| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:53
- Nahlásit
jablunka
Fčera sem byla na pivenku a dneska mě bolí hlavička...........
esli si spala v botách, tak to spolem tutově souvisí, tuhle to psali na fóre Jen tak při pátku!! Zajímavá stůdyje
Hele ale tam se fakt musí stáhnout program. esli si to dělala nějak jinak, tak mi to honem napiš. Chci Ti dát ten dárek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:57
- Nahlásit
brezen2008
nemyslela jsi neděli?
nene, myslela sem obotu, v neděli musim na ty dlaždičky a baterie, na výlet s váma nemůžu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:07
- Nahlásit
Tinta76
záleží na tom, co to bylo za pívo
Gambrínus 12°,ale tenhle není honěnej bublinama,tagže ho vždycky vypiju vo dvje píva víc než těch bublinatejch.
PetraK
esli si spala v botách
Nespala,ale vypadá jako gdybych měla nejmíň kozačky.
Hele ale tam se fakt musí stáhnout program.
Tak sem asi blbá a nepamatuju si to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
blbá ne ale asi s váma bydlí ten pán co se menuje Ajshémr.
Kurník já chci podarovávat a nemůžu, nemůžu. Neví kurník někdo co mám dělat dál při tej inštalaci?
A ty kozačky - určo sis je i zapnula viď? Mělas je nechat rozeptnutý, jak to luftuje je to o fous lepčí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:37
- Nahlásit
MÁÁM ALBŮŮŮM, MÁM SVÝ VLASTNÍ ALBŮŮM. NEJSEM ICHTYL! SEM GÉNYJUS!!!!!!! CÉRA AJNŠTAJNOVA. Dala sem si kafe a povedlo se to
tetkon ešče to dostat sem!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:39
- Nahlásit
PetraK
NEJSEM ICHTYL! SEM GÉNYJUS!!!!!!! CÉRA AJNŠTAJNOVA.
Tomu říkám sebevjedomí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:40
- Nahlásit
jablunka
ty jo, víte co to bylo za šichtu???????? Trošku chvály prosim
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:43
- Nahlásit
PetraK
Trošku chvály prosim
No chválím vobrofsky!!!
A teď rychle sem s tím,než pojedem do toho Brna......sem zvjedavá.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:45
- Nahlásit
PetraK
MÁÁM ALBŮŮŮM, MÁM SVÝ VLASTNÍ ALBŮŮM. NEJSEM ICHTYL! SEM GÉNYJUS!!!!!!! CÉRA AJNŠTAJNOVA. Dala sem si kafe a povedlo se to
tetkon ešče to dostat sem!
Votkať máte kafe? Chci ho taky, dyš má takovýdle ůčinky!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:45
- Nahlásit
PetraK
Gerda
No , na fotoalba.centrum.cz jsou taky fajný fotoalba- mam to tam já a no problémo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
SUVERÝNY Z DOVOLENÝ PRO JABLŮNKU A PANÍ DAVÍDKOJC:
Tak nejdřív Jablůnka, páč je tady (lidi co se flákaj u vody můžou počkat, že jo?)
Pani jeli jsme vám kolem místa, kde to bylo samá Vy. Jedna Jablunka vedle druhý a proto to tam tak pomenovali:
A aby paní Davídkojc nepřišla zkrátka, tak tam maj ústaf, kde je to samá Davídkojc:
enem neuměj pořádně psát, tak jim tam vypadlo to K a nemaj interpůnkci, tak maj krátký i
Tak se na vás žencký myslela a přivezla sem vám z cest tydle suverýny, no.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:46
- Nahlásit
jablunka
Gambrínus 12°
z gambrínusu mě bolí hlava už jenom při přečtení názvu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:46
- Nahlásit
PetraK
seš víc než céra ajnštajnova! Nejchytřejší seš čék v tomhle kanále! Teda až po můdr, bo ta je lékař a až po mě, bo sem sněhurka a po mamce, bo tý to tady patří.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:48
- Nahlásit
rosnička
todle je pravý brasílský, přivez mi ho koléga z cest. Ale taky možná je to nějaká vymetáfka z podlahy vagónu a má to jen hezkej vobrásek na vobalu. ale -hlavní je, že to fachčí
Dines
jedno albům mě vyčerpalo jak žumpu až do konce tohodle života. Tak zas až v tom příštim
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
PetraK
To je božííííííííííííííííííííííííí!!!! :biglol íky,díky,díky!
A aby paní Davídkojc nepřišla zkrátka, tak tam maj ústaf, kde je to samá Davídkojc
To by mě zajímalo co je to za ústaf???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:49
- Nahlásit
jablunka
jo a pani fšimnite si toho malýho nápisu na tý ceduli- je to totiž TOP Jablůnkov!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:50
- Nahlásit
PetraK
jedno albům mě vyčerpalo jak žumpu až do konce tohodle života. Tak zas až v tom příštim
Teda už sem zapoměla jak se zakládá, a jako ten 7mi položkovej formulář snad zvládne vyplnit každej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:51
- Nahlásit
jablunka
To by mě zajímalo co je to za ústaf???
hroznej nějakej, umíte si představit několikero mnoho nekonečně paní Davídkojc? To je naprosto konečná!!
Tak šťastnou cestu, vemte si s sebou mokrej hadr na makovici a ten prášek co používá paní Davídkojc na nefr. Tuším, že se to menuje Serusám, nebo tak nějak?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:05
- Nahlásit
PetraK
je to totiž TOP Jablůnkov!!!
Aš teď sem si fšimla.....to nemá chybu!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:07
- Nahlásit
PetraK
Tuším, že se to menuje Serusám, nebo tak nějak?
Zapamatujte si.......SERUPRÁM!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:29
- Nahlásit
jablunka
Zapamatujte si.......SERUPRÁM!!!!
no možná, že se to tak menuje, ale oučinek to bude mít tak nějak jak to nazývám já, páč - když to doúčinkuje, tak se z reality člověk po*****
Sem ráda, že jsem vás TOP Jablůnkovem potěšila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:36
- Nahlásit
janika
Co je novýho na foru
Celkem nic, jen ešuska je chytřejší než ajnštajnova céra, topjablunka má migrénu a kozačky zapnutý až nahoru, zakládaj se tu albůmy, a takový ty vjeci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
pani - zapomněla ste ve svým shrnutí na suverýny z dovolený! a já si s tim dala takový práce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:42
- Nahlásit
janika
a navíc eště ešusovi přivezli suvenýry z dovolený, dali si s tim práci.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:47
- Nahlásit
Pomooooooc!!!
Nevíte někdo jak okrasně zabalit do balicího papíru 3 různě velké lahve???
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:50
- Nahlásit
kachna_
buď každou zvlášť, nebo do celofánu - sešoupnout k sobě, všechny etiketama ven (jakože do trojúhelníku) postavit doprestřed štverce , a nahoře zavázat mašlou - nebo si zajít někam kde ti je zabalí?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:55
- Nahlásit
Dines
nebo si zajít někam kde ti je zabalí
Ještě tomu dám hodinku a pak to tak asi dopadne, jsem zvědavá, jak se budou tvářit na láhev zeminy, hnojivo a herbicid...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:59
- Nahlásit
Gerda
a navíc eště ešusovi přivezli suvenýry z dovolený, dali si s tim práci.
děkuju pjekně za ocenění! Medajle nebude?
kachna_
když budeš balit každou zvlášť, tak - nech větší papír, ať ti nad hrdlem hodně přebývá, dole to zalep, nahoře z toho co přebývá vyskládej harmoniku-až dolů k hrdlu, pak tu složenou harmoniku vprostředku přilep izolepou k tomu hrdlu, okraje tý harmoniky dej k sobě a přilep, udělá to krásnou ozdobu, jako vějíř, nebo půl kytky. Hezky to vypadá, fakt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:19
- Nahlásit
kachna_
Zavázala bych na ně mašličky a dala do okrasné tašky, nebo krabice. Tím by to mělo být vyřešeno. Žádný balení do papíru, to mi přijde divný. Krabice je bezva. A vypadá dobře. Ať si to obdarovaný rozbalí někde, kde tě to už esteticky nebude trápit
PetraK
Medajle nebude?
Medajle ne, ale rajčátko...kdybys chtěla...
janika
můžeš číst maily??? Bych ti chtěla napsat
Nepoužívej víc než prvních 15 písmen abecedy, dál to eště neznám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:22
- Nahlásit
Gerda
Nepoužívej víc než prvních 15 písmen abecedy
možná esli by nebylo lepčí, kdyby Ti místo emila poslala vobráskový lepolero?? To bys přečíst mohla, ne?
ale rajčátko
rajče nechci po tý fušce ani vidět Ale sem na sebe hrdáá, tak si tu medajli dám sama. Koupim dole v kantošce takovou tu čekuládovou a dám si ji na prsa!
|