| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 17:19
- Nahlásit
Neessi
hoooodně velký hrnec kulajdy
No jo, ale já mám dneska odpravenej žlučník po těch topinkách s česnekem fčéra, dneska zcela výýjimečně nezávidim, bo nemám hlat, mám žlučník f toaletce )))
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 17:54
- Nahlásit
Neessi
tak to nesnášíme stejný věci
Ale naštěstí Amálka roste do krásy
Marunka taky
a Růůůůfusek je akční sportovec
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 18:28
- Nahlásit
Ebonycaute pani,moooc pekny čubinky,hele pani,nevite o nejakym dlouhosrstym ovcounkovy?sice jsem se vas uz ptala minule,ja jen kdyby jste nahodou vedela,jinak budu chlupace pujcenyho,aspon se pesa nebude nudit a pomalu ho muzu cvicit,poslu foto,jsem to slibila i pani davidkojc
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 18:54
- Nahlásit
Ebony
Amálka je hezká,ale nedostává trochu moc karotenů?Nebo to wami přepískla s úpravou
ovšem Marunka mi nějak unikla a jsem z ní celá paf.Růůůfusek je jako vždy třída ! S kým teď spává?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:01
- Nahlásit
nemethova5
pani o dlouhosrsťáky je nouze Už v Polsku se nás ptají, protože po Indoušovi občas nějakej vypadne a oni je normálně chovají s PP. Ale slyšela jsem, že od roku 2010 mají být chlupatci oficiálně zařazeni do chovu. jestli je to pravdy, tak to bude super.
Neessi
No Amálka je prostě rezavec od přírody, fakt žádnej karoten nedostává, možná je ta fotka trochu tmavší, už nebylo dobrý světlo, ale ona je i na živo rezavá.
Marunku jsem si přivezla roční v dubnu, i jsem se tady myslím chlubila. Jsou s Amálou kámošky a řádí, jak černý ruky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:02
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:04
- Nahlásit
Gerda
A přišl ti onlajn patolog, což je f tvym případě stejnak užitečnější ))
díky moc,pani,já nevim gde si myslí,že je??!! Na nějakým dochtorským kongresu bo co??!!
Ebony
tak to nesnášíme stejný věci
se přidám...nejenže to nesnášim,ale vůbec f tu dobu nežiju ,je to úpa ztracenej a zbytečnej čas.
P.S.nemohla byste aspon jednou vyfotit toho Růůůfuska s NORMÁLNÍM VÝRAZEM??????????????
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:06
- Nahlásit
nemethova5
takovýhle kluky umí náš Indouš, mimochodem už i Polský klubový vítěz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:06
- Nahlásit
Ebony
pani...gdo je na tý prostřední fotce???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:07
- Nahlásit
Ebonytak to je prosim atak,s tim ted budu chodit do sluzby,no aspon se chlapec necemu priuci,no prave,ze je velka,ale velka nouze,to vim,vsude volam,ptam se a nic,no tak to by bylo fajn,kdyby to uznali,jinak hajan by byl chovny,neni uplne chlupaty,vyhrady by byli,ale byl to kriptochid,jedno varle mu nespadlo a stejne jsem ho musela nechat kastrovat,mel ten nador na prostate,tak ho celeho vybral,vcetne toho varlete,ktere bylo nekde blizko pry u ledviny a bylo zdeformovany.jinak bych si vzala i stene bez PP,hlavne,ze je to chlupac a ma dobrou povahu,jako v tom,ze se treba neboji.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:08
- Nahlásit
davidkova renata
to JE jeho normální výraz, nenormální je tenhle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:09
- Nahlásit
Ebony
to JE jeho normální výraz, nenormální je tenhle
aha,tak jako bych nic neřekla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:09
- Nahlásit
Ebonyhelejdte pani,on je podobnej atakovy,no me by se po nem stene fakt libilo,nechcete neco pro me vyprodukovat?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
taky umí takovej
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:11
- Nahlásit
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:12
- Nahlásit
nemethova5
tak až se nějaký chlupáček objeví, tak řeknu, jinak si po Indovi hodně chválí povahy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:13
- Nahlásit
Ebony
Ebony
taky umí takovej
hele a nejni von třá nějak nemocnej nebo tak... ,to sem ešte neviděla teda
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:14
- Nahlásit
tak sem ještě hodím naší "drobnou fenečku" Grétku
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:15
- Nahlásit
davidkova renata
ne, on je komik od narození
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:15
- Nahlásit
Ebonypani,u me se povaha ceni a ze ma chut pes delat,to budu moc rada,zatim bude hajan chodit s atakem do prace,pak atak sam,helejte a neni to ten vas pes indo stary samotar???potkala jsem stenatko u nas v orlove,je to chlupac,nadhernej,jmenuje se izzy bri-jack
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:18
- Nahlásit
nemethova5
indo stary samotar???potkala jsem stenatko u nas v orlove,je to chlupac,nadhernej,jmenuje se izzy bri-jack
je to Indo a ten chlupáč na fotce je právě Izzy
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:20
- Nahlásit
nemethova5
tohle je taky Indův syn, a je to pořádnej vztekloun, už když jsme ho fotili, tak nás chtěl sežrat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:26
- Nahlásit
Ebonyjeeeee!!!vypada jak hajan,kdyz byl malinkatej,akorat ze hajan byl jak malinky beranek,ja prave izzyho uz dlouho nevidela,nebyli se nahodou podivat na vystavu?pan se mnou mluvil,jsme se potkali na veterine,pan sel ockovat,ja s hajanem kvuli pateri,tak jsme se dali do reci,chtela jsem je nalakat k nam na cvicak,ale nemeli zajem,spise byli znechuceni,byli na jednom z cvicaku v orlove a rikali,ze uz nikdy,ani se jim nedivim,jinak mu rikaji robinek,mala od moji skorosvagrove na nej volala hajane.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:26
- Nahlásit
Ebony
Takže Marunka je stejně stará jako Bordžínka asi.No zezadu maj nemlich stejný pozadí
A Růůůfusek jak skáče tu "desítku"-kam se na něj se*ou ípaři!A ten zájem a ten oční kontakt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:29
- Nahlásit
Neessi
ten oční kontakt
to nevim..to by Ebony asi musela docela švidrat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:32
- Nahlásit
davidkova renata
náhodou má krásnej oční kontakt
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
to nevim..to by Ebony asi musela docela švidrat
ale néééé,pani.Von je malinkej a Ebony veliká ,tak se mu musí vejít do zornýho pole-to se pak takhle projevuje,víme!Notřá kdyby mu dala Ebony berušku na čelíčko,tak by viděl lepčí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:34
- Nahlásit
Neessi
Maruně budou v únoru dva roky
http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/51923 2.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:35
- Nahlásit
Ebony
ty vado,ten je fakt božíííííí ,sice furt vypadá jako Švarcenégr f Totál Rekálu dyš jim došel kyslík ,ale jinak gůt
Už něco vyhrál???
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:36
- Nahlásit
Neessi
berušku na čelíčko,tak by viděl lepčí
nemůže mít berušku, gdyž jsem mu ufikla ofinku
|