Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

jbat
a náhodou von není blbej, von ví, že musí hodit oko na mě, aby z toho nějakej piškot kápl.
já ti to věřím jen se musíš modlit aby nebyl pidinožka krátkozrakej páč jinak si pro oční kontakt budeš muset lehnout na břicho

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:20
- Nahlásit

hele a nemůže vode mně blbís chytit tu chřipku???

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:22
- Nahlásit

Benda
pidinožka krátkozrakej páč jinak si pro oční kontakt budeš muset lehnout na břicho

já bych to pro něj klidně udělala. už teď když mi donese klacek, tak se musím ohnout až k zemi, i když mi ho moc hezky podává...

Sali
Člen
- Nahlásit

jbat
myslím, že dneska při pondělku zvládnu zdvořile ignorovat celý net.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Benda
jen se musíš modlit aby nebyl pidinožka krátkozrakej páč jinak si pro oční kontakt budeš muset lehnout na břicho
vono to nebé tak horký,si dovolim sem dát foto co sem o víkendu dávala ebony stran očního kontaktu

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:23
- Nahlásit

Sali
myslím, že dneska při pondělku zvládnu zdvořile ignorovat celý net.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

davidkova renata
vono to nebé tak horký

ježiš chudě, musí mít nutně problémy s krční páteří...

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

davidkova renata
tak za á ty druhý voči nevidím tudíž ani kontakt a za bé má tak vykulený oči že má "kontakt" se vším v okolí 180°
ps: jen doufám že to není Ebony pes ?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

děcka mějte se tu, odcházím umřít. ve středu pa.

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

Psíček
Jedná se o zápasy v blátě
se psy nebo bez psů ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:34
- Nahlásit

Psíček
Jdete do toho?
Já do toho jdu Určitě vyhraju, mám obrovskou praxi. Za poslední týden sem se válela v bahně asi pětkrát

Stran toho entika těch velkomyslitelů - když to nebude Lenin tak je fšechno v pořádku

Benda
Když bude Blbís krátkozraký tak mu pořídí brejle ne? Na gumičku, aby mu nepadaly

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:42
- Nahlásit

Biluška
pořídí mu divadelní kukátko sem vždycky záviděl na cvičáku těm co mají velké psy a při korekcích obratů u nohy se nemusejí ohejbat

Psíček
no nevím, když jsem si chtěl zkusit agility před tím než zaplatím celý kurz abych zjistil jestli ho to bude bavit (a jestli to já uběhám) tak mi bylo řečeno že bude mít vélkou radost z toho že uvidí páníčka běhat. Sem si myslel že s bahnem je to stejný, bo když sem nedávno zakopnul a padnul do bláta tak měl radost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:51
- Nahlásit

Dobrý ráno fšem co jsou scíplotiny, hlavu maj celou obrovskou a zarýmovanou, čelo otřískaný jak furt kejchaj a ten nejkrásnější víkend za posledních sto let proleželi v posteli

událo se něco zásadního, co by zdělanci nemělo uniknout?

Sem se snažila poctivě to přečíst, fakt, ale u osmnáctset sedmičky jsem to vzdala.

Ale to vím, že březen 2008 je fakt úža a Elí taky, takže jim to šlape nad očekávání dobře - Březen

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:57
- Nahlásit

Psíček
to ale nemohu riskovat protože v případě výhry a udělení titulu irondog bych ztratil pozici alfa a navíc by mi ho omylem mohl odcizit a zneužít nějaký majitel prádelny.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:01 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

PetraK
to poděkuj elí,bo na tom nic není a představ si že,než na tvém polštářku nechce spát,jako spí na posteli,ale musí tam bejt polštář,jinak si lehne na zem a kouká,jako kdy jí tam dám ten polštář
a už je drzá,vono je to děsný mít takové malé střeštidlo,vono se to dostane kamkoliv,na stůl,do koupelny,pod umyvadlo,už je votrkaná,už leze všude
no ted tu jančí a běhá furt do kuchyně,bo čeká až se uvaří zejže adostane maso s rejží,šmějdí a čeká před troubou až jí to nandám
dasty se sindy zatím spěj ,ale dostanou taky

jo a kam chodíš venčit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:17
- Nahlásit

Benda
jen doufám že to není Ebony pes
doufáš marně,je to ebony Růůůfusek,chlouba to její početné smečky
zjistil jestli ho to bude bavit (a jestli to já uběhám)
neuběháš,to je jistá věc

Du na kolo,drž mi palce bo esi sletim,spadnu nejen z kola ,ale aji z pozice alfy a to bé průser

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

brezen2008
to poděkuj elí,bo na tom nic není a představ si že,než na tvém polštářku nechce spát,jako spí na posteli,ale musí tam bejt polštář,jinak si lehne na zem a kouká,jako kdy jí tam dám ten polštář
a už je drzá,vono je to děsný mít takové malé střeštidlo,vono se to dostane kamkoliv,na stůl,do koupelny,pod umyvadlo,už je votrkaná,už leze všude
no ted tu jančí a běhá furt do kuchyně,bo čeká až se uvaří zejže adostane maso s rejží,šmějdí a čeká před troubou až jí to nandám
dasty se sindy zatím spěj ,ale dostanou taky

jo a kam chodíš venčit?

to se hezky čte!!!!!! Víš, že závidím? Fakt. Jste holky žižkovný!! No aby ne, když jste ze Žižkova, taky!
My chodíme venčit tady u nás buď do polí, nebo popojedem do lesa, nebo chodím na Fialku a občas do Hvězdy. Svýho času jsme taky jezdili do Stromajdy, ale díky novým vyhláškám na to prdím, nechci se tam nechat buzerovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:22
- Nahlásit

Benda
zneužít nějaký majitel prádelny

PANE!!! Na co ste se to dal???

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:28
- Nahlásit

Psíček
chápete, ale u nás se může pomočovat pouze alfa ale jen se svolením female.

davidkova renata
hele tse neboj ty budeš padat z pozice beta takže to bu bolet míň.

PetraK
sem si jen říkal že by si ten titul někdo mohl špatně přeložit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:29
- Nahlásit

PetraK
tak ted tu chrněj po jídle,zítra donutím jendu,aby sem hodil fotky
odpol jdem na dlouhou vycházku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:31
- Nahlásit

PetraK
a nechceš se sejít,maixnerová psala že bych se sní mohla vidět v neděli,nechceš taky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:22
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co si užili parádní víkend, hlavně dobré ráno Pardálce - bo děcka, ste neviděli, jakou krásnou kuchyň mi Pardálak nakreslila, neb sem byla zoufalá, že si v krámě nevyberu. Marie skorem pomřela, v sobotu musela bejt chudák celej den venku a při ranní prochajdě v krčáku pozorovat daňcíí, jak si mlátí hlavou o stromy a skáčou do vzduchu a přesto musela přijít, sednout, lehnout, sednout, lehnout, vstáááááát ))) Snad už to vstaň chápe. Ještě to potřebujem cvičit s klidnějším psem ve skupině, který nevyprovokuje štěkot. Je veliká škoda, že opět nezvládnem zkoušky, nechápu, proč Mařkam usí hárat tak blbě, že to nejlínejší období vyjde vždy na zkoušku. Jak jí mám rozhejbat při falešce a celkově při hárání? Dyť ta čuba je akční jen těsně před háránim, jinak nic.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:27
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek
Koukám, že to tu od rána bouří, tak si musím dát pozor, aby něco neuhodilo i u nás

Biluška
já výstavy tak nějak všeobecně nemusím, u Alušky jsem slíbila,že nějaké absolvuju a pokusíme se o uchovnění ( v případě, že někde nebude problém). Přece jen má v sobě dobrou krev a tak by byla škoda jí neukazovat na výstavách. Konečně se i uklidnila a ty drobné chyby, které se občas objeví jsou jistojistě negativní zkušenosti. Povahově je super. Takže půjdeme na cvičák, což je naše priorita, pak zkusíme ještě nějakou výstavu a uvidíme, co bude dál. Jedno vím jistě, bude běhat coursing, protože střapeček miluje ( fascinovaly jí konce pásky okolo kruhu, nějak měla na začátku snahu je lovit )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:48
- Nahlásit

Benda
ty budeš padat z pozice beta takže to bu bolet míň.
sis asi ráno nevzal prášky co??Máš to pomotaný,hochu
Gerda
jí mám rozhejbat při falešce a celkově při hárání?
TRAVERZOU!!!Nevim kolikrát ti mám ešte řikat,že se s tim čoklem prostě moc se*eš!

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

davidkova renata
a copak, píšeš ze spádovky nebo si šla pěšky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
nevíš,jestli mohu v šárce pustit navolno? anebo jak je tom ted?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

brezen2008

a nechceš se sejít,maixnerová psala že bych se sní mohla vidět v neděli,nechceš taky

u mě teď neděle ještě nepadají v úvahu, to až bude zazimovaná chalupa, pak jooooo a nebo někdy v týdnu - teď jsem ale scípák s nudlema jak vopratě, hlavou jak plynojem a tělem který je v rozkladu

brut
gratulace k vystavování, a nechápu jakej jinej než štěněčí výraz by mělo štěně mít?????
Tohle přesně je důvod proč by mě na výstavu nikdo nikdy

nějak měla na začátku snahu je lovit

coursingová naděje

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:26
- Nahlásit

Gerda
Jak jí mám rozhejbat při falešce a celkově při hárání?

možná Ešus, esli by jí nerozhejbal??? Ačkoliv to možná vyjde nastejnou jako s tou traverzou, kterou navrhovala paní Davídkojc.

Jo lidi, já se zapomněla pochlubit co mám za psího úchyláka! Už ho to zase popadlo a na cvičáku mi dělal ostudu - "hrál" si tam s jednou krásnou černou labroškou, baba sebou flákla na zem a to neměla dělat! Ešus uviděl "čudlíky" a byl mimo! Voni mi to nevěřili, mysleli si že jsem praštěná, když jsem je varovala. Prej: "to von si ji jen tak vočuchává". Ba,ba, vočuchával, vočuchával a... "Heleee cecíííky!! To já rád! moc rád! " , a už byl za třicetikilový štěňátko!! Chápete to někdo? A dokonce se najdou takový psí štěťule, že se jim to ešče líbí a ten pupek mu pak nastavujou imrvére -jako jeho manželka Aischa, nebo jeho druhá manželka Abbie.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:35
- Nahlásit

brezen2008
nevíš,jestli mohu v šárce pustit navolno
to fakt nevim já jí mám puštěnou fšude,tagže se vo to moc nezajímám
Benda
píšeš ze spádovky nebo si šla pěšky
čekám na ambulanci,je tu děsně lidí,taxi krátim dlouhou chvíli
PetraK
nebo jeho druhá manželka
von je z emirátů???

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:42
- Nahlásit

davidkova renata
von je z emirátů
podle jeho touhy vlastnit harém s blonckama a pitbulkama odhaduju, že asi jo. Picbůmka Abbie je teda jeho manželka největší - asi páč je to tak trochu děftka, která ho furt přemlouvá, že jako aby...... už... a jdem na to... a ty cecíky fakt sama nastavuje. Když u nás byla návštěvou a už to nešlo fakt s nima vydržet co dělali za brajgl a Ešus byl upovelován do povelu Sval se! tak ta mrcha šla, stoupla si mu zadnicí nad hlavu a nakrucovala se tam to už mi ho bylo i líto

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání