Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:47
- Nahlásit

Ebony
a tam se takhle běhá v kruhu?
tam výstava moc nic neznamená a když už, tak je to stejně pokaždé jinak, někdy v kruhu, někdy jen tam a zpátky. Ale ťapat u nohy rozhodně ne. Spíš jde zas o postoj, pěkně psíka natáhnout...srovnávat to nechci, to nééé, nechci se s tebou hádat, jen mi to přijde směšné.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:48
- Nahlásit

Ebony

no, mně vadí u psů jiný věci, myslím daleko podstatnější, než je volání na psa na výstavě...

Mně to vadí u lidí,že z toho dělají takový cirkus a blbnou psy.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 14:59
- Nahlásit

Neessi
jak blbnou?

je to show, jak každá jiná, já jsem zažila na agility taky řvaní psovodů, někdy i horší, taky jsou psi zblblí, když se hecujou, aby běželi? nebo možná je lepší ve výcviku do psa prát elektrikou, já nevím, každej má asi jinej pohled...ale já hlavně na ty výstavy jezdím, a nic strašnýho tam nevidím, jen víc emocí než jinde, a to mi rozhodně nevadí

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 17:35
- Nahlásit

Ebony
je to show,

to by tak nevadilo,ale to,co někteří lidi vyváděj mimo kruh a čím na sebe vábí pozornost psa -co psa -ovčouna!!!,to je fakt už nějak mimo mé chápání,když 50-letej chlap běhá s pískací kačenkou !Já jsem hold na ty pracáky .

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:37
- Nahlásit

Ebony
Přece nemůžeš vytrvalost psa (plemene, line) určovat podle toho, kolik uběhne kol na výstavě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:38
- Nahlásit

čus fšicííí co pískaj na kačénky i ti normálnější
my na výstavy nechodíme bo Nyný tahat nesmí,tagže by to stejnak nešlo.To jen dyby to někoho zajímalo ,coš pochybuju
Biluška
Mášenek chytil rýmeč
pani,velmi snadná pomoc...zde ...dyk ale víte,ne?
Podle íránského lékaře Siny Zarrintana se může muž spolehnout na masturbaci také v nepříznivém počasí, kdy má ucpaný nos. Orgasmus a ejakulace prý totiž spouští v těle fyziologické reakce, které vedou k uvolnění nosu. A to prý účinněji, než mnohé léky s vedlejšími účinky. Sebeukájení je tak nejlepším lékem na ucpané horní cesty dýchací.

Článek doktora Zarrintana z íránské Univerzity Tabriz otiskl vědecký časopis Medical Hypotheses pod názvem: "Ejakulace jako možný lék na ucpání nosu u dospělých mužů."

Zarrintan v něm uvádí: "Ejakulace může být využita jako možný lék na ucpaný nos, protože fáze výronu poskytuje stimulaci sympatiku a následnou vazokonstrikci (stažení cév) a uvolnění nosu. Také refrakční fáze slouží jako rezervoár pro sympatikus a udržuje stav neucpaného nosu po dost dlouhou dobu. Tato metoda nemá navíc nepříjemné vedlejší účinky farmaceutických léků, protože je to fyziologická stimulace sympatického systému těla. Podle tohoto nápadu by mohly pohlavní styk či masturbace pomáhat v případě ucpaného nosu u dospělých mužů. Může to být prováděno čas od času k uvolnění ucpání a pacient si může počet souloží či masturbací upravit podle vážnosti svých symptomů."

Rada doktora Zarrintana je v této fázi roku, kdy nám počasí příliš nepřeje a nosy se začínají hromadně ucpávat, k nezaplacení. Většina léků uvolňujících ucpaný nos totiž není příliš zdravá a má řadu vedlejších účinků. Masturbace neuškodí, naopak prospívá v mnoha ohledech třeba i mužské prostatě

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:53
- Nahlásit

Ebony
upřímně řečeno, kdyby kolem těch vofčounů nebyl takovej čurbes, tak to běhání na výdrž bych brala, a coby dobrmankář vám ho závidím, obě moje zvířata mají svý jediný plus v pohybu...a musej s erozjet, dostat do tempa, a pak plavou jak kočárový kobyly...ale musej mít čas a prostor...což téměř nikdy nemají.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:54
- Nahlásit

Neessi
též vzdávám holD pracákům, ale holT beru běh na rozhejbání se psa a najetí do tempa coby velký plus, a říkám, závidím vám to, coby dobrmankář, kde se cupoitá v kruhu po úhlopříčce 4 m tam a z5...

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:58
- Nahlásit

Neessi
Ještě bych měla ten komín úhledně nahodit maltou
TIP DNE: v Hornbachu zednická ruční omítačka, cca 740 Kč, klepneš do ní fanku tekutý vomítky a točíš klikou, a ten "mlejnek" uvnitř to pěkně chlístá na zeď v tenký vrstvě...a minimální spotřeba vomítky, a pěkně to jde od ruky...

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:36
- Nahlásit

Sali
v Hornbachu zednická ruční omítačka, cca 740 Kč,

díky za tip,ale ten komín má nad sešíkmenou střechou jen metr + roura.I když možná ještě někde ten mlejnek mám zahrabanej,když jsem si stavěla aťas,tak jsem ho použila.Není nad mechaniku

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
pani,velmi snadná pomoc...zde ...dyk ale víte,ne?
Dík paní Modlím se, aby to nečetl Mášenek, mohl by si vzpomenout, že umím i jiné věci než vařit čajíček a už bych nestíhala fakt vůbec nic

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:41
- Nahlásit

Smečka
kde to určuju, jen jsem chtěla poukazát, že to není taková sranda, jak to vypadá...

I když, možná kdybych spočítala, kolik jsem naběhala km před přípravou na klubovku, že jsem v rámci toho mohla přihlásit na canicrossový závody a dokonce nebýt napoprvé mezi profíkama poslední, tak bych ty ostatní prostě chtěla vidět

když 50-letej chlap běhá s pískací kačenkou
to je jeho problém, já jen běhám před psem a občas zavolám

Já jsem hold na ty pracáky .
no, občas když vidím, co se děje na cvičákách, mám radši ty výstavy...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
mohl by si vzpomenout, že umím i jiné věci

f klidu,pani,dyk tam profesór jasně píše,že si má pomoct sám ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:44
- Nahlásit

Biluška
Bilu, Ferdíka bychom dovezli už v neděli, jo?

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:45
- Nahlásit

by mě zajímalo, jak dlouho by tam vydržela běhat tvoje "zdravá" zvěř Ebony
Výdrž souvisí s vytrvalostí ne? Nebo jak jsi to myslela?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:48
- Nahlásit

Smečka
Myslela to asi tak, že jsem psala, že ti psi se svojima nohama vypadali dost nezdravě.

Každopádně si výdrž psa ohodnotím jinde než v kruhu na výstavě. Třeba pro mě není problém oblíknout psy do postroje a jet na kole za kámoškou na druhý konec města, posedět a jet zpátky-pokud mám teda čas. Na výstavě to prostě zhodnotit nelze. To si musí udělat každý sám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:48
- Nahlásit

Mucholabka
Bilu, Ferdíka bychom dovezli už v neděli, jo?
Ty woe, já tu mám furt toho šílenýho labradora
Doufám, že do té doby seženu majitele ať si kouká vzít zpátky Budu tě průběžně informovat. Když se ho nezbavím tak ti dohodím hotel u známého v sousední vesnici, může být? Nebo u Pentase, ten má na rozdíl ode mě dokonce i hotové kotce , ale nevím jestli má nějaký volný, nebo jestli má všude běloušky

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:49
- Nahlásit

Smečka
reagovala jsem na tohle:
a bylo to takové nezdravé...
nic o vytrvalosti tam nevidím

Sali
závidím vám to, coby dobrmankář
no mě spíš u dobrmanů, nejsou v tom tedy sami, děsí ty obtloustlý výstavní kondice...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:50
- Nahlásit

Biluška
Kdyby to bylo jinde, nevadí, hlavně někde, teď už asi nic neseženu.
hotové kotce
I tak radši přibalím řetěz, dvojí jištění je dvojí jištění

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:51 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Ebony
Ok. Já nevím jestli nezdravé, ale nefyziologické pro psovité šelmy to tedy je. Ale proti gustu ....

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:51
- Nahlásit

děsí ty obtloustlý výstavní kondice...

Ebony
a hádej proč máme letos z klubovky pěkně na obě zvířata VD ????????????
Ferdopes má z loňska hotovej šampionát, a Kobra taky vloni byla jedině výborná...
jenže klubovka byla 14 dní po táboře, a já se rozhodně nesnažila změnit jejich atletickou kondici na něco, s čím nesouhlasím...

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:53
- Nahlásit

Mucholabka
Třeba pro mě není problém oblíknout psy do postroje
a v tom je ten rozdíl, viděla jsi tam někoho běhat v postroji?

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:57
- Nahlásit

Smečka
nefyzilogických věcí ti najdu u každého plemene něco...třeba Rufusek je s tou svojí placatou držkou naprosro fyziologickej..mně zase například nevyhovujou mírně řečeno "plaché" povahy čévéček. Jednou jsem absolvovala jejich bonitaci a stačilo mi. Ale nemám je, nechci je a tak nehodnotím, protože přesně.... Ale proti gustu ....

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:57
- Nahlásit

Mucholabka
Kdyby to bylo jinde, nevadí, hlavně někde, teď už asi nic neseženu.
hotové kotce
I tak radši přibalím řetěz, dvojí jištění je dvojí jištění

Neboj, na ulici Ferdíka nenecháme . Kdybych se nezbavila Bruna (jako že to tak vypadá, majitel hraje mrtvého brouka ) tak to domluvím v Pavlovicích. Tam mají pevný kotce, chovají americké buldógy .

davidkova renata
klidu,pani,dyk tam profesór jasně píše,že si má pomoct sám ne?
No jo, ale to zase nikdo nedostane do koupelny . A na mytí venku pod pumpou už je zima

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:59
- Nahlásit

Biluška
chovají americké buldógy
To bychom si mohli rozumět

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:00
- Nahlásit

Sali
já jsem to zažila s holanďanem, vypadal úplně nrmálně, štíhle, ani nebyl moc hubenej, ale prostě na mezinárodce ho porazil jeho o dvacet kg těžší bratr, protože se zdál paní rozhodčí "víc samec". Že je samcovství podmíněno hřbetem, jak odkládací stoleček, jsem se poučila až tam

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:04
- Nahlásit

Ebony
prosímtě tam rozhodčí normálně u dobře osádlenejch psů diktoval že výborně osvalení, se substancí...blila bych, to ti povím.

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:10
- Nahlásit

Ebony
Hrubku jsem opravila
K těm povahám u čsv. Krev není voda a cca 30% té vlčí se musí zákonitě někde ukázat. A když už jsme u té fyziologie, tak útěk je nejjistější způsob zachování života

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:16
- Nahlásit

Smečka
A když už jsme u té fyziologie, tak útěk je nejjistější způsob zachování života
ale v pohodě, akorát mně to ten život nezachrání, když mě tam ten pes nechá samotnou

Hele, Sali u nás byla, určitě přizná, že na mých výstavačkách nic nefyzilogického (když pominu velikost ) není, prostě lidi tak rádi přehání hlavně o něčem, co nemají doma, a já jsem holt na svoje miláčky háklivá

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:35
- Nahlásit

Ebony
Sali
jste měly být včera ve Wroclawi ... když jsem viděla, co vyhrává třeba u labroušů, tak jsem byla zralá na studenej hadr na čelo.
A u nás to není o moc lepší ... Alu dostala V2, jen kvůli tomu, že je drobnější a je "víc štěněčí" než druhá čubina. No, už jsem si zvykla, že se preferují tlouštíci bez kondice .... bych je chtěla pak vidět u krav, by je sklátil infarkt dřív než by k nim doběhli

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání