| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:09
- Nahlásit
janika
však mi chodíme plavat + chodím snimi běhat,10 minut,ale časně ráno,bo se stydím,jak běhám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:12
- Nahlásit
janika
heled,já nevím jestli to máš ty nebo nemáš - tetování?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
isdpch
Sim tě lino se neshání, lino se vybírá ze vzorníku od stolu u kafe a u cigára
Aha! To je velmi zásadní poznatek, to sem nevěděla. No, snad to na neděli vyjde, mám pernou sobotu )
Jo a jinak čéci dobré ráno,
hezké ráno, krásný den,
zdálo se mi dneska v noci,
že byl kotec opuštěn,
nějaký vůl před půlnocí
vyved´ čokla z kotce ven!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
janika
bude puntíkatá do večera
to abych teda šla honem někam shánět dalmatína, abychom ladili a já byla ín!
Persil pořád Persil
jo a vypere to dočista dočista!! , takovej prášek ešče nevynalezli, aby po mě uměl vyprat .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:14
- Nahlásit
isdpch
tý jo podle fotek to bude teda nářez!!! A dyš karůůzo, bude to i s hlasovým vybavením jako má von? Že by pak byl Decibel překvapen, že má konkurenc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:29
- Nahlásit
janika
heled,já dneska nějak po 20,30 dorazím do Beruny i se sindy,takže pokecáme,dřív to nestihnu
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:44
- Nahlásit
Lola1
Děkuji za kvalitní výcuc, pani ! Vzhledem k tomu, že je to první kvalita, kterou jsem letos ve stoce zaznamenala, jmenuji Vás tímto Prvním dvorním výcucníkem!!!!!
nemethova5
kdyby jenom ponozky pani,ale i ksiltovku,triko,rucnik,a hlavne kalhoty,vse smradlave a od travy
Tak to Vám snad popřeju vydatnou rýmu a plný nos, todleto se jinak nedá!
kde delate,ze jdete az ted domu?
Ále, já jsem ten chudák, co muší makat do večera, aby vostatní neměli starosti, kdy ty svoje prachy utratěj. Obchod, pani, obchod!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:48
- Nahlásit
Obchod, pani, obchod
ale drahej obchod,tam necháte 1000 jen tak za 1 věc
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:55
- Nahlásit
brezen2008
ale drahej obchod,tam necháte 1000 jen tak za 1 věc
Vy ste tu naposlet nechala 49,-Kč, pročeš dršte hubu, sestro, jó?!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:18
- Nahlásit
rosnička
Vy ste tu naposlet nechala 49,-Kč, pročeš dršte hubu, sestro, jó?!!!
jo a před tím???? skoro 600,-
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:24
- Nahlásit
brezen2008
jo a před tím???? skoro 600,-
To jo, ale vodnesla ste si štyry kusy, tak moc nemelte!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:26
- Nahlásit
Dobré poledne fšem.
Mám zásadní problém. Vzpomínáte si na moji sousedku zvanou semetrika? Je to ta paní, co šíleně nenávidí psy, kočky, děti a vůbec cokoliv co není a) sterilní, za b) vydává jakékoliv zvuky. S vyjímkou jejich Patrička a Máničky, těm se jakékoliv hlasové projevy tolerují v libovolné míře. Jedná se o tutéž paní, která při povodních nechala cca 15 slepic zavřených v kurníku, kde se pochopitelně utopili. Když jsem se k ní brodila a chtěla slípky evakuovat k nám tak mě vyhodila s tím, že mají pod vodou celý barák a na slepice se*e.
Vzpomínáte si taky na to jak už třetí týden chodím a hledám štěně, které tady někde vytrvale brečí? Našla jsem akorát tu kavalírku, ale ta je od nás dost daleko a bylo mi divné, že bych ji slyšela tak hlasitě.
Tak dneska jsem našla štěně skorojezevčíka. Hádejte kde? Kdo tipuje semetriku vyhrál. Je v něčem....no asi by se tomu mělo říkat kotec, ale výstavní klec je větší Zastrčený ve tmě, napůl v dřevníku, napůl venku pod stromem. Z jedné strany kolemjdoucím skryt kurníkem, z druhé tím dřevníkem. Našla jsem ho jenom za cenu, že jsem se nadrzo nahla přes plot. Už tři týdny vytrvale brečí, brečí a řve. Do prdele, na co si takový lidi pořizují psa???? Šla bych si s ní promluvit, ale asi bych se neudržela a zavřeli by mě za těžké ublížení na zdraví
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:26
- Nahlásit
rosnička
To jo, ale vodnesla ste si štyry kusy, tak moc nemelte!
si jako myslíte že si mohu dovotit vodnýst 1 kus třebas za 1700,-,to radši vrazím do psů a do sebe
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:29
- Nahlásit
Biluška
ale zasloužila by aspon vynadat vod tebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:39
- Nahlásit
Biluška
Psa seber nenápadně, prostě ho odeber a nikomu nic neřikej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:40
- Nahlásit
janika
skorem jsem upadla z toho průvanu
zapoměl si vyčisti žoubky hošíček, co?
těch je plnej regál
jo! Zapomněli na potřeby prasátek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:44
- Nahlásit
Biluška
Biluško - to nejni možný, že tam máte takovej dementů vedle sebe! Já vůbec nevím co napsat jinýho, než Gerda. Není šance ho ukrást? Je mi jasný, že nechat by sis ho asi nemohla- to by jako asi bábě došlo, ale v jakýmkoliv útulku by bylo mrnítkovi líp, než takhle. Kur*a ty lidi jsou zmetci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:55
- Nahlásit
Gerda
PetraK
Taky mě to napadlo. Jenže umíte si představit ten masakr kdyby to prasklo?? Nepotřebuju, aby se o mě vyprávělo, že kradu psy, bohatě mi stačí ta pověst co tady mám
A i kdyby se to podařilo, dám ho do útulku (když teda pominu fakt, že nejbližší, který přijímá psy je od nás cca 100 km+100 zpět). Útulek ho vyfotí, dá na net, Patriček starší se čirou náhodou koukne na stránky.... myslíte, že jim nedijde odkud vítr fouká? I když uznávám, že představa, že by kdokoliv z téhle familie serfoval po stránkách útulků je dost směšná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Biluška
No tak s ní promluv, rázná seš na to dost...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
PetraK
to nejni možný, že tam máte takovej dementů vedle sebe! Obávám se, že dost podobně to bude vypadat v každé vesnici U nás je to akorát horší o skutečnost, že lidi mají pocit, že na psech rýžuju miliony (jinak bych si přece nemohla dovolit kupovat štěně za 15 táců, že jo? ) a chtějí si to taky zkusit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:14
- Nahlásit
Gerda
No tak s ní promluv, rázná seš na to dost...
Nepromluvím, vím, že bych jí dala po tlamě Se znám, nikdy nedokážu včas zabrzdit když mě někdo vytočí. Asi přece jenom toho psa přemístím. Nechcete ho někdo? Je mu tak +- půl roku, černý s bílou náprsenkou, hodně do jezevčíka. Ale nevím jestli je to pes, nebo fenka. To přes ten dřevík prostě nevidím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:17
- Nahlásit
Biluška
Depak, pejska necííí, čekám na kardyjaka - ale dybys zvládla vyfotit, zkusim vnutit někomu známému...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:36
- Nahlásit
Biluškano nazdar,tak to je sila,to je nejaka p..a,ne???kdyz takhle zavre psa!jeste k tomu stene,no je fakt,ze dat pesti mezi ty oci zenske bych taky nemela problem!
jinak vsechny zdravim,co nakladaji okurky a mejou a mejou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:42
- Nahlásit
Biluška
No kdyby se podařilo mrňousa ukrást, tak by - jestli jsi s ní nemluvila - nemusela při svý demenci tušit, že vítr vane od vás. Přemýšlela jsem, jestli není někdo v mém okruhu, ale nechápu jak je možný, že když mám kolem sebe takovejch lidí, tak nikdy nikdo žádnýho psa nechce . Jen moje hodná sousedka, ta by ho potřebovala a psovi by u ní bylo moc dobře, ale její synátor to brzdí. Snažím se mu to všemožně vysvětlit, protože ona je psí máma a bez psa je to pro ní na nerv, ale on psa prostě nechce-musel by se zapojit do péče a to on nee. No a máma pro něj udělá první poslední, takže tam ten pes chybí už pátej rok, co Dinda umřela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:44
- Nahlásit
nemethova5
Vokurkám jsem se letos úspěšně vyhnula. a že jsem měla cukání, páč když jsme odjížděli z Moravy, prodávali tam takový obří pytle těch malejch . Jenže pak jsem si představila, že bych zbytek dovolený prodrhla a prozavařovala, nakonec by se mi polovina nepovedla, druhou polovinu by mi ze sklepa ukradli bezdomáči, takže jsem si logicky vysvětlila, že by to byla márná lásky snaha, vokurkám jsem zamávala, zamáčka slzu a šla si koupit dvě sklenice už naložených na cestu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:48
- Nahlásit
PetraKaaale byt na me,tak na to taky kaslu,to zas matka radi,no jak jinak,ja ji pomaham,koupila 15kilo,tak nakladame,no.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Nepište,nemám čas ,jedině stran toho jezefčíka
Biluška
paní,logicky ho tam nemůžete nechat .Holt ho mušíte "přemístit",ale domluvit se s ní je nemožný,to je jasný.Útulek může bejt o dál,dyk víte jak to myslim
Ofšem co dyš si ta sfině pořídí dalšího???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:54
- Nahlásit
davidkova renata
Ofšem co dyš si ta sfině pořídí dalšího???
no právě,toho se taky bojím.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:03
- Nahlásit
Biluška
bych se taky neudržela
Nepřijede k vám v dohledné době nějaká návštěva? Že by se zapojila a hlavně by štěníka rychle odvezla někam pryč?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:05
- Nahlásit
nemethova5
byt na me,tak na to taky kaslu,to zas matka radi,
paní esli vás to uklidní - tak jsem na tom byla kdysi podobně. A TO DOKONCE I V DOBĚ KDY UŽ JSEM BYDLELA VE VLASTNÍM!!!!!!!!!!! a to navrch moje máteř dělá všechno maximalisticky komplikovaně a já se snažím s tím moc necrcat, tak si dovedete představit ty bitvy. Jednoho dne jsem konečně měla návtěvu mozku do mozkovny a celý todle tajrdlíkování jsem milý máteři zatrhla. radši si to koupím, než abych cípla u plotny. REVOLUCI NA NĚ NA MATKY ZAVAŘOVACÍ. REVOLUCI!!! Soucítím s vámi pani, moc, moc.
|