Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Lucie od Arta

SMRT HOUBAŘŮM! Teda těm uspěšnejm. Nás co nemáme nic se to pochopitelně netýká

Tipuju Prdský lesy?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:37
- Nahlásit

PetraK
neee, Hornopožárský lesy...dojedeš cca na Pohoří, Radlík nebo Skalsko (vše do půl hodiny z Prahy, do hodiny MHD) a couráš a couráš, psisko skáče kolem žere šišky, aby je nemuselo nosit, očuchává houby a pak stejně na příští hamptne (a to prej má supr nos), válí se roztomile v jehličí, aby na sebe nachytalo smůlu a musely mu být do kožichu vystříhány díry...pak dojdete k rybníku, kde nikdo nejni, takže nikdo neřve, že tam plave pes...už aby zas byl pátek!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:38
- Nahlásit

Žencký, dyš Marie nekouše nic a nic nikdy nezničila, můžu jí přesto peventivně zmlátit, aby jí to třá náhodou někdy nenapadlo?

nemethova5
Von je hajánek takováhle chůvička? Vážně si chtěl to veverče odnýst domů a starat se o něj? Bude dobrým tatínkem pro štěňátka. Mohl by vlastně odchovávat společně s fenama, nakonec bychom možná mohli nakrejt přímo Hajánka, ne? Dyš je to pes, bude krýt sám sebe, protože jako chůva se pak i postará o svá štěňata.

brut
mno, nohy mi asi nesmrdí
nevěřim, takovej čék neexistuje. Mslim že nohy smrdí i karlovi gotovi a bredovi pitovi a brůsovi vilisovi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:44
- Nahlásit

Lucie od Arta
tam to neznám - musím číhnout do mapy,ale stejně mi to bude fučík platný. Buď jsem v práci, pak s čoklem u vody, aby v těch vedrech necípnul no a o víkendu na chalupě GDE NEROSTOU :mad.

Gerda

přesto peventivně zmlátit

prevence není nikdy dost! Lepší stokrát prevence, než jedno řešení následků. Zmlať jí, ať jí to není líto, že vostatní dostali a vona ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:46
- Nahlásit

nemethova5

Pani je vám jasný, že tímdle logickým vývodem: ...Mohl by vlastně odchovávat společně s fenama, nakonec bychom možná mohli nakrejt přímo Hajánka, ne? Dyš je to pes, bude krýt sám sebe, protože jako chůva se pak i postará o svá štěňata. udělala Gerda z Hajánka slimejše? Páč jen slimejš je hermafrodiťák.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:50
- Nahlásit

PetraK
Páč jen slimejš je hermafrodiťák.
a má umělecké jméno Hermína Frodit. A vůbec, nevim proč by to jako nešlo? Co je na tom divnýho, dyš má fstach ke štěňátkům a malejm zvířátkům, proč by se nemoch starat o svý vlasntí štěňátka? A jako pes přece krejt může, navíc je to kastrát, takže klidová štěňata jsou v podstatě 100% zaručena> Tak vo co jako de?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:52
- Nahlásit

Gerda

Tak vo co jako de

No přišlo mi to jako nějak nefér, dělat z Hárlejáka Afrodiťáka. No , že jako kdyby měl štěňata sám se sebou, že mi se mu vostatní smáli, že je slimejš

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:01
- Nahlásit

PetraK
No tak to zkus i na ty vožvejkaný botky, ne? a máš vymalováno!
to nejde .... izolačka dře a žvejkačka se děsně lepí a pak má čověk nohy jak prase.... bych potřebovala k tomu nějakou čistící směs

Gerda
nevěřim, takovej čék neexistuje. Mslim že nohy smrdí i karlovi gotovi a bredovi pitovi a brůsovi vilisovi.
existuje... mrtvej

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:03
- Nahlásit

brut
izolačka dře

ta je jak ta Davídková s Biluší, ty taky furt dřou!

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:09
- Nahlásit

PetraK
že by si z nich vzala příklad?

Nemluvil tu někdo o okurkách a zavařování? Mi právě volala teta, že má pro mně 50kg okurek, tak ať koukám dorazit ..... myslím, že mám infarkt a nedožiju se rána

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:18
- Nahlásit

brut
tak ať koukám dorazit

myslim, že tímto oznámením, tě dorazila sama

že by si z nich vzala příklad?

to nedělej, jinak Ti to zvostane!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:20
- Nahlásit

NESTÍHÁM TAKŽE NEČTU TY VAŠE KYDY
PetraK
dalas to na toho NO v nouzi?Vono to totiž asi nepé...do návštěvní knihy to nějak nende.Tinta má na NO v nouzi účet,dělá jeden útulek,písni jí,esi to už neni vyřešený

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

nedala, páč to co jsem našla je zavřetý a pak jsem našla další odkaz - nevím jestli je to to pravý, ale stejně nevím kam to dát, neukazuje mi to žádnou možnost

Jo a tentokrát to teda vůbec nejsou žádný kydy, ale probíráme výcvikovou metodu náhodou!!!! tak bacha! nebo nebude žádnej dárek!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:22
- Nahlásit

PetraK
že jako kdyby měl štěňata sám se sebou, že mi se mu vostatní smáli, že je slimejš
No tak je kousne, ne? Vot čeho ho nemethova trénuje na bránění?

brut
existuje... mrtvej
ne, ten smrdí celej. Včetně noch.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:23
- Nahlásit

PetraK
myslim, že tímto oznámením, tě dorazila sama
dorazila ... jsem jí řekla, že kvůli nějakejm blbejm okurkám nepojedu přes půl republiky, když je stejně odmítám v tomhle vedru zavařovat... doporučila jsem jí bližší příbuzenstvo s tím, že budou mít radost, když od ní něco dostanou

to nedělej, jinak Ti to zvostane!!!!
jejdanánku, to aby si dala pozor, ono je to zřejmě nakažlivý

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:24
- Nahlásit

Gerda
No tak je kousne, ne?

to asi nepude . Von má poslední dobu plnou hubu rukávů

No ešče že to nejni třeba pavouk! Dovedete si představit toho smradu z tolika nohouch?, brrr

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:25
- Nahlásit

Gerda
ale nééé, ten smrdí až časem, ze začátku nic necejtíš... to musím vědět, když jsem na ně několik let koukala a dělala s nima

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
doporučila jsem jí bližší příbuzenstvo s tím, že budou mít radost, když od ní něco

jejda Ty si ale přející holčička . Ešče že nejsme příbuzný

zřejmě nakažlivý

prudce!! Tomu se vyhejbej jako čert kříži. Návod jak to udělat najdeš u pana Moderátora, dyš má doma toho Čerta.

několik let koukala a dělala s nima

to musej bejt prima kolegové

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:27
- Nahlásit

davidkova renata
NESTÍHÁM TAKŽE NEČTU TY VAŠE KYDY
a kdy ty stíháš?
náhodou probíráme dost důležitý věci... smrad z pavoučích nohou... mrtvý a živý boty, okusaný věci a navíc izolepu a žvejku

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:29
- Nahlásit

PetraK
jj, jsem mooooc přející... mám hamižné příbuzné, tak ať taky něco dělají a nejen vyžírají

návody nečtu ... jsou moc složitý, raději mám pokus-omyl ... bohužel většinou je to spíš ten omyl

to musej bejt prima kolegové
jj, držej hubu a jsou v chládku

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:41
- Nahlásit

brut
když jsem na ně několik let koukala a dělala s nima
Já viděla neboštíka jednoho - cizího, dyš sem brigádila na plicním v Krči jako uklízečka, bo sem chtěla bejt užitečná, tak sem místo prázdnin šůrovala plicní. Ani nevim, jestli smrděl, bo sem se ho bála, už mu čouhaly z plachty jen fialový nohy. Ty seš patoložka jako Sali?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:43 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Gerda
nejsem jako Sali... momentálně se "válím" doma, ale předtím jsem dělala na patolce

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:44
- Nahlásit

PetraK
No ešče že to nejni třeba pavouk! Dovedete si představit toho smradu z tolika nohouch?,
Fůůůůj a umíš si vůbec přectavit čuchat si k nohám mrtvýho pavouka???? Třá toho velkýho, chlupatýho, co už ani neleze po stromě, bo je moc velkej a těžkej? A vůbec, k pavoukovi bych nečuchala ani nááááhodou. Daleko strašnější mi přijde, jak smrděj nohy Nuny. Lidi, toho psa si neberte do auta, nebo vám votpadne nosní buňka. Kolikrát mam strach, že mi vod ní nasmrádne Marie.

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 18:10 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Všem všem mám tejden na
http://www.your-url-to-image-here.com/image.jpg

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 18:15
- Nahlásit

Erin
Ty máš tejden na růžový žabky? To tě teda lituju

Březen2008
No jo, asi ji taky budu muset napsat, jak bych jinak vypadala, že jo?? Páč jako rozmazlený pekiňáky jsem měla převychovaný za dva dny. Třikrát dostali zbuchec (od Armana, od Kuťi a ode mě ) a už nekoušou ani lidi, ani psy a Samuel se dokonce chodí pohladit . Ale to pochopitelně nemůžu paničce říct, páč by si myslela, že za tak malou chvilku se nemohli převychovat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 18:55
- Nahlásit

Biluška
Už se vám koukám na linku, paní...víš, že existuje 5 ženských stejného jména jako to tvoje?

rosnička
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 20:34
- Nahlásit

Zdarec, děcka,
už zasejc skorem končím f práci, tak honem, co novýho?!
Gerda, Davídková,
sobota beze změn, nebo něco, co bych měla vědět?

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 20:41
- Nahlásit

rosnička
sobota beze změn, nebo něco, co bych měla vědět?

beze změn (plafky do igelitky s sebou )

rosnička
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 20:47
- Nahlásit

Neessi
Wo.e, pani, to ráda slyšim! Hlejte, plafky se mě netýkaj, pro letošek sem bes koupání, uš ně zasejc léčej!

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 20:51
- Nahlásit

Neessi
jsem ráda, že jsi se tu objevila.... mám takový maličký soukromý dotázek.... když se u ATB braných na angínu ( dost hnusnou) objeví gyn. potíže (vyšetření proběhlo) a dostaneš radu hodně pít ( mimo léků), tak se myslí neslazené nebo můžeš třeba i čaj s citronem a občas ochucenou minerálku?

<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání