka
jak takhle někdo pobíhá na pitbullshow,
a tam se takhle běhá v kruhu? pokud vím, tak ostatní plemena musí dvorně ťapat u nohy na výstavě tři pidikolečka, tak proč by se na ně mělo pokřikovat?

proč srovnáváš nesrovnatelný?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:45 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Ebony
Ale byla tam třeba fena, už v dorostu tahala sama, ze zvednutou hlavou, krásně, profík...ta se mi třeba líbila, aspoň na ophled povahově, některých psi lítali ze strany na stranu a jiní se přehadovali volej na ni-nééé, nevolej na ni, teď na ni volej, teď nevolej!
http://www.youtube.com/watch?v=ENH-CPyppSU

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání