Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 20:57
- Nahlásit

PetraK
Gerdateda decka,ze vam nejni trapne takhle pomlouvat hajanka,hermafrodit,jeste k tomu slimak,sam se nakreje a bude vychovavat svoje decka,hele,ale kdyz premejslim,tak po tom mojem čubíkovy by mi radi lidi utrhali ruce,to je zas fakt,no je to proste chuva,no,jinak hajan se vzpamatoval a uz vi,ac nerad a snechuti,ze ma poustet,senilita jedna a zasejc mi sezral dneska zmrzlinu,otevrel tu svoji krokodyli chlebarnu,jak rikala muchos a bylo po zmrzline.
Neessipani jak jsem zhubla?zmenila jsem doktora,ktery ma zajem lecit lidi a poradit a napsat tabletky a napsat jidelnicek a takove veci,co vetsinou doktori delaji,takze vubec nejim uzeniny ani sunku,same tmave pecivo,jo a mam spatnou zivotospravu a neumi odpocivat mi bylo sdeleno.jinak 1Xdenne beru LINDAXU

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:00
- Nahlásit

nemethova5
čus pani,už se vám to krátí co??
rosnička
sobota beze změn, nebo něco, co bych měla vědět?
napíšu ti pak SMS,páč esi bé přívalovej déšt,gerda nechce jet

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:03
- Nahlásit

davidkova renataani nemluv jeste zitra a pak papa prazdniny,je to nejaky divny,ale ta dovolena nejak moc rychle utika,co vy pani,jste se zas valela u rybnicku,co?v sobotu mi urco brnknete,jo?

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:04 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Neessi
davidkova renata

žencký, dík za podporu!!! máte to u mě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:05
- Nahlásit

nemethova5
jste se zas valela u rybnicku,co?v sobotu mi urco brnknete,jo?
no jo,válela
V sobotu nefim,spíš asi v neděli bo přijedu asi dost pozdě.
Tinta76
dík za podporu!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:06
- Nahlásit

davidkova renatatak dobre pani,ja svama rada pokecam.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:10
- Nahlásit

brut
objeví gyn. potíže (vyšetření proběhlo) a dostaneš radu hodně pít ( mimo léků), tak se myslí neslazené nebo můžeš třeba i čaj s citronem a občas ochucenou minerálku?

Myslíš mykosu asi,že jo?Určitě snížit příjem sladkého,ale to nic nevyřeší,když už se to objevilo.Narušená střevní i poševní mikroflora se musí zaléčit.Existuje Candivac-polykací tablety vždy 10 dní v měsíci a opakovat 3 měsíce(je to přírodní preparát volně v prodeji),"spodem"to chce přeléčit ihned (Canesten 500 vag.+ kréme) a pak se snažit tu mikrofloru trochu zlepšit i jídelníčkem.Takže čaj s citronem -ANO,ale tu ochucenou minerálku bych vynechala.To si raději ten čaj navař ve větším množství a pij ho vychlazený.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:11
- Nahlásit

nemethova5
dík za info-moc ti to přeju,ať ti to vydrží.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:17
- Nahlásit

Neessi
já ne, to má holka.... má mykosu, dostala Canesten krém a něco, co nejsem schopná pořádně přeluštit... Macne? 500compl.gl.vag. ( jen vím, že to jsou vag. tablety)
Zítra jde do lékárny, tak jsi koupí i ten Candivac ... jen u toho je jedno, kdy ho začne užívat nebo musí počkat, až dobere atb?
Ona pije buď čaj ( oslazený) s citronem nebo vodu, jenže když půjde do práce, tak tam mají ochucené minerálky,proto ten dotaz... takhle si donese flašku s vodou a bude

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:22
- Nahlásit

Neessidekuji pani,ale ono to zas tak rychle nepujde,bude to beh na dlouhou trat!

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:22
- Nahlásit

brut
MacMiror 500(takový hnusný žlutohnědý vajíčka)-ten jí zabere.

Ten Candivac ať bere co nejdřív-on ředí ty přemnožený mrchy kvasinky v tenkém střevě a ty se pak tolik nederou "dolů".
jenže když půjde do práce

A proč není s anginou doma?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:26
- Nahlásit

Neessi
angínu má od pátku, atb od soboty a předpokládám, že až všechny tablety dozobá, tak bude fit a půjde dělat

Dík moc za rady ... ona je ta moje holka trochu truhlík a než by se pořádně zeptala, tak raději doma pofňukává, že neví .... naštěstí tohle mně nějak míjí, já si vybírám jiné lahůdky

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:32
- Nahlásit

brut
tak jí poraď,ať si koupí ještě Rosalgin-moc šikovná věcička na tyhle neduhy.Jednak je v tom plastový poš.irrigátor na výplachy(cca 122,-Kč nezničitelný) a k tomu prodávají i sáčky s práškem,který rozpustí v převařené vodě a tím vyplachovat.Do minuty je úleva.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:34
- Nahlásit

Mucholabka
víš, že existuje 5 ženských stejného jména jako to tvoje?
Fakt jo? Vím jenom o jedné, ještě k tomu dělá ve stejné branži . Ona je teda přes stavebka. Některým institucím to dělá značné potíže a neustále nám prohazují poštu

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:37
- Nahlásit

Neessi

Když už tu máte nakousnutý tohle téma, dá se nějak zabránit tomu, aby čék něco chytil na koupáku?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:37
- Nahlásit

Neessi
mám vše napsáno, předáno a ráno až půjde na kontrolu, tak nakluše do lékárny.... sice se na mně koukala trochu nedůvěřivě, ale to nevadí ...díky moc

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:39
- Nahlásit

Tinta76
já od dob, kdy jsem chytila bradavice a plíseň na koupák nechodím... ale taky by mně zajímalo, jestli se dá ochránit

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:56
- Nahlásit

Tinta76
aby čék něco chytil na koupáku
v rybníku,v řece nebo v jezeře toho moc nechytíš,tam je přirozená filtrace,ale v umělém koupališti-bazénu,tam se toho může pochytat habakůk.Chránit se proti tomu dá jen dobře vybudovanou imunitou.Když jsi cimprlich,máš smolíka!Já to tvrdím furt,že od mala má každé dítě povinně olíznout chodník u hnusnýho zaplivanýho nádraží jednou za měsíc a bude mít imunitu jak řemen.Ale to vono néééééé,všechno sterilní včetně žrádla a pak to tak dopadá.

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:59
- Nahlásit

Neessi

aha, takže jedině plavčit ve skafandru

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:00
- Nahlásit

Tak dobrou noc!

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:02 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Neessi
jsem si to myslela... ještě, že mám ráda tekoucí vodu... není nad řeku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:08
- Nahlásit

tak jsem byla ve finále ve Vltavě a povím vám,že je dost studená,takže jsme za chvlí šli domu,Lujsák Jirkovy ukradl slipy když jirka plaval na druhou strabu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:16
- Nahlásit

A nakonec si hráli se slipama na aportík prochajda byla suprová

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:52
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jo to byala,já raději dastyho asindy ještě tovytřela,a ted tu spěj jak mrtví

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:56
- Nahlásit

Neessi

od mala má každé dítě povinně olíznout chodník u hnusnýho zaplivanýho nádraží jednou za měsíc

takže když jsem jedla bombóny co ležely na kanálu, budu nesmrtelná?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 23:38
- Nahlásit

Neessia ja jako mala snedla lizatko,co mi spadlo u zaflusany hospody a pak kurinec,tak to jsem tuty nesmrtelna!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:16
- Nahlásit

Koukejte fstávat,mastilové,dokud nebude ten avízovanej pařák.Zatím jdu s Bordžínkou na stopy

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:20
- Nahlásit

Dobré ráno všem

Neessi
Už jsem dávno vzhůru, protože velkomajitelé velkokravína s chovem na velkohluboké velkopodestýlce zásobují půlku dědiny velkomuchami ve velkopočtu. A mě včera došel biolit, takže jsem se vzbudila o půl šesté obsypaná velkomuchami, které mě patrně považují za zdechlou velrybu Jdu pro ten bižolit, abych se pomstila

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 08:15
- Nahlásit

Dobrý ráno všem, co se včera koupali i nekoupali ve Vltavě a pište ať se v práci nenudim

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 08:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nikdo nic nikam psát nebude Jdu na hřiby a jestli se vrátím a bude tady 32 stran tak si mě nepřejte

<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání