| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 20:57
- Nahlásit
PetraK
Gerdateda decka,ze vam nejni trapne takhle pomlouvat hajanka,hermafrodit,jeste k tomu slimak,sam se nakreje a bude vychovavat svoje decka,hele,ale kdyz premejslim,tak po tom mojem čubíkovy by mi radi lidi utrhali ruce,to je zas fakt,no je to proste chuva,no,jinak hajan se vzpamatoval a uz vi,ac nerad a snechuti,ze ma poustet,senilita jedna a zasejc mi sezral dneska zmrzlinu,otevrel tu svoji krokodyli chlebarnu,jak rikala muchos a bylo po zmrzline.
Neessipani jak jsem zhubla?zmenila jsem doktora,ktery ma zajem lecit lidi a poradit a napsat tabletky a napsat jidelnicek a takove veci,co vetsinou doktori delaji,takze vubec nejim uzeniny ani sunku,same tmave pecivo,jo a mam spatnou zivotospravu a neumi odpocivat mi bylo sdeleno.jinak 1Xdenne beru LINDAXU
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:00
- Nahlásit
nemethova5
čus pani,už se vám to krátí co??
rosnička
sobota beze změn, nebo něco, co bych měla vědět?
napíšu ti pak SMS,páč esi bé přívalovej déšt,gerda nechce jet
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:03
- Nahlásit
davidkova renataani nemluv jeste zitra a pak papa prazdniny,je to nejaky divny,ale ta dovolena nejak moc rychle utika,co vy pani,jste se zas valela u rybnicku,co?v sobotu mi urco brnknete,jo?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:04 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Neessi
davidkova renata
žencký, dík za podporu!!! máte to u mě!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:05
- Nahlásit
nemethova5
jste se zas valela u rybnicku,co?v sobotu mi urco brnknete,jo?
no jo,válela
V sobotu nefim,spíš asi v neděli bo přijedu asi dost pozdě.
Tinta76
dík za podporu!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:06
- Nahlásit
davidkova renatatak dobre pani,ja svama rada pokecam.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:10
- Nahlásit
brut
objeví gyn. potíže (vyšetření proběhlo) a dostaneš radu hodně pít ( mimo léků), tak se myslí neslazené nebo můžeš třeba i čaj s citronem a občas ochucenou minerálku?
Myslíš mykosu asi,že jo?Určitě snížit příjem sladkého,ale to nic nevyřeší,když už se to objevilo.Narušená střevní i poševní mikroflora se musí zaléčit.Existuje Candivac-polykací tablety vždy 10 dní v měsíci a opakovat 3 měsíce(je to přírodní preparát volně v prodeji),"spodem"to chce přeléčit ihned (Canesten 500 vag.+ kréme) a pak se snažit tu mikrofloru trochu zlepšit i jídelníčkem.Takže čaj s citronem -ANO,ale tu ochucenou minerálku bych vynechala.To si raději ten čaj navař ve větším množství a pij ho vychlazený.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:11
- Nahlásit
nemethova5
dík za info-moc ti to přeju,ať ti to vydrží.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:17
- Nahlásit
Neessi
já ne, to má holka.... má mykosu, dostala Canesten krém a něco, co nejsem schopná pořádně přeluštit... Macne? 500compl.gl.vag. ( jen vím, že to jsou vag. tablety)
Zítra jde do lékárny, tak jsi koupí i ten Candivac ... jen u toho je jedno, kdy ho začne užívat nebo musí počkat, až dobere atb?
Ona pije buď čaj ( oslazený) s citronem nebo vodu, jenže když půjde do práce, tak tam mají ochucené minerálky,proto ten dotaz... takhle si donese flašku s vodou a bude
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:22
- Nahlásit
Neessidekuji pani,ale ono to zas tak rychle nepujde,bude to beh na dlouhou trat!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:22
- Nahlásit
brut
MacMiror 500(takový hnusný žlutohnědý vajíčka)-ten jí zabere.
Ten Candivac ať bere co nejdřív-on ředí ty přemnožený mrchy kvasinky v tenkém střevě a ty se pak tolik nederou "dolů".
jenže když půjde do práce
A proč není s anginou doma?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:26
- Nahlásit
Neessi
angínu má od pátku, atb od soboty a předpokládám, že až všechny tablety dozobá, tak bude fit a půjde dělat
Dík moc za rady ... ona je ta moje holka trochu truhlík a než by se pořádně zeptala, tak raději doma pofňukává, že neví .... naštěstí tohle mně nějak míjí, já si vybírám jiné lahůdky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:32
- Nahlásit
brut
tak jí poraď,ať si koupí ještě Rosalgin-moc šikovná věcička na tyhle neduhy.Jednak je v tom plastový poš.irrigátor na výplachy(cca 122,-Kč nezničitelný) a k tomu prodávají i sáčky s práškem,který rozpustí v převařené vodě a tím vyplachovat.Do minuty je úleva.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:34
- Nahlásit
Mucholabka
víš, že existuje 5 ženských stejného jména jako to tvoje?
Fakt jo? Vím jenom o jedné, ještě k tomu dělá ve stejné branži . Ona je teda přes stavebka. Některým institucím to dělá značné potíže a neustále nám prohazují poštu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:37
- Nahlásit
Neessi
Když už tu máte nakousnutý tohle téma, dá se nějak zabránit tomu, aby čék něco chytil na koupáku?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:37
- Nahlásit
Neessi
mám vše napsáno, předáno a ráno až půjde na kontrolu, tak nakluše do lékárny.... sice se na mně koukala trochu nedůvěřivě, ale to nevadí ...díky moc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:39
- Nahlásit
Tinta76
já od dob, kdy jsem chytila bradavice a plíseň na koupák nechodím... ale taky by mně zajímalo, jestli se dá ochránit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:56
- Nahlásit
Tinta76
aby čék něco chytil na koupáku
v rybníku,v řece nebo v jezeře toho moc nechytíš,tam je přirozená filtrace,ale v umělém koupališti-bazénu,tam se toho může pochytat habakůk.Chránit se proti tomu dá jen dobře vybudovanou imunitou.Když jsi cimprlich,máš smolíka!Já to tvrdím furt,že od mala má každé dítě povinně olíznout chodník u hnusnýho zaplivanýho nádraží jednou za měsíc a bude mít imunitu jak řemen.Ale to vono néééééé,všechno sterilní včetně žrádla a pak to tak dopadá.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:59
- Nahlásit
Neessi
aha, takže jedině plavčit ve skafandru
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:00
- Nahlásit
Tak dobrou noc!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:02 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Neessi
jsem si to myslela... ještě, že mám ráda tekoucí vodu... není nad řeku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:08
- Nahlásit
tak jsem byla ve finále ve Vltavě a povím vám,že je dost studená,takže jsme za chvlí šli domu,Lujsák Jirkovy ukradl slipy když jirka plaval na druhou strabu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:16
- Nahlásit
A nakonec si hráli se slipama na aportík prochajda byla suprová
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jo to byala,já raději dastyho asindy ještě tovytřela,a ted tu spěj jak mrtví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:56
- Nahlásit
Neessi
od mala má každé dítě povinně olíznout chodník u hnusnýho zaplivanýho nádraží jednou za měsíc
takže když jsem jedla bombóny co ležely na kanálu, budu nesmrtelná?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 23:38
- Nahlásit
Neessia ja jako mala snedla lizatko,co mi spadlo u zaflusany hospody a pak kurinec,tak to jsem tuty nesmrtelna!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:16
- Nahlásit
Koukejte fstávat,mastilové,dokud nebude ten avízovanej pařák.Zatím jdu s Bordžínkou na stopy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:20
- Nahlásit
Dobré ráno všem
Neessi
Už jsem dávno vzhůru, protože velkomajitelé velkokravína s chovem na velkohluboké velkopodestýlce zásobují půlku dědiny velkomuchami ve velkopočtu. A mě včera došel biolit, takže jsem se vzbudila o půl šesté obsypaná velkomuchami, které mě patrně považují za zdechlou velrybu Jdu pro ten bižolit, abych se pomstila
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 08:15
- Nahlásit
Dobrý ráno všem, co se včera koupali i nekoupali ve Vltavě a pište ať se v práci nenudim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 08:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nikdo nic nikam psát nebude Jdu na hřiby a jestli se vrátím a bude tady 32 stran tak si mě nepřejte
|